çok sağol nurdanım..benim resmen kemikler ağırıyor bir de şişmiş hissi var.tatlim oncelikle odanizi kurmussunuz neva hanimin, hayirli olsun..benim kuku etim agriyor:)) ozellikle sabah kalkinca tum kan, odem orada toplanmis gibi, yuruyemiyorum
yıkamışsın çamaşırları çoktan..ben kendi adıma makinanın 30 derece mini ayarı var kendinden ilave durulama yapıyor onda yıkadım..bir de 30 derece elde ayarı var onda da yıkayabilirim sonradan ilave durulama yaparımsimddiiii benim guzel hamisleriim,
su buzusuk beyinli arkadasiniza bi daha bi tarif ediverseniz de bende bebisimin cicilerini yikayip cantasini hazirliyim..
simdi ben hafta sonu bebe yoz deterjani, bebe sivi detrejani ve bebe yumusaticisi aldim...
1- kac derecede hangi programda yikicam?
2- ilk yikamada leke olmayacagi icin sivi deterjan +yumusatici mi kullanayim, yoksa yinede toz deterjan +yumusatici mi kullanayim?
3- ek durulama illaki gerekirmi, benim toplamda 90 dakika suruyor yikama programi, bidaha durulatayimmi?
buluşma arsızısın sen var yaopuyorumnanaktanİSTANBUL HAMİŞLERİİİİİİ
TARİH : 27 HAZİRAN 2009
SAAT : 10:00
MEKAN : ATAKÖY ESKİ DOSTLAR KAHVESİ
ataköy 9 kısımda yani şirinevlerdede diyebilriz
sabah 9:45 te ataköy-şirinevler durağında köprünün altına buluşup gidelim direk gelmek isteyen gelebilir tabiki mekanı bilen varsa..
betülün teli var bende ararım ben mavişinki yok ama gülistanada haber veririm ben
gelicek olanlar melek-nesrin-meltem ve bendeniz esra kaydirigubbakcemile3
herşey yozlaşmış zayen boşşverrben cidden turkceyi katlediyorum "bebe toz deterjani" yoz degil...off hep hizli kacak kacak yazmaktan...
he he kendisi çok mütevazı olduğundan utanır hemen..onlarca iltifat ediyorum yok canım bişe yaptığım yok diyor..yanlış alan seçmiş zaten tembelliğinden çalışmadan girmiş tüm sınavlara falan..zekidir ve beceriklidir çok benim kocam.. bardak çok güzelmiş..benim bira bardakları neredeyse 7 bardak su alıyor..çok iyi oluyor..sen de süt içiyorsun maşallh bize.Aaa, hadi yaa :) Biz 6 yı dolduruyoruz, siz ? 30 Ağustos BURKO ve eşinin de sevgili olma yıldönümüymüş :)
Öncelikle salifo'ya teruklerimi ilet lütfen didecim. Benim gocam dünyalar tatlısı bir adamdır, ama tamirat bilgisi çivi çakmakla sınırlıdır. Evde bişi bozulsa ben daha çok işe yararım. İlla adam çağırmak gerekir :)
Bira bardaklarının ben de hastasıyım. Evde her çeşit bira bardağı mevcut. Olmayanları da barlardan - cafeleren aşırırım. Açıkça söylüyorum. BARDAK konusunda SAPLANTILI bir insanım. Evde yer gök bardak ve Onur cinnet geçiriyor bu konuda :) Ben de bu fotoyu gece çektim daha, sen "suyumu bira bardağından içerim" deyince dayanamadım, kodum.
Olur olur, çok özledim Beşiktaş'ı...Kabalcı'ya da girer miyiz? Ordan sahile? çay içmeye? mafoldumben
EFTELYAcım geçmiş olsun canım yaa.. Kızım at gibi hatunsun tamam, ama illa da şeker yemen gerekmez :)) sırnaşık şey Noldu senin askerdeki hayranın?
