Doktordan gelıyoruss dostlar..
Kilomuz 2 300 gr, boyumuz 44.5 cm.. şükür bir sorun yok.. hersey yolunda.. sezeryan dogum tarıhımız 07.08.2009 :)) Baby e duyurulur :)))
yok cnm çok karışık aslen erzincanlıyım doğma büyüme istanbul yaklaşık 7 - 8 yıldır balıkesirdeyim :sinifsinif: sen?
esracım tatil fotoların süper.hele o göbişini acıp yüzdüğün resımler daha bı harıka :))) ohhh tatılıde yaptın senden iisi yok yanee.inşallah nseneyde bebişlerimizle gitmek hepimize nasip olur
Ben Balikesirliyim ondan sordum ama bende 5 yil yurtdisinda 2 yildir da Aydindayim ben gitmisim sen gelmissin...
maşallah tarihte pek güzel kıskandım
aminnn tatlım inşallahh
annem dedi utanmadınmı göbeğini açıp girmeye delikafadulden
valla üstümdeki tankini ama inmediki aşağıya üstü yane amacım göbeği açıp girmek diildi ama oğlum izin vermedi 2 haftada şişti karnım resmen
bide bu tankini olayını esrakodan öğrendim hihi bildiğin badi işte
Evrim tosuncuk olmuş Kuzey ya maşallah maşallahnasıl seviniyorum 2000+ görünce anlatamam - bende görecekmiyim o günleri acaba
Bu gidişle Kuzey kooocaman doğacak annesi hiç üzmeyecek seni :)
Anam nerede senın o fotoların.. ben onları gormedım yaf..
.
az önce yanlışlıkla denizyıldızının nickle yazmışım mesajı çok pardon
Kız Esra hiç utanmıyon dimi oralarda gezmeye - hiz demiyon dimi bu hamile arkadaşlarım denizden tatilden uzak beton binalarda duruyo ben burda keyfimi sürüyom :umursamaz: pis çok kıskandım seni çoooook
Birde neden senin kafanda şapka yok bakem o sarı sıcağın altında ha!!!!!lmaz:
Çok güzel resimlerin tatlım - hehe göbeyin de şey gibi duruyo hani olur ya denizlerde sınırlama - şuraya kadar yüzebilirsiniz daha derini tehlikeli diye ( adını unuttum neydi yaf onun adı) ahanda ona benziyon :dance:
puuu sanaaa dubamı heee
ablamda dediki deniz topuna benziyoo çocuklar gelip top diye oynamaya kalkışmadımı dediii
puu sizeee sanat eseri o göbekk ne sandınn ben onu öle büyütene kadar neler yedim biliyonmu sen heee senin gbi 1 lt su içmedim 5 lt içtim :lepi:
kaldıkiii senn balıkesirdesinnn dalgamı geçiyon denize yakın değilmisin sen ben artık nasıl gircem denize bilmem seneye kadar pöffff
dayanamazsam marmaraya giricem valla
az önce yanlışlıkla denizyıldızının nickle yazmışım mesajı çok pardon
neresindensin balıkesirin çok bilmem aslındda ama ben altınoluktayım
Nası denızyıldızının nickiyle mesaj yazabılıyorsun Canan?? kafam karıstı..
Nası denızyıldızının nickiyle mesaj yazabılıyorsun Canan?? kafam karıstı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?