2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım bilgin için sağol deneyeyim.... ama birşeyi anlamadım.... 2 tane sallama çayı ne kadar suyla demlicez.... suyla demlemeyip sütlemi demlicez..... yoksa hem suyla demlicez hemde sütmü katıcazkafamçokkarıştı amma karıştı beeaahh:uhm:

evetttt.ben bu konuda sorun yaşayack kışılerdenım.yanı 2. düşüğümde cok sıkıntılar cekmiştim.alt takımı görmeyen kalmadı aletler mi girip çıkmadı parmaklar mı yemedim ne varsa hepsini yasadım yane eh birde sürekli kanama olunca rahim iyice yoruldu zaten yapışıklık oldu ve rahım filmiyle açılmıstı.yanı düşükten sonra o kadar sıkıntı cektim kı ilk geceden beter diyebilirim.hep erteledik yok kırkımız cksın yok mısafirimiz var ben habire yatılı misafir cağırıyordum da kaçmak için:jeyyar: yanı cok zor atlattım.
diyeceğim o ki neler yapacaksan bizimlede paylaş ki bende deneyeyim işe yararsa oh ne ala......

temizlik öncesi ön hazırlık yapıyorum yatak örtülerini filan yıkıyorum bir yandanda sizlerle yazışıyorum ama bugünlük yeter yoruldum yarında annem gelicek vitrin içlerini filanda onunla hallederiz hatuna hazır olur siler siler serer

hayır ılık sut ayrı , yesil cay ayrı. yesil cayı suyla demliycen 2 poset 2 su bardagı sonra ovaya dok demlenip ılınıyınca ustunede 2 bardak ılık sutu dok ayaklarını koy yarım saat kalsın :))

kuzum benimkiler şiş ötesi birşey sabah öyle akşam aynı fil ayağı gibi oldu aynı bileğimden başlayıp parmaklara kadar şiş sanki pompayla hava verip şişirmişsin gibi....bide ben hala çalıştığım için ve koca güne ayaklarım sarkık kaldığı için çok çok şişiyorlar.... zaten hamilelikten kaynaklanan bir şişlik oluyor bileklerde bu kiloyu taşımakta zorluk çekiyor artı birde sıcaklar ister istemez şişiyor benim bunların üstünede dediğim gibi çalışmak ve ayaklarımın hep salık kalması eklenince korkunç birşey ortaya çıkıyor:1shok:

sakaleyn benim kızda yarın gelcekti ctesi gelcekmis 1 gunde yetiscekmi dedim yanımda birini geticem dedi bende ortuleri vs yarın yıkıycam . kız canavar gibide eli agır biraz yanında biri gelirse 1 gunde bitirirler bende nefes alırım . sonra kendim toz alır supururum ama dolapları camları halıları silsinler yeter. sırf gelcek die supurge acmıom yerlerde resmen toz var ama ugrasmak istemiorum

bugünlük yetmezmi canım bırak artık yorulma daha fazla.... bırak ön hazırlığı falan boşver dinlen sen annen yapar yada zaten kadın gelecek o yapıversin bir zahmet...

hayır ılık sut ayrı , yesil cay ayrı. yesil cayı suyla demliycen 2 poset 2 su bardagı sonra ovaya dok demlenip ılınıyınca ustunede 2 bardak ılık sutu dok ayaklarını koy yarım saat kalsın :))

şimdi oldu tatlım çok sağol deneyeceğim bu sefer anladımalkisalkisalkis ne kaaa anlayışsız insanım benn:sinifsinif:

yo öyle bir sıkıntımız yokda bizimkide azcık zayıfladı

hiç sorma sinirim kalktı nasıl evi afedersiniz mok ötürüyor hiç misafirimde bitmedi hertrafa yatak açıldı kullanmadığım yerler bile battı hertaraf toz içinde of iyiki buldum yoksa ben bugece doğururdum sinirden
hayır öyle gelipte işimin ucundan tutacak kimsede yok yanlızları oynuyorum

evet sürekli sarkık olmasından kaynaklanıyor..evde olduğumdan beri o kadar şişmiyo ayaklarım

benımde cok şişiyodu ama dünden berı maşşalahı var,daha parmaklarıma ulaşamadı,ama ayak bileğim ve ayagımın üstü aynı hava vermıssın gıbı.tabı canım ya senı düşünemıyorum,diyorum ya yarım saat 1 saat sarkık kalmaya gelmıyo, sana Allah yardım etsın canım,aksama kadar hem sarkık hemde ayakta kalıyosun.
bende sevınıyodum benım ayaklarda fazla ödem olmadı die.ama dünden berı azıttı resmen

belim koptu zaten ama yıkananlar yerleştirilecek yemek yok daha işim var anlıyacağın

Kızlaaar, dr.dan geldik.. geçmişi okudum, ne çok döktürmüşsünüz yaa.. Allahım bozmasın bu güzel muhabbetlerimizi.. :Saruboceq: Can'da ben de iyiyiz çok şükür.. plasentamız, suyumuz vs herşey ii.. kilosu 1.820 benneyaptımki Dr. normal ölçülerde diyor.. ne zayıf ne kilolu, ne uzun ne kısa bi bebek.. ama sanki bana zayıf gibi gelio.. Daha doğrusu 2 - 2.5 kilo olduğu günleri görmek istiyorum biran önce.. hani erken doğum fln olursa (evrişim kızacak ama ) küvezde fln kalmasın istiyorum.. umarım gönlüme göre olur.. :Saruboceq: Başı aşağıda, kilosu normal.. o yüzden şimdilik normal doğumu engelleyici bir durum söz konusu değil.. bakalım çatı muayenesinde de herşey olması gerektiği gibi ise bende epidural normal doğum düşünüyorum..
Kocamaaan bi maşallah rüzgar bebeğimizee

kızlar sizin haftalarda benimde öyle şişiyordu fil ayağı gibiydi hatta azcık aşağıya sallandırıp otursam tombul sosis oluyordum şimdi azaldı akşama doğru azcık şişiyor

maşallah irem herşey yolunda..dur bakalım 15inden önce doğum falan olmasın topiğimizde.herkes sırasını beklesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…