nurdan yıkandı mı çamaşırlar?? kokladın mı?
burcuuuuu ben bu kyle xy yi cok begendiiiimm:)) ona sardim dunden beri:)))
evriş kocamın yaptığı pastayı gönderiyorum sana bak nice mutlu yıllara tüm sevdiklerinle inş. herşey gönlünce olsun...
dogum tarihleri falan alınmıs heyecanlı gunler bizi bekliyor ama bekleyin beni anacaı bende doneyi sonra geri sayım yapalı ben yokken kimseler dogurmasın:))) herkes kendine ve bebislere iyi baksın oradan girer arada sizlere mutlaka bakarım gorusmek uzereee
kipayamıı gittinizzz he he kameranız hayırlı olsun canımKızlar, Onur'la birlikte yarım saat mesafedeki bir alışveriş merkezine gitmek üzere yola çıktık. Şanssızlıklar peşimizi bırakmadı resmen. Neyse ki, aldığım sutyeni değiştirdim veee kameramızı aldık sositososito Dorukçuk geldiğinde kameramız hazır olacak :) Doruk'un ilk dakikalarını, benim doğuma giderkenki heyecanımı, ilk banyosunu... her şeyi çekicez...
amann hayırlısı ile gidin gelin iyi yolculuklar bide benden feyz almış gidicen doğuracan oralarda Allah korusun sonra beni bol bol anarsınız delikafaduldenSELAM KIZLARRR
esra dan feyz aldık valla esim bile ben bile o arkadasından hani gaaza geldim demezmi dedim tanımassın etmessin :))) ne diyim bu kadınlar kulubunun gucune ben :))) anlatmıstım bende iki hafat onde arkadas izmire tatile gitti su an diye :))) allaha emanetiz deyip dokuluyoruz 5 saat sonra yollara ben hala uyumadım uzatçmayayım iste boylee
dogum tarihleri
günaydın tatlımmgunaydınn
dunku gezme operasyonum bugun bana ayak ve eklem agrısı olarak geridonmus bulunuyor
nenem gibi yurumeye basladım resmen
gecede hep kalcam agrıdı ne yana yatsam agrıdı dondum durdum
zor bela sabah ettik herzamanki gibi
bugun evdeyim biyere cıkmıycam belki evi supururum
günaydın güzel annneler..
Amanın!:1shok:Tek haneli haftalara geçmişim:1shok:
Günaydın canım
Evrimin doğum günü mü?
gözünaydın tatlım tek haneli günleride görürsün inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?