minik kelebekim benim kızçem niye maviyle yazıyor
dide sultan ellerine saglik, benim camasirlar annemi bekliyor, bende o kocali totolu gruptayim, ama belki biara kaldirirm totoyu, bide daha tam odayi duzenlemedik, heryer heryerde tadilat olucak diye..insallah ben dogurmadan gelir adamlarda bende yerlesirim:)))
beyoglundaki dilek pastanesinde bulusun benide anın:))
ay yok :) bu gidisle ben cesaretimi kaybediom doguramıycam galiba hep icerde kalcak bu kız :))))))))))
asra ece aynı ece..nerede görsem tanırım artık..köfte dudak tontiş nanak
Tek kelime ile harika :))) tütütütü maşallah - resim de çok komik utanmış :) yüzünü saklıyo hehee
Çok sevindim canım benim
la evrim baktım olum sana..öldürecem seni bennnnn.sen nasıl bir organizmasın..bir fotoğrafta gayet snop,birinde diktatör,birinde masumcuk..nesin la sen?
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:roflol: kız çok hoşsun güldüm valla sana ..üstelik balkondayım etrafdan kesin diolardır bu kız kime gülüyor kendikendine diye....oglan anneleri gorsun kızımı dyie buyuk buyuk fotolarla koyuyorum:))
valla anasıda etli dudaklı babasıda hemde ne bicim etli dudaklı koca agızlı çocuk malum aileye benziycekkime benziycek:)))
irilik de aileden gelen birseybizde minyon insan yoktur :) herkes azman gibi:))
oglan anneleri gorsun kızımı dyie buyuk buyuk fotolarla koyuyorum:))
valla anasıda etli dudaklı babasıda hemde ne bicim etli dudaklı koca agızlı çocuk malum aileye benziycekkime benziycek:)))
irilik de aileden gelen birseybizde minyon insan yoktur :) herkes azman gibi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?