2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ayça oda mis gibi tatlımya geniş geniş ohh - şanslı sizin velet koşturacak içerde :)

Ben bişeyi paylaşmadan geçemicem - dün akşamdan bu yana benim kuzum 1 dakka bile durmadı sürekli kıpır kıpır - hani ben iyim annecim der gibi - karnım meksika dalgasını andırıyo :)

pinky tatlim masallah mehmet akif'e kocaman olmuss...
kizlar ben kafami kaldiramiyorum biklgisayardan, sandwichimi yerken iki dk okuyum dedim, acik olsa bile forrum okuyamadim, offf, su 1.5 haftayi bi atlatsam..

mercimekim benim de bebis kafa yukarda, ve hem ayakla tepiyo wc ye zor atiyorum, hemde kafa atiyor sag kaburgama nefes alamiyorum, bazen totoyuda cikariyor sag yandan, isirasim geliyor...

bende kiracıyım ve bu8 oturdugumuz evde bebişimin odası oamıycak maalesef:sinifsinif: artık yatagını süsleriz bizde.
yalnız adamlarda amma rahatmıs hee,nedemek canım abla acele etme daha 2 ay var demek.sen başka alternatiflerde bul kendıne barı ne olur ne olmaz

AYÇA bende göremıyorum odanısııı,hmmm arkadas olalım bareee kaydirigubbakcemile

jenny neyseki bu mesajından sonra sakinleşmişsin..benim durumumu hatırlıyor musun bilmem..ben de sana benzer duygular hissediyordum..hele doktorum kese büyürse hidrosefali olabilir dedğindeki duygularımı anlatmam.o gün çok ağladım..ama sonra içim çok ferahladı nedenini açıklayamıyorum..2 haftayı çok güzel umutla geçirdim..doktorun o sıvı artık yok diyeceğinden çok emindim..2 hafta sonra yok olmamıştı ..ama büyümemişti de..doktorum çok rahttı eminim hiç bir sorun olmayacak dedi..ben de üzülmedim..küçücük bir soru işareti hep oluyor..o da tedbirli olmamız için.hayatta hiç bir şey bu kadar zor değil biliyorum.ama doktorlar her zaman enkötü ihtimali söylüyorlar..sonra dönüp onları suçlamayalım diye.dualarım seninle..moralini çok yüksek tutmaya çalış..
sana da bebişe de benden de koca bir aferin..harikasınız.
a.... minişim yukarda cananı ne güzel teselli ettin..şimdi sen başladın.olmaz ki ama bele.şu ana kadar birşey olmamış.riskli zamanları da atlattık bir 2 hafta sonra daha da risksiz vakitlere ulaşmış olacağız.hadi baklım bırak evham yapmayı..
ben çok beğendim..sen de çok iyi durumdasın maşallah.
geçireceksin canan..inanıyorum sen de inan
pinky tatlim masallah mehmet akif'e kocaman olmuss...
kizlar ben kafami kaldiramiyorum biklgisayardan, sandwichimi yerken iki dk okuyum dedim, acik olsa bile forrum okuyamadim, offf, su 1.5 haftayi bi atlatsam..

çok üsülüyom ben sana yaa.ben de çalışıyorum ama son 2 aydır hastane raporu şartı koyulduğundan beri randevular çok azaldı..çoğunlukla oturuyorum malak kimin..çabucak bitsin şu kongre inşallah.

merhaba arkadaşlar bebişler sizler iyisiniz inşallah.
jenny tatlım şimdi okudum uzuldum.
Allah büyük sıkma canını inşalah vakti saatinde alcaksın bebeşini kucağına..
cümlemizde inşalah dularım seninle..
bende balıkesirdeyim biliyorsun deilmi inşallah bulaşım tanışalım bir gün ne güzel olur..

ben bugün aldığım puseti gidip değiştireceğim..sonradan rengini beğenmedim.oto koltuğu da kırmızı bu da kırmızı olsun..herşey kırmızı oldu..dolapı,şifonyeri,beşiği

17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ ŞEVVAL
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
27.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
21.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
bu arada bu kadar kişi 8 ağustosmuş..merak ediyorum kaçımız 8 ağustosda doğuracağız

KEDİCİ hosgeldin aramıza

JENNY
ya çok uzuldum yazdıklarına seninbukadar uzulmene ayrıcana uzuldum neler hissettigin itahmin edebiliyorum canım benim ya dua edeceğim kızımın adası için, insallah bundan sonra senin bol su içmen sola yatmanla ve dinlenmenle daha çok kilo alacak birsonraki gidisinde kordon falan olmayacak boynunda

ama senniyerinde olsam içim in daha rahat etmesi için atlar gelirdim istanbula burda bir dr a danısırıdım ikinci goz boyle konulariçin her zaman iyidir, ama tlefondada olsa r ahatlamıssın buda birsey,

