saol canım insallah allah saglıkla evlatlarımızı giydirmeyi nasip etsin gerisi bos laf herseyden once saglık
kızlar hani ben taban sertligi icin bi formul yazmıstım netten bulup onu yaptım netim olmadıgı bigun tabanlarım yumusadımı cok deil ama nispeten daha ii ama sunu gozlemledimki o gunden beri ayaklarım tombul tombul olmuyo yani dolma parmak olmuyorum isterseniz yapın bikerecik.agrıo ama cok deil yani o acıdan etkiledi
tekrar yazıorum 2 su bardagı yesil cay sallama olursa 2 poset oluyo olmazsa gozkararı koyun iste demleyip tabiki , 2 bardak ılık sut karıstırıp ayakları yarım saat koyuyoruz icine. ben sonrasındada nemlendirici krem surdum o aksam dikkat ettim ayaklarım normal oldu sonrada cok taban agrısı yasamadım zaten artık geceleri tabanıma nemlendirici suruyorum kalktıgımda acımasın die bi deneyin bakalım sizde nasıl olcak etkisi
taze ben sanırım dogum sonrası icin yani 40 sonrası icin bitakım afrodizyaklar kullanıcam :)) vucut kendini cok istekli hissetmiomus o sıralar cocugun yorgunlugu yok dogum acısı vs yani hayal ettigimiz gibi olmayabilir hersey :)
kızlar normal yaparsam epudral yapıcm karar verdim normal epudral yani
yaa kızlar sizinde ayaklar benımkı gıbı cokmu şişiyokı acaba.dünden beri yarım saat sarkıtmaya gelmıyo inankı.parmagımı bi bastırıyorum göçük gibi içerde cukur oluyo,yanı yürüyünce yada 2 saat falan sarkık kalınca mutlaka şişiyodu ama dünden berı bu durum degıstı,artık hemen şişiyo.
"bebişimiz" kısmına isim yazacağım zaten:uhm:
temizlik öncesi ön hazırlık yapıyorum yatak örtülerini filan yıkıyorum bir yandanda sizlerle yazışıyorum ama bugünlük yeter yoruldum yarında annem gelicek vitrin içlerini filanda onunla hallederiz hatuna hazır olur siler siler serer
hayır ılık sut ayrı , yesil cay ayrı. yesil cayı suyla demliycen 2 poset 2 su bardagı sonra ovaya dok demlenip ılınıyınca ustunede 2 bardak ılık sutu dok ayaklarını koy yarım saat kalsın :))
yo öyle bir sıkıntımız yokda bizimkide azcık zayıfladıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hımmm benimki çok sivilcelendide sıcaklardan mı dedim sadece sıcaklardan olduğunumu sanıyorsun dedi.neden oluyor diye sorunca kaç ay oldu haberin varmı strese girdik herhalde dedi de:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile3
ondan sordum durum sizinkilerde nedir diye
hakkaten sinir bozucu..ama keyfekeder bişi değil rahatsızmış allahtan..programımın bozulmasına ben de gıcık olurum..neyseki bulmuşsun birini..ona da yaptırırsın herşeyi,.sıkma canını bunun için..
kuzum benimkiler şiş ötesi birşey sabah öyle akşam aynı fil ayağı gibi oldu aynı bileğimden başlayıp parmaklara kadar şiş sanki pompayla hava verip şişirmişsin gibi....bide ben hala çalıştığım için ve koca güne ayaklarım sarkık kaldığı için çok çok şişiyorlar.... zaten hamilelikten kaynaklanan bir şişlik oluyor bileklerde bu kiloyu taşımakta zorluk çekiyor artı birde sıcaklar ister istemez şişiyor benim bunların üstünede dediğim gibi çalışmak ve ayaklarımın hep salık kalması eklenince korkunç birşey ortaya çıkıyor:1shok:
kuzum benimkiler şiş ötesi birşey sabah öyle akşam aynı fil ayağı gibi oldu aynı bileğimden başlayıp parmaklara kadar şiş sanki pompayla hava verip şişirmişsin gibi....bide ben hala çalıştığım için ve koca güne ayaklarım sarkık kaldığı için çok çok şişiyorlar.... zaten hamilelikten kaynaklanan bir şişlik oluyor bileklerde bu kiloyu taşımakta zorluk çekiyor artı birde sıcaklar ister istemez şişiyor benim bunların üstünede dediğim gibi çalışmak ve ayaklarımın hep salık kalması eklenince korkunç birşey ortaya çıkıyor:1shok:
bugünlük yetmezmi canım bırak artık yorulma daha fazla.... bırak ön hazırlığı falan boşver dinlen sen annen yapar yada zaten kadın gelecek o yapıversin bir zahmet...
şimdi oldu tatlım çok sağol deneyeceğim bu sefer anladımalkisalkisalkis ne kaaa anlayışsız insanım benn:sinifsinif:
Kocamaaan bi maşallah rüzgar bebeğimizeekızlar biz de dr.dan geldik..2.500 gr.olmuş oğlum..boyu da yaklaşık 49 cm...doğum pozisyonunu değiştirmemiş..başı aşağıda halen..bi sıkıntımız yok çok şükür..erken doğum riskin yok..37'den önce, kendine dikkat ettiğin sürece doğurmazsın dedi..
benımde cok şişiyodu ama dünden berı maşşalahı var,daha parmaklarıma ulaşamadı,ama ayak bileğim ve ayagımın üstü aynı hava vermıssın gıbı.tabı canım ya senı düşünemıyorum,diyorum ya yarım saat 1 saat sarkık kalmaya gelmıyo, sana Allah yardım etsın canım,aksama kadar hem sarkık hemde ayakta kalıyosun.
bende sevınıyodum benım ayaklarda fazla ödem olmadı die.ama dünden berı azıttı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?