2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ben de gunde ıkı taneye cıkardım Deryam.. bır gunduz bır de gece yatmadan once alıyorum..

Magnezyumu doktor bana da verdi. Sancılar için. Ama "doğuma bir ay kala mutlaka bırak. Yoksa doğum sancısını geciktiriyor" dedi. Unutmayasınız kızlar. Özellikle normal doğum yapacaklar.

karpuzda denedim, bugun tibete erik aldirmistim onlari aksam yiyeyim, hemoroid insallah kalici olmaz((

Nurdancım geçmiş olsun. Kağan Kocatepenin sitesinde bir videoda, sola yatmanın bağırsak hareketlerinden mide yanmalarına kadar pek çok şeye iyi geldiğini söylüyordu. Sola yatmayı unutma canım.

kahvaltı ederkeneee

Oh oh afiyet, bal şeker olsun. Benim sucuğuma kızana bak. Salamları doldurmuş tabağa :1closedeyes: (yanlış mı görüyom yoksa) Ördeklere de bayıldım yalnız. Esra çok cicisin. Tam yuğurmalık, mıncıklayasım geldi kaydirigubbakcemile3

ayyy minik kuzumu hıçkırık tuttu canımbenim büyüyo herhalde küçükkken bize öle derlerdi yaaa

Canım hıçkırdığını nasıl anlıyorsun? Ses mi geliyor :uhm:

Doktor magnezyumu bana ağrılar için vermişti 2 kere kullandım, ağrılar geçince bıraktım. Doktor doğum sancısını geciktiriyor diyince çok kullanmak gelmedi içimden.Kramp sorunum da olmuyor Sormadım doktora ama düzenli kullanmak şart değildir herhalde. Çünkü sancılarımdan yakınana kadar vermemişti. Normal doğum yapacaksan magnezyumu doğumdan bir ay önce kesmen gerekiyormuş canım.

merhaba dide kuku ağrısı felakt gerçekten hele giyinirken tam işkence -tatlicadiarzu-
bizim küçük erkekinde totosunun olduğu yer çatlıyor günde bi kaç kere havaya dikince olacağı buydu zaten sabahtan beri üç posta yağlandım yağlı güreşe katılıcamdelikafadulden:roflol:

geçmiş olsun üşüttünmiki acaba nane limon iyi geliyor dene bi istersen
odanız hayırlı olsun güle güle kullanın resmini bekliyoruz
dua ederken benide hatırlamışssındır inşallah
paylaşımın için teşekkürler

37.haftadan sonra önerilmiyor canım hala kullanabiliriz

maşallah bebeğine.artık üç kilolara geçtik.sıra doğuma geliyor

gözün atdın canım.bebeğine maşallah

gözünaydın.önemli olan sağlıklı olması.her şeyin iyi olmasına sevindim

bizim de odamız hazır arkadaşlar..bir ara foto koyacağım.küçük oldu biraz ama şimdilik yeter neva hanıma..perdeleri çok sevdim gidip gidip bakıyorum..bir halısı kaldı..ama halı almayacağım yerler zaten halıfleks şöyle ince kilim tarzı cici bir şey alcağım zaten ortadaki alan çok geniş değil.

özlemmmm
demişsin ya dünyaya adaptasyon için çok güldüm valla sanki uzayda yaşıyo bebişler :roflol:

ama öyle demişler benim suçum değil ki :kedi: kimse cevap vermedi bana lmaz:

ayyy patlattımıı gitmem o zaman doktora bananneeeee

opuyorumnanaktan

hiç acımıyor inan hatta rahatlıyorsun ben deli olduğumdan doktordan önce evde kendim patlatmaya çalışmıştım patlattım daha çok mikrop kaptı doktora gittim sonra ona patlattırdım kaydirigubbakcemile3

şu su olayını açığa çıkarmadım ama ben çok su içemem hiç sevmiyorum sen söyleyince şöyle bir çatlak taraması yaptım popomda var allahtan bikiniyle falan görünmeyecek yerde ama bu gidişle göbeğimde de çıkar neyse versin paraları doğurunca lazerle yok edilme imkanı varmış bebişim sağlıklı olsunda hepsine bir çözüm bulurum inş. nasılsa daha doğurmayacağım zemuszemus

helinciğim gözün aydın çok büyümüş bebişin maşallah.hastane ve doktorunu belirledin mi Adana'da doğum tarihin ve şeklin belli oldu mu?

