2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım önümüzdekı 2 ayı böle gecmesını istemiyorsan kafanı dagıtmalısın.hem ben zaten gün içinde cok yapıyorum az kıpırtıyorsa hemen uzatıyorum kıpırtılarına bakıyorum.sonra kurdugumun farkına varıp rahatlıyorum.zaten ben sana yazmıstım bu ay bebekler cok hareketlı oldukları için mutlaka kordon dolanırmıs ve kurtulmaları kolay olurmus.hersey cok daha güzel olcak hiç üzülme canım
buarada fotoyu yatık eklemişim. hemen düzeltiyorum. biraz da küçültüyorum tabi...
ohh maşşalah kuzu süper bı oda hazırlamıssınız ellerınize saglık.ayrıca cok fit bıu hamissin sen ya,bune bacak kıskanıyorum ama naniknanik maşşalah göbişte pek şişrin cıkmıs

amanın canım yaa,durum nasıl olduda buralara geldı böyle.bu yenı bi olaymı bı gecen kırıldın die ayrılmayı düşünmüyorsundur umarım.tabı ne yaşadıgını bilemeyız ama doguma ne kaldıkı şurda acele etme derım.hayırlısıyla dogumunu bı yap ondan sonra belkı daha degısır eşin.şimdi acele kararlar alman dogru olmaz.cogu konuda haklısındır emınım ama bebegın için bırazcık daha sabır diyorum.sonradan keşke demektense.... yada engüzelı bı hafta 10 günlüğüne falan annene gıt azcık uzak kalmak iyi gelebılır.hem sakın kafayla düşünürsün hemde eşininde yalnız kalınca kafasına dank eder belkı

ayy bende 4de bı uyandım 6 yı gecıyodu sonra daldım heralde 7.5da tekrar uyandım.ama benımkı karnımın acımasından kaynaklı.nasıl acıyorya saga sola dönerken resmen aglayasım gelıyo.ki agladım acıdan yanı bı kac kere.bıan önce yarın olsun ultrasona girip bebegımın iyi oldugunu öğreneyım ve bı sorun olmadıgını inşallah.

ben geldimmmm hepinize günaydın.....

baby rüyamda seni gördüm :)))) daha doğrusu biz azerbaycana geliyormuşuk iş için orda görüşüyormuşuk falan tam detayını bende hatırlamıyorum ama seni gördüm işte:)))

günaydın
dün akşam bayağı muhabbetler olmuş
jenny çok geçmiş olsun canım üzme kendini Allah korusun bebişini ıstanbul a gelme konusu çok mantıklı geldi annen de buradaymış sanırım iş güç para pul hepsi önemsiz yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsunlar su konusu da önemli gerçekten sakın öğün de atlama sabah erken kalkınca ister istemez düzenli yemek yiyor insan

Nazan odanız hayırlı olsun gayet uyumlu olmuş tüm mobilyalar eşin de sen de bayağı yetenekliymişsiniz kızın sağlıkla huzurla büyüsün odasında

Denizyıldızı canım içindeki can sana muhtaç sen üzüldükçe o da üzülüyor hatta konuşmalarınızı duyuyor göz kapaklarını hareket ettiriyor eşin sana iyi davranmıyorsa bile umursamamaya çalış denize karşı otur (Pehlivan çay bahçesi mesela-gerçi yeni bir sürü yer açıldı ama) denizin hışırtısını dinle al ayranını yanında da mis gibi bir gözleme süper olur di mi ??

canım buyrun gelin beklerim herzaman. belki biz tr ye gelecezdir bellimi olur :) hayır olsun

denizyıldızı bence esini ikna et ve bir terapiste veya evlilik terapistine biseye gitmelisiniz. buadamın senle ilgili problemleri var ondan eve gec gelio ve teselliyi ickide dısarda arıo. kocana bisekilde sahip cıkmalısın allah korusun suan cok kritik bi donem kaybetmemen lazım, hernekadar o haksızda olsa disi kus ve yuva olayı tatlım

tazefasulye bende dun seni gormustum ruyamda ya bi yatak gibi bisey vardı onu yerlestirmeye calısıodunuz habire ama bebek yatagı deil oylemi koysak boylemi koysak o yatakla yanyanamı koysak oyle bi ugrasınız vardı :))

ıkadar icice oldukki artık birbirimizi gorur olduk ne guzel

İyi akşamlar herkese
Giremedim gün boyu moralim çok bozuk saatlerce ağlıyorum Elimden gelen bir şey olmadığı için ağlıyorum

