merhaba arkadaşlar bebişler sizler iyisiniz inşallah.
jenny tatlım şimdi okudum uzuldum.
Allah büyük sıkma canını inşalah vakti saatinde alcaksın bebeşini kucağına..
cümlemizde inşalah dularım seninle..
bende balıkesirdeyim biliyorsun deilmi inşallah bulaşım tanışalım bir gün ne güzel olur..
,ben bugün aldığım puseti gidip değiştireceğim..sonradan rengini beğenmedim.oto koltuğu da kırmızı bu da kırmızı olsun..herşey kırmızı oldu..dolapı,şifonyeri,beşiği
nisan annelerine baktım doğumdan sonra çok güzel kilo vermişler..tek tük var şişen..onlarda hamileymişim gibi yiyorum demişler..esra gadına duyrulur..ayrıca bebiş kıyafetlerinin ilk postasını yıkadığım ve dalinin yumuşatıcı kokusuyla kendimden geçtiğimi,sabah kahvaltı saatinde çamaşır odasında minik çorapları koklarken salifoya yakalandığımı,ikinci postayı bu akşam yıkaycağımı da duyururum kendilerine.
ya sorma canım bı esti geldı gitti şimdi.nebilim aklıma gelınce bı netten bakim dedim anacım bıtanemı dogru bişe yazmaz.bianda korktum ama gectıu kuzu.a.... minişim yukarda cananı ne güzel teselli ettin..şimdi sen başladın.olmaz ki ama bele.şu ana kadar birşey olmamış.riskli zamanları da atlattık bir 2 hafta sonra daha da risksiz vakitlere ulaşmış olacağız.hadi baklım bırak evham yapmayı...
ya bende listeyi güncellerken aynını düşündüm,dedım hepimizmi aynı günlerde calısmısızz kaydirigubbakcemile317.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ ŞEVVAL
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
27.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
21.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
bu arada bu kadar kişi 8 ağustosmuş..merak ediyorum kaçımız 8 ağustosda doğuracağız
evet evet inşalah kızım adı Şevval olucak.begenmene sevındık teyzesı,aslında bilinen bi isim ama cevremde hıc yok dıyebılırım.hem kibar hemde hoşuma gıttı yerimsenibenminiiiiiiiiiiik kızının ismi ŞEVVAL mi olcak ayhhh çok güzel.. bayıldım..:)
benim kızımın adıda tuba nur ama biz ona kısaca tubiş deriz
baktım canım. çok şirin olacak eminim dolabı da gelince. ne güzel yepyeni bir oda. heryeri pırıl pırıl. bence çocuk odası biraz süslü olmalı. duvarlara mutlaka bişeyler as, dert etme kira diye, biliyorsun alçıyla kapatılabiliyor o delikler. yeter ki özenli delin. sen de buarada gayet hoşsun.Ben de albüme odamızın bir fotoğrafını koydum. Henüz tamamlanmadı, bir dolap daha alınacak. Arabaya sığmadığı için onu alamadık... Ev kira olduğu için duvarları boyamak ya da bişeyler asmak istemedim..Oda tamamlanınca yine eklerim resmini..
canım orada mothercare var mı? varsa mutlaka gidip oraya bak. çok güzel yataklar oluyor orda. ithal geliyor. masif, ve boyaları da sağlıklı, sertifikalı filan... antalyada vardır muhakkak ama alanyayı bilemeyeceğim.ben de kiracıyım ve oğlum için ayrı bi odamız yok malesef((
yatağını koyucağım duvara belki bişey asabilirim o kadar..yatak demişken gıcık satıcının dükkanın 10 defa arşınladım beyaz yatak beyaz yatak diye..geçen sefer gittiğim de geldi abla kurayım seni arıyım dedi..1 haftayı geçti hala ses yok adamdan..sanırım vazgeçicem..alanya'da beyaz yatak bulamadım iyi mi..o çocuk özel yaptırıyoruz biz demişti..çilekte beyazlı kremli bi yatak var, onu alıp geçicem bu gidişle..(
çocuk bi de o kadar rahatki..abla nasılsa 2 ayın var bu kadar acele etme diyo..ben de oğlum gözümün önünde hazır olsun nolmaz nolmaz diyorum...doğurcam , çocuk halaa yatak getircek..
