2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

olur valla - insan paylaşınca rahatlıyo paylaşınca mutlu oluyo - arkadaş listesine ekliyorum canım

nazan ben de çok zarif ve güzel buldum odanızı..alıntı yaptım yaptım gitti fotoğraflar.

ben bugün aldığım puseti gidip değiştireceğim..sonradan rengini beğenmedim.oto koltuğu da kırmızı bu da kırmızı olsun..herşey kırmızı oldu..dolapı,şifonyeri,beşiği
,

Ehehe... bısım de ole valla.. herseyımıs kırmızı... üç kurus daha verdık, kırmızı aldık :))

Basarılar bacım.. ütü zamanında dusuncelerını bır daha alalımm :))

Evi topluyorum 10 dk.. oturuyorum 10 dk.. bıter herhalde aksama kadar :))

Albume dun aksam kı halımı ekleyecegım.. sevenlerımı beklerım bakmaya :)))

dide
bence tam gününü beklemesinler biraz önce olsunlarki nie olmadı die telaşada kapılmayalım sonra sezeryan falan benim bi arkadasımın gününü 1 gün gecti çocuk içinde buruşmaya başladı die hemen aldılar

ya sorma canım bı esti geldı gitti şimdi.nebilim aklıma gelınce bı netten bakim dedim anacım bıtanemı dogru bişe yazmaz.bianda korktum ama gectıu kuzu.
ya bende listeyi güncellerken aynını düşündüm,dedım hepimizmi aynı günlerde calısmısızz kaydirigubbakcemile3
miniiiiiiiiiiik kızının ismi ŞEVVAL mi olcak ayhhh çok güzel.. bayıldım..:)
evet evet inşalah kızım adı Şevval olucak.begenmene sevındık teyzesı,aslında bilinen bi isim ama cevremde hıc yok dıyebılırım.hem kibar hemde hoşuma gıttı yerimseniben
benim kızımın adıda tuba nur ama biz ona kısaca tubiş deriz

banada arkadaslar kuzenler hep öle der.ondan şey ettim ben :kedi:

dide sultan ellerine saglik, benim camasirlar annemi bekliyor, bende o kocali totolu gruptayim, ama belki biara kaldirirm totoyu, bide daha tam odayi duzenlemedik, heryer heryerde tadilat olucak diye..insallah ben dogurmadan gelir adamlarda bende yerlesirim:)))

baktım canım. çok şirin olacak eminim dolabı da gelince. ne güzel yepyeni bir oda. heryeri pırıl pırıl. bence çocuk odası biraz süslü olmalı. duvarlara mutlaka bişeyler as, dert etme kira diye, biliyorsun alçıyla kapatılabiliyor o delikler. yeter ki özenli delin. sen de buarada gayet hoşsun.
canım orada mothercare var mı? varsa mutlaka gidip oraya bak. çok güzel yataklar oluyor orda. ithal geliyor. masif, ve boyaları da sağlıklı, sertifikalı filan... antalyada vardır muhakkak ama alanyayı bilemeyeceğim.

ayyy canım ben bu topiğe zor giriyorum buluşma topiğine hiç giremedim. gerçi dün akşam epey bi vakit ayırdım resim ekliycem diye. yaprak dökümünü izlerken reklam aralarında hep topiğe girdim.
neyse şeker kız,
ben sana çok güveniyorum, iyi bir yer ayarlayacağına inanıyorum. bostanlı sahilde güzel bir kahvaltı yapalım.

nazan sabah yazdım ama gözünden kaçta sanırım:))))) bu dolapların kenarlarına pembe birşey yapıştırmışsın ya ne o???? neyle yapıştırdınız.....

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
11.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK

12.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
13.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENİZ
14.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
15.beatrise......................................... 6 agustos __________________ ERKEK
16.evros..........................................6 agustos ___________________ HASAN KAYRA

17.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
18.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
19.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DİDAR
20.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
21.elta.............................................8 agustos _____________________ KIZ
22.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ ŞEVVAL
23.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
24.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
25.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
26.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
27.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
28.pollyanna.................................... 8 agustos
29.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
30.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
31.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
32.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENİZ
33.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

34.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
35.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
36.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
37.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
38.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

39.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
40.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
41.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
42.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
43.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
44.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
46.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
47.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
48.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DORUK ILGAZ
49.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
50.ebrar06......................................23 agustos
51.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

52.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE SU
53.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
54.gzlfb...........................................25 agustos______________________ ALPEREN

55.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
56.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
57.irem34.......................................26 ağustos _______________________ CAN
58.darknessfire...............................26 agustos
59.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
60.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
61.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMİH EMRE

62.cambaz64.................................28 agustos ______________________ AYŞE DURU
63.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
64.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
65.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