Jenny canım çok üzüldüm. Söylemek istediklerimi arkadaşlarım da yazmışlar. Tekrarlamak istemiyorum ama dualarımın seninle olduğunu bil ve kafanda çok büyütme. Allah'ın izniyle hiçbirşey olmayacak ve sağlıkla dünyaya getireceksin bebişini.
2 haftalık bir gecikme çok büyük sorun değil. Doğduktan sonra da aradaki farkı kapatır. Sen bol bol yat dinlen, şunun şurasında ne kaldı ki. Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:

canan cnm ya çok geçmiş olsun..bak ben sana benim olayımı anlatim ..4 aylıkken ben fazla su içmiyodum günde 2 bardak oda zorla ilaç sayesinde içemiyorum diyodum...dr gittim kilosu burdaki arkadaşlarmı göre azdı ...az dedğim senin şuan nasıl sınırlar içersişndeyse benimde öleydi..suyum azdıu kesede bebk sıkışmıştı..çok korkmuştum o korku yetti bana çok kötü olmuştum...şimdi günde en az 3 ltiçiyorum ,, hiç içmesem güne 3 lt içiyorum yani...buna dikkat et sakin ol..bide soluna yatmaya özen göster elbette uyuduktan sonra sağa dönebiliyoruz sadece sen özen göster bebişin daha raht etcektir..kordan açısındanda.üsme kendini..bebişin allaha emnet zamanında sağlıkla gelsin inşallah...hepimizinki inşallah..

AFTABRU oda muthis guzel olmus ellerine aglık cok ama cok guzel, kızın eminim cok mutlu olcak o odada

Kesinlikle katılıyorum. NAZAN harika bir oda yapmışsınız. Çok doğal ve zarif.. Bayılırım.

aftabru sende gayet iisin nerde bacaklarım şişligi allasen gayet formda gorunuyosun canım ya. ayrıca oyuncakları simdi gordum gercekten hersey hem cok sevimli hemde cok sade.en mutlu gunlerinizi gecirin ins o odada

ohh maşşalah kuzu süper bı oda hazırlamıssınız ellerınize saglık.ayrıca cok fit bıu hamissin sen ya,bune bacak kıskanıyorum ama naniknanik maşşalah göbişte pek şişrin cıkmıs

günaydın

Nazan odanız hayırlı olsun gayet uyumlu olmuş tüm mobilyalar eşin de sen de bayağı yetenekliymişsiniz kızın sağlıkla huzurla büyüsün odasında

teşekkürler arkadaşlar. ne zamandır istiyordum foto eklemeyi ama hep odayı düzenlemeyi süslemeyi bekliyordum. dün akşam birden o enerjiyi buldum kendimde, dedim ne olacak canım şimdi çekip koyayım, bi de bittikten sonra koyarım. örneğin o gördüğünüz lacivert çekyatı açık renk güzel bir kumaşla yüzleteceğim. ya da en iyisi giydirilip çıkarılabilen bir kılıf diktiririm, böylece yıkaya da bilirim. duvarlara raflar asacağız. çerçeveler, saat, lamba... vs de girince oda epey sevimli olacak gibime geliyor. bi de yatağına cibinlikli bir uyku seti alınmış hediye ama daha elimize geçmedi. temmuz ortasında gelecek. onu serince çok değişik olacak yatak, yatağa benzeyecek.
bu arada bacaklarımın inceliğine değinmişsiniz, tekrar tekrar edeyim ki bu fotoda zaten ayaklarım henüz şişmemişti. bu foto 2 hafta önce çekilmişti. hep diyordum ya ben hiç şişmedim diye ... işte böyleydim. ama şu son bir haftada çok şişti ayaklarım. bacaklarım bile kalın görünüyor artık. bi de öle ödemli fotomu eklerim görürsünüz.

nazan cnm mobilyalar süper olmuş el emeğine baylırım ..ellerinize sağlık...benimde öle bi kuzum var kirden rengi belli diil :kedi: toz olmuş hep makidan güsel bi geçcek..naz sağlıkla kullnasın inşallah odasını ii günlerde inşallah...bu arada isimde karrasıs kalmıştın valla ben kendi adıma diyorum naz 'a çok laıştım çokta uyumlu senin adınla nazan naz .

seçim yapmasam..muhakkak onların daha farklı bi tadı vardır..bu an da benim için çok kıymetli..ama anne demesi de öldürür beni herhalde..çok duygu yüklüyüm bu konuda..opuyorumnanaktan

yaaa...:1shok:..demek öyle hiç duymamıştım..

canım üzme kendini..bu haftalarda doğsa bile yaşam şansları çok yüksek..teknoloji o kadar ilerde...bol su iç ve sola yatmaya çalış, bir de bebeğinin hareketlerini takip et sürekli..kötü bişey olmıycak bak..
bir de perde filan astım diyosun umarım gerinmenin çok tehlikeli olduğunu biliyosundur..bırak eşin assın..yapma böle şeyler, kendini yorma..

