çok güssellll.bakalım ben kaç numaradan giriş yapacağımAl kardeşim, al tepe tepe kullanklava:Sen herkesten acelecisin bak demedi deme lmaz:
sanırım en iyisi uyumasızemuszemus bizede yaranılmıyorki gece çok hareket etse uyutmuyor diye hayıflarınım etmese yine hayıflanıyorum:mymeka: inşallah doğduktan sonrada geceleri uyur gündüzleri uyumaz naniknanik gece ben bakacağım için sabahta işe geleceğim için ne kadar uyursa o kadar iyi opuyorumnanaktan
afiyet olsun top top et olsun nevaya..... ama yediklerin mideni tutacak şeyler değilki akşama güzel bir yemek yersin salata falan doyarsın az kaldı şurda işten çıkmaya..... tatlım senin 1 haftadırmı hiçbi ayakkabın olmuyor benim nerdeyse 2 ay olacak terliklerime ayakkabılarıma minyatür oyuncak gözüyle bakıyorum ayaklarım davul gibi bilekten itibaren parmaklara kadar şiş 39 numara terlik anca oluyor onunda üstten cırt cırtlı ayarlaması var o olması 40 yada 41 giyerim herhaldegüle güle giy ayakkabılarınıa.s.
Masallah bebegine, cok guzel kilosu boyu...
Ya bana temizlige yardima gelen kadinda tutturdu, bebege sakin fazla bisey almayin, hatta hic almayin, ugursuzluktur diye, her geldiginde bisey almis olarak goruyor ve ayni cumleyi kuruyor, moralim bozuluyor...puseti magazada deposunda biraktik biz, temmuz sonu gibi alicam.. ya dedim cocuk dogunca ne giycek nerde yaticak peki??
geçmişi yarım yangul okudum.odamıza hayırlı olsun diyen herkese teşekkür ederiz neva ile ben.bir de ayçada düdüklenmiş evrimin tabiriyle.dikkatimden kaçmadı he he..
daha iyi işte canım.neva hanım ise ben eve gittiğimde başlıyor uyumaya uyuyacağım zaman uyanıyor.sağa dönsem kıpırdanıyor sola dönsem kıpırdanıyor.kafayı dayıyor..sonra habire çiş tuvalet..
hem şişik lastik hem daha ucuz demek..
lastikler inikken de sürülüyo sorunsuz evet ama emin misin şişik olduğuna... git bi bak bakiim..bizimki değil..
gelgit sivilce işi nedir yavrum?
çok güssellll.bakalım ben kaç numaradan giriş yapacağım
milkçiğim benim ayaklar küçük olduğu için hep tam numarasını bulamazdım o yüzden ayakkabılarım biraz büyük olurdu hep..bir de işyerinde bile spor ayakkabı giyerdim genellikle.converse,siyah düz taban spor ayakkabılarım vardı..dışarda giydiklerim de hep bağcıklı spor ayakkabılardı..5. ayda babet tarzı spor ayakkabı aldım.ayaklar şişince onun ince bir lastik bantı var çok canımı yakıyor.ben de gittim bugün yüksek taban rahat yumuşak bir tane daha aldım.doğuma giderken de onu giyerim artık.çok rahat oldu. güzelim babetlerimin hiç biri olmuyor ayağıma.bu sabah iki kere geri döndüm eve..önceden de şişerdi ama inerdi gün içinde şimdi dinlensem de inmiyor.
bende bendeeee,zaten 4cmlık acılma olduktan sonra takılıyormus epidural ve okudugum kadarıyla herkez bı haylı memnun.bakalım bu sefer kı kontrolde konuscam doktorlakızlar normal yaparsam epudral yapıcm karar verdim normal epudral yani
ohh ohh maşalah kilo boy süper,kızım basketbolcumu dogurcan nedır.boya bakk beeaaahhhh :))kızlar biz de dr.dan geldik..2.500 gr.olmuş oğlum..boyu da yaklaşık 49 cm...doğum pozisyonunu değiştirmemiş..başı aşağıda halen..bi sıkıntımız yok çok şükür..erken doğum riskin yok..37'den önce, kendine dikkat ettiğin sürece doğurmazsın dedi..
alkisalkisalkis senı alkıslıyorum sekerim.ben aksamları giremıyom yoksa koçiş darılıyo.sizde girmeyın kimse girmesin :dilcikar:gece topiği belirli bir saatte kapatalım yav.22:00 dan sonra gireni dışlayalım..uykusuz kaldım ben dün gece.genellikle evden girmiyorum kablosuz var diye..
