2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gözün aydın canım maşallah 2 kiloları geçtiği günleride göreceğiz canım hiç meraklanma önemli olan sağlığı ne güzel bak normal istiyorsun herşeyinde ona göre gidiyor kaydirigubbakcemile5

kızlar birşey daha yazdımmı onuda hatırlamıyorum ama daha önce yazdıysam kusura bakmayın hatırlamıyorum.. benım şu sancılar cok sıklaştı mesela dün 1 saatte 4 sefer oldu.magnezyum verdi doktorum ama daha 2-3 gundur kullanıyorum ve etkısını görmedım hala.birde midem cok fena bulanıyor.gerçi benım sabah bulantılarım hıç geçmedi ama yanı suanda bulanıyor mesela reflü desem değil.onun ne olduğunu cok cok iyi bilirim normaldede yaşadığım için.bu bulantı neyın nesı son ayda sinir oldum wallahi.

dide ve ebruska odalarınız çok güzel ebruşka lila yeişle bayılırım süper seçim canım
ikinizde kuzucuklarınızla içinde bol bol oynaşın gülüşün inşallah

ya siz nasıl hala ne pişirsem diye düşünebiliyorsunuz şaşıyorum.bende mı sorun acap.. bir de temizlik falan diyorsunuz.cok sıcak bu sıcakta ne temizlik yaparım ne de ocak basında yemek pişirebilirim.en fazla dağınıklığı toplar çamasırlarımı yıkıyorum.yemek konusundada ne pişirsem diye değil ne yesem diye düşünüyorum.birşey yapmadığım için ya domates salatalık peynir yada meyve yiyorum.akşamda eşim geç geliyor zaten bakıyoruz caresine işte.bazende çorbacıya gidiyoruz bi yer keşfettik gayet güzel haftanın 2 gunu ordayız.

magnezyum rahatlatır devamlı kullanmaya bak canım yerimseniben
mide bulantısı benimde bi ara arttı ama geçti şimdi onun için bilemeyeceğim CADIARZU

ohh ohh doktorun nhersey normal demıs zaten bosuna takma kafaya.hem ne erken dogumu,hele bı 36.haftayı atlatalım hepberaber inşallah.bebeklerımız vaktı zamnında saglıkla dünyaya gelcekler inşallah
kızlar sizin haftalarda benimde öyle şişiyordu fil ayağı gibiydi hatta azcık aşağıya sallandırıp otursam tombul sosis oluyordum şimdi azaldı akşama doğru azcık şişiyor

hmm bu iyi bi haber ozaman cok sevındım valla,aksı gibi bugunde bebegımın kıyafetlerını ütüliycektım ama ütü yapamam sanırım böle şişerse.yarına kalcak arttk

BABY cim o yönde şüphelerım var önümüzdekı ay test yapmayı düşünüyorum bakalım kaydirigubbakcemile3

sancı derken CADIARZU kasıklarındamı yoksa karnında kasılma falanmı var.valla benım kasıkalrımda ara ara adet olcakmısım hissi var,bazen hafıften karnım agrır gibi oluyo.onun dısında cok şükür kasılmam falan yok.magnezyum iyi gelır gecen ay benımde kasılmalarım olmustu magnezyum içtim iyi geldı.ama içmiyorum artık çünkü Allah a şükür ayagıma gece kramp falanda girmiyor
bulantı konusuna gelınce,benım hiç bulanmayan mıdem artık zaman zman gece uykudan uyanıp su içiyorum yattıgım an baslıyor bulanmaya.tabı benımkı sırf bulantı degil genel olarak reflü

o bizlerin yaşadığı stresi bedenimizdeki deformasyonu ve yorgunluğu yaşasa daha neler pırtlar yüzünde acaba?lmaz:
efet abla bizim de öyle oluyo..salifo fındık konduracakmış o çukurlara.
Hı?:uhm::uhm::uhm:

Vereceğim de kimin ilk olduğu kesinleşsin, ona göre isimlerin yerleri değişebilir diye vermedim

"bebişimiz" kısmına isim yazacağım zaten:uhm:
tabi burkocum doğru diyosun.doğum sırasına göre olmalı numeröler.

maşallah irem herşey yolunda..dur bakalım 15inden önce doğum falan olmasın topiğimizde.herkes sırasını beklesin.
Kesinlikle katılıyoruuummm vereliniortak
gözün aydın canım maşallah 2 kiloları geçtiği günleride göreceğiz canım hiç meraklanma önemli olan sağlığı ne güzel bak normal istiyorsun herşeyinde ona göre gidiyor kaydirigubbakcemile5
Amiin canım inşallah :Saruboceq:
ohh ohh doktorun nhersey normal demıs zaten bosuna takma kafaya.hem ne erken dogumu,hele bı 36.haftayı atlatalım hepberaber inşallah.bebeklerımız vaktı zamnında saglıkla dünyaya gelcekler inşallah]
İnşallah canıım :Saruboceq: Evet bende "doktor normal dedi ise normaldir" diip kendimi yatıştırıyorum zaten yerimseniben

kasılma zaten 5. aydan beri oluyor ama 30 saniyeden fazla sürmüyor.yani bu durum benı rahatsız etmeye başladı artık.adet olacakmısım gibi kasıklarım ağrıyor ve kasılıyor ateş basıyor içten ter döküyorum. bu şekilde oluyor.mide bulantısıda olunca dedim ne oluyoruz?????? normal sanırım dönem dönem sizede oluyormuş.az kaldı az diyorum her gün kendime.

dün tahlillerimi alırken eşimde yanımda tabi dedim bak hastaneden cıkarken benı üst yola kadar yürütme şurdan girişi var diye gösterdim kapının önune gel dedim ötekı yer acil girişi ordan cıkmayalım arabayı bekletmezler dedim o sıcaktada yuruyemem ağrım sancım olacak falan diye anlattım.akşam diyor hala inanmıyordum sen bugun bana anlatınca ben baba mı olacağım diyor.yuh dedim bebe doğacak sen hala ne soruyorsun diye üste cıktım ama sorsanız bana ben bile hala inanamıyorum.

teşekkürler..Can bebeğe de maşallah annesi..herşey normalse hiç bişeyi kafana takma..sen ne kilolarda görcen onu büyüdükçe..

bulantıyı bilemiyorum..benim reflüm çok feci..bazen uyutmuyo bile..sancılarla ilgli olarak bugün dr.um 5 dk.da bir oluyorsa hemen gel dedi..doğum sancıları o sıklıkta oluyomuş..

niye canım..mecbur pişircez bişeyler yemek zorundayız..2 canlıyız kendimizden ziyade bebekler için değişik besin türleri tüketmek zorundayız..ha olmuyo mu oluyo bende de bazen kahvaltı bazen tek çorba...
temizliği ben de yapmıyorum kadın çağırıyorum..mecburen yapılması geeken şeyler bunlar..

efet abla bizim de öyle oluyo..salifo fındık konduracakmış o çukurlara.
senın salifoda pek bi egzantrikmiş anacım kaydirigubbakcemile3 valla tam fındık kondurmalık oluyo barrnagımı bastırınca

hmm benımde zaman zaman kasıklarıma vuruyor adet olcakmısım gibi ama uzanınca falan gectıgı için ve sonaylarda normal kabul edıldıgı için cok önemsemedım acıkcası.ama sen gıbı ates falan basıp terlemıyorum.neyse vucüdumuz kendını doguma hