2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlarr albümümüme tatil fotolarımı koydum
göbeğime bakıp gülenii furururrrummmm

pervinim ben bu hafta gitmeyi düşünüyorum doktora ama çok sıcak nasıl çıkıp giderim bilmiyorum

esra resimlere bayıldım ne güzel eğlenmişsiniz eşimle gitmiştik 2 yıl önce efes e ben mezarların içinde fotoğraf çekileyim demiştim hee gir bir daha çıkma demişti sırnaşık şey anılarımı tazeledin kaydirigubbakcemile2

bende çarşamba günü gidiyorum doktora

bu arada bacarlarım lekelendi hani seksi çoraplar vardırya önden normal arkadan boydan boya çizğili işte o model oldu bacaklarım ama tek fark diz kapağının arkasından başlıyor cizgiler yakında tüm vucudumu kaplayacak heralde : ))
tamda buna benziyor :roflol:

Minik kelebekim..
Mercimekim..
Deryamın kuzusu..

Dogum gününüz kutlu olsun kuzular.. Sevdiklerinizle nice nice mutlu senelere.. daha nıce guzel yaslarınızı kutlamak dılegıyle..

dra gitcek gelcek kimse yokmu yahu biraz topus bebek haberi alalım..

haftaya gidecek olan varmı gelecek hafta ptesi ben gidicem nasipse
bu hafta çarşamba dr.dayım inşallah akşam randevum inşaallah güzel haberlerini perşembeye veririm size..

yani ne diyeyim petrikcim alemsin ya kaydirigubbakcemile3

Doktordan gelıyoruss dostlar..

Kilomuz 2 300 gr, boyumuz 44.5 cm.. şükür bir sorun yok.. hersey yolunda.. sezeryan dogum tarıhımız 07.08.2009 :)) Baby e duyurulur :)))

doğum günleri varmışşşşş - ben geriyi akşam okuyacam şimdi çok halsizim sıcak beynime vurdu
Evrimden kopya aldım - doğum günü annelerinin doğum günün kutluyorum - en güzel dilekleriniz gerçek olsun canlarım

sen bakma ona tatlıımmm gayett normal bi hatunsunnnn
çekene bakcennn ehuu ehuuuu

Hıı.. ole.. dogru soluyorsun.. malzemeye degıl.. cekene bakmalı kaydirigubbakcemile3

Şöyle bir liste yapabilirim işte. Kızları pembe boyarım, erkekleri mavi. Olma mı?CADIARZU

Ellerine saglık.. yolun sonuna geldıgımızın resmı habercısıdır bu liste...

canlarım sizinde kuku kemikleriniz ağırıyor mu..pantolon giymek işkence oldu bu yüzden..yattığım yerden doğrulurken de ağırıyor..evrişti de mi o alt takımlarım ağırıyor diyen..

Valla ozellıkle yataktan kalkarken resmen kopuyor.. alıstım artık.

Ya benim yüzümde 50 faktorluk krem vardı.. o da yüzüne sürünce bembeyaz oluyor.. aslında o kadar beyaz degılımdır.

ben yarin gidiyorummm dr aa:lepi:

Güzel haberlerle gelesın inşallah..

Kilomuz 2 300 gr, boyumuz 44.5 cm.. şükür bir sorun yok.. hersey yolunda.. sezeryan dogum tarıhımız 07.08.2009 :)) Baby e duyurulur :)))

ohh maşşalah oğluşunaa.kocaman olmus şunada bak sen nerdeyse 2.5 kılo.nazar degmesın kuzuna.buarada sezeryan tarihiniz cuuuk oturmus canım.hadı hayırlısıyla gelsın kuzey bebek

buarada canım benım dogum gunun taaa ocak ta kaldı kaydirigubbakcemile3 kızlardan bırı mercimekim yazcagına minik kelebek yazıdgı için cogu arkadas benımde dogum gunum sandı zemuszemus ama yınede güzel dilşekelr için teekkur ederım şekerrrr

sen gir deseydin töbee töbeee sen şu kocayı buraya üye yapsana şöle bütün hatunlar çullanalım üstüne ne dersin

nesrinnn koptumm süpersinnn bacağında nasıl bi leke oldu öle bende öyle bişi yok gerçekten o çorap gibimiiii :1shok:

evrişim kelebeğin doğumgünü diill
bizim hatunlar hamişlik yaptı ortalığı karıştırdıda sende öyle sandın sanırım

masallah kuzeye, 2kg yu gecti..sezeryan tarihi super buarada, off eger sezeryan olursam bende bu tarihi istiyorum ama benim doktor tatilden 8inde geliyor ( o zamana kadar bana arkadasi bakicak...yani eger 15 temmuz - 8 agustos dogurursam doktorum arkadasi dogurtucak ayni hastanede(( bendeki de sans yanii(

Ya annem hoplaya zıplaya okudugum ıcın baktım en az ıkı sayfada kutlanıyorsun.. halıyle kutlayıverdım.. olsun bea.. dileğin tüm güzellikleri daima seninle olsun.

Tesekkur ederım oglusum ıcın dılediklerine..

evrimim gözün aydın canım maşallah kuzeyee
kuzeyi hissetmek banada nasip oldu ne güzel bi duyguu yaa rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsinnn

sırnaşık şey başımın etini yemişti biz bu taş yığınına mı para verdik şimdi ayy aman allahım eşimle tatilim süperdi valla bencede buraya gelip azıcık akıllanması lazım kaydirigubbakcemile3

maşallah kuzuna tombiş olmuş tarihde belli olmuş güzel bir tarih, sağlıkla kucağana alırsın inş.

ben kaçar iyi akşamlar herkese

petrik o neden oldu simdi peki,normalmiymis hadi gobektekini anladıkta bacaktaki ne odamı hamilelilk lekesi canım

ohh masallah ilk guzel haberimiz geldi hemde cifte kavrulmus . cok sevindim hem tarihe hem kuzey bebisin gelisimine masallah opuyorumnanaktan

norram bende seninle aynı kaderi paylasıorum doktorum 7sinde gidio 25inde gelio ve 1 kontrolu baska arkadasına denk gelio acil durumlardada onu arıycakmısım bakalım normal dogum tarihimiz 8 agustos ama oncemi sonramı olur sez mı olur bilmiorum. tek duam saglıkla kalabildigi kadar kalsın son haftasına kadar..

Bana bıraktı tarıhı.. normalde tarıhımız 11 agustos ıdı.. olabılır mı dedım.. 5 agustostan sonra 7 sıne kadar ıstedıgın zaman olur dedı.. benım kıştan berıdır aklımda bu tarıh vardı zaten.. didimm 7.8.09 olsun o saman.. doktorum da olur didi.. demam didimm bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…