2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Al kardeşim, al tepe tepe kullanklava:Sen herkesten acelecisin bak demedi demelmaz:

çok güssellll.bakalım ben kaç numaradan giriş yapacağım

milkçiğim benim ayaklar küçük olduğu için hep tam numarasını bulamazdım o yüzden ayakkabılarım biraz büyük olurdu hep..bir de işyerinde bile spor ayakkabı giyerdim genellikle.converse,siyah düz taban spor ayakkabılarım vardı..dışarda giydiklerim de hep bağcıklı spor ayakkabılardı..5. ayda babet tarzı spor ayakkabı aldım.ayaklar şişince onun ince bir lastik bantı var çok canımı yakıyor.ben de gittim bugün yüksek taban rahat yumuşak bir tane daha aldım.doğuma giderken de onu giyerim artık.çok rahat oldu. güzelim babetlerimin hiç biri olmuyor ayağıma.bu sabah iki kere geri döndüm eve..önceden de şişerdi ama inerdi gün içinde şimdi dinlensem de inmiyor.

furukocum nacizane bir önerim olacak..numara verelim mi şahıslara.

saolasın kuzu..ya öle bi inanış ta var tabiki..söle ona kurmasın öle şeyler, ben inanmam öle şeylere..niyettir önemli olan..

hıhı..öle olmuş.

lastikler inikken de sürülüyo sorunsuz evet ama emin misin şişik olduğuna... git bi bak bakiim..bizimki değil..

evde değil arkadaşın ofisinde bekletiyoruz..şişirmeye ihtiyaç duyulcak gibi değildi..

listemiz çok güzel olmuş ellerie sağlık...bu gunleride gördük çok şükür.
az önce arkadaşımın doğum haberini aldım sezeryan olmus dün bugun cıkıyor kızı olmus.aramızda tam 1 ay var.

gelgit sivilce işi nedir yavrum?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hımmm benimki çok sivilcelendide sıcaklardan mı dedim sadece sıcaklardan olduğunumu sanıyorsun dedi.neden oluyor diye sorunca kaç ay oldu haberin varmı strese girdik herhalde dedi de:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile3
ondan sordum durum sizinkilerde nedir diye

sorma canım ne gece ne gündüz inmiyor benimde ayaklarım öylece duruyor gece wc ye kalktığmıda üstlerine bile basamıyorum çok acıyor yampalaya yampalaya gidiyorum tuvalete......az kaldı bakalım aşağı yukarı 1 ay inşallah doğumdan sonra kısa sürede iner ayaklarımız.... iyi olmuş yeni aldığın ayakkabılar rahatmış doğuma giderkende hastaneden çıkarkende iyi olur......

geçmişe bakayım biraz bakabildiğim kadar.
doktora gidenler olmus maşallah.bakayım şimdi neler var.hergun birimizin doğum tarihini öğreneceğiz galiba.

kızlar normal yaparsam epudral yapıcm karar verdim normal epudral yani
bende bendeeee,zaten 4cmlık acılma olduktan sonra takılıyormus epidural ve okudugum kadarıyla herkez bı haylı memnun.bakalım bu sefer kı kontrolde konuscam doktorla
ohh ohh maşalah kilo boy süper,kızım basketbolcumu dogurcan nedır.boya bakk beeaaahhhh :))
gece topiği belirli bir saatte kapatalım yav.22:00 dan sonra gireni dışlayalım..uykusuz kaldım ben dün gece.genellikle evden girmiyorum kablosuz var diye..
alkisalkisalkis senı alkıslıyorum sekerim.ben aksamları giremıyom yoksa koçiş darılıyo.sizde girmeyın kimse girmesin :dilcikar:
Al kardeşim, al tepe tepe kullanklava:Sen herkesten acelecisin bak demedi demelmaz:

süper olmus burkocum ellerıne saglık.yalnız bırde bebişlerimiiizn isminide yazsakk daha güzel olur.yanı bır kutucuk daha eklemek senı cok zorlamıyacaksa isminide ekleyelım bebiklerimizindelikafadulden

yaa kızlar sizinde ayaklar benımkı gıbı cokmu şişiyokı acaba.dünden beri yarım saat sarkıtmaya gelmıyo inankı.parmagımı bi bastırıyorum göçük gibi içerde cukur oluyo,yanı yürüyünce yada 2 saat falan sarkık kalınca mutlaka şişiyodu ama dünden berı bu durum degıstı,artık hemen şişiyo.

