2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kızlar, Onur'la birlikte yarım saat mesafedeki bir alışveriş merkezine gitmek üzere yola çıktık. Şanssızlıklar peşimizi bırakmadı resmen. Neyse ki, aldığım sutyeni değiştirdim veee kameramızı aldık sositososito Dorukçuk geldiğinde kameramız hazır olacak :) Doruk'un ilk dakikalarını, benim doğuma giderkenki heyecanımı, ilk banyosunu... her şeyi çekicez...

Ama belim ağrıdan koptu. 2 saatte kendime gelemedim. Demek ki artık, dışarı çıkmıycam mümkünse

EVRıMCıM buradan tekrar Kuzey'e kocaman bir maşallah diyorum. 07.08.09 benim de uzun zamandır kafamda olan bir tarih. ıster misin bizim sıpaların doğum tarihleri de aynı olsun :)

nurdan yıkandı mı çamaşırlar?? kokladın mı?

yikadim tatlim, odasina camasir selesini koyup astim, miss gibi bebe deterjani kokuyor, bi ben bi Tibet minnacik parcalari alip lip kokluyoruzz:)) kedis bilemest olduopuyorumnanaktancok minik ve cok sirinler..

burcuuuuu ben bu kyle xy yi cok begendiiiimm:)) ona sardim dunden beri:)))

SELAM KIZLARRR

yarın sabah yola çıkacagız birsizlere bakmadan yatmak istemedim yarın falan tumg un giremiycem yollarda olacagız laptop çıkarmakla ugrasmam mola yerlerinde sonrada ilkg un otele yerlesme falan ancak birkaçgun sonra yazabilirim dedim yazayım iki satır girip

bebegin esyalarını gunlerdir utüuleyeceğimm hatırlarsanız arktadaslardan alma falan çok esya var bende 0-1 yas arasıbir suru esya utulencekti 7 makina alan yıkadım izne çikayım utuluerim dedi ama elim gitmedi gezmekten geçen gece taktım kafaya saat 1 de basladım serinlik olunca 4 e kadar utu yaptım:)) ama mahvoldum yani bitti simdi yigin halinde duruyorlar ayrıstırası ve cekmecelere istifleme isi kaldıkı o kolay

valiz hazırladım bu aksam çok yorucu oldu don dolan evde esyaları topla onu al bunu ekle falan bebek itçinde bir çanta aldım allah kullanmayı gerektirmesin insallah hersey yerli yerinde olur uarı donunce temmu ayında artık gelecekse gelebilir hazıranda hayır yani aman
çok az sey aldı koyarken içim garip oldu zaten gunlerdir herkes karsı tatile gitmemize içimi fena yaptılar onaylamıyoruz biz falan seklinde gorumcemler annemler falan herkes delimisinizçcilginmisiniz modunda
esra dan feyz aldık valla esim bile ben bile o arkadasından hani gaaza geldim demezmi dedim tanımassın etmessin :))) ne diyim bu kadınlar kulubunun gucune ben :))) anlatmıstım bende iki hafat onde arkadas izmire tatile gitti su an diye :))) allaha emanetiz deyip dokuluyoruz 5 saat sonra yollara ben hala uyumadım uzatçmayayım iste boylee

dogum tarihleri

dogum tarihleri falan alınmıs heyecanlı gunler bizi bekliyor ama bekleyin beni anacaı bende doneyi sonra geri sayım yapalı ben yokken kimseler dogurmasın:))) herkes kendine ve bebislere iyi baksın oradan girer arada sizlere mutlaka bakarım gorusmek uzereee

gunaydınn

dunku gezme operasyonum bugun bana ayak ve eklem agrısı olarak geridonmus bulunuyor
nenem gibi yurumeye basladım resmen
gecede hep kalcam agrıdı ne yana yatsam agrıdı dondum durdum
zor bela sabah ettik herzamanki gibi
bugun evdeyim biyere cıkmıycam belki evi supururum

SEN DE DOĞURMAyerimseniben

İki saatte bir mola verin, çık yürü. Bol su iç. Eşine söyle tümseklerde zıplatmasın seni

Hi hikaydirigubbakcemile3Sanki sen bunları bilmiyorsunlaelaelaelaelae

İyi yolculuklar canım. Bol bol eğlen, dinlen. Bomba gibi dön

evrımım

yenı yaŞın sana tÜm gÜzellıklerı getırsın...
rabbım 07.08.09 tarıhınde en kolay ve en saĞlıklı Şekılde kuzeyını kucaĞına almayı nasıp etsınnn...
ıyıkı doĞdun ..ıyıkı varsın..
ıyıkı senı tanımıŞım..
kuzeyın ve ozyınle bırlıkte bır ÖmÜr boyu mutluluklar...

kipayamıı gittinizzz he he kameranız hayırlı olsun canım
amann hayırlısı ile gidin gelin iyi yolculuklar bide benden feyz almış gidicen doğuracan oralarda Allah korusun sonra beni bol bol anarsınız delikafadulden
ayaklarını yukarda tut dicem ama yinede şişiyo kaçarı yok bol bol durup yürücen bide sizin yol bikaç saat daha uzak bol bol eğlenin canım
günaydın tatlımm
bende penguen gibi yürüyorum yaaa
bide sokakta çok gezince apışaram pişiyo sünnetli çocuklar gibi yürüyorummm
bende temizlik yapıcam bugünnn tatilden geldğimden beri ellemedim bi yeri -tatlicadiarzu-

EVRİŞİİİM
YENİ YAŞIN SANA HAYALİNİ KURDUĞUN NE VARSA GETİRSİN TATLIM
NİCE MUTLU YILLARAopuyorumnanaktan​

günaydınnn..... bugün kendimi çok enerjik hissediyorum... sabahın 6,30 da kalktım çamaşırlarımı topladım dürdüm, mutfağımı toparladım bütün tezgahları mis gibi sildim sonrada kahvaltımı yapıp işe geldim... sabah sabah bu enerjiyi nerden bulduysam......

EVRıM'mim doğum günün kutlu olsun canım iyiki doğdun iyiki seni tanıdık gelecek doğum günlerini kuzeyinle ve eşinle sağlık ve mutlulukla geçirmen dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…