E camdan fırlatsa o terlik kafana gelir zatennaniknanik:))) kurtarırım anam. Sen bakma evrim'e, ölmüş o! Çok merak ediyorum ben bu kadının cinsel hayatını. (bi yandan da korkuyorum şimdi terliği fırlatacak kafama :)
Senden çıkacak bundan daha tatlı olur bea!Şenizdidooo bu bebiş ne tatlıymışş yaaa bayıldım benden böle bişi çıkarmı acebaaaaa
Vichy'nin selülit kremini kullanmıştım. Resmen mucizevi bir sonuç elde etmiştim. Eminim çatlak kremi de öyledir. Gözü kapalı alınabilir kanımcaCADIARZUbirde kıza sordum eczacıya o dedim karın yırtıklarına siz ne oneriyorsunuz :)) onlarda vichynin catlak kremini onerdiler cok guzelmis dogumdan sonra olusanları bile gecirio dediler.
bana daha once baska bir eczacıda onermisti ama almamıstım ama sanırım lierac yerine bunu alcam fiyatı burda cok daha uygun.
buarada azonce geldim bugunku alısverisimdende aldıklarım
- hastabezi gibi buyuk pedler
- normal ped
- meme ucu yara olmasın diye bir dogal yag onerdiler simdilik onu aldım emzirdikten sonra memeyi yuyup suruomusum :)) caytikanı yagı :) ingilizcesi buckthorn oil
- 5 adet tek kullanımlık don (bulacagımı hic ama hic dusunmezdim ped sorarken kız onları gosterdi cok sevindim.)
- silikonlu gogus ucu
-bebisime tırnak makası ve muyun aspiratoru
tek eksigim toynak ayaklarıma terlik kaldı yine bakındım ama bulamadım bisilerr neyse bakınmaya devam cok acil bisi olursa allah korusun evdeki şıpıldak terliklerimi koyarım :)))
arkadaşlar hepinize uzun bi aradan sonra tekrar merhaba. ben hala çalışıyorum ve işler çok yoğun olduğundan sizleri sadece okuyarak takip edebiliyorum. ama haberlerinizi hep alıyorum. hep iyi haberler alırız inşallah. bende bugün dr a gittim. kızım 2200 gr ve 45. cm olmuş. dr iri bir bebek olacak ağustosu beklemez dedi en geç temmuz sonu gibi alırız çünkü en az 4 kg dğar o nedenlede normal doğum zor olur dedi. ben bugün 33+0 ım ama bebk 35+0 mış. bakalım benden de haberler bu kadar...
merhaba arkadaşlar dün doktora gittim ve şook oldum benim oğlan 32. haftaya kadar hep ters pozisyondaydı 32. haftada döndü ve ben çok sevinmiştik yeni pozisyonunu pek beğenmemiş olacak ki dün yani 34. haftamizda baktıkki ne görelim sen bir daha ters dön artık mecbur sezaryan olacak
sanırım ben emzirme sutyeni almıycam hic hosuma gitmiolar normal sutyen alıcam ama yarımlar var ya yanii gogsu tam kapamayan toplayan bikini ustu gibi olan sutyenler. bu emzirmeler hic hosuma gitmio ondan almadım bugun
merhaba minnoslar, bugun bebisimin bezini, islak mendilini, kulak copunu, pamugunu, banyo sungeri ve banyo termometresini, kendime tekt kullanimlik don ve ped aldimm..cantamizin son eksikleride bitti cok sukur..bide indirimù vardi bikac tane daha yeni dogan-3-6 ay body aldim citcitli..
merhaba kızlar nasılsınız yine bol bol kaynatılmış kilo verme konuşulmuş bu konuda benimde baya birikimim var bilgi ve deneyimlerimi seve seve paylaşırım artı ilk gebeliğinden 20 kilo almış ve göbek basen gibi hiç bir sorunu kalmamış birisi olaraktan duyrulur yaniiii
dün akşam eşimle alıverişe gittik alışverişten kendime daginin geceliğini aldım oğluma banyo filesi ve yine kendime göğüs ucu kremimi aldım
bugünde yatapğımız odaya yerleştirdik hafta içide evimi temizletip bebeğimin yatak takımlarını filan sericem ve valizimi yerleştiricem iki gündür hafif sancılar yokluyor
iyi akşamlar kızlar....