çok sinir bozucu bişey oldu sabahtan beri yine ara ara sancılanıyordum azcık uyandım bi mesaj uyandırdı cumartesi temizlikçi gelecekti rahatsızmış gelemiyormuş amanın uyku sersemi kafayı yedim hemen anacuğumu aradım yeni birisini bulduk çok şükür ama oda 80 tl istiyormuş hemde tanıdık birsinin akrabası en son 70 e gelirim demiş hastalanan 50 tl geliyordu ve herşeyi yapıyordu

hımmmmm merak ettim kızlar uzun zamandır asker arkadaşı olarak yaşayanlara sorum eşinizin yuzunde sivilceler varmı yada arttı mı??

Yok artmadı, ama dar bi alanda eskaza azcık temas halinde olsak dünya ikimiz için de bikaç saniyeliğine duruyo :) kafamçokkarıştı

saol canım insallah allah saglıkla evlatlarımızı giydirmeyi nasip etsin gerisi bos laf herseyden once saglık

kızlar hani ben taban sertligi icin bi formul yazmıstım netten bulup onu yaptım netim olmadıgı bigun tabanlarım yumusadımı cok deil ama nispeten daha ii ama sunu gozlemledimki o gunden beri ayaklarım tombul tombul olmuyo yani dolma parmak olmuyorum isterseniz yapın bikerecik.agrıo ama cok deil yani o acıdan etkiledi

tekrar yazıorum 2 su bardagı yesil cay sallama olursa 2 poset oluyo olmazsa gozkararı koyun iste demleyip tabiki , 2 bardak ılık sut karıstırıp ayakları yarım saat koyuyoruz icine. ben sonrasındada nemlendirici krem surdum o aksam dikkat ettim ayaklarım normal oldu sonrada cok taban agrısı yasamadım zaten artık geceleri tabanıma nemlendirici suruyorum kalktıgımda acımasın die bi deneyin bakalım sizde nasıl olcak etkisi

taze ben sanırım dogum sonrası icin yani 40 sonrası icin bitakım afrodizyaklar kullanıcam :)) vucut kendini cok istekli hissetmiomus o sıralar cocugun yorgunlugu yok dogum acısı vs yani hayal ettigimiz gibi olmayabilir hersey :)

hakkaten sinir bozucu..ama keyfekeder bişi değil rahatsızmış allahtan..programımın bozulmasına ben de gıcık olurum..neyseki bulmuşsun birini..ona da yaptırırsın herşeyi,.sıkma canını bunun için..

onları da paylaşıırsan sevinirim vallahi..oldum olası tık yoktur ben de..adam iyi dayanıyo bana

hımmmmm merak ettim kızlar uzun zamandır asker arkadaşı olarak yaşayanlara sorum eşinizin yuzunde sivilceler varmı yada arttı mı??
Hı?:uhm::uhm::uhm:
furukocum nacizane bir önerim olacak..numara verelim mi şahıslara.
Vereceğim de kimin ilk olduğu kesinleşsin, ona göre isimlerin yerleri değişebilir diye vermedim
süper olmus burkocum ellerıne saglık.yalnız bırde bebişlerimiiizn isminide yazsakk daha güzel olur.yanı bır kutucuk daha eklemek senı cok zorlamıyacaksa isminide ekleyelım bebiklerimizindelikafadulden

"bebişimiz" kısmına isim yazacağım zaten:uhm:

zaman bakımında iş doğallıktan çıkıyor bazen zaman kolluyorsun mecburen o bakımdan dedim küçükkende büyükkende problem oluyor
tabi doğğurtacağız ama zamnında evrişim bak ne güzel zamanını görmüşüm şimdi dememişimki 38+ az değil 40 merdiven dayıyacakken tam yerimseniben

amanın listeye bak maşallah

maşallah kuzuna herşeyin iyi çok şükür:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…