2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sen bide onları asarken kokla bak neler hissedicen . saanki teo dogmusta icerdeymiste sen cicilerini yıkamısın gibi gelcek

alkisalkisalkis evettt en harika yanııı o kokuuuu mis gibiii içinee çekiyosun durup durupppp
hatta sanki koku gidicekmiş gibi koklamaya bile kıyamıyosunnn
ayyyy gelsinde burnumuuu gıdısına gömücemmm oğluşumunnnn

off yaz geldi tvde hic bisi kalmadi, eskiden yazlik sezonunu acardik vakit gecerdi, bu sene o da yok, ben nasil oyaliycamm kendimii bebis gelene kadar((

saol canım.bende cok sevıyorum şevval ismini.bakalım hayırlısı olsun artık.artık beraber büyüycek bebeişlerin.ilk yıllar zorlanırsın ama daha sonra arkadas oluyorlar cok rahat edıyorsun.yegenlerımınde arasın 1.5 yas var.şablam ilk yıllar zorlandı ama şimdi cok rahat

oo olmasmı helekı yorulunca acayıp.bı ev süpürüyorum 5 dakka,inan 15 dakka yatıyorum.bırde sabah uyanınca bazen agrıyor belım.sanırım sırt üstü uyandıgım zamnlarda oluyo.artık sonaylarda cok normal bu agrılar.enazından dinlenince gecıyorsa

off yaz geldi tvde hic bisi kalmadi, eskiden yazlik sezonunu acardik vakit gecerdi, bu sene o da yok, ben nasil oyaliycamm kendimii bebis gelene kadar((

en güzel çözüm kitap okumak bence
yani seviyorsan,böyle boş zamanlarda ilaç gibi geliyor çünkü artık zamanımız olmuyacak şimdiki gibiii
zaten okurkende uykun geliyooo uyuyuverirsin :)))

şampuan ne orcin nikin varrr hikayesi varmı merak ettim
bide oğlun kaç yaşında bebişin nedir kız erkek kaç haftalıksın...
çokmu soru sordummm :uhm:[/QUOTE]

şekerim nickimin hikayesi şu :üye olmaya uğraşıyom hiçbişeyi kabul etmiyo dedim sampuan yazmak kimsenin aklına gelmemiştir nası ama :lepi:

oğlum 3 yaşında gene oğluşum olcak llah nasip ederse
30.haftadayım yarın doktora gidecem boy ve kilosunu paylaşırım inş sizlerle
sen kaç haftalıksın ?
bu arada bütün sorulara açığım sırnaşık şey

izmirde olsam bebek sekeri yapardim malzeme alip burada o da yok( orguye mi baslasam???

Enerjım de yok.. alsam baslasam harıka olacak ama.. uzun vadede oturamıyorum.. uzun vadede yatamıyorum da.. ayakta 5 dk dan fazla kalamıyorum.. gece foktan bı agrı saplandı bacagıma.. her turlu dalavereyı uygulamama ragmen gecıremedım de.. sabahın ılk ısıklarında ben evın ıcınde dolanıyordum.. yatmadan once magnezyum almıstım.. tekrar aldım.. sonra sızmısım.. yanı bı garibim acıkcası..

ay çok orcin bi hikaye diyemicemm Allahım aklına şampuan gelmiş gele gele süpersin vallaa
benn 35 haftamdan 2 gün aldımmm benimde oğluşum olucakkk bende bu hafta doktora gidicemmm bakalım ne kadar oldu bebişlerimizzz

Norramm..

Cnbc-e de CSI:NY baslayacak sımdı.. hıc ıslemesen de anlarsın.. her hafta konu farklı.. en azından bır saatte olsa kafan da dagılır.

kıyamam sana yaaa magnezyum bi işe yaramıyomu?bende artık ağrı olmuyor inşallah seninde ağrıların geçer kuzum

Norramm..

