2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Tek kelime ile harika :))) tütütütü maşallah - resim de çok komik utanmış :) yüzünü saklıyo hehee
Çok sevindim canım benim

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARıHLERı

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELıL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
11.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK

12.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
13.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENıZ
14.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
15.beatrise......................................... 6 agustos __________________ ERKEK
16.evros..........................................6 agustos ___________________ HASAN KAYRA

17.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
18.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
19.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DıDAR
20.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
21.elta.............................................8 agustos _____________________ KIZ
22.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ ŞEVVAL
23.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
24.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
25.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
26.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
27.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
28.pollyanna.................................... 8 agustos
29.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
30.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
31.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK

32.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENıZ
33.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

34.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
35.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
36.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
37.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
38.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

39.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇıN
40.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
41.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
42.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
43.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
44.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
46.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
47.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
48.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DORUK ILGAZ
49.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
50.ebrar06......................................23 agustos
51.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

52.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE SU
53.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
54.gzlfb...........................................25 agustos______________________ ALPEREN

55.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
56.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
57.irem34.......................................26 ağustos _______________________ CAN
58.darknessfire...............................26 agustos
59.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
60.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKıF
61.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMıH EMRE

62.cambaz64.................................28 agustos ______________________ AYŞE DURU
63.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
64.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
65.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

66.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE
[/COLOR]

Son düzenleme:
ESRAKO maşşalah kızına.Allah ım inanamıyorum 2 kılomu olmuss.baksen şuna.kırkbir buçuk kere maşşalah.yerım ben onu,negüzelde poz vermıs anneye öyle

sen de bendensin NORRAAcım, ben de tembel gruptanım. annemi bekliyorum pek çok şey için. daha kusmuk bezi yapılacak, bebek sağlık gereçleri alınacak, perdesi alınacak, nevresim takımı yok, kıyafetleri yıkanacak, ütülenecek, yerleşecek.... hepsi annemi bekliyor. aslında kendim yapmak isterdim ama eve gittiğimde çok yorgun oluyorum, ayaklarım şişmiş karnım deli gibi aç oluyor. yemek yapıp yiyeyim, ortalığı toparlayıp istirat edeyim derken sızıp kalıyorum. eeee 6 temmuza kadar da çalışacağım. eve gittiğimde dinlenme ihtiyacı duyuyorum. nete bile giresim gelmiyor. halim olmuyor. bi de eşim çoğu kez dışarı çıkmak için ısrar ediyor, gezmemizden de geri kalmıyoruz yani...
ANNEM SAĞOLSUN.... TÜM ANNELER SAĞOLSUN, ALLAH HEPİMİZİNKİNE UZUN ÖMÜR VERSİN

Esra..bu çocuk beni rahatsız etmeyin vermiycem foto filan der gibi yapmış..kolları boğum boğum, dudaklar köftelik, çok şeker ..maşallah..

benim ayaklar yine balon oldu.... aklıma recep ivedik geldi ilk filmde kadının ayaklarına masaj yaparken diyor ya ayakları toynak gibi diye aynen benimde ayaklarım toynak gibi oldu yaa..... fil gibi ayaklarım oldu her yerden kabarmışlar.....

burası da doldu ama ben çıkıcam şimdi..markete gitmemiz gerkiyor..biraz erken çıkayım..

beyoglundaki dilek pastanesinde bulusun benide anın:))

hehee pastane olmaz kuzummm bana hersey yasak pastaneden:))
artı kesmez pastane falan bizim obur cingene esramızı:)))))))
sahi nerde o bugun yok ortalarda

ay yok :) bu gidisle ben cesaretimi kaybediom doguramıycam galiba hep icerde kalcak bu kız :))))))))))

ayy bende oyle oluyordumm ilk gebeliimde tabiki korkuyodum nası olcak nası çıkarcam bunu artık istesemde istemesemde bir sekilde canım yanarak dogumolcak oyle yada boyle çıkcak of napcam falanoluyordum
su an oyle rahatımkı
sezaryanı biliyorum oyle dayınılmıycak ahım sahım bir agrı acı olayı yok çok rahıatım dyogum korkum hiç ama hiç yok sadece heyecanla gunu bekliyorum

