2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

oo super ya dogum sonrası hic zorlanmıycaksın canım kilo vermekte desene cok tecrubeli esin bu konuda cok takdir ettim.

bende bugun bu listeye bakıp aynı seyi dusundum bakalım ne olcak sat 1 kasımcılar:))

bana tuzlu bişeyler düştü şimdi kalkıp tuzlu pasta ürü bişeyler yapmam gerek....

benim yemek tarifleri bolumunda tuzlu pastane kurabiyesi tarifim var canım ondan yap bayılsınlar. :)

bende kiracıyım bakude hemde mobilyalı kiracı o sebepten sadece besik alıcam ama inanın daha icimden almak gelmio biraz daha bekliorum nedense hevesim yok sizdeki azim ve hevese hayranım walla.

AYCAA

odanız buyuk galiba ferah ferah ikea dan alınma sanırımbesik sifonyer falan halı da çok guzel ordanmı aldınız onuda ? gule gule kullansın bebisin

hem de ne akıllandım..içiyorum 3lt..
Evet halı da ordan.. 56 ya aldım çok uygun..babası tutturdu kırmızı olsun diye, fena da olmadı mavi rengi dağıttı biraz..

nisan annelerine baktım doğumdan sonra çok güzel kilo vermişler..tek tük var şişen..onlarda hamileymişim gibi yiyorum demişler..esra gadına duyrulur..ayrıca bebiş kıyafetlerinin ilk postasını yıkadığım ve dalinin yumuşatıcı kokusuyla kendimden geçtiğimi,sabah kahvaltı saatinde çamaşır odasında minik çorapları koklarken salifoya yakalandığımı,ikinci postayı bu akşam yıkaycağımı da duyururum kendilerine.

beyoglundaki dilek pastanesinde bulusun benide anın:))

sat 1 kasımcılardan ilk kim doğuracak..bunu da merak ediyorum pervin..sen misin o yoksa?

benim kızımın adıda tuba nur ama biz ona kısaca tubiş deriz

oh koca totolar kalkmışta yıkamışta hadi sende kurtuldun sayılır ama asıl iş kuruyunca kafamçokkarıştı

sakaleyn kızının adı cok ama cok guzel. adıyla yasasın cok sevdigim bi kız var adı tuba nur oyle narin oyle sessiz ki inanamazsın gercekten cok seviorum o kızı.acaba tum tubanurlar aynımı

kızlar agrılardan bahsediosunuz ya benim elimin parmakları agrıo sabah kalktıgımda ya. bide diz kapaklarım dizlerim ayaklarım yani belden asagısı dayak yemisim gibi oluyo uynadıgımda. yuruyuste bile zor acılıo bacaklarım. bitek egzersiz yaptıktan sonra duzgun yuruyebiliorum diebilirim.

ay yok :) bu gidisle ben cesaretimi kaybediom doguramıycam galiba hep icerde kalcak bu kız :))))))))))

babyyyy hep içerde kalırsa orda büyür büyür büyür çok çatlak olursun anacım..bak bunu düşündün mü.. sen en iyisi doğur onu haaa

benim de bir haftadır parmak uçlarım uyuşuyoooo..

Telkirma , ben etamin işlerini falan görebildim ama neden rüzgarın cicilerini göremiyorum?

Bu arada ben de kuşlu bir tablo işlemiştim geçen yıl, kızım odasına kısmetmiş.

Telkirma , ben etamin işlerini falan görebildim ama neden rüzgarın cicilerini göremiyorum?

Bu arada ben de kuşlu bir tablo işlemiştim geçen yıl, kızım odasına kısmetmiş.

artık görebilirsin.. ben de o etaminleri nasıl değerlendircem hala bilmiyorum...

sakaleyn kızının adı cok ama cok guzel. adıyla yasasın cok sevdigim bi kız var adı tuba nur oyle narin oyle sessiz ki inanamazsın gercekten cok seviorum o kızı.acaba tum tubanurlar aynımı

benimkide çok nazlı ama sessizlk konusu biraz düşündürücü naniknanikama narin babasıda bende ceylanımız diye severiz hep opuyorumnanaktan

ay ay gecmısı okucaM DIYE DELI OLDUM NETTE BI PROBLEM VAR sanrım neyse hepinizi cok ösledım benım kızımın adına ELVİNA olucak kıyafetlere gelınce ben daha yıkamadm hala eksık tamamlıyorum kızlar ya kendıme has. gıymek için gecelık aldım ama bı ayrıntıyı fena unuttum EMZİRMEEEkafamçokkarıştı bisiklet yaka ve tazmanya canavarı resım baskılı coookk şirin ama bisiklet yakadelikafadulden ne yapsamkı kendımmı kesip yer acsam of of

benim kızımın adıda tuba nur ama biz ona kısaca tubiş deriz

oh koca totolar kalkmışta yıkamışta hadi sende kurtuldun sayılır ama asıl iş kuruyunca kafamçokkarıştı
zaten hemen kurudular..gece tuvalete kalkmak hiç bu kadar güzel olmamıştı..misss gibi kokuyorlardı.bu gün ütüleyeceğim
dide hepimiz aynı gun doguruyomusuz harbiden super olur ya :)

8 ağustosa kalsalar keşke..gürbüzleşseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…