Cnbc-e de CSI:NY baslayacak sımdı.. hıc ıslemesen de anlarsın.. her hafta konu farklı.. en azından bır saatte olsa kafan da dagılır.

aa cok sagoll bakimm simdii, dedigin gibi kafam dagilir..merci sekerr...

kıyamam sana yaaa magnezyum bi işe yaramıyomu?bende artık ağrı olmuyor inşallah seninde ağrıların geçer kuzum

Çok uzun surredır olmuyordu kuzu.. duzenlı kullanıyorum da.. ama artık Kuzey o kadar buyudu ki.. saga sola yatırmıyor cok rahat rahat.. normalde agrıyan bacagı yuzeysel yatırdıgım zaman agrı hemen gecıyordu, şimdi rahatca yatıramıyorum ki Kuzey efendiden..

saolasın güzel dileklerin için..senin de kızın hayırlısıyla gelir inş.allah..

alem gadınsın nesrin..hiç duymadım valla daha önce..senin linea nigra yolunu şaşırmış..

Minik kelebekim..
Mercimekim..
Deryamın kuzusu..

Dogum gününüz kutlu olsun kuzular.. Sevdiklerinizle nice nice mutlu senelere.. daha nıce guzel yaslarınızı kutlamak dılegıyle..

teşekkür ederim kuzu güzel dileklerin için..

Doktordan gelıyoruss dostlar..

Kilomuz 2 300 gr, boyumuz 44.5 cm.. şükür bir sorun yok.. hersey yolunda.. sezeryan dogum tarıhımız 07.08.2009 :)) Baby e duyurulur :)))

hey maşallah...allah bağışlasın..tarihte torpilli olmuş..belki benim de sıpa çıkar gelir o tarihte..satlarımız yakın birbirine..

mersüüü...

hangi ara oldu o bebişler 30 hafta yaa..bizden baya bi gerideydi diye biliyorum..allallaallaaa..

minik_kelebek;
senin yaptığın şu listede benimkini doğum tarihi olarak 11 ağustos ve isimde Doruk olarak değiştrirmisin sen çok zahmet vermezsem tabii..?

süper bi tarih olmuş. sağlıcakla doğsun inşallah..

canım benimde her 10 dakkada bir yatasım geliyo. belimden çokta alt taraftan yanmalar, zonklamalar beni zorluyor. kendini yorma artık bebiş ve senin sağlığınız temizlikten daha önemli. bırak dağınık kalsın..:)

kızlar bu ağrılar banada oluyodu ama normal sanıyordum. bütün gece bi sağa bi sola dönüyodum. bazende bacağımın arasına yastık sıkıştırıp yatınca geçiyodu işte. ama bunu hiç doktoruma dememiiştim. banada magnezyum yazarmıydı acaba ? bu ağrıları çekmeme gerek yokmuydu yani :

Hiç bir erkek de, sünnetimde şöyle eğlendim, böyle sevindim demiyor ama :) Hepsi "it gibi korkuyordum" biçiminde tanımlıyor duygularını :) İleride düğün isterse yaparım, ama kesim işini kendini bilmeden halletmek taraftarıyım.

KIZIM MELEĞİM TAM 7 YAŞINA BASIYOR YAVRUMU ALLAH TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER NASİP ETSİN AMİN

DERYACIM kızının doğum gününü kutlarım. Kardeşiyle ve sizlerle birlikte uzuun ve sağlıklı bir ömür dilerim.

Meltem öncelikle hoşgeldin. Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler..

beğendinmiii avatarımııı
zenci doğurmaya karar verdim
delikafadulden

Hah! Bir kere (7-8 yıl önce) Onur' a zenci bebeklere bayıldığımı, "zenci bebek sahibi olmayı isterdim aslında" şeklinde düşüncemi ifade ettim. Bana resmen bozuldu! Aman dikkat et derim :)

ay allahim makinanin merdanesini izlemek hic bu kadar keyifli olmamisti, cekirdek alip, karsisina oturasim var, ne guzel donuyor...opuyorumnanaktan

Nurdancım yaa.. Öldürdün beni gülmekten :))

en güzel çözüm kitap okumak bence
yani seviyorsan,böyle boş zamanlarda ilaç gibi geliyor çünkü artık zamanımız olmuyacak şimdiki gibiii
zaten okurkende uykun geliyooo uyuyuverirsin :)))

Bab-ı Esrar'a başladım ben de. Ahmet Ümit'i severim. 6 hafta sonra kitaba zaman ayırabileceğimi sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…