kızlar ben badem yağı kullandım oda düzenli olmadı hiç bi zaman.şimdilik hiç çatlağım yok.annem kızkardeşim çok şaşırdılar ama son ayımdayım her an çatlayabilirim.benimki sanırım genetik.annem ve kızkardaşlerim çok az çatlamışlar

ben de gelgitler yaşıyorum ikinci bebeği yapıp yapmama konusunda ama daha erken..şu birinciden çıkalım da alnımızın akıyla.

gunain fistiklar...

uzulme tatlim ya ben bi iki gun travma yasadim gecti, allahtan ilerlemedi daha, ama bellide olmaz, artik olan oldu,gobek deligi hizasinda ve iki yanda kalcada benimkiler (( bunada sukur, insallah dahada artmaz...

helin nasılsın adanadamısın senin tosuncuğada maşallah canım kuzuna iyi bakıyorsun sıra doğumlara geliyor

nane limon kayanatabilirsen onu iç az şekerle hemen rahatlatır canım tekrar geçmiş olsun

canım çok sağol işteyim şuan naneli limon yapamam ama artık eve gidince yaparım çünkü çok ağrıyor midem ilk defa başıma geldi....

gaviskon, limonlu soda dene bakalim..

canım işyerindeyim gaviskon falanda yok daha önce hiç içmedim mide ağrım olmadığından evdede yok.... bakalım yemek yiyeyim birazdan yemekten sonra sodayı denerim inşallah iyi gelir mide ağrıma geceden beri geçmedi ne kötü birşeymiş ya..... tam göğsümün altı ağrıyor dr.umda tatilde onada ulaşamıyorum.....

lmaz: karıştırmaa orasını burasınııı sana kızdık çünkü sen sağlıklı besnlenmiyodun yumurta süt tüketmiyodun ama sucuk tüketiyodun yanılıyomuyummm heee bak o salamların yanında yumurtada varrrr hemide bi kerecikten bişi olmazzzz :umursamaz:
ayyy dayanamıyorum midem çok ağrıyor ne yapsam geçerkimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yediğin birşeymi dokundu acaba canım yaaa??
maşallah bebeğine.artık üç kilolara geçtik.sıra doğuma geliyor
sağolasın helincim
az kaldı değdin gibi önden seni alalım amaa tamammıııı opuyorumnanaktan

Selam Arkadaslar,

Sibel.. gecmıs olsun..

Helinim hoşgeldin..

Tesekuur ederım..

Paylasımın ıcın cok sagol Aidamm.. Evet, M.J hayranı olarak.. hala ınanamamayı sürdürüyorum kendı ıcımde :)

Hatırlarsın benı di mi.. sıyıracaktım neredeyse.. sımdı bu da gecti.. bu da gece bu da geceeeeeeeeerrr, alışmalısınnn bu daaaaaaaaaaa geçerrrr :))

Haydin gözün aydın, ellerınıze saglık. bızım de boyası bıttı.. bu haftada odası gelır.. yannıs ben perdeye baktım gecen hafta.. begendıgım perdeye, sadece o tül perdeye 170 tlsı dendı baba... odası kırmızı, ferrari armalı ya.. dedım bende ferrarı bayragı olan bı perde alayım.. ama küççççççücük bir perdeye de 170 tl sı cok yafff ( perde işim askıda hala acıkcası..

Son düzenleme:
deryaaaaa deryaaaa deryaaaa
tecrübeli anne olaraktan sana soruyorummmm
çatı muaynesi nasıl oluyooo anlatıver birazzz haftaya çatı muaynesi olucam
benden başka olucak olan yokmu yaaa olan birileri bana anlatırdı ne şans benmkide yaaa -tatlicadiarzu-

ay bilmiyorum ki kuzum dokunacak birşeyde demedim akşam ne bilim.... sanırım benim kız iyice yukarı taşındı zaten ters duruyordu kafa iyice baskı yaptıkça belki ondan bu kadar midem ağrıyor..... bakalım arkadaşların önerdiklerini denicem birazdan inşallah iyi gelir.... işte olmakta çok kötü evde olsan uzanırsın birşeyler yaparsın işte böyle sopa gibi oturmak dahada ağrıyı arttırıyor.....

Sabah aklıma geldi Nurdan!!! sen vıtamınını degıstırdın ya.. senı o kabız yapmıs olmasın haa!!,Bugun nasısın bu konuda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…