Günaydın güzel ağustos anneleriii....a.s.
KEDıCı hoşgeldin cnm..:1hug: Verdiğin güzel bilgiler içinde ayrıca teşekkürler opuyorumnanaktan
JENNY dualarım seninle, içini ferah tut cnm..:teselli:
NAZAN, Naz'ın o dası çok güzel olmuş cnm.. ıyi günlerde kullansın inşallah.. sağlıkla mutlulukla.. Bende Can'nın odasının resimlerini koyucam ama işte sana dün gelen enerji bi de bana gelse :bbo:

mercimeğim ayaklarıyla kasıklarına vuruyomu benimki hep ölede o bakımdan diyorum terstir öleyse.dik durmaya özen göster oturuyosan arkadana yastık koy ben akjşamları özellijkler sol göğsümü yukarı tutuyorum gerilerek oturoyorum nefesim zor geliyo.

canan aklımada kalmasın yine bişi daha dicem..ben suyu içtikten sonra diğer ay gittiğimde kilosu gayet işi idi düseldi yani suyudu ii idi..herşey suya bakıyo...düşün bi amniyo sıvısı 4 saatte bir değişiyo günde içtiğin o 1-2 bardakla bbeişin ne alabliriki...ayrıca dr senden bişi saklammaış herbişyi sölemiş olasılıkları... cğer geliştirici ii bişi hani erken gelme olursa diye ..sorun yaşamassın yaniii...

biz geldik biz geldikkkkkkk.

Mehmet Akif maşallah 39.8 cm boyu yani 40 cm.. kilomuzda 1478gr. gayet saglılı ve öle minicik ufak tefek bi bebek değil dedi.. maşallah yavruma.. herşeyi gayet normal haftasıyla uyumlu.çok şükür.. kuzucum tam biz bakarken bi tekmeledi ..25 haftalıkken gittiğimde kafası aşagıdaydı şimdi ise şekil değiştirmiş kafası solda popo aşagıda ayaklar ikibüklümyukarda bu haftalarda en rahat pozisyonu böyleymiş...ben döner ama dimi diye sordum tabiikide o gunde kaç defa dönuyor dedi..cinsiyetini tekrar sorduk bi değişme varmı diye hala erkek..:)
15 gun sonra ilişkiyi sonlandırıyoruz.. şimdilik 24 agustos muhtemel dgoum tarihimiz.. sabah yarım saat akşam yarım saat yrüyüş tavsiyesinde bulundu normal dogum için...

vee doktorcuumdan bana kocaman bi afferin.. toplam 6.5 kilo almışım...bundan sonra bebek daha hızlı kilo alıcak dedi..:)
hangi besinler bebeğe yarar yani ben kendimi değilde bebegi nasıl beslerim diye sordum.. protein ve kalsiyumdedi.. yani daha etçil olıcaz...yeşil mercimekde de protein çok fazla dedi.. elevit demir hapı ve calsiyum magnezyum içeren hapıma devam..elevit bitince yenisini almıcam..
bizden haberler böyle şükürler olsun mutluyum huzuruluyum sevinçliyim. Rabbim hepimizi sonuna kadar mutlu haberler dönmeyi nasip etsin...

sağol canım. zaten benim istediğim de kızımın odası için kendimce bişeyler yapmış olmaktı. yoksa gidip takım olarak hazır bişey almak daha ucuza bile gelebilrdi (belki) astarı yüzünü geçmiş olabilir, henüz hesap yapmadım. ama parça parça hesaplarken ucuza geliyor gibi geldi , yekünde ne tutacak bilmiyorum.
NAZ a gelince. ben artık NAZ demiyorum dikkat ederseniz, ama sizler o kadar alışmışsınız ki, hepiniz NAZ diyorsunuz. galiba ben istemesem de kızımın adı NAZ kalacak. yeğenlerim ve eşim de NAZ deyip duruyorlar. ben hiç bir isim kullanmıyorum artık. biş değil de bebiş de duyuyormuş ya artık, yazık o da adını NAZ sanacak gerçekten. adaptasyon sıkıntısı yaşayacak gerçek ismine.

Nazan'cım eline, koluna, becerine ,emeğine sağlık..

teşekkürler canım. hepimiz bişeyler yapıyoruz işte bebeklerimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…