bugün doktorumuza gittik.. oğlum 1.750 gr, 43 cm olmuşgelişimi gayet iyi dedi doktor, 4 boyutluya girdik azıcıkta olsa yüzünü görebildik, elleriyle kapatmıştı.. sadece kafasını ve uyluk kemiğini ölçtü organlarıyla pek ilgilenmedi bu sefer kafama takıldı orda da sormak istemedim. acaba artık bakmayacaklar mı? yeterli mi ki yaptığı ölçümler anlayamadım. bir sağlık ocağı faciası da bende cıktı. kan ve idrar tahlili yaptırmıştım. idrarımda albümin cıkmış görünce doktor sağlık ocağı tahlillerine güvenmiyorum tekrar yapalım dedi yaptı ve tertemiz çıktı. ama kanımda enfeksiyon var maalesef WBC değeri 14.9 antibiyotiğe başladık hemen. birde tansiyonum düzensiz gündüzleri 9-4 genelde, akşamları 1 haftadır bayılma hissi geliyodu üzerime tesadüfen dijitalle ölçtüm 14-10 çıktı akşam gözlerime inanamadım. her bayılma hissi geldiğinde şeker zannedip onu ölçüyodum bende. şimdi sağlık kuruluşşlarında 1 hafta boyunca sabah ve akşam olmak üzere ölçtüreceğim. benden bu kadar şimdi geçmişi okuyayım. umarım herkes iyidir
kızlar bende hep uyku hali var başımı yastıktan kaldıramıyorum tansiyonum düzelince ilaçların sayesinde uyuyamadıgım günlerin acısınımı çıkarıyorum nedir.
buakşam saat 4 haziran annelerinden gabbana arkadaşımız sezeryana girdi çınarlıda evrişim günü bayagı gecikti kızımızın suyu azalmış dr beklemeyelim demiş bebişimizde tombiş maşallah şimdi dünyaya gelmiş annesiyle emişiyorlardır hastaneye gidecektim ama eşim halen gelmedi aklım orada kaldı
iyi akşamlar kızlar....
bugün doktorumuza gittik.. oğlum 1.750 gr, 43 cm olmuşgelişimi gayet iyi dedi doktor, 4 boyutluya girdik azıcıkta olsa yüzünü görebildik, elleriyle kapatmıştı.. sadece kafasını ve uyluk kemiğini ölçtü organlarıyla pek ilgilenmedi bu sefer kafama takıldı orda da sormak istemedim. acaba artık bakmayacaklar mı? yeterli mi ki yaptığı ölçümler anlayamadım. bir sağlık ocağı faciası da bende cıktı. kan ve idrar tahlili yaptırmıştım. idrarımda albümin cıkmış görünce doktor sağlık ocağı tahlillerine güvenmiyorum tekrar yapalım dedi yaptı ve tertemiz çıktı. ama kanımda enfeksiyon var maalesef WBC değeri 14.9 antibiyotiğe başladık hemen. birde tansiyonum düzensiz gündüzleri 9-4 genelde, akşamları 1 haftadır bayılma hissi geliyodu üzerime tesadüfen dijitalle ölçtüm 14-10 çıktı akşam gözlerime inanamadım. her bayılma hissi geldiğinde şeker zannedip onu ölçüyodum bende. şimdi sağlık kuruluşşlarında 1 hafta boyunca sabah ve akşam olmak üzere ölçtüreceğim. benden bu kadar şimdi geçmişi okuyayım. umarım herkes iyidir
evet evrim canım senin hastahanende oldu dogum hafta içi bir arkadaşımız daha dogum yapacak iyi reklam yaptı degilmi hastane bizim sayemizde
merci sekernurdannn
deryaaa
aldklarınızı güzel günlerde kullanın kızlarrr
kokossun biliyosun dimi, janjanliymislülülülülülükirmizi kimizi dolasirsin hastanede:)))) benim pembe picamama sabahligima uygun, uzerindede leylek agzinda bbek getiiriyor resmi var, gordum atladim, cok seker, tam olayi anlatiyor:))))Ben faktım ona :) bana daha janjanlı bısıler lasım.. gecelık te ole ya.. o yuzden onların hepsı elden gectı kuzu..
!!
iyi akşamlar kızlar....
Ben yatıcam iyi geceler herkese
merci seker
kokossun biliyosun dimi, janjanliymislülülülülülükirmizi kimizi dolasirsin hastanede:)))) benim pembe picamama sabahligima uygun, uzerindede leylek agzinda bbek getiiriyor resmi var, gordum atladim, cok seker, tam olayi anlatiyor:))))
masallah bebegine, gcmis olsun canim
allahim kizlar 3 senedir burdayim, ben burda hic boyle yaz yasamadim , bu ne yaa, izmir'i gecti burasi, resmen tisort kilot duruyorum yatakta....
evriş çağla şikel de oğlunun adını kuzey koyacakmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?