asra ece aynı ece..nerede görsem tanırım artık..köfte dudak tontiş nanak

ay dimi ya ne çokresim koydum bende benim dr larda pek bir resim verme renkmli gosterme meraklısı çıkıyor :) iyi oluyor evde bir suru boyle resmi var :)

sagolun kızlar kızıma iltifatlarınız için

Tek kelime ile harika :))) tütütütü maşallah - resim de çok komik utanmış :) yüzünü saklıyo hehee
Çok sevindim canım benim

senin ece n de boyle bu kilolara gelecek en kısa zamanda insallah canımya

didecim ohh ellerine saglık daha nice mis kokular duymamız dileğiyle diyorum sana. kolay gelsin ütü yaparken eminim uff bile demiceksin inan bana...

esrakooooooooooo ayyy ece çok tatlı maşlallh. ya köfte dudak çok şirin ya yerim ben onu.. pozlar harika oluyor sizin kızın..nazan teyzesine çekmiş. fotjenik...bide bilmişki annesi erkek annelerinn yogun oldugu topiğine koyacak bu resmi utanmış yuzunu kapamış ahh yavrum yaaa.. ayrıca doktordan memnun olmana sevindim tekrar malum az kaldı..

jenny ya inanmıyorum nasılyani önceden 2 defa wc kız sen hiç mi içmiyosun suuuuuuu..klava: artık öle eskisi gibi olmak yok annesi tamamı . normal olan bu bir hamile için sk sık tualetden daha normal ne olabilirki....kız biz kaç defa yazdık eşlerimiz nerdeyse wc ye tv koycaklar canımız sıkılmasın diye......

gypsm esram hala gelmedimi yahu bu kız önce doktora sonrada annesine gidecekdi dimi...

valla benim ayaklarda toynak gibi hehe :))) davull davulllll evde iken haftasonu iniyor son gunlerim
bgun bitti uç is gunum kaldııı inanamıyorummm

la evrim baktım olum sana..öldürecem seni bennnnn.sen nasıl bir organizmasın..bir fotoğrafta gayet snop,birinde diktatör,birinde masumcuk..nesin la sen?

Heheh.. mersı cicim.. mayoz bolunme sonucu bunlar... sonra tekrar toplanıyorum ben :)) her ortamın ınsanı evrim diyelım kısaca bana :)))

Esrakom.. maşallah evladına.. Allah nazarlardan saklasın.Hakaten adı cocugumun köfte dudak Ece kaldı :)))

oglan anneleri gorsun kızımı dyie buyuk buyuk fotolarla koyuyorum:))
valla anasıda etli dudaklı babasıda hemde ne bicim etli dudaklı koca agızlı çocuk malum aileye benziycekkime benziycek:)))
irilik de aileden gelen birseybizde minyon insan yoktur :) herkes azman gibi:))

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:roflol: kız çok hoşsun güldüm valla sana ..üstelik balkondayım etrafdan kesin diolardır bu kız kime gülüyor kendikendine diye....

buluşma topiğine yazdım bişiler yer konusunda size guvences valla sizin guvendiğiniz bir yer olsun malum et yices....

Çok yaşa e mi?? Hıc gulecegım yoktu :)))

Tuba Hatunum.. bak yıne agrımaya basladı benım gobek delıgı etrafım kuzu.. arada olup olup gecen bısı bu.. yannıs degılsın yanı,muck.

benim ayaklar biraz dinlendi ama yine baslıo agrı.

toynak iste bu bizim icin dogru kelime :)) bugun cok sevdigim yuksek topuk ayakkabılarımı denedim ayagım girmedi hep hava atardım benim ayaklarım kibar bu ince ayakkabıların herturu benlik die ama nerdee taraklanmıs resmen :)) oysaki gecen sene bu zamanlar keklik gibi sekiodum ustunde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…