Al kardeşim, al tepe tepe kullanklava:Sen herkesten acelecisin bak demedi deme lmaz:
hımmmmm merak ettim kızlar uzun zamandır asker arkadaşı olarak yaşayanlara sorum eşinizin yuzunde sivilceler varmı yada arttı mı??
inşallah canım ecemiz bunları sağlıkla giysinde...2. çocuğundada herşey gönlünce olur inşallah içine sine sine beğene beğene alırsın hepsini....
ben türkiyede olmama rağmen çok fazla birşey almadım 3-5 takım birşey 3 tane falan battaniye diğer ıvır zıvırlar.... aldıklarımının hepside 0-3 ay arası büyük kıyafet yok.... rabbim bunları giymeyi nasip etsin eksik olan kıyafet olsun gider alınır......
sorma canım ne gece ne gündüz inmiyor benimde ayaklarım öylece duruyor gece wc ye kalktığmıda üstlerine bile basamıyorum çok acıyor yampalaya yampalaya gidiyorum tuvalete......az kaldı bakalım aşağı yukarı 1 ay inşallah doğumdan sonra kısa sürede iner ayaklarımız.... iyi olmuş yeni aldığın ayakkabılar rahatmış doğuma giderkende hastaneden çıkarkende iyi olur......
çok sinir bozucu bişey oldu sabahtan beri yine ara ara sancılanıyordum azcık uyandım bi mesaj uyandırdı cumartesi temizlikçi gelecekti rahatsızmış gelemiyormuş amanın uyku sersemi kafayı yedim hemen anacuğumu aradım yeni birisini bulduk çok şükür ama oda 80 tl istiyormuş hemde tanıdık birsinin akrabası en son 70 e gelirim demiş hastalanan 50 tl geliyordu ve herşeyi yapıyordu
taze ben sanırım dogum sonrası icin yani 40 sonrası icin bitakım afrodizyaklar kullanıcam :)) vucut kendini cok istekli hissetmiomus o sıralar cocugun yorgunlugu yok dogum acısı vs yani hayal ettigimiz gibi olmayabilir hersey :)
Hı?:uhm::uhm::uhm:hımmmmm merak ettim kızlar uzun zamandır asker arkadaşı olarak yaşayanlara sorum eşinizin yuzunde sivilceler varmı yada arttı mı??
Vereceğim de kimin ilk olduğu kesinleşsin, ona göre isimlerin yerleri değişebilir diye vermedimfurukocum nacizane bir önerim olacak..numara verelim mi şahıslara.
süper olmus burkocum ellerıne saglık.yalnız bırde bebişlerimiiizn isminide yazsakk daha güzel olur.yanı bır kutucuk daha eklemek senı cok zorlamıyacaksa isminide ekleyelım bebiklerimizindelikafadulden
zaman bakımında iş doğallıktan çıkıyor bazen zaman kolluyorsun mecburen o bakımdan dedim küçükkende büyükkende problem oluyortazem canım seninle bu tip konularda benzesiorus karizma meselesi yani :))
sakaleyn ilk zamanmı problem olmuyo sonradan problem oluyo yokse hepmi problem :)) ikisinede problem oluyo yazmıssın ya cakamadım kufteyi
ya jubile yapmadık ama ben jubile yaptım yani bisi anlamıorumki zaten tek poz dvam edios oyle akrobatik hareket yok ben kocam icin devam ediom sayılır yoksa benimki ha olmus ha olmamıs bu halde ne kendimi sexy hissediom ne arzum var nede biseyim zaten dogumdan sonra elini atsan birine carpcak napcaz bilmem bu konu boyle bi konu iste
tabi doğğurtacağız ama zamnında evrişim bak ne güzel zamanını görmüşüm şimdi dememişimki 38+ az değil 40 merdiven dayıyacakken tam yerimsenibenAhahah.. aklım onun gunumuze uyarlanmıs halınde kalmıss kaydirigubbakcemile3
Ben anlıyorum zaten.. dogurtacaksınız benı.. kararlısınız..şükür ki 38 lere cıkmıs sende zaman.. buna da şükür..
herhalde topıkte en cok ruyalarda gorulen kısı benım :))) üzüleyım mı sevıneyım mı bılemedımm kaydirigubbakcemile3
amanın listeye bak maşallahAl kardeşim, al tepe tepe kullanklava:Sen herkesten acelecisin bak demedi deme lmaz:
kızlar biz de dr.dan geldik..2.500 gr.olmuş oğlum..boyu da yaklaşık 49 cm...doğum pozisyonunu değiştirmemiş..başı aşağıda halen..bi sıkıntımız yok çok şükür..erken doğum riskin yok..37'den önce, kendine dikkat ettiğin sürece doğurmazsın dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?