2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

alkisalkisalkis İyi ki doğduuuun EVRİİİİİİM, İyi ki doğdun, iyi ki doğdun mutlu yılaaaaar saaaanaaaaa alkisalkisalkis

Bu da doğum günü pastan canım. Afiyet olsun.

:Saruboceq: ALLAH SEVDİKLERİNLE, KOCANLA VE OĞLUNLA NİCE MUTLU, SAĞLIKLI, BAŞARI DOLU YILLAR YAŞAMANI, SEVDİKLERİNLE YAŞLANMAYI NASİP ETSİN. :Saruboceq: Amin

günaydın güzel hatunlar
Mutlu yıllar meleğine bizim içinde öp kuzunu nice yıllara

Meltem içim kalktı birde her aşamasını çekmişler :sinifsinif:

ay benimde kalktı içim nerdeyse ama yapacak da birşey yok işte o yüzden epidural den korkuyorum ben

hihoyyyt herkes geçmişmi okuyor gelin iki lafın belini kıralım beeaahhkaydirigubbakcemile5

bende okuyordum anca yazıyorum

evrim nice mutlu yaşlara

evris dogumgunun kutlu olsun canım kuzey bebekle nice nice yıllara....

milkshake allah enerjini daim etsin bende dun oyleydim ama bugun deilim valla zor yuruom:))

esracım apısarasa ya bebeyagı sur ya krem ya badem yagı yani yaglı bisiler sur ki surterken tahris olmasın ben oyle yapıom ii gelio.

Günaydın herkese..

Arada bir yazıyorum buraya.. Hani bir kere de sobelenmiştim, devamlı okuyor ama yazmıyor diye naniknanik Bugün bir ses vereyim istedim. İş yerindeki son demlerim ya, biraz daha salmış durumdayım.. Herkes iyidir umarım..

Bu aradaaa, Evriş'in doğum günüymüş. Nice mutlu yıllara Evriş. Kocişinle, minik yavrunla birlikte daha nice doğum günleri kutlaman dileklerimle..

ve suanda ece hanımın hastane cantası hazır cok sukur..

ama anasınınki deil :) bi gogus pedim bi pijama geceligim var:)) daha alıncak bisuru sey var internette gezerken herkesin yorumlarına gore ortalam bi liste cıkardım.ona gore alcam bakalım

simdide polar battaniyesiyle benim yeni pijamaları attım yıkanıo , yaz gunu o battaniyeler kullanılcak deil ama yinede temiz dursun dolapta

Bir kitap okuyorum hamilelik ve doğunmla ilgili. Doğumdan bir gün önce anneye güçlü bir enerji gelirmiş. Aslında doğumdaki enerji ihtiyacını karşılamak içinmiş bu, ama anneler bunu bilmediklerinden ya bütün günü temizlikle ya da gezip dolaşmakla geçirerek enerjiyi harcarlarmış. "Kendinizde birden büyük bir enerji hissederseniz bir şey yapmayın, muhtemelen ertesi gün doğuracaksınızdır" diyordu.
HATIRIMIZDA OLSUN KIZLAR yerimseniben

TAZEcim hayırlı olsun yeni kameranız. Ben de artık dışarıda fazla zaman geçiremiyorum. Karnım ayaklarıma düşüverecekmiş gibi oluyor.

Minik kelebekim..
Mercimekim..
Deryamın kuzusu..

Dogum gününüz kutlu olsun kuzular.. Sevdiklerinizle nice nice mutlu senelere.. daha nıce guzel yaslarınızı kutlamak dılegıyle..

Bir süre siteye girmeyince aradaki doğum günlerini de kaçırmışım. Minik kelebek, mercümek, derya kuzusu doğum günlerinizi kutlarım. Mutlu sağlıklı sevdiklerinizle geçen bir ömür dilerim. Hayırlı doğumlar yapıp bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın. :1hug:

:günaydın kızlarrr bende bugün doktora gidecem çok merak ediyom oğluşumu bakalım napıyor dualarınız eksik etmeyin benden

gülben ergen doğum yapınca resmen korktum valla, biz 30 haftayı da geçtik herşey hazır kapının önünde olmalı bebekler 1,5 kiloymuş küçük daha

sampuan 2 ay uzun bi sure deilmi neden gitmedin

canım biliyorum uzun bi süre tamamen maddiyat, eşim işsiz kaldı, kaynanamda yaşadım kışı orda geçirdim daha 1 ay oldu evime döneli yani kısacası böle işte
yoksa her ay giderdim :çok üzgünüm:

Allah hiç kimseyi işinden gücünden etmesin biz hamileler bile reklamlardaki herhangi bir ürünü canımız isteyebiliyor, biz yetişkiniz nefsimize dur diyebiliriz ama ya çocuklar çok sinir oluyorum bazı reklamlara ailesi alabilecek durumda olanlar var alamayacak durumda olanlar var çocuk nasıl anlasın yoktan :sinifsinif:

pervin dalinin göğüs pedini almışsın..ben biraz araştırdım koku ve yara yapmış kullananlarda..bulabilirsen chicco ya da lansinoh al canım..özellikle lansinoh çok tavsiye ediliyor..çok emiciymiş ve çamaşıra yapışabiliyormuş.ben de burada bulamadım netten sipariş ettim.

Vaay, EVRİM? Valla Ozy yapmaz bunu bak :) Özlem, aranızda ne var, itiraf edin :))

EVRİMCİM, Kuzy ve Ozy ile birlikte nice güzel senelere...

cnm valla itiraf edeyim aynı gün doğduğumuzu biliyorum ondan yoksa unuturdum kesin :kedi: benimle aynı gün doğmuş azıcık öz. olsun değil mi? kaydirigubbakcemile3
bu arada kamera hayırlı olsun sen daha yeni mi aldın ben öğrendiğimde almıştım her ultrason görüntüsünü kaydettim eşim artık isyanlarda kafamçokkarıştı

iyi yolculuklar umarım çok eğlenirsiniz zemuszemus
:günaydın kızlarrr bende bugün doktora gidecem çok merak ediyom oğluşumu bakalım napıyor dualarınız eksik etmeyin benden

inş. güzel haberlerle dönersin :Saruboceq:

güzel güzel dinlen, gez bol bol ama doğurmadan gel...seni bekliyoruz anacımm..:gitme:

o enerji bugünlerde mevcut bende..şöle bi izne başlasam da evi bi kaldırıp indirsem diyorum...ama ama ama daha var benim doğurmama..belki doğuma yakın bi daha gelir o enerji ne dersin..
güzel dileklerin için çok saol..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…