2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

tatlim oncelikle odanizi kurmussunuz neva hanimin, hayirli olsun..benim kuku etim agriyor:)) ozellikle sabah kalkinca tum kan, odem orada toplanmis gibi, yuruyemiyorum
çok sağol nurdanım..benim resmen kemikler ağırıyor bir de şişmiş hissi var.
yıkamışsın çamaşırları çoktan..ben kendi adıma makinanın 30 derece mini ayarı var kendinden ilave durulama yapıyor onda yıkadım..bir de 30 derece elde ayarı var onda da yıkayabilirim sonradan ilave durulama yaparım
buluşma arsızısın sen var yaopuyorumnanaktan
ben cidden turkceyi katlediyorum "bebe toz deterjani" yoz degil...off hep hizli kacak kacak yazmaktan...
herşey yozlaşmış zayen boşşverr
he he kendisi çok mütevazı olduğundan utanır hemen..onlarca iltifat ediyorum yok canım bişe yaptığım yok diyor..yanlış alan seçmiş zaten tembelliğinden çalışmadan girmiş tüm sınavlara falan..zekidir ve beceriklidir çok benim kocam.. bardak çok güzelmiş..benim bira bardakları neredeyse 7 bardak su alıyor..çok iyi oluyor..sen de süt içiyorsun maşallh bize.
sagolun fistiklar, promosyon var diye ucunude almistim:)) o zaman sivi ve yumusatici 30 derecede, aksam yikayip bu hafta utuluycem ve cantami hazirliycam bende...artik koca totolu olmiycam:)))
akllah hızını arttırsın

Şöyle bir liste yapabilirim işte. Kızları pembe boyarım, erkekleri mavi. Olma mı?CADIARZU
çok güzel olmuş furko..hadi bakalım açılış kimden olacak

ben huggies aldım..olmadı prima alırız..ama beğendim ben ayı poh var üzerinde.
çok sıcakkk yaaa
geçen hafta bu saatlerde denizde cıp cıpp yüzüyordummm offfffffffffffffffffff
keser döner sap döner yavrum benim..papaz herzaman pilav yemez ve bu kına o kınaya benzemez diyeyim ben sanazemuszemus
kuzunun doğumgünü kutlu olsun yeni bebişinizle de Allah bu güzel yaşları görmeyi nasip etsin.ne aldın kızına?
sabah yaglayip ciktim evden, suan isyerinde actim kasiyorum:)))
bana da aynısı oluyor yağlanıp çıkıyorum işyerinde başlıyor..zaten tam nevanın kafasının olduğu yerde mor çizikler oluşmuş..son dakika kazzığı
Minik kelebekim..
Mercimekim..
Deryamın kuzusu..

Dogum gününüz kutlu olsun kuzular.. Sevdiklerinizle nice nice mutlu senelere.. daha nıce guzel yaslarınızı kutlamak dılegıyle..
ne miniki ne doğum günü sazaaaaaan..oh iyi olur sana aynalı sazan
Doktordan gelıyoruss dostlar..

Kilomuz 2 300 gr, boyumuz 44.5 cm.. şükür bir sorun yok.. hersey yolunda.. sezeryan dogum tarıhımız 07.08.2009 :)) Baby e duyurulur :)))
hay maşallh sazanım benim..hayırlısı inşallah
len sazan biz de sürüyoz elli faktör biz niye beyazlamıyoz..yeme bizi güngörmemiş hatun
anasına benzerse bundan bikaç ton açık olur zatiii
delikafadulden
ama ikimizin ortası olursa neye benzer bende kestiremiyorummm adam süt gibi bende nesquik
:sm_cool:
biz ikimiz de neskuik..bakalım ne olacak..resimlerime bak yorumlarını beklerim..salifodaki kaşlara dikkatle bakmanı öneririm..benim de kaşlar coşuktur..bizim kız kaştan yana şansız olmaz inşallh

en güzel çözüm kitap okumak bence
yani seviyorsan,böyle boş zamanlarda ilaç gibi geliyor çünkü artık zamanımız olmuyacak şimdiki gibiii
zaten okurkende uykun geliyooo uyuyuverirsin :)))
sonunu ya yemeye ya uykuya bağlamsa ölür bu
Norramm..