İSTANBULLU HATUNLARR
dun bulusma topigine ugradım bir suru seyyazdımm
sizin agzınıza layık mekan arayısındayım
bir allahın kulu da girip bir yanıt yazmamıssss teessuf ederimmm, yersiniz yine iki parcacık minicik borekleri organize olmazsanız sizbilirsiniz ben zaten çok yiyemiyorum :))))))))))
baktım canım. çok şirin olacak eminim dolabı da gelince. ne
canım orada mothercare var mı? varsa mutlaka gidip oraya bak. çok güzel yataklar oluyor orda. ithal geliyor. masif, ve boyaları da sağlıklı, sertifikalı filan... antalyada vardır muhakkak ama alanyayı bilemeyeceğim.
güveniyorum, iyi bir yer ayarlayacağına inanıyorum. bostanlı sahilde güzel bir kahvaltı yapalım.
2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ
1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENİZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.beatrise......................................... 6 agustos __________________ ERKEK
13.evros..........................................6 agustos ___________________ HASAN KAYRA
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DİDAR
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
17.elta.............................................8 agustos _____________________ KIZ
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ ŞEVVAL
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
27.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
21.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENİZ
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY
26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DORUK ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL
42.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE
42.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
43.gzlfb...........................................25 agustos______________________ ALPEREN
42.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ CAN
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMİH EMRE
48.cambaz64.................................28 agustos ______________________ AYŞE DURU
48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE
DR A GİTTİMMM
oglen geldi is yerime, sabahtan oglumun okulunlda kayıt yenileme islemim vardı ordanda dr kontrolum vardı 11 de ona gittim, ilk kez tekbasıma dr a gittim, esim surekli izin alamıyor çok yogun isleri halen araba kullanmamda sorun yok allahtan, yeni dr umu birkez daha begendim hemen sekerimi sordu unutmamısyada ekranından baktı sordu bilemem hatırlaması guzel bir hareket,
veeee tosun kızım 2061 gr olmus, su an itibari ile 2,5 hafta gibi onde gidiyor, dr ilk uç ay içindede onde gidiyormuydu diye eski ultrason kagıtlarına bakmamı istedi kilosunu olcup istemedi allahtan bunu sezaryanı ne zaman yapacaz tam belirlemek için istiyorum adet tarihinde duzeltme yapıldımı hiç dedi hayır dedim yani bana bu cumleyi hiçbir dr um kurmadı dedim benim ilgisiz uyuz dr hiç bahsetmemisti ama ikili test zamanını hatırla dedi dedim sanırım bir hafta onde idi emin değilim ama, bebek normalde durur son ana kadar ama sekerin var fazla tutmanın anlamı yok dedi o yuzden mumkun olan ilk zamanda almak daha uygun olur dedi, snra olctu kilosunu iste 10 gun evel 1700 gr idi , bu gidisle ayda bir kilo alarak gitse iki ay var 4 kilo kesin, sayet daha çok alarak giderse sakat yani pekhos değil çok iri bebek olması , gelisim egrisinin en ust cizgisinde su an , sayet adet tarihini bir hafta ileri alırsak dedi 11 haftalıkkenki ultrason kagıdına aksam bakacagım insalah oyledir o zaman harika tam ideal kilolarda bir bebek bu demektir dedi, merakla aksam olmasını bekliyorum annem evde ama bakıp bulması imkansız gozu gorupte:))
iste tombis kizimin sonhali de bu hala bas asagı bekliyor kuzum :))
karar verdim önce bir dinleneceğim..dün gece meşakkatli yemekler yaptım dötüm çıktı valla.sonra kalkıp 1. postayı üyüleyip hastane valizini hazırlayacağım.öbür posta battaniye yastık kılıfı alez falan..,
Ehehe... bısım de ole valla.. herseyımıs kırmızı... üç kurus daha verdık, kırmızı aldık :))
Basarılar bacım.. ütü zamanında dusuncelerını bır daha alalımm :))
Evi topluyorum 10 dk.. oturuyorum 10 dk.. bıter herhalde aksama kadar :))
Albume dun aksam kı halımı ekleyecegım.. sevenlerımı beklerım bakmaya :)))
totoma sağlık benim di mi? ben çok yoruluyom nurdan.işten 5te çıkıyorum yemek felan derken haşatım çıkıyor..ayakta da duramıyom bu döt ağrısından..az kaldı bitireceğim..ev taşınacak..eşşeğin büyüğü ahırda.dide sultan ellerine saglik, benim camasirlar annemi bekliyor, bende o kocali totolu gruptayim, ama belki biara kaldirirm totoyu, bide daha tam odayi duzenlemedik, heryer heryerde tadilat olucak diye..insallah ben dogurmadan gelir adamlarda bende yerlesirim:)))
zaten hemen kurudular..gece tuvalete kalkmak hiç bu kadar güzel olmamıştı..misss gibi kokuyorlardı.bu gün ütüleyeceğim
8 ağustosa kalsalar keşke..gürbüzleşseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?