ay ne orcinal hatunlarsınız birbirnize nickleri şifreleri felan veriyosunuz
söylim hemen - ticker yaptık Özleme bende profiline yapıştırdım çıktım siteden yeniden girdim ama kayıtlı kalmış adı bende bakmadan yazdım :) hatta yine farketmemişim msn den uyardı beni benim nickle yazmışsın diye kafamçokkarıştı
yaparım tabeee benden kacarmı.azcuk kafa yordummudfu bitti işte :1closedeyes:kelebeğim yapmışsın işte tickerı afferin kızzz
Kızlar Gülben Ergen ikizlerini dünyaya getirmiş. Habere göre 30 haftalıkmış henüz. İkizler zaten biraz erken geliyorlar ama O'nunkiler hepten aceleci çıkmışlar.
Bu arada Foça'da yangın varmış, henüz söndürelememiş. Çok üzüldüm
Haberleri okudunuz :)
evrim maşallah oğluna.allah tamamına erdirsin...
Hayırdır Esramm.. bu ne renklı avatar olayı :)))
beğendinmiii avatarımııı
zenci doğurmaya karar verdim
delikafadulden
maşallah bebişine sana daDoktordan gelıyoruss dostlar..
Kilomuz 2 300 gr, boyumuz 44.5 cm.. şükür bir sorun yok.. hersey yolunda.. sezeryan dogum tarıhımız 07.08.2009 :)) Baby e duyurulur :)))
kaydirigubbakcemile3 Kararına sonsus saygı duyuyorum eemmeee.. o kadar beyas bı adamdan bu kadar sıyah bı cocugu nası doguracaksın annem.. annat diinniyorummm delikafadulden
maşallah bebişine sana da
darısı benim başıma inşallah durucugumun oyle hallerini karnımda gorurum.
anasına benzerse bundan bikaç ton açık olur zatiii
delikafadulden
ama ikimizin ortası olursa neye benzer bende kestiremiyorummm adam süt gibi bende nesquik
:sm_cool:
foçada yangın çıkmış yazık yaaa Allahtan yerleşim yerlerine ulaşmamış
Hayatta goz yasımı tutamadıgım ıkı sey vardır; biri sehit haberleri.. dıgerı orman yangınları.. o yuzden su an haberlere bakamıyorum acıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?