2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

valla bence kimsenin erce parmagini klavyede yada mouse kipirdatmaya hali yok tatlim:)) herkes bi kosede yatiyor
bu satırları yazdığn dakikalarda ben kına gecesinde damat oynuyodum delikafadulden ama tabiii halayın en sonunda yavaş sakin bi şekilde :lepi:
Devrim Arabaları'nı seyrediyoruz. Sevgilim karpuz kesiyor, ben de bir bakayım dedimyerimseniben
ayyy o filme bayılmıştım bende ayrıca şu sevgilim olayınada bayılıyorum seninnn
QUOTE=tazefasulye;7726654]king oynarken iki defa rıfkı yedim üst üste... çok kızdımmmmmmmmmmmm gıcık oldum[/QUOTE]
rıfkı kim beaaa :bbo:
Türkce ogretmenım de kanaviçe işliyo galiba..
:roflol: koptum ya dün geceki muhabbete
nevini ütüyom kelime oyununda :)
nerde oynuyodunuz siz bu oyunu hangi sitede??söylemiştniz unuttummm bende oynamak istiyorummm
süper betimlemişsn gel öpücemmm seniiii alnındannnn opuyorumnanaktan
gypsmesram yine yok.. nerde bu hatun bilen varmı?
eminönündeydimmm kuzumm
dide, çok güzel, hiç böylesini görmemiştim..

gypsesra dün kınaya gidecekti, arpacık da çıkmıştı gözünde, belki dinleniyordur..
ne dinlenmesiii ahh ahhh tek gözle gezindm durdum ama bitti şükürler olsunnnn eksiklerrr
maşallah çağan kemalimizeeee
şöyle bir yazı var arkadaşlar.isterseniz bir bakın.
Doğum Kesisi Yapısal ve Estetik Bozuklukları Engeller
bu aaralar pek bi araştırmacı gördüm senüüüü
Dileğin güselliğine bak.. mersi Deryam.. naniknanik
..
heee o kapıları duvarları çizsin görürüm ben seniiiideeee güzelliğideeee lülülülülülü
Kızlar baby'den haberi olan var mı? Her gün topiği ilk açanlardan olurdu, birkaç gündür yokCADIARZU
interneti biticekti haber vermişti

Eftelya tatlim masallah bebegine.....

Deryaa iyi haberlerle gelesin insallah....

Bende 15 dk dır kendı kendıme yazıyorum.. daha bebekler dogmadan sapır sapır dokuldu mıllet.. sız bebekler dogsun da uyurken gırerıss nidalarını yutmiyin.. yutturmiyin derimm annem.. yemem ben artık!!

bak ben hiç yazıyomuyum öyle şeyler..neden? çünkü girilemiyebilir..girecekleri zaman girmeyip doğurunca gireceklermiş..bi cacık olmaz bunlardan.peh

valla canım dr söyledigi bu bende 3 saat ayakta duramam valla arada bel agrısı bendede oluyor evyah ne oluyor diyorum

Onu bende dıyorum.. emın ol..

Hah.. şükür.. eder ya.. farketmez mi?? sabah tartılıyorum uyanır uyanmaz.. bır de wc den sonra tartılıyorum 200 gr farkedıoo.. kaldı kı sen... ay kıyamam sana yaaa, hadı gozun aydın :)))

esra yavrum biz seni normal hamile kategorisine koymadigimiz icin hani o serce parmak olayi sende gecerli degil:))))

Hah.. şükür.. eder ya.. farketmez mi?? sabah tartılıyorum uyanır uyanmaz.. bır de wc den sonra tartılıyorum 200 gr farkedıoo.. kaldı kı sen... ay kıyamam sana yaaa, hadı gozun aydın :)))

ama bu sefer hemoridler portlemedi, simdi beni ne circir yapti onu bulmama gerek bu kadar yedigim sey arasindan ki bi daha bu sorunu yasamiyayim:))) tabi okadar sey yiyip denedimki, nasil bulcam bilmiyorum:))kafamçokkarıştı

ay karşı komşum dogurmuş kızlar sabah evdeydi ne ara gidip dogurdu anlayamadım ay bizlerinkide bu kadar kısa sürse ne güzel olur degilmi ben kaçar kızlar başak hanımın karnı acıkmış doyurayım kuzumu herkese iyi muhabbetler

bi gün bi düdükleneceksin sen ,ben hissedicem ve suratımda malak bir gülümseme belirecek.olacak biliyorum
rıfkı kim beaaa :bbo:

:roflol: koptum ya dün geceki muhabbete

nerde oynuyodunuz siz bu oyunu hangi sitede??söylemiştniz unuttummm bende oynamak istiyorummm

süper betimlemişsn gel öpücemmm seniiii alnındannnn opuyorumnanaktan

eminönündeydimmm kuzumm

ne dinlenmesiii ahh ahhh tek gözle gezindm durdum ama bitti şükürler olsunnnn eksiklerrr

maşallah çağan kemalimizeeee

bu aaralar pek bi araştırmacı gördüm senüüüü

heee o kapıları duvarları çizsin görürüm ben seniiiideeee güzelliğideeee lülülülülülü

interneti biticekti haber vermişti[/QUOTE]
iyi bari sen de geldin..tek gözlü gezenti.o düğünlerde doğurda göreyim ben seni..bir de halay çekmiş hem de sonlarda..almadılar seni di mi baş tarafasırnaşık şey
esra yavrum biz seni normal hamile kategorisine koymadigimiz icin hani o serce parmak olayi sende gecerli degil:))))

öpem ağzın içini nurdan

Kizlar buarada dun gene kafayi yicektim, annemle konustum su gorumcenin aramasi isini, annem kiza hakverdi yaa..dedim anne senin kizin benim, olsun oda bizim bi kizimiz sayilir dedi bana...bide kiza nasihat vermis, sakin ailenle olan seyleri nisanlinin ailesine anlatma, mesafe koru diyer, ee dedim siz nesiniz , dunur degilmi, ayni seyi Tibet ben yapmaya calsinca niye suc oluyor??? o zaman ses yok... yok anacim ya bende bi anormallik var, yada insanlarda???

ama bu sefer hemoridler portlemedi, simdi beni ne circir yapti onu bulmama gerek bu kadar yedigim sey arasindan ki bi daha bu sorunu yasamiyayim:))) tabi okadar sey yiyip denedimki, nasil bulcam bilmiyorum:))kafamçokkarıştı

labaratuar vardır sizin işyerinde

aa cok iyi yaa, hani ben bi markete gidip geleyim der gibi dogurmus demek, darisi basimiza boyle kolay dogumun, saglikla buyusun bebesi...

Evrim' de nerdeyse Kuzey'in delikanlılıkta giyeceği baxerları bilemek alacaktı. Sende ordan vur , yarala onu :)))

Hadi gözün aydın. Ne rahatlık demi :))

güzel haberlerle gel derya..

güzelim omega3 ü doğal besinleri yeterince yiyemediğimiz için alıyoruz..çırpınmamız bundandır..sen dediğin gibi besleniyosan zaten gerek yok takviyeye..

geçmiş olsun..aynı zamanda da gözün aydın..normal doğum yapıcaksan öle kesin bi tarih nasıl verebiliyolar ki?

ay çok sevindim hatıra..iyi bari rahatlamışsın..bi denersin ilacı baktın tık yok devam etmezsin..tohturumu seviyom gıızz..ben halen nefes problemi yaşıyorum..özellikle yemek sonrası..hatta meyve bile yesem nefes alamıyorum..allahtan evdeyim yayılıyom..darısı başına..yarın eşim de benle dr.a gelcek..adam iç gelemiyodu..bundan sonra yanımda olmaya çalışcak,işleri hafifledi izin alabiliyo çünkü..bi bakalım gelebilirsem gelirim canım..

hepinize çok tşk ederim kızlarr allah bir nefeste hepimizi kurtarsın........

yaa kızlar benim bu ayaklarımın şişi hiç inmio gece yatakta her türlü şekilde yatıomm akaylarımın ağrısındann

tuzu azalt derim..ayrıca fazla ayakta kalma..yüksekte tutarak uzat ayaklarını..kaya tuzuyla yapılmış soğuk suya bastır ayaklarını..iyi geliyo..

iyi bari rahatladın...e o kadar kilo farketmesi normal..birikti içerde herşey..:)

allah kolaylık versin..bol bol deneme yanılma yapıcan o zaman..işin zor..

Herkese merhaba.. Epey oldu giremiyorum yine. İzne ayrılmama ramak kala işler öyle bir yoğunlaştı ki yine koptum forumdan.. Şimdi yemekten geldim, ufak bir kaçamak yapayım dedim. Geçmişe bile bakacak vaktim yok şu sıralar. Dilerim herkes iyidir, keyifler yerindedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…