2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

mercimekim bende yenidoğan sünnetine karar verdim hastaneylede görüştüm, 270 ytl fiyat verdiler ama hemen olamayabilir doğumdan sonra bazı sorunlar olabiliyor,sarılık gibi onun için doğumdan hemen 2-3 gün sonra değilde 10 gün sonraya felanda kalabiliyo bazen dediler.

canım kızının doğum günü kutlu olsun. nice yaşlara..

selam

2 doktor vardı konuk olarak. Ya yenidoğan (ilk 30 gün) ya da 1 yaşına kadar yaptırın dediler. 2-9 yaş arası yaptırmamak lazımmış.

ben 2-7 yas arasi zararli diye biliyordum, 9da cokmus yaw...off bakalim, 9 yasindan sonrada aci cekmesini istemem yavrumun..

sakaleynmaster, kızının doğum günü kutlu olsun.Beraber nicee doğum günleri kutlayın.

gözün aydın canım.maşallah oğluna

Bugün benim doğumgünüm..:kedi:
nice mutlu yıllara.iyiki doğdun

Şöyle bir liste yapabilirim işte. Kızları pembe boyarım, erkekleri mavi. Olma mı?CADIARZU
ellerine sağlık. çok güzel olmuş.bakalım ilk kim girecek listeye

slm helincim

deryam prensesinin doğumgünü kutlu olsun nice güzel yaşlar diliyorummm kalk pasta yap kızına annesi hadiiii

Sakaleynmaster öncelikle kolay gelsin... Nice mutlu yillara ...Hayat ona saglik, basari ve mutluluk getirsin...Okula basladi mi? yoksa bu sene mi basliycak?

Merhaba arkadaslar...Siteye yeni katildim...
Bende kismet olursa Agustosta dogum yapacagim...
Herkese kolay dogumlar...
hoşgeldin aramıza.

meleğinin doğum günü kutlu olsun.nice sağlıklı mutlu yıllara

ben 2-7 yas arasi zararli diye biliyordum, 9da cokmus yaw...off bakalim, 9 yasindan sonrada aci cekmesini istemem yavrumun..

Bilirsin bu yaşlar doktordan doktora değişebilir.Kimi 7 der kimi 9. Önemli olan bu yaşlarda çocuğun hazır olabilmesi.

sabah yaglayip ciktim evden, suan isyerinde actim kasiyorum:)))

norrammm sakın ama sakın kasıma bidaha. oyle kasırsan yırtıkları genisletirmissin bana oyle tavsiye ettiler. bende kasınma oldugunda krem suruyorum, kremini cantanda gezdir gider wc de bos buldugun yerde kremlenirsin kasındıgında .

sakaleyn prensesinin dogumgunu kutlu olsun nice guzel seneler yasatsın mevlam cocuklarınla...

norram allahta dedenin omrunu teoya versin insallah, tez zamanda onuda kurtarsın

dra gitcek gelcek kimse yokmu yahu biraz topus bebek haberi alalım..

haftaya gidecek olan varmı gelecek hafta ptesi ben gidicem nasipse

Mutlu yıllar meleğine bizim içinde öp kuzunu nice yıllara

Meltem içim kalktı birde her aşamasını çekmişler :sinifsinif:

canım bende haftaya pazartesi gidicem durabilirsem:) bu gece ilk yalancı sancıları yaşadım felaket korktum saat 4 de yrım saat sürdü belki tabii ama aralıklarla. eşim acile gidelim hemen dedi ama gitmedim ben neyseki sabaha geçti. şimdi iyiyim ama nasıl korktum normal doğumdan anlatamam. bu kadar sancıyıp doğsa keşke miniklerimiz ...

selam arkadaşlar.bende 32 haftalık hamişim.kısmetse bi kızım olacak aynı zamanda 11 aylık oğlum var .geçen hafta sünnet ettirdik ve inanılmaz kolay oldu.bütün ağrısı sancısı 2 saat sürdü .2 saat sonunda yürümeye oynamaya başladı.ve şimdi neredeyse iyileşti.bizim doktorumuzda 6 ay ile 1 yaş arası demişti.genel anesteziyle oldu ve sadece 15 dk.sürdü ameliyat.çocuk cerrahı yaptı.devlet hastenesinde bedava yaptırdık.tüm hastene personeli ona yaptırmış,araştırdık.bence 1 yaşa kadar yaptırın hem sizin hem bebişlerinizin açısından çok ama çok rahat oluyo.hepinize kolay doğumlar.sağlıklı sıhhatli miskokulu kuzularınızı hayırlısıyla kucağınıza almanız dileğiyle.bu o kadar güzel bi duyguymuş ki.ben dayanamadım ikinciyide yapıyom yaaaaa.bu arada ilk doğumum 14 saatlik sancı sonucu sezeryanla olmuştu.inanın ikiside korkulacak kadar değil.hele bebişlerinizi kucağınıza alıp kokladığınızda allahım herşeye değermiş diyosunuz.yine ağlayasım geldi işte.hepinizi öptümmm.

kızlarr albümümüme tatil fotolarımı koydum
göbeğime bakıp gülenii furururrrummmm

pervinim ben bu hafta gitmeyi düşünüyorum doktora ama çok sıcak nasıl çıkıp giderim bilmiyorum

Benim randevum 1 temmuzda... Bende sabirsizlikla o gün gelse diye bekliyorum... bebisimi cok özledim onu görmek istiyorum...

sevinchim gecmis olsun!!bebegin artik sabirsizlanmaya basladi demek :)

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
4.emrem1997....................................2 agustos ___________________ ÇINAR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
11.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK

12.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
13.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENİZ
14.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
15.beatrise......................................... 6 agustos __________________ ERKEK
16.evros..........................................6 agustos ___________________ HASAN KAYRA

17.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
18.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
19.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DİDAR
20.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
21.elta.............................................8 agustos _____________________ KIZ
22.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ ŞEVVAL
23.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
24.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
25.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
26.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
27.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
28.pollyanna.................................... 8 agustos
29.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
30.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
31.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK

32.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENİZ
33.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

34.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
35.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
36.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
37.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
38.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

39.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
40.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
41.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
42.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
43.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
44.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
46.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
47.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
48.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DORUK ILGAZ
49.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
50.ebrar06......................................23 agustos
51.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

52.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE SU
53.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
54.gzlfb...........................................25 agustos______________________ ALPEREN

55.dnzyildizi84.................................25 agustos _____________________ ÖZDE
55.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
56.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
57.irem34.......................................26 ağustos _______________________ CAN
58.darknessfire...............................26 agustos
59.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
60.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
61.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMİH EMRE

62.cambaz64.................................28 agustos ______________________ AYŞE DURU
63.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
64.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
65.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

66.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

maşşalah kuzunaa.7 yaısna basıyo demekk.Allah ım hep yüzünü güldürsün ömür boyu mutlulık peşini bırakmasın prensesinin inşallah

ayy canım maşşalah sana.baya cesaretlıymıssın.11 aylık bebegın var ve 2.yı yapıyosun.kutlarım senı cesaretınden ötürü.bende aralarında cok fazla yas farkı olsun istemem mesela 3 yas tam ideal gıbı gelıyo ama kısmet tabı.herkez "bı dogur daha 10 yıl cocuk mocuk istemezsın" dio.bakalım zmaan ne göstercek.buarada bebegını sünnet ettırmen bencede cok işsabetlı olmus..gercekten erken yapılması hem cocugun psikolojısı açısından hemde saglıgı acısından gereklıymıs zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…