sen bide onları asarken kokla bak neler hissedicen . saanki teo dogmusta icerdeymiste sen cicilerini yıkamısın gibi gelcek
Evrım üzerinizde debelensin inşaallahh lülülülülülü
saol canım.bende cok sevıyorum şevval ismini.bakalım hayırlısı olsun artık.artık beraber büyüycek bebeişlerin.ilk yıllar zorlanırsın ama daha sonra arkadas oluyorlar cok rahat edıyorsun.yegenlerımınde arasın 1.5 yas var.şablam ilk yıllar zorlandı ama şimdi cok rahatminik kelebek canım benim sağolasın güzel dileklerin iiçin.valla kız kazayla gelince bizde mecburen cesaretli olduk.ama çok şükür .bende erken düşünüyodum isabet oldu.bu arada kızının ismi en sevdiğim isim.bizimkinin ismini eşim koyacağı için karışamıyorum.yoksa bende şevval isterdim.ismiyle büyüsün hyırlı uğurlu olsun inş.
kızlar mrb bende 30 haftalık hamişim sizleride takip ediyorum hergün aradada yazıyorum
bugün ev işi yaptım biraz karnım belim çok ağrıdı tam bir saat sürdü geçmeseydi doktora gidecektim yarın zaten randevum var gidecem inş.
kokrtum acaba erkenmi bişiler oluyo diye ilk hamileliğim çok rahattı hiç böle şeyler yaşamadım hala daha bel ağrım var hafif hafif
sizdede oluyomu böle
off yaz geldi tvde hic bisi kalmadi, eskiden yazlik sezonunu acardik vakit gecerdi, bu sene o da yok, ben nasil oyaliycamm kendimii bebis gelene kadar((
izmirde olsam bebek sekeri yapardim malzeme alip burada o da yokBulursan bana da haber ver yutfen...
off yaz geldi tvde hic bisi kalmadi, eskiden yazlik sezonunu acardik vakit gecerdi, bu sene o da yok, ben nasil oyaliycamm kendimii bebis gelene kadar((
izmirde olsam bebek sekeri yapardim malzeme alip burada o da yok( orguye mi baslasam???
şekerim nickimin hikayesi şu :üye olmaya uğraşıyom hiçbişeyi kabul etmiyo dedim sampuan yazmak kimsenin aklına gelmemiştir nası ama :lepi:
oğlum 3 yaşında gene oğluşum olcak llah nasip ederse
30.haftadayım yarın doktora gidecem boy ve kilosunu paylaşırım inş sizlerle
sen kaç haftalıksın ?
bu arada bütün sorulara açığım sırnaşık şey
Enerjım de yok.. alsam baslasam harıka olacak ama.. uzun vadede oturamıyorum.. uzun vadede yatamıyorum da.. ayakta 5 dk dan fazla kalamıyorum.. gece foktan bı agrı saplandı bacagıma.. her turlu dalavereyı uygulamama ragmen gecıremedım de.. sabahın ılk ısıklarında ben evın ıcınde dolanıyordum.. yatmadan once magnezyum almıstım.. tekrar aldım.. sonra sızmısım.. yanı bı garibim acıkcası..
Norramm..
Cnbc-e de CSI:NY baslayacak sımdı.. hıc ıslemesen de anlarsın.. her hafta konu farklı.. en azından bır saatte olsa kafan da dagılır.
kıyamam sana yaaa magnezyum bi işe yaramıyomu?bende artık ağrı olmuyor inşallah seninde ağrıların geçer kuzum
kıyamam sana yaaa magnezyum bi işe yaramıyomu?bende artık ağrı olmuyor inşallah seninde ağrıların geçer kuzum
Bulursan bana da haber ver yutfen...
selam arkadaşlar.bende 32 haftalık hamişim.kısmetse bi kızım olacak aynı zamanda 11 aylık oğlum var .geçen hafta sünnet ettirdik ve inanılmaz kolay oldu.bütün olmuştu.inanın ikiside korkulacak kadar değil.hele bebişlerinizi kucağınıza alıp kokladığınızda allahım herşeye değermiş diyosunuz.yine ağlayasım geldi işte.hepinizi öptümmm.
bende çarşamba günü gidiyorum doktora
bu arada bacarlarım lekelendi hani seksi çoraplar vardırya önden normal arkadan boydan boya çizğili işte o model oldu bacaklarım ama tek fark diz kapağının arkasından başlıyor cizgiler yakında tüm vucudumu kaplayacak heralde : ))
tamda buna benziyor :roflol:
Minik kelebekim..
Mercimekim..
Deryamın kuzusu..
Dogum gününüz kutlu olsun kuzular.. Sevdiklerinizle nice nice mutlu senelere.. daha nıce guzel yaslarınızı kutlamak dılegıyle..
Doktordan gelıyoruss dostlar..