66.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

Son düzenleme:

nazancım antalyada var.geçen gittiğimizde baktık beğendik mdf den 500 lira dediler..bu çocuk da mdf yaptırtıyodu 300 lira vercektim..boşu boşuna 200 lira fazla vermeyelim demiştik..bunun içinde yatağı uyku seti felan da vardı..mothercaredeki kuru yataktı sadece..mothercare kazığı yemiyelim demiştik..işte böle..bakıcam bi çaresine ama adamdan iyice soğudum, ararsa yatağı alırım belki ama bi daha da uğramam.(

kızlar evdeyimmmm çünkü işyerinin dış cephesi boyanıyordu içerisi acayip tiner ve vernik kokmaya başlayınca şef sen evine git dedi süpermiş yaaaa

aaaa şikayetim var - wc den çıkamıyorum bugün ya - bu hayat mı ya 15 dakkada bir offffff
Bende diyodum eskiden neden günde 2 defa gidiyorum - al işte

Minik kelebeğim bizim kızn adı Ece Su olacak tatlım listede düzeltirsin bi ara

minik kelebekim benim kızçem niye maviyle yazıyor

listede yıne cok fazla ugramayan arkadas var ama kalsın artık böle,zaten bastakı sayıları anca düzelttım,okadar tembellık etmısım kı,tam 4 tane 18 numara 5 tane baska sayı yazmısım hep.amma tembelmıstım heeee :)) neyse düzelttım yıne kalabalık olduk vuyyyy okadr kişi silmemize ragmen 66 kişi var listede :1shok:

DR A GıTTıMMM

oglen geldi is yerime, sabahtan oglumun okulunlda kayıt yenileme islemim vardı ordanda dr kontrolum vardı 11 de ona gittim, ilk kez tekbasıma dr a gittim, esim surekli izin alamıyor çok yogun isleri halen araba kullanmamda sorun yok allahtan, yeni dr umu birkez daha begendim hemen sekerimi sordu unutmamısyada ekranından baktı sordu bilemem hatırlaması guzel bir hareket,
veeee tosun kızım 2061 gr olmus, su an itibari ile 2,5 hafta gibi onde gidiyor, dr ilk uç ay içindede onde gidiyormuydu diye eski ultrason kagıtlarına bakmamı istedi kilosunu olcup istemedi allahtan bunu sezaryanı ne zaman yapacaz tam belirlemek için istiyorum adet tarihinde duzeltme yapıldımı hiç dedi hayır dedim yani bana bu cumleyi hiçbir dr um kurmadı dedim benim ilgisiz uyuz dr hiç bahsetmemisti ama ikili test zamanını hatırla dedi dedim sanırım bir hafta onde idi emin değilim ama, bebek normalde durur son ana kadar ama sekerin var fazla tutmanın anlamı yok dedi o yuzden mumkun olan ilk zamanda almak daha uygun olur dedi, snra olctu kilosunu iste 10 gun evel 1700 gr idi , bu gidisle ayda bir kilo alarak gitse iki ay var 4 kilo kesin, sayet daha çok alarak giderse sakat yani pekhos değil çok iri bebek olması , gelisim egrisinin en ust cizgisinde su an , sayet adet tarihini bir hafta ileri alırsak dedi 11 haftalıkkenki ultrason kagıdına aksam bakacagım insalah oyledir o zaman harika tam ideal kilolarda bir bebek bu demektir dedi, merakla aksam olmasını bekliyorum annem evde ama bakıp bulması imkansız gozu gorupte:))

iste tombis kizimin sonhali de bu hala bas asagı bekliyor kuzum :))

oyyyy maşallah yerim ben onu yerim çok tatlı ya tütütü allah nazarlardan saklasın.... kocaman olmuş ya bende 2 kiloyu görebilirmiyim acaba bu hafta cumartesi randevum var merak ediyorum kaç kilo olmuş diye sağlıklı olsunlarda kilosu önemli değil.... sanırım bu gidişle sen benden önce doğuracaksınkaydirigubbakcemile

:sm_confused: karar verdim önce bir dinleneceğim..dün gece meşakkatli yemekler yaptım dötüm çıktı valla.sonra kalkıp 1. postayı üyüleyip hastane valizini hazırlayacağım.öbür posta battaniye yastık kılıfı alez falan..
totoma sağlık benim di mi? ben çok yoruluyom nurdan.işten 5te çıkıyorum yemek felan derken haşatım çıkıyor..ayakta da duramıyom bu döt ağrısından..az kaldı bitireceğim..ev taşınacak..eşşeğin büyüğü ahırda.

la evrim baktım olum sana..öldürecem seni bennnnn.sen nasıl bir organizmasın..bir fotoğrafta gayet snop,birinde diktatör,birinde masumcuk..nesin la sen?

asra ece aynı ece..nerede görsem tanırım artık..köfte dudak tontiş nanak

zaten hemen kurudular..gece tuvalete kalkmak hiç bu kadar güzel olmamıştı..misss gibi kokuyorlardı.bu gün ütüleyeceğim

8 ağustosa kalsalar keşke..gürbüzleşseler

bende isterim gununu doldursun die acelem yok iice gelissin. ama gununu gecirirse ozaman tehlike var demek.

serap allah gonlune gore versin tatlım ne tarihte istiyosan ozaman versin bebegini ama ben erken olsun istemiorum.

esrako masallah tosununa evet onde gidio ama neyseki sez olcak ona gore alınır vakti geldiginde. saglıklı olması cok guzel gozun aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…