ben de prima yenidoğan aldım...etrafımdakiler huggies i de öneriyolar..eğer primadan memnun kalmazsam huggiesi deniycem..
ben de sünnet meselesini okumuştum..doğumdan 2 gün sonra yapılması uygundur yazıyodu..1 haftada da düzeliyomuş...ama kesinlikle 2-4 yaşları arası yapılmasını önermiyolar..çocukların kişilik gelişimleri oluştuğu iççin bu dönemde..
kızlar bu gün kızımın doğum günü birazdan hazırlıklara başlıyacağım akşamda dedmiz halamız dayımız teyzemiz filan toplanacağız ama bi sorun var benim elim kolum kalkmıyor sabahtan beride hiç tadım yok uf
aslında 20 haziran asıl günümüz ama babamız gece görevinde olduğu için bu güne erteledik
KIZIM MELEĞİM TAM 7 YAŞINA BASIYOR YAVRUMU ALLAH TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER NASİP ETSİN AMİN
selam kızlar
2 doktor vardı konuk olarak. Ya yenidoğan (ilk 30 gün) ya da 1 yaşına kadar yaptırın dediler. 2-9 yaş arası yaptırmamak lazımmış.
gözün aydın canım.maşallah oğlunaselam arkadaşlar.ctesi doktora gittim 33+5 tim 2660 gram olmuş oğluşum ve fl ye göre boyu 47 cm .doktorum bir tosuncuk çıkarıcaksın dedi.yanlız ben normal doğum istiyordum bu kadar iri olursa normal doğum biraz zor dedi
nice mutlu yıllara.iyiki doğdunBugün benim doğumgünüm..:kedi:
ellerine sağlık. çok güzel olmuş.bakalım ilk kim girecek listeye
Şöyle bir liste yapabilirim işte. Kızları pembe boyarım, erkekleri mavi. Olma mı?CADIARZU
kızlar bu gün kızımın doğum günü birazdan hazırlıklara başlıyacağım akşamda dedmiz halamız dayımız teyzemiz filan toplanacağız ama bi sorun var benim elim kolum kalkmıyor sabahtan beride hiç tadım yok uf
aslında 20 haziran asıl günümüz ama babamız gece görevinde olduğu için bu güne erteledik
KIZIM MELEĞİM TAM 7 YAŞINA BASIYOR YAVRUMU ALLAH TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER NASİP ETSİN AMİN
hoşgeldin aramıza.Merhaba arkadaslar...Siteye yeni katildim...
Bende kismet olursa Agustosta dogum yapacagim...
Herkese kolay dogumlar...
meleğinin doğum günü kutlu olsun.nice sağlıklı mutlu yıllarakızlar bu gün kızımın doğum günü birazdan hazırlıklara başlıyacağım akşamda dedmiz halamız dayımız teyzemiz filan toplanacağız ama bi sorun var benim elim kolum kalkmıyor sabahtan beride hiç tadım yok uf
ben 2-7 yas arasi zararli diye biliyordum, 9da cokmus yaw...off bakalim, 9 yasindan sonrada aci cekmesini istemem yavrumun..
sabah yaglayip ciktim evden, suan isyerinde actim kasiyorum:)))
dra gitcek gelcek kimse yokmu yahu biraz topus bebek haberi alalım..
haftaya gidecek olan varmı gelecek hafta ptesi ben gidicem nasipse
maşşalah kuzunaa.7 yaısna basıyo demekk.Allah ım hep yüzünü güldürsün ömür boyu mutlulık peşini bırakmasın prensesinin inşallahkızlar bu gün kızımın doğum günü birazdan hazırlıklara başlıyacağım akşamda dedmiz halamız dayımız teyzemiz filan toplanacağız ama bi sorun var benim elim kolum kalkmıyor sabahtan beride hiç tadım yok uf
selam arkadaşlar.bende 32 haftalık hamişim.kısmetse bi kızım olacak aynı zamanda 11 aylık oğlum var .geçen hafta sünnet ettirdik ve inanılmaz kolay oldu.bütün ağrısı sancısı 2 saat sürdü .2 saat sonunda yürümeye oynamaya başladı.ve şimdi neredeyse iyileşti.bizim doktorumuzda 6 ay ile 1 yaş arası demişti.genel anesteziyle oldu ve sadece 15 dk.sürdü ameliyat.çocuk cerrahı yaptı.devlet hastenesinde bedava yaptırdık.tüm hastene personeli ona yaptırmış,araştırdık.bence 1 yaşa kadar yaptırın hem sizin hem bebişlerinizin açısından çok ama çok rahat oluyo.hepinize kolay doğumlar.sağlıklı sıhhatli miskokulu kuzularınızı hayırlısıyla kucağınıza almanız dileğiyle.bu o kadar güzel bi duyguymuş ki.ben dayanamadım ikinciyide yapıyom yaaaaa.bu arada ilk doğumum 14 saatlik sancı sonucu sezeryanla olmuştu.inanın ikiside korkulacak kadar değil.hele bebişlerinizi kucağınıza alıp kokladığınızda allahım herşeye değermiş diyosunuz.yine ağlayasım geldi işte.hepinizi öptümmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?