Cnbc-e de CSI:NY baslayacak sımdı.. hıc ıslemesen de anlarsın.. her hafta konu farklı.. en azından bır saatte olsa kafan da dagılır.
ben izledim.ama sevmedim bu bölümü
güle güle git.kendine dikkat et

bebişin size bolluk bereket şans getirsin

minik_kelebek;
senin yaptığın şu listede benimkini doğum tarihi olarak 11 ağustos ve isimde Doruk olarak değiştrirmisin sen çok zahmet vermezsem tabii..?(

canım listemız muhtemel dogum tarıhlerı die gecıyorya,satımıza göre kalsın die degıstırmıyorum.çünkü benı cok oyalar,karısıklık olur.ama ogluşunun adını degıstırırım yerimseniben artık dogum yaptıktan sonra kesın tarıhlerı olan bı listemız olacak nsıl olsa inşallah.bu liste satımıza göre muhtemel tarıhlerı olarak kalsın

sampuan kullanıcısından alıntı
:günaydın kızlarrr bende bugün doktora gidecem çok merak ediyom oğluşumu bakalım napıyor dualarınız eksik etmeyin benden

hayırlı haberlerle gel canım

ESRAKO canım iyi tatikller.kendıne cok dikkat et,güneste kalma cok yürüme,bol bol dinlen,ve kendını bırak serın sulara.ohhh mis gibi tatılını yap dön bakalım hayırlısıyla

bunaltıcı hava var,,rüzgar çıt bile etmiyo...o bacak kasılmalrı bendede oluyo..gece uykumdan uyandırıyo inletiyo öle bi kasılma kramp gibi ovarak yavaş yavaş düseliyo..eşim mesja yapıyo uyuyorum..magnesyummu yetersiz kalıyo anmadımki..tahlillerde magnesyum eksikliği çıkmıştı ağrım yok demiştim içmmeiştim..şimdi asla bırakırmıyım..

Didommmmmmm..
Eylemim.....

Sabah sabah gözlerimi doldurdunuz.. cok cok tesekkur ederım nefis mesajlarınız ıcın.. duyarlılıgınız ıcın ayrıyetten tesekkur ederım. Mahcup ettınız.. mutlu ettiniz.

EVRıM...
DENıZYILDIZI...

Doğumgününüz kutlu olsun kuzular..yüzünüzdeki neşeyi yitirmeyin, her daim mutlu kalın, evlatlarınızla eşinizle bir ömüüüüüür boyu...

:asigim:evrişimmm doğum günün kutlu olsun canım..
ALLAH uzun sağlıklı huzur mutluluk ve aşk dolu bir hayat versin canımmm eşinle bebeğinle bir ömür mutlu ol canımm..a.s.:1hug:

Merhaba herkese.

Doğum günün kutlu olsun kuzucuğunla eşinle nice güzel senelere inşallah.

Didommmmmmm..
Eylemim.....

Sabah sabah gözlerimi doldurdunuz.. cok cok tesekkur ederım nefis mesajlarınız ıcın.. duyarlılıgınız ıcın ayrıyetten tesekkur ederım. Mahcup ettınız.. mutlu ettiniz.

opuyorumnanaktan. Kuzeyinede maşallah iyice büyümüş zıpır.

ESRAKO çok güzel bi tatil geçirirsin inşallah.
MERCİMEKİM o enerjini har vurup harman savurma sakın.

Doktora gidecek olan arkadaşlar vadı inşallah güzel haberlerle gelirler.

EMRİMCİMMM dogum günü kutlu olsun hayatımmm.kuzeyın le ve eşinle bir ömürboyu mutlulılar dilerim

evriş kocamın yaptığı pastayı gönderiyorum sana bak nice mutlu yıllara tüm sevdiklerinle inş. herşey gönlünce olsun...

Vaay, EVRİM? Valla Ozy yapmaz bunu bak :) Özlem, aranızda ne var, itiraf edin :))

EVRİMCİM, Kuzy ve Ozy ile birlikte nice güzel senelere...

