canım önümüzdekı 2 ayı böle gecmesını istemiyorsan kafanı dagıtmalısın.hem ben zaten gün içinde cok yapıyorum az kıpırtıyorsa hemen uzatıyorum kıpırtılarına bakıyorum.sonra kurdugumun farkına varıp rahatlıyorum.zaten ben sana yazmıstım bu ay bebekler cok hareketlı oldukları için mutlaka kordon dolanırmıs ve kurtulmaları kolay olurmus.hersey cok daha güzel olcak hiç üzülme canımazMinik kelebeğim verdiğin öneriler için tşk ederim hayatım - dikkat ediyorum hareketlerine ama diyorum ki Allahım 2 ay böyle diken üstünde geçmez ki :1no2:
Biraz daha iyim galiba emin de değilim - sarhoş gibi hissediyorum beynim durdu
ohh maşşalah kuzu süper bı oda hazırlamıssınız ellerınize saglık.ayrıca cok fit bıu hamissin sen ya,bune bacak kıskanıyorum ama naniknanik maşşalah göbişte pek şişrin cıkmısbuarada fotoyu yatık eklemişim. hemen düzeltiyorum. biraz da küçültüyorum tabi...
hayır herşey daha da kötü gidiyor sonumuz pek hayırlı değil bugün işten 3 te çıkmasına rağmen eve 1 saat önce sarhoş geldi ben bu gece salonda yatmayı planlıyorum anneme açtım konuyu böyle giderse yollarımızı ayıracağız sanırım :a015:
amanın canım yaa,durum nasıl olduda buralara geldı böyle.bu yenı bi olaymı bı gecen kırıldın die ayrılmayı düşünmüyorsundur umarım.tabı ne yaşadıgını bilemeyız ama doguma ne kaldıkı şurda acele etme derım.hayırlısıyla dogumunu bı yap ondan sonra belkı daha degısır eşin.şimdi acele kararlar alman dogru olmaz.cogu konuda haklısındır emınım ama bebegın için bırazcık daha sabır diyorum.sonradan keşke demektense.... yada engüzelı bı hafta 10 günlüğüne falan annene gıt azcık uzak kalmak iyi gelebılır.hem sakın kafayla düşünürsün hemde eşininde yalnız kalınca kafasına dank eder belkışimdiye kadar hep aynı konuları tartıştık bugün geldi nasılsın dedi ... dedim çokmerak etseydin hamile eşini evde bırakıp bu saatlere kadar sokaklarda eğlenmezdin falan dedi artık huzursuz olmaktan bıktım hesap vermekten sıkıldım dedi ne yapabilirim artık bıktım bende başına buyruk davranışlarından yarında düzelmezse bu iş bitmiştir tek üzüldüğüm konu kızıma haksızlık ediyorum ama ömür boyu mutsuz olup onu mutsuz ortamda yetiştireceğime ayrılırım daha iyi o da istediği gibi özgür olur...
herkese gunaydın,
ben 5 saatlik uykuyla duruyorum dun gece bi hata yaptım yemekten sonra dondurma yedim sonrasındada cikolata vede ne oldu sabaha kadar kıpır kıpır bir velet. resmen uyumadı saat 3.5ta dalmısım salon yatakodası salon yatakodası kac tur yaptım bilmem. ha bide tabiki wc belki 7-8 kez wc ye gittim suanda cok uykusuz hissetmiorum kendimi ama kızım durana kadar uyumadım , uyuyamadım. anca kahvaltımı vs yaptım erkenden serin havada yuruyuse cıkıcam. herkese guzel bi gun olsun. .
ben geldimmmm hepinize günaydın.....
baby rüyamda seni gördüm :)))) daha doğrusu biz azerbaycana geliyormuşuk iş için orda görüşüyormuşuk falan tam detayını bende hatırlamıyorum ama seni gördüm işte:)))
İyi akşamlar herkese
Giremedim gün boyu moralim çok bozuk saatlerce ağlıyorum Elimden gelen bir şey olmadığı için ağlıyorum
AFTABRU oda muthis guzel olmus ellerine aglık cok ama cok guzel, kızın eminim cok mutlu olcak o odada
Kesinlikle katılıyorum. NAZAN harika bir oda yapmışsınız. Çok doğal ve zarif.. Bayılırım.