NAZANN

Valla super olmus alt değistirme unitesi boyle emek harcayarakbirseylr yapmak hos olsa gerek ama zaman ve emek iste ben usengeçim halim yok hiç utuleri yapılcak bebegin hala bekliyor çunuk sırtım feci agrıyor yani artık sırtım demek de istyemiyorum sol koltuk altımın kenarı kaburgam gibi biryer yer etti sanırım yatınca geçerdi iki gundur yatsamda geçmiyorrr
utu yapsam beter olcak biliyorum yapamıyorum korkudan en aznıdan isten ayrılıp oyle yapayım bolca yatıp dinlenirim agrırsa diyorum
annem yapayım ben diyor bense tek tek kendim yapmak istiyorum neler varyok iyice goreyim istiyorum arkadasımdan ablamdan flan gelen giysi çok kendim utuleyip ayrıstırmak istiyorum bakalım,

ayyy kızlar fena uyumuşum varya. en son öglen ezanı nı hatılrıyorum zil sesineuyandım... elektrikfaturası...ıyyyyyyhh neyhse uyanmış oldum yanii bu akşam bebek görmesi gezmemiz var. biz ev sahibi bebeğiyle ilgilensin diye herkess bişeyler hazırlayıp gidiyoruz bana tuzlu bişeyler düştü şimdi kalkıp tuzlu pasta ürü bişeyler yapmam gerek....

geçmişi ancak okuyabildim..

denizyıldızı canm benm yaşadıklarını lutfen genelleme hemen tabiiki en dogru kararlar senin muhakkak ama acele karar vermeden bi düşün.kendini yıpratmadan

nazaaaan odanız ne güzel olmuş bence gayet güzel uymuş harika bi kombinasyon...Naz kızımız saglıkla buyusun içinde.:)

ayça sizin odanızda ooooohh ne kadar ferah.. ayrıca ikeadaki o takıma bende bayıldım sonradan bembeyaz olmasına karar verdik ama bizimki hala karar aşamasında henzu almadık..:)saglıcakla buyusun RÜZGAR.dolabıda aynı takımdan alcaksınız dimi.. çok şirin ya...

jeny cim canm benm senin üzütünün sebebeinide yeni okudum üzülme hemen annesi ya sen kendile ne kadar mutlu isen kuzucugunda o kadar saglıklı olur.ayrıca seeeenn bırak artık hergun patates püresi yemeyide gün aşırı et biftek ciğer gibi bol proein tuketmeye başla ve tabikide su su su...sana nasıl alıştırcas su içmeyi..

Ayrıca Mehmet Akifimin güzel haberlerine sevinene ve bizi tebrik eden butyun teyzelerine çok teşekkür edriz. umarım hepimiz sonuna kadar mutlu haberlerle döneriz...

ben elta yazdım oraya bide didecim oldumu bilmem ne kadar cokmuşuz dimi tarih tutan olurmu acaba

aaaa aynı tarihlerimiz ve düşüncelerimiz benimde eşim yengec ve cok memnunum özelliklerinden kızımda yengec olsa diorum ama nasip tabi hayırlısı ne zamansa o zaman olsun BABYMOM kızma sende hemen

benim oglumda yengec oglumda agustos bası dogaccaktı erkenci çikti 11 temmuzda dogarak bir anda yengec oluverdi ama çokkk memnunum nası ailesine bizlere duskun duygusal bir çocuk çok çok memnunum ama kizim da yengec olsun diyordum yengcbir arkadasım var kız arkadasım dedi çok narin kirilgan olur kiz icin iyi dğil yengec o oyle diyince takrar aslan olsun demeye basladım,
erkek içinyengc çokg uzel bir burc amaa,

ayyy ne gzel canım yaa çok sevindimmm allah buyuktur dua etmeyi sakın unutma ve soluna yat dinlen suyunu zatn artık akıllandın içiyorsundur

GULİSTANNN

massallah senin oglusada yazmayı unuttum demin dr kontrolunguzel geçmis gozun aydın canım

AYCAA

odanız buyuk galiba ferah ferah ikea dan alınma sanırımbesik sifonyer falan halı da çok guzel ordanmı aldınız onuda ? gule gule kullansın bebisin

miniiiiiiiiiiik kızının ismi ŞEVVAL mi olcak ayhhh çok güzel.. bayıldım..:)

ayrıca dide dido kız NEVA ya ecmel de koymuşsunuz.. eşimin amcasın torunun ismi. ve gerçekdende kız bi içim su derler ya aynen öyle harika bi güzellik var.. malum Ecmel de CML kökunden geldiği için.. çok yerinde bir şeçim olmuş alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayça odan çok güzel ferah olması dahada güzel eşinlede çok güzel görünüyorsunuz maşallah allah mutluluğunzu daim etsin

ıSTANBULLU HATUNLARR

dun bulusma topigine ugradım bir suru seyyazdımm
sizin agzınıza layık mekan arayısındayım
bir allahın kulu da girip bir yanıt yazmamıssss teessuf ederimmm, yersiniz yine iki parcacık minicik borekleri organize olmazsanız sizbilirsiniz ben zaten çok yiyemiyorum :))))))))))

gülistancığım baştan beri öyleydi..ecmeli babsı istiyor..nevayı kullnırız ama o da sıfat babından olsun istiyor..ben de bir tane ecmel tanıdım o da çok güzeldi ve çok zekiydi..kökünü ekini yirim ben kızımın.alkisalkisalkis

benim eşimde yengeç ama oğlum aslan olsun istiyorum zaten göbek adımızda aslan kızlar oğluma aslan diyebilüsüz artıkın ablamız ısrar etti şimdilik aslan diyoruz ama başka isim koyacağız
göbek şova resim ekledim birde bebeklerimiz ve cicilere pijama takımlarımı ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…