Kilomuz 2 300 gr, boyumuz 44.5 cm.. şükür bir sorun yok.. hersey yolunda.. sezeryan dogum tarıhımız 07.08.2009 :)) Baby e duyurulur :)))
doğum günleri varmışşşşş - ben geriyi akşam okuyacam şimdi çok halsizim sıcak beynime vurdu
Evrimden kopya aldım - doğum günü annelerinin doğum günün kutluyorum - en güzel dilekleriniz gerçek olsun canlarım
Kızlar Gülben Ergen ikizlerini dünyaya getirmiş. Habere göre 30 haftalıkmış henüz. İkizler zaten biraz erken geliyorlar ama O'nunkiler hepten aceleci çıkmışlar.
Bu arada Foça'da yangın varmış, henüz söndürelememiş. Çok üzüldüm
Haberleri okudunuz :)
süper bi tarih olmuş. sağlıcakla doğsun inşallah..Bana bıraktı tarıhı.. normalde tarıhımız 11 agustos ıdı.. olabılır mı dedım.. 5 agustostan sonra 7 sıne kadar ıstedıgın zaman olur dedı.. benım kıştan berıdır aklımda bu tarıh vardı zaten.. didimm 7.8.09 olsun o saman.. doktorum da olur didi.. demam didimm bende.
kızlar mrb bende 30 haftalık hamişim sizleride takip ediyorum hergün aradada yazıyorum
bugün ev işi yaptım biraz karnım belim çok ağrıdı tam bir saat sürdü geçmeseydi doktora gidecektim yarın zaten randevum var gidecem inş.
kokrtum acaba erkenmi bişiler oluyo diye ilk hamileliğim çok rahattı hiç böle şeyler yaşamadım hala daha bel ağrım var hafif hafif
sizdede oluyomu böle
kızlar bu ağrılar banada oluyodu ama normal sanıyordum. bütün gece bi sağa bi sola dönüyodum. bazende bacağımın arasına yastık sıkıştırıp yatınca geçiyodu işte. ama bunu hiç doktoruma dememiiştim. banada magnezyum yazarmıydı acaba ? bu ağrıları çekmeme gerek yokmuydu yani :kıyamam sana yaaa magnezyum bi işe yaramıyomu?bende artık ağrı olmuyor inşallah seninde ağrıların geçer kuzum
en uygun zaman şöyleymiş ya hiç hatırlamayacak yada iyice anlayacak yaşta olacak
eşime söylüyorum 1 taşını doldurmadan yapalım diye istemiyor 6.5- 7 yaşında sünnet olur hatırlasın okulda arkadaşları sünnetine çağırır bizimki mahçup olur yada bizden sünnet ister diyor :)) , babamızın dediği gibi olacak galiba
KIZIM MELEĞİM TAM 7 YAŞINA BASIYOR YAVRUMU ALLAH TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER NASİP ETSİN AMİN
selam arkadaşlar.bende 32 haftalık hamişim.kısmetse bi kızım olacak aynı zamanda 11 aylık oğlum var .geçen hafta sünnet ettirdik ve inanılmaz kolay oldu.bütün ağrısı sancısı 2 saat sürdü .2 saat sonunda yürümeye oynamaya başladı.ve şimdi neredeyse iyileşti.bizim doktorumuzda 6 ay ile 1 yaş arası demişti.genel anesteziyle oldu ve sadece 15 dk.sürdü ameliyat.çocuk cerrahı yaptı.devlet hastenesinde bedava yaptırdık.tüm hastene personeli ona yaptırmış,araştırdık.bence 1 yaşa kadar yaptırın hem sizin hem bebişlerinizin açısından çok ama çok rahat oluyo.hepinize kolay doğumlar.sağlıklı sıhhatli miskokulu kuzularınızı hayırlısıyla kucağınıza almanız dileğiyle.bu o kadar güzel bi duyguymuş ki.ben dayanamadım ikinciyide yapıyom yaaaaa.bu arada ilk doğumum 14 saatlik sancı sonucu sezeryanla olmuştu.inanın ikiside korkulacak kadar değil.hele bebişlerinizi kucağınıza alıp kokladığınızda allahım herşeye değermiş diyosunuz.yine ağlayasım geldi işte.hepinizi öptümmm.
beğendinmiii avatarımııı
zenci doğurmaya karar verdim
delikafadulden
ay allahim makinanin merdanesini izlemek hic bu kadar keyifli olmamisti, cekirdek alip, karsisina oturasim var, ne guzel donuyor...opuyorumnanaktan
en güzel çözüm kitap okumak bence
yani seviyorsan,böyle boş zamanlarda ilaç gibi geliyor çünkü artık zamanımız olmuyacak şimdiki gibiii
zaten okurkende uykun geliyooo uyuyuverirsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?