2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Amma kaynatmışsınız yine. Çingenemin karikatürüne ve itiraf.com'daki su olayına çok güldüm:roflol:Ben kayınvalidemlerde kalacaktım hesapta ama apartmanın bahçesinde düğün hazırlıkları başladı, biz de hep beraber bizim eve kaçtık:bbo:

:))) kurtarırım anam. Sen bakma evrim'e, ölmüş o! Çok merak ediyorum ben bu kadının cinsel hayatını. (bi yandan da korkuyorum şimdi terliği fırlatacak kafama :)
E camdan fırlatsa o terlik kafana gelir zatennaniknanik

aftabru, gelgit, behiyeesen, glzfb maşallah bebişlerinize

didooo bu bebiş ne tatlıymışş yaaa bayıldım benden böle bişi çıkarmı acebaaaaa
Senden çıkacak bundan daha tatlı olur bea!Şeniz

Vichy'nin selülit kremini kullanmıştım. Resmen mucizevi bir sonuç elde etmiştim. Eminim çatlak kremi de öyledir. Gözü kapalı alınabilir kanımcaCADIARZU

iyi günlerde kullanın canımmm bebişin ve sen.ben de yavaş yavaş çanta hazırlığına başlayım. haftam sizden erken die pinekliodum heveslendim şimdi :lepi:

maşallah canım tosununa. 4 kilo kadar olursa zaten bence normal doğum düşünme mafoldumben nassııı çıkar ordannnn amaninnnnnnnnn

bebişin marjinal baya. yerini beğenmemiş dar bulmuş dönmüş annesi. bakarsın süpriz yapar tekrar döner kaydirigubbakcemile3

sanırım ben emzirme sutyeni almıycam hic hosuma gitmiolar normal sutyen alıcam ama yarımlar var ya yanii gogsu tam kapamayan toplayan bikini ustu gibi olan sutyenler. bu emzirmeler hic hosuma gitmio ondan almadım bugun

süper bir emzirme sütyeni buldum. sımıoyr yumuşacık.güzelyalıda bir mağazadan aldım. ayrıca tenin de var o tarz emzirme sütyeni. normal penye sütyen tarzı. hiç sıkmıyor.benim beğendiğim sütyen akın marka orda yoktur ama ten bulabilirsin sanırsam . en azından dene bence:ecrin_bebek:

güle güle kullanın canımmmm... bugün arkadaşıma gittim ve 2 aylık (2 ay 15 gün) bebeğe 3-6 aylık giydiriordu ve iri bir bebekte deildi. mothercaredan aldığı 0-3 llükler olmuomuş artık. acaba 3-6 almak daah mı mantıklıydı. annem fazla almış 0-3 deiştiremioruz da etiketleri kestik zemuszemus güle güle kullanın nurdancım

inşallah canımmmmm darısı başımızaaaa.... artık hayal bile kuramıorum . zayıflık nassı bişidi. hafif miydim cidden ya da o fotolardaki ben miyim kaydirigubbakcemile3 deneyim dinlemek istiorummmmm...

güle güle kullan canım sen de. alışveriş günüymüş bugün. son hazırlıklar tamamlanıor çok heycanlı zemuszemus

maşallah bebişine canımmm... tansiyon aletin yoksa mutlaka git ölçtür sakın aksatma artık 2 günde bir bakmak gerekiomuş.doktoruna söledin mi canım .

[

selam kızlar

tüm gün uyumuşum az önce kalktım - ayaklarıma basamıyorum - zaten yatarken şiştiler şimdi iyice tabanlarıma basamıyorum Tansiyonumu ölçtüm o da düşmüş biraz

Çınarlı... benim hastanem :) Allah analı babalı buyutsunn..

Polaris

terlik buldum sanırsammm......

Ben faktım ona :) bana daha janjanlı bısıler lasım.. gecelık te ole ya.. o yuzden onların hepsı elden gectı kuzu..

Allah ıcıne sındırsın.. masallahh.. hep ıyı olun.. Allaha emanet olun daıma..

Furukoo.. Evrim seni ısırsın e mi?? .. anladın sen onu!!

SELAMM

ya nerde bulusma fotolarıı onlara bakayım diye hevesle girdim ama hala konmamıs foto lar olmuyor boyle amaa

Fotocu arkadasımıs Esros, tek gözlü kurabiye canavarına dönüştüğü için :)) (gozunde arpacık cıktı,sıkıntısı var) .. sanırım gecıcı bır sure hızmet veremeyecek.. bugun foşuna beklemeyın derim..

evet evrim canım senin hastahanende oldu dogum hafta içi bir arkadaşımız daha dogum yapacak iyi reklam yaptı degilmi hastane bizim sayemizde

lalece söyledim canım o istedi ölçtürmemi mutlaka. evde digital olandan var ama ona güvenmiyoruz dedi. klasik eski tip aletle bakılmalıymış.

evriş sağol canım

nurdannn
deryaaa
aldklarınızı güzel günlerde kullanın kızlarrr
merci seker
Ben faktım ona :) bana daha janjanlı bısıler lasım.. gecelık te ole ya.. o yuzden onların hepsı elden gectı kuzu..
!!
kokossun biliyosun dimi, janjanliymislülülülülülükirmizi kimizi dolasirsin hastanede:)))) benim pembe picamama sabahligima uygun, uzerindede leylek agzinda bbek getiiriyor resmi var, gordum atladim, cok seker, tam olayi anlatiyor:))))

masallah bebegine, gcmis olsun canim

allahim kizlar 3 senedir burdayim, ben burda hic boyle yaz yasamadim , bu ne yaa, izmir'i gecti burasi, resmen tisort kilot duruyorum yatakta....

Diyene bak yaff... ben oluyorum di mi şimdi kokoşş :)))

allahim kizlar 3 senedir burdayim, ben burda hic boyle yaz yasamadim , bu ne yaa, izmir'i gecti burasi, resmen tisort kilot duruyorum yatakta....

Ya ızmir mis gibi.. dokunmayın ızmir i me.. Allahım'ın sevgılı kullarıyıss bıs.. gecesı ayrı gusel, gunduzu ayrı gusel bu aralar... hava kapalı,hafif esintili,misssssssssssss,maşşşaaallahhhh

evriş çağla şikel de oğlunun adını kuzey koyacakmış...

Once Cağla Sıkel koysaydı.. kesın adımız kopyacıya cıkardı.. :)) bak bak özenmiş te koymus derlerdı (hoş, çok da umrumda olmazdı yaa,kim ne demişmişmiş ) .. halbu ki oglum seftali de vıtamınken adı belli idi aklımda :))

Son düzenleme:
34 olduk saat 12 ıtıbarıyle... :)) 35 den gun almaya baslıyoruss.. Şükürler olsun Rabbimee... cemil cümlemize sonuna kadar nasıp olsun ınsallahh..

41 kere maaşallah evriş... Çok az kaldı artık doğsa da küvez sorunu olmayacak. inşallah bekler tabi ki tarihini de bunu bilmek bile cok mutlu ediyo insanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…