Nİce güzel senelere mercimekim :) İyi ki doğdun, iyi ki seni tanıdık :)
akllah hızını arttırsınsagolun fistiklar, promosyon var diye ucunude almistim:)) o zaman sivi ve yumusatici 30 derecede, aksam yikayip bu hafta utuluycem ve cantami hazirliycam bende...artik koca totolu olmiycam:)))
çok güzel olmuş furko..hadi bakalım açılış kimden olacak
Şöyle bir liste yapabilirim işte. Kızları pembe boyarım, erkekleri mavi. Olma mı?CADIARZU
ben huggies aldım..olmadı prima alırız..ama beğendim ben ayı poh var üzerinde.bende prima aldım,yakın cevrem kuzenlerım vs herkez primayı önerdı ,birde şu sıralar huggess ten memnun kalıyormus sanırı m kullananalar ama yınrede primadan şaşamamak lazım die düşünüyom kendı adıma.ben 2 numara yenıdogn aldım.çünkü 3-6 kılo yazıyodu.ee ortalama 3 kılo doguyo zaten bebekler.1 numarası prematürede öneriliyomus sanırım küçük gelmesın bızım kuzulara 1 numara.ama benı paketın içinde 66 tane var
keser döner sap döner yavrum benim..papaz herzaman pilav yemez ve bu kına o kınaya benzemez diyeyim ben sanazemuszemusçok sıcakkk yaaa
geçen hafta bu saatlerde denizde cıp cıpp yüzüyordummm offfffffffffffffffffff
kuzunun doğumgünü kutlu olsun yeni bebişinizle de Allah bu güzel yaşları görmeyi nasip etsin.ne aldın kızına?kızlar bu gün kızımın doğum günü birazdan hazırlıklara başlıyacağım akşamda dedmiz halamız dayımız teyzemiz filan toplanacağız ama bi sorun var benim elim kolum kalkmıyor sabahtan beride hiç tadım yok uf
aslında 20 haziran asıl günümüz ama babamız gece görevinde olduğu için bu güne erteledik
KIZIM MELEĞİM TAM 7 YAŞINA BASIYOR YAVRUMU ALLAH TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER NASİP ETSİN AMİN
bana da aynısı oluyor yağlanıp çıkıyorum işyerinde başlıyor..zaten tam nevanın kafasının olduğu yerde mor çizikler oluşmuş..son dakika kazzığısabah yaglayip ciktim evden, suan isyerinde actim kasiyorum:)))
ne miniki ne doğum günü sazaaaaaan..oh iyi olur sana aynalı sazanMinik kelebekim..
Mercimekim..
Deryamın kuzusu..
Dogum gününüz kutlu olsun kuzular.. Sevdiklerinizle nice nice mutlu senelere.. daha nıce guzel yaslarınızı kutlamak dılegıyle..
hay maşallh sazanım benim..hayırlısı inşallahDoktordan gelıyoruss dostlar..
Kilomuz 2 300 gr, boyumuz 44.5 cm.. şükür bir sorun yok.. hersey yolunda.. sezeryan dogum tarıhımız 07.08.2009 :)) Baby e duyurulur :)))
len sazan biz de sürüyoz elli faktör biz niye beyazlamıyoz..yeme bizi güngörmemiş hatunHıı.. ole.. dogru soluyorsun.. malzemeye degıl.. cekene bakmalı kaydirigubbakcemile3
Ellerine saglık.. yolun sonuna geldıgımızın resmı habercısıdır bu liste...
Valla ozellıkle yataktan kalkarken resmen kopuyor.. alıstım artık.
Ya benim yüzümde 50 faktorluk krem vardı.. o da yüzüne sürünce bembeyaz oluyor.. aslında o kadar beyaz degılımdır.
Güzel haberlerle gelesın inşallah..
biz ikimiz de neskuik..bakalım ne olacak..resimlerime bak yorumlarını beklerim..salifodaki kaşlara dikkatle bakmanı öneririm..benim de kaşlar coşuktur..bizim kız kaştan yana şansız olmaz inşallhanasına benzerse bundan bikaç ton açık olur zatiii
delikafadulden
ama ikimizin ortası olursa neye benzer bende kestiremiyorummm adam süt gibi bende nesquik
:sm_cool:
sonunu ya yemeye ya uykuya bağlamsa ölür buen güzel çözüm kitap okumak bence
yani seviyorsan,böyle boş zamanlarda ilaç gibi geliyor çünkü artık zamanımız olmuyacak şimdiki gibiii
zaten okurkende uykun geliyooo uyuyuverirsin :)))
ben izledim.ama sevmedim bu bölümüNorramm..
Cnbc-e de CSI:NY baslayacak sımdı.. hıc ıslemesen de anlarsın.. her hafta konu farklı.. en azından bır saatte olsa kafan da dagılır.
güle güle git.kendine dikkat etdogum tarihleri falan alınmıs heyecanlı gunler bizi bekliyor ama bekleyin beni anacaı bende doneyi sonra geri sayım yapalı ben yokken kimseler dogurmasın:))) herkes kendine ve bebislere iyi baksın oradan girer arada sizlere mutlaka bakarım gorusmek uzereee
canım biliyorum uzun bi süre tamamen maddiyat, eşim işsiz kaldı, kaynanamda yaşadım kışı orda geçirdim daha 1 ay oldu evime döneli yani kısacası böle işte
yoksa her ay giderdim :çok üzgünüm:
bebişin size bolluk bereket şans getirsin