EVRİŞİİİM
YENİ YAŞIN SANA HAYALİNİ KURDUĞUN NE VARSA GETİRSİN TATLIM
NİCE MUTLU YILLARAopuyorumnanaktan​

evrim sağlıkla,, huzurla uzn yıllar boyu sevdiklerinle geçirmen dileğiyle,:1hug:,,,doğum günün kutlu olsun...

günaydın güzel hatunlar

ay benimde kalktı içim nerdeyse ama yapacak da birşey yok işte o yüzden epidural den korkuyorum ben

bende okuyordum anca yazıyorum

evrim nice mutlu yaşlara

EVRİM...
DENİZYILDIZI...

Doğumgününüz kutlu olsun kuzular..yüzünüzdeki neşeyi yitirmeyin, her daim mutlu kalın, evlatlarınızla eşinizle bir ömüüüüüür boyu...

:asigim:evrişimmm doğum günün kutlu olsun canım..
ALLAH uzun sağlıklı huzur mutluluk ve aşk dolu bir hayat versin canımmm eşinle bebeğinle bir ömür mutlu ol canımm..a.s.:1hug:

Yani şu an halimi görseniz.. resmen foşur foşur gözlerimm :)))

Ben dogumgunum oldugunu yazmyacaktım bile.. bu ne duyarlılık.. ne zariflik.. daha geceden baslamıssınız kutlamaya.. özelden,genelden,mesaj olarak hatırlayan tüm arkadaslarıma.. sonsuz tesekkurlerımı gonderıyorum..

Oğlumla tek vucutta atan ıkı yurek olarak gecırdıgım ilk ve son dogum günüm benim için inanılmaz duygu yogunlugu olan bır zaman dilimi zaten.. bir de siz boyle yapmıssınız.. resmen duygu seli yasıyorum su an.

Sizleri tanıdıgım ıcın.. tam 8 aydır.. ıyı gunde kotu gunde bır arada olmanın birikimini bana doyasıya yaşattıgınız ıcın sizlere dogumgunum araclıgıyla tesekkur ederım.. ne mutlu bana.. gonullerınızde bır çizik bırakabildiysem..

Denizyıldızım.. dogum gunun kutlu olsun kuzum.. Bu yasınla ve de evladınla bırlıkte.. yepyenı,guzel sayfalarda tum arzularının gerceklestıgını goresın ınsallah.. huzur, mutluluk.. bu yasınla bırlıkte senı hıc bırakmasın ınsallahh.. yüzün gülsün daima.. tüm sevdiklerinle..

özlem sağlıkla ,,huzurla uzuun yıllara sevdikleirnle beraber inşallah...doğum günün kutlu olsunnnnnn:1hug:

hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler canlarımm opuyorumnanaktan umarım hepimiz bir ömür boyu çok mutlu oluruz :Saruboceq:

kızlar selam misafirlerimi yolladım sabahtan giriverdim şölede bir geçmiş kısaca geçiverdim ...Öncelikle yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza ,yeni şeker kızlara hayırlı diyetler ,dr gidip kuzularını görenler gözünüz aydın herbirinizin kuzularına maşallahh,tatile gidenler izine ayrılanlar gözünüz aydın bol bol dinlenip tadını çıkarın kızlar .....
MERCıMEKıM ; doğum günün kutlu olsun bebeğinle eşinle huzurlu mutlu bir yaş dilerim..
DERYACIM; canım seninde kuzuznun yeni yaşını kutlarım şansı bahtı güzel olsun.....
şimdilik aklıma bişey gelmiyo unutmadım umarım kimseleri benim için güzel dileklerde bulunan arkadaşlarımı kucaklıyorum sağolun kızlar bu arada ist buluşması için esracım benim eşim müsaade etmiyoo dün akşam sordum olmaz dedi aklım bide sende kalıcak dedi evde bile yanlız değilim artık annem benimle kalıyo ne olur ne olmaz diye benim tansiyonum fazla düşük tuzda veremiyo dr şişerim diye çok gezinme dinlen dedi o yüzden katılamıyorum haberin olsun....benim yerimede kaynatınn

EVRıŞŞŞŞ DOĞUM GÜNÜN TÜM DıLEKLERıNıN OLMASI YENı YAŞININDA EŞıNLE KUZEYıNLE MUTLU SAĞLIKLI HUZURLU GEÇMESıNı DıLERıM ıYıKı DOĞDUN ıYıKı SENı TANIDIM..Şeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…