Amanıııııın biz senle dünür olduk ama arkadaş olamadık iyi mi..
ben de kiracıyım ve oğlum için ayrı bi odamız yok malesef((
yatağını koyucağım duvara belki bişey asabilirim o kadar..yatak demişken gıcık satıcının dükkanın 10 defa arşınladım beyaz yatak beyaz yatak diye..geçen sefer gittiğim de geldi abla kurayım seni arıyım dedi..1 haftayı geçti hala ses yok adamdan..sanırım vazgeçicem..alanya'da beyaz yatak bulamadım iyi mi..o çocuk özel yaptırıyoruz biz demişti..çilekte beyazlı kremli bi yatak var, onu alıp geçicem bu gidişle..(
çocuk bi de o kadar rahatki..abla nasılsa 2 ayın var bu kadar acele etme diyo..ben de oğlum gözümün önünde hazır olsun nolmaz nolmaz diyorum...doğurcam , çocuk halaa yatak getircek..
jenny neyseki bu mesajından sonra sakinleşmişsin..benim durumumu hatırlıyor musun bilmem..ben de sana benzer duygular hissediyordum..hele doktorum kese büyürse hidrosefali olabilir dedğindeki duygularımı anlatmam.o gün çok ağladım..ama sonra içim çok ferahladı nedenini açıklayamıyorum..2 haftayı çok güzel umutla geçirdim..doktorun o sıvı artık yok diyeceğinden çok emindim..2 hafta sonra yok olmamıştı ..ama büyümemişti de..doktorum çok rahttı eminim hiç bir sorun olmayacak dedi..ben de üzülmedim..küçücük bir soru işareti hep oluyor..o da tedbirli olmamız için.hayatta hiç bir şey bu kadar zor değil biliyorum.ama doktorlar her zaman enkötü ihtimali söylüyorlar..sonra dönüp onları suçlamayalım diye.dualarım seninle..moralini çok yüksek tutmaya çalış..İyi akşamlar herkese
Giremedim gün boyu moralim çok bozuk saatlerce ağlıyorum Elimden gelen bir şey olmadığı için ağlıyorum
Bugün kontrolüm vardı - 1 aydır bebişimin kilosunu merak ediyorum heycanla gittik öğlen ve öğrendik ki çok az kilo almış - şu an 1050 gr - doktor hala minyon tipli olacağını ısrar ediyo - 1 ay önce 1 hafta geriden geliyordu gelişimi şimdi 2 hafta gerilemiş - of Allahım bana sabır versin Sadece bu değil asıl mesele kordonun bebişimin boynuna 3 defa dolanmış - duyduğuma fena oldum - sürekli hareketlerini takip etmeliymişim hareket etmezse aramalıymışım - çok kötüyüm korkuyorum zaten sürekli hareket etmiyo ki işte normal olarak bazen uyuyo - ben nasıl takip edecem bilmiyorum çok korkuyorum - eyer bişey olursa zamanında müdahale edemeyeceğimizden korkuyorum
Şuan bile ağlıyorum çok kötüyüm - annem eyer çok kötü bişey olsaydı doktor söylerdi merak etme diye teselli etmeye çalışıyo ama doktor söylemese de kötü bişeylerin olacağının habercisi bu
mesela doktor dolaylı yollardan bana erken almamız gerekirse ne yapacağımızdan bahsetti Dedi ki eğer 2 kg altında ve 32. haftanın altında olursa yaşama şansı çok düşük olur dedi Balıkesirde böyle bir durum karşısında iyi bir donanımlı hastane olmadığını beni sevk etmek zorunda kalabileceğini söyledi Her hafta kontrole çağırdı Telefonu 24 saat açık olduğundan bahsetti En önemlisi bebeğimin ak ciğer gelişimi için toz şeklinde bir şurup verdi - tedbirli olmalıymışız
Hadi siz söyleyin bunların hepsi birşeye hazırlık değil mi - doktor söylemedi ama ben aptal değilim durum ciddi ve ben korkuyorum Bugün kendimi üzmekten heba oldum ne yapacağımı bilmiyorum Allahım bana sabır versin ....
Özür dilerim geçmişi okuyamicam iyi değilim
sana da bebişe de benden de koca bir aferin..harikasınız.biz geldik biz geldikkkkkkk.
Mehmet Akif maşallah 39.8 cm boyu yani 40 cm.. kilomuzda 1478gr.gayet saglılı ve öle minicik ufak tefek bi bebek değil dedi.. maşallah yavruma.. herşeyi gayet normal haftasıyla uyumlu.çok şükür.. kuzucum tam biz bakarken bi tekmeledi ..25 haftalıkken gittiğimde kafası aşagıdaydı şimdi ise şekil değiştirmiş kafası solda popo aşagıda ayaklar ikibüklümyukarda bu haftalarda en rahat pozisyonu böyleymiş...ben döner ama dimi diye sordum tabiikide o gunde kaç defa dönuyor dedi..cinsiyetini tekrar sorduk bi değişme varmı diye hala erkek..:)
15 gun sonra ilişkiyi sonlandırıyoruz.. şimdilik 24 agustos muhtemel dgoum tarihimiz.. sabah yarım saat akşam yarım saat yrüyüş tavsiyesinde bulundu normal dogum için...
vee doktorcuumdan bana kocaman bi afferin.. toplam 6.5 kilo almışım...bundan sonra bebek daha hızlı kilo alıcak dedi..:)
hangi besinler bebeğe yarar yani ben kendimi değilde bebegi nasıl beslerim diye sordum.. protein ve kalsiyumdedi.. yani daha etçil olıcaz...yeşil mercimekde de protein çok fazla dedi.. elevit demir hapı ve calsiyum magnezyum içeren hapıma devam..elevit bitince yenisini almıcam..
bizden haberler böyle şükürler olsun mutluyum huzuruluyum sevinçliyim. Rabbim hepimizi sonuna kadar mutlu haberler dönmeyi nasip etsin...
a.... minişim yukarda cananı ne güzel teselli ettin..şimdi sen başladın.olmaz ki ama bele.şu ana kadar birşey olmamış.riskli zamanları da atlattık bir 2 hafta sonra daha da risksiz vakitlere ulaşmış olacağız.hadi baklım bırak evham yapmayı..ayy kızlar benım aklıma bu sabah şey geldı.benım ilk doktorum bana "aa rahmin hafıf kalp şeklınde " demişti.sonra ben doktorumu degıstırdıgım için ve 8 haftalık oldugu birde herhangı bı sorun olmadıgı için vajınal ultrason yapmamıstık.bende unuttum tabi rahimim kalp seklınde oldugunu,doktorada sölemedım hiç.şimdi aklıma geldı acaba benım içim buyüzdenmı bukadar cok acıyokı.netten azcık arastırdımda genelde düşükle sonuclanabılıyormus yada erken dogumla :1shok: bunu belkıde hamılelıgın basından berı bilseydım süreklı streslı gecırcektım ama şimdide acayıp korku sardı.yarına kadar nası sabretcem bılmem.sanırım normal dogum yapamazmıs rahmi kalp seklınde olanlar.aman erken dogum falan olmasında sezeryan olurum,artık hayırlısı neyse o olsun.ayy hayırlısıyla bı kucagımıza alsaydık,şimdi ben bu korkuyla nası yaşıycam bilmem yanı neysekı 32.haftanın içinde bulunuyoruz.bebegım 36.haftaya kadar hayırlısıyla gelsede barı sonrasında belkıde sezeryanla erken alır doktorum.ayyyhh valla panik oldum yanee,kesın benım içim buyüzden bukadar acıyo,bebegım kıpırddıkca canım fena yanıyo
ben çok beğendim..sen de çok iyi durumdasın maşallah.evde dinleniyorum napıyım...bebişin eksiklerini tamamlıyoruz...odasına bikaç mobilya halı aldık, birazdan resmini koyarım.. battaniye örüyorum ona harıl harıl.. bazen depresyona giriyorum sonra çıkıyorum:))
geçireceksin canan..inanıyorum sen de inanSelamlar
Geçmişi okudum - bana destek çıkan tüm canım arkadaşlarıma teşekür ederim - gözlerim doluyo okurken - aşırı mı duygusal oldum son 2 gün bilmiyorum Tek bişey biliyorum iyiki varsınız kızlar - insan sorun yaşamadan bilemiyo onu seven insanların değerini İçimi rahatlattınız daha ferah daha dinç hissediyorum bugün Yazdıklarınızın hepsini uyguluyorum zaten - dinlenmeler -, sola yatmalar güzel şeyler düşünmelere
Su olayını da hallediyorum - gittikçe daha fazla içmeye başladım - zamanla herşey düzelecek umarım Kötü şeyler geçirmicem aklımdan - zaten tansiyonum oynayıp duruyodu şimdi bir soruna daha bir tane eklemiim dedim Rüyamda hastane hastane gezdim birçok doktorla görüştüm - hiç kötü bişey görmedim sonuçta demek ki yavrum kordonuyla oyun oynuyo çıkar içinden Sık sık kontrollere gidip rahatlicam inşallah...
Pinky maşallah bebişine - nolur hep böyle mutlu haberlerle gelin - birimiz üzülünce hepimiz üzülüyoruz
Ben son 2 ayımı mutlu geçirmek istiyorum ....
pinky tatlim masallah mehmet akif'e kocaman olmuss...
kizlar ben kafami kaldiramiyorum biklgisayardan, sandwichimi yerken iki dk okuyum dedim, acik olsa bile forrum okuyamadim, offf, su 1.5 haftayi bi atlatsam..
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ ŞEVVAL
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
27.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
21.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
23.elta...............................................8 agustos____________________kız
bu arada bu kadar kişi 8 ağustosmuş..merak ediyorum kaçımız 8 ağustosda doğuracağız
aaaa aynı tarihlerimiz ve düşüncelerimiz benimde eşim yengec ve cok memnunum özelliklerinden kızımda yengec olsa diorum ama nasip tabi hayırlısı ne zamansa o zaman olsun BABYMOM kızma sende hemen
Ayça oda mis gibi tatlımya geniş geniş ohh - şanslı sizin velet koşturacak içerde :)
Ben bişeyi paylaşmadan geçemicem - dün akşamdan bu yana benim kuzum 1 dakka bile durmadı sürekli kıpır kıpır - hani ben iyim annecim der gibi - karnım meksika dalgasını andırıyo :)
miniiiiiiiiiiik kızının ismi ŞEVVAL mi olcak ayhhh çok güzel.. bayıldım..:)
ayrıca dide dido kız NEVA ya ecmel de koymuşsunuz.. eşimin amcasın torunun ismi. ve gerçekdende kız bi içim su derler ya aynen öyle harika bi güzellik var.. malum Ecmel de CML kökunden geldiği için.. çok yerinde bir şeçim olmuş alkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?