2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kızlar Gülben Ergen ikizlerini dünyaya getirmiş. Habere göre 30 haftalıkmış henüz. ıkizler zaten biraz erken geliyorlar ama O'nunkiler hepten aceleci çıkmışlar.

Bu arada Foça'da yangın varmış, henüz söndürelememiş. Çok üzüldüm

Haberleri okudunuz :)

jenny simdi de yanlis adrese mesaj yolladin bana geldi gönderdigin

kelebeğim yapmışsın işte tickerı afferin kızzz
yaparım tabeee benden kacarmı.azcuk kafa yordummudfu bitti işte :1closedeyes:

aaa dogurmusmu.ee daha gecen gun kelebek ödül törenınde görmüştüm tvde.30 haftalık nezaman olmus onun bebişleri yavvvfffffffffff.o bızden baya gerı degılmıydıkıneee? neyse inşallah bebklerı saglıklarına kavusur suan muhtemelen küvezdelerdır.

Doktordan gelıyoruss dostlar..

Kilomuz 2 300 gr, boyumuz 44.5 cm.. şükür bir sorun yok.. hersey yolunda.. sezeryan dogum tarıhımız 07.08.2009 :)) Baby e duyurulur :)))
maşallah bebişine sana da
darısı benim başıma inşallah durucugumun oyle hallerini karnımda gorurum.

kaydirigubbakcemile3 Kararına sonsus saygı duyuyorum eemmeee.. o kadar beyas bı adamdan bu kadar sıyah bı cocugu nası doguracaksın annem.. annat diinniyorummm delikafadulden

anasına benzerse bundan bikaç ton açık olur zatiii
delikafadulden
ama ikimizin ortası olursa neye benzer bende kestiremiyorummm adam süt gibi bende nesquik
:sm_cool:

maşallah bebişine sana da
darısı benim başıma inşallah durucugumun oyle hallerini karnımda gorurum.

İnsallah kuzum.. nıye gormeyesın ki.. elbette gorursun. tesekkur ederız gusel dıleklerın ıcın.

anasına benzerse bundan bikaç ton açık olur zatiii
delikafadulden
ama ikimizin ortası olursa neye benzer bende kestiremiyorummm adam süt gibi bende nesquik
:sm_cool:

Valla sisin karısım bence gusel olur.. dusundum de.. kaydirigubbakcemile3 çcocugumun rengiyle oynama bence.. lmaz:

kizlarrr acil yardim, siz bu camasirlari renkli beyaz diye ayirdinizmi yoksa birlikte mi attiniz 30 dereceye???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…