Mutlu yıllar meleğine bizim içinde öp kuzunu nice yıllara
Meltem içim kalktı birde her aşamasını çekmişler :sinifsinif:
hihoyyyt herkes geçmişmi okuyor gelin iki lafın belini kıralım beeaahhkaydirigubbakcemile5
günaydınnn..... bugün kendimi çok enerjik hissediyorum... sabahın 6,30 da kalktım çamaşırlarımı topladım dürdüm, mutfağımı toparladım bütün tezgahları mis gibi sildim sonrada kahvaltımı yapıp işe geldim... sabah sabah bu enerjiyi nerden bulduysam....
Kızlar, Onur'la birlikte yarım saat mesafedeki bir alışveriş merkezine gitmek üzere yola çıktık. Şanssızlıklar peşimizi bırakmadı resmen. Neyse ki, aldığım sutyeni değiştirdim veee kameramızı aldık sositososito Dorukçuk geldiğinde kameramız hazır olacak :) Doruk'un ilk dakikalarını, benim doğuma giderkenki heyecanımı, ilk banyosunu... her şeyi çekicez... Ama belim ağrıdan koptu. 2 saatte kendime gelemedim. Demek ki artık, dışarı çıkmıycam mümkünse
Minik kelebekim..
Mercimekim..
Deryamın kuzusu..
Dogum gününüz kutlu olsun kuzular.. Sevdiklerinizle nice nice mutlu senelere.. daha nıce guzel yaslarınızı kutlamak dılegıyle..
evet tatlım bebeyağı sürüyorum bendeesracım apısarasa ya bebeyagı sur ya krem ya badem yagı yani yaglı bisiler sur ki surterken tahris olmasın ben oyle yapıom ii gelio.
kabul ettim canımgypsy sen beni arkadaş listene eklersen ben de albümlerini görebilirim
:günaydın kızlarrr bende bugün doktora gidecem çok merak ediyom oğluşumu bakalım napıyordualarınız eksik etmeyin benden
hadi bakalım canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah....
sampuan 2 ay uzun bi sure deilmi neden gitmedin
canım biliyorum uzun bi süre tamamen maddiyat, eşim işsiz kaldı, kaynanamda yaşadım kışı orda geçirdim daha 1 ay oldu evime döneli yani kısacası böle işte
yoksa her ay giderdim :çok üzgünüm:
Vaay, EVRİM? Valla Ozy yapmaz bunu bak :) Özlem, aranızda ne var, itiraf edin :))
EVRİMCİM, Kuzy ve Ozy ile birlikte nice güzel senelere...
SELAM KIZLARRR
yarın sabah yola çıkacagız birsizlere bakmadan yatmak istemedim yarın falan tumg un giremiycem yollarda olacagız laptop çıkarmakla ugrasmam mola yerlerinde sonrada ilkg un otele yerlesme falan ancak birkaçgun sonra yazabilirim dedim yazayım iki satır girip
bebegin esyalarını gunlerdir utüuleyeceğimm hatırlarsanız arktadaslardan alma falan çok esya var bende 0-1 yas arasıbir suru esya utulencekti 7 makina alan yıkadım izne çikayım utuluerim dedi ama elim gitmedi gezmekten geçen gece taktım kafaya saat 1 de basladım serinlik olunca 4 e kadar utu yaptım:)) ama mahvoldum yani bitti simdi yigin halinde duruyorlar ayrıstırası ve cekmecelere istifleme isi kaldıkı o kolay
valiz hazırladım bu aksam çok yorucu oldu don dolan evde esyaları topla onu al bunu ekle falan bebek itçinde bir çanta aldım allah kullanmayı gerektirmesin insallah hersey yerli yerinde olur uarı donunce temmu ayında artık gelecekse gelebilir hazıranda hayır yani aman
çok az sey aldı koyarken içim garip oldu zaten gunlerdir herkes karsı tatile gitmemize içimi fena yaptılar onaylamıyoruz biz falan seklinde gorumcemler annemler falan herkes delimisinizçcilginmisiniz modunda
esra dan feyz aldık valla esim bile ben bile o arkadasından hani gaaza geldim demezmi dedim tanımassın etmessin :))) ne diyim bu kadınlar kulubunun gucune ben :))) anlatmıstım bende iki hafat onde arkadas izmire tatile gitti su an diye :))) allaha emanetiz deyip dokuluyoruz 5 saat sonra yollara ben hala uyumadım uzatçmayayım iste boylee
dogum tarihleri
:günaydın kızlarrr bende bugün doktora gidecem çok merak ediyom oğluşumu bakalım napıyordualarınız eksik etmeyin benden
dogum tarihleri falan alınmıs heyecanlı gunler bizi bekliyor ama bekleyin beni anacaı bende doneyi sonra geri sayım yapalı ben yokken kimseler dogurmasın:))) herkes kendine ve bebislere iyi baksın oradan girer arada sizlere mutlaka bakarım gorusmek uzereee
Bir kitap okuyorum hamilelik ve doğunmla ilgili. Doğumdan bir gün önce anneye güçlü bir enerji gelirmiş. Aslında doğumdaki enerji ihtiyacını karşılamak içinmiş bu, ama anneler bunu bilmediklerinden ya bütün günü temizlikle ya da gezip dolaşmakla geçirerek enerjiyi harcarlarmış. "Kendinizde birden büyük bir enerji hissederseniz bir şey yapmayın, muhtemelen ertesi gün doğuracaksınızdır" diyordu. HATIRIMIZDA OLSUN KIZLAR yerimseniben
Bir süre siteye girmeyince aradaki doğum günlerini de kaçırmışım. Minik kelebek, mercümek, derya kuzusu doğum günlerinizi kutlarım. Mutlu sağlıklı sevdiklerinizle geçen bir ömür dilerim. Hayırlı doğumlar yapıp bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?