aftabru sende gayet iisin nerde bacaklarım şişligi allasen gayet formda gorunuyosun canım ya. ayrıca oyuncakları simdi gordum gercekten hersey hem cok sevimli hemde cok sade.en mutlu gunlerinizi gecirin ins o odada
ohh maşşalah kuzu süper bı oda hazırlamıssınız ellerınize saglık.ayrıca cok fit bıu hamissin sen ya,bune bacak kıskanıyorum ama naniknanik maşşalah göbişte pek şişrin cıkmıs
günaydın
Nazan odanız hayırlı olsun gayet uyumlu olmuş tüm mobilyalar eşin de sen de bayağı yetenekliymişsiniz kızın sağlıkla huzurla büyüsün odasında
ozaman şunuda hayal et ikisi arasında tercih yap bebeğin doğmuş 3 aylık filan seni her gördüğünde gülücük atıyor sabahları erkenden güvercin gibi gugulayarak seni uyandırıyor sonra şöle 8 aylık filan yarım yamalak anne demeye çalışıyor doğsunmu yoksa hep böyle tekmeylemi yetinecen tercih senin
kızımda şişe şişe gaviskon içtim ama reenni duo daha etkili haberin ola kaydirigubbakcemile5
öylesin canım, sen şanslısın,bebeksi bir yüzün olduğu için hep küçük göstereceksin.
ben de bak bu konuda bişey yazacaktım ama hep unutuyorum. hani biz haftasonu trekkinge gitmiştik ya hemşire ebe doktor grubuyla. hepsi de kadın doğum ve yenidoğan bakım bölümünde çalışıyor. tam bizlik gruptu yani. kadıköy şifanın işte baş hemşiresi dedi ki ;
doğanın bir lütfü olarak doğumdan bir gün önce kadına olağanüstü bir enerji güç gelirmiş. normalde bu güç doğumda harcamak üzere gelirmiş ama pek çok kadın durumu algılayamadığından bu enerjiyi iş yaparak ya da çarşı pazar dolaşarak harcarmış. sonra da doğumda canı çıkarmış ıkınırken. yani normal doğum yapacak arkadaşlara duyurulur; sakın doğuma yakın günlerde gelen enerji fazlasını harcayayım demeyin, bu size doğumda kolaylık için verilmiş bir lütuftur.
İyi akşamlar herkese
Giremedim gün boyu moralim çok bozuk saatlerce ağlıyorum Elimden gelen bir şey birşeye hazırlık değil mi - doktor söylemedi ama ben aptal değilim durum ciddi ve ben korkuyorum Bugün kendimi üzmekten heba oldum ne yapacağımı bilmiyorum Allahım bana sabır versin ....
Özür dilerim geçmişi okuyamicam iyi değilim
sağol canım. zaten benim istediğim de kızımın odası için kendimce bişeyler yapmış olmaktı. yoksa gidip takım olarak hazır bişey almak daha ucuza bile gelebilrdi (belki) astarı yüzünü geçmiş olabilir, henüz hesap yapmadım. ama parça parça hesaplarken ucuza geliyor gibi geldi , yekünde ne tutacak bilmiyorum.nazan cnm mobilyalar süper olmuş el emeğine baylırım ..ellerinize sağlık...benimde öle bi kuzum var kirden rengi belli diil :kedi: toz olmuş hep makidan güsel bi geçcek..naz sağlıkla kullnasın inşallah odasını ii günlerde inşallah...bu arada isimde karrasıs kalmıştın valla ben kendi adıma diyorum naz 'a çok laıştım çokta uyumlu senin adınla nazan naz .
Nazan'cım eline, koluna, becerine ,emeğine sağlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?