diyet yapıyoooooo, çiğ tavuk ye deseler yiyecek maşallah. akşam bi hışımla fırladı. "sabah için maydanoz suyumu hazırlamam lazım , unutuyordum az daha " diye.. gülsem mi ağlasam mı..elma sirkeli su falan içiyo bööööö. diyetisyen bi arkadaşı var o liste vermiş onu uyguluyo ama olan bana oluyo.. o yemiycek diye tek kendim için bişiy yapmak istemiyorum mesela...
neyse siz dikkat edin doğuma giderken onu da almasınlar başka bi odaya hamile diye hehe...ahh bu erkekler...
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ ŞEVVAL
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
27.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
21.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
bu arada bu kadar kişi 8 ağustosmuş..merak ediyorum kaçımız 8 ağustosda doğuracağız
bana tuzlu bişeyler düştü şimdi kalkıp tuzlu pasta ürü bişeyler yapmam gerek....
AYCAA
odanız buyuk galiba ferah ferah ikea dan alınma sanırımbesik sifonyer falan halı da çok guzel ordanmı aldınız onuda ? gule gule kullansın bebisin
İSTANBULLU HATUNLARR
dun bulusma topigine ugradım bir suru seyyazdımm
sizin agzınıza layık mekan arayısındayım
bir allahın kulu da girip bir yanıt yazmamıssss teessuf ederimmm, yersiniz yine iki parcacık minicik borekleri organize olmazsanız sizbilirsiniz ben zaten çok yiyemiyorum :))))))))))
sat 1 kasımcılardan ilk kim doğuracak..bunu da merak ediyorum pervin..sen misin o yoksa?
benim kızımın adıda tuba nur ama biz ona kısaca tubiş derizbuarada kuzu sen bana tuğbiş de yada tuğbiş-im farketmez yane.tubam yazınca bi tuhaf oluyo,arkadaslar genelde tugbiş die seslenırde , sen Tubam yazınca heçde üstüme alınasım gelmıyo he lülülülülülü
nisan annelerine baktım doğumdan sonra çok güzel kilo vermişler..tek tük var şişen..onlarda hamileymişim gibi yiyorum demişler..esra gadına duyrulur..ayrıca bebiş kıyafetlerinin ilk postasını yıkadığım ve dalinin yumuşatıcı kokusuyla kendimden geçtiğimi,sabah kahvaltı saatinde çamaşır odasında minik çorapları koklarken salifoya yakalandığımı,ikinci postayı bu akşam yıkaycağımı da duyururum kendilerine.
ay yok :) bu gidisle ben cesaretimi kaybediom doguramıycam galiba hep icerde kalcak bu kız :))))))))))
Telkirma , ben etamin işlerini falan görebildim ama neden rüzgarın cicilerini göremiyorum?
Bu arada ben de kuşlu bir tablo işlemiştim geçen yıl, kızım odasına kısmetmiş.
sakaleyn kızının adı cok ama cok guzel. adıyla yasasın cok sevdigim bi kız var adı tuba nur oyle narin oyle sessiz ki inanamazsın gercekten cok seviorum o kızı.acaba tum tubanurlar aynımı
zaten hemen kurudular..gece tuvalete kalkmak hiç bu kadar güzel olmamıştı..misss gibi kokuyorlardı.bu gün ütüleyeceğimbenim kızımın adıda tuba nur ama biz ona kısaca tubiş deriz
oh koca totolar kalkmışta yıkamışta hadi sende kurtuldun sayılır ama asıl iş kuruyunca kafamçokkarıştı
dide hepimiz aynı gun doguruyomusuz harbiden super olur ya :)
artık görebilirsin.. ben de o etaminleri nasıl değerlendircem hala bilmiyorum...
artık görebilirsin.. ben de o etaminleri nasıl değerlendircem hala bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?