bu satırları yazdığn dakikalarda ben kına gecesinde damat oynuyodum delikafadulden ama tabiii halayın en sonunda yavaş sakin bi şekilde :lepi:valla bence kimsenin erce parmagini klavyede yada mouse kipirdatmaya hali yok tatlim:)) herkes bi kosede yatiyor
ayyy o filme bayılmıştım bende ayrıca şu sevgilim olayınada bayılıyorum seninnnDevrim Arabaları'nı seyrediyoruz. Sevgilim karpuz kesiyor, ben de bir bakayım dedimyerimseniben
QUOTE=tazefasulye;7726654]king oynarken iki defa rıfkı yedim üst üste... çok kızdımmmmmmmmmmmm
rıfkı kim beaaa :bbo:
:roflol: koptum ya dün geceki muhabbeteTürkce ogretmenım de kanaviçe işliyo galiba..
nerde oynuyodunuz siz bu oyunu hangi sitede??söylemiştniz unuttummm bende oynamak istiyorummmnevini ütüyom kelime oyununda :)
süper betimlemişsn gel öpücemmm seniiii alnındannnn opuyorumnanaktanSezeryanın tam sonuçlarını herhalde 30-40 yıl sonra görmeye başlayacağız. Ama çevremdeki arkadaşlarımda da gözlemlediğim, sezeryan olan çocukların kışları daha zor ve daha çok hastalanarak atlattıkları. Özellikle bronşit çok fazla. Bu araştırmayla bağlantısı var mıdır, bilemiyorum. Sezeryan yüzünden mi bağışıklıkları zayif :uhm: Doğum sırasında bazı genlerin aktif bazılarının pasif hale geçtiği söyleniyor. Doğumda yaşananlar bildiklerimizden daha karmaşık, kompleks, içinde bir sürü kimyasal-biyolojik-psikolojik değişimlerin yaşandığı, anne ve bebeğin karşılıklı birbirini destekleyerek gerçekleştirdiği bir süreç. Ama normal doğumun bebek açısından riskleri de daha fazla. Yok kordon dolanması, yok beyne kan gitmemesi, başının sıkışması vs... vs... Ben sadece sezeryanın acıdan kaçma yolu olarak görülmesine kızıyorum. Bu kadar basit olmamalı. Sezeryan bir cerrahi müdahale yöntemi, doğum yöntemi değil (bence olmamalı).. Normal yapmak istediğimi duyan birkaç arkadaşım, "amaaaan manyak mısın ne uğraşıcan ağrıyla sızıyla, mis gibi sezeryan ol, yattığın yerde etrafı seyrederek çocuk yapıyorsun. Bi bakıyosun kucağına vermişler" demelerine kızıyorum. Bu kadar basite indirgenmemeli.
eminönündeydimmm kuzummgypsmesram yine yok.. nerde bu hatun bilen varmı?
ne dinlenmesiii ahh ahhh tek gözle gezindm durdum ama bitti şükürler olsunnnn eksiklerrrdide, çok güzel, hiç böylesini görmemiştim..
gypsesra dün kınaya gidecekti, arpacık da çıkmıştı gözünde, belki dinleniyordur..
maşallah çağan kemalimizeeeeSelamlar herkese,
dün rapor almak için doktordaydım yine baktı oğluşa 200 gr almış 2100 gr olmuş yavrum, bende 1 kilo zayıflamışım 68 im şimdi neyse raporumu aldım ama halen işteyim alacaklarım için konuşmadık henüz patronla demirbaş sanıyorlar beni :)
bu aaralar pek bi araştırmacı gördüm senüüüüşöyle bir yazı var arkadaşlar.isterseniz bir bakın.
Doğum Kesisi Yapısal ve Estetik Bozuklukları Engeller
heee o kapıları duvarları çizsin görürüm ben seniiiideeee güzelliğideeee lülülülülülüDileğin güselliğine bak.. mersi Deryam.. naniknanik
..
interneti biticekti haber vermiştiKızlar baby'den haberi olan var mı? Her gün topiği ilk açanlardan olurdu, birkaç gündür yokCADIARZU