2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esracım tatil fotoların süper.hele o göbişini acıp yüzdüğün resımler daha bı harıka :))) ohhh tatılıde yaptın senden iisi yok yanee.inşallah nseneyde bebişlerimizle gitmek hepimize nasip olur

esracım tatil fotoların süper.hele o göbişini acıp yüzdüğün resımler daha bı harıka :))) ohhh tatılıde yaptın senden iisi yok yanee.inşallah nseneyde bebişlerimizle gitmek hepimize nasip olur

aminnn tatlım inşallahh
annem dedi utanmadınmı göbeğini açıp girmeye delikafadulden
valla üstümdeki tankini ama inmediki aşağıya üstü yane amacım göbeği açıp girmek diildi ama oğlum izin vermedi 2 haftada şişti karnım resmen
bide bu tankini olayını esrakodan öğrendim hihi bildiğin badi işte

maşallah tarihte pek güzel kıskandım

Kıskanma nolur.. ınsallahh ıstedıgın tarıhte senın de olur.. Allah nasıp ederse tabı.. eger daha erken gelmek ısterse de basımın ustunde yerı var kuzumun.

Anam nerede senın o fotoların.. ben onları gormedım yaf..

Evrim tosuncuk olmuş Kuzey ya maşallah maşallah nasıl seviniyorum 2000+ görünce anlatamam - bende görecekmiyim o günleri acaba
Bu gidişle Kuzey kooocaman doğacak annesi hiç üzmeyecek seni :)

Cümlemizin ki üzmesin insallahh.. Kuzey tam sınırında gıdıyor aslında.. hanı artı aldıgı küsürat cok az.. şükür.. buna da şükür.. saglıgı sıhhatı ıyı olsun da.. cümelmizinki iyi olsun ınsallah.

Evrim tosuncuk olmuş Kuzey ya maşallah maşallah nasıl seviniyorum 2000+ görünce anlatamam - bende görecekmiyim o günleri acaba
Bu gidişle Kuzey kooocaman doğacak annesi hiç üzmeyecek seni :)

Kız Esra hiç utanmıyon dimi oralarda gezmeye - hiz demiyon dimi bu hamile arkadaşlarım denizden tatilden uzak beton binalarda duruyo ben burda keyfimi sürüyom :umursamaz: pis çok kıskandım seni çoooook
Birde neden senin kafanda şapka yok bakem o sarı sıcağın altında ha!!!!! lmaz:

Çok güzel resimlerin tatlım - hehe göbeyin de şey gibi duruyo hani olur ya denizlerde sınırlama - şuraya kadar yüzebilirsiniz daha derini tehlikeli diye ( adını unuttum neydi yaf onun adı) ahanda ona benziyon :dance:

puuu sanaaa dubamı heee
ablamda dediki deniz topuna benziyoo çocuklar gelip top diye oynamaya kalkışmadımı dediii
puu sizeee sanat eseri o göbekk ne sandınn ben onu öle büyütene kadar neler yedim biliyonmu sen heee senin gbi 1 lt su içmedim 5 lt içtim :lepi:

kaldıkiii senn balıkesirdesinnn dalgamı geçiyon denize yakın değilmisin sen ben artık nasıl gircem denize bilmem seneye kadar pöffff
dayanamazsam marmaraya giricem valla

hahahahah dubamıydı adı onun hahahah oh gözümden yaş geldi :):):):):) Ama çok şirin ya - vallaha ne güzel büyütmüşsün benimki okadar değil Yüz yılın başı bi hamile olduk göbeyim bile büyümedi istediğim gibi
Neyse Balıkesirdeyim dimi ben - yarama neden tuz basıyon sen şimdi - ben tatile gidemiyorum şekerim - aylarca yaptığım tüm planlarım şıp diye suya düşüverdi - gel yer değiştirek - ben ıstanbuşda olacam her türlü denize girerim valla - adalara giderim yine girerim ama Balıkesir MERKEZ de olunca öyle zor ki ((( Aklıma getirdin şimdi of of

Son düzenleme:
Nası denızyıldızının nickiyle mesaj yazabılıyorsun Canan?? kafam karıstı..

ben gerçek dnzyildizi olarak tickerimi yapması için canana verdim nicki falan oda unutup beni adımla yazdı ilkini yazan bendim tarihini kıskanan cananda sağolsun ilaveler yapmış kaydirigubbakcemile3 ikinciye yanlışlıkla o yazmış :roflol:

Nası denızyıldızının nickiyle mesaj yazabılıyorsun Canan?? kafam karıstı..

söylim hemen - ticker yaptık Özleme bende profiline yapıştırdım çıktım siteden yeniden girdim ama kayıtlı kalmış adı bende bakmadan yazdım :) hatta yine farketmemişim msn den uyardı beni benim nickle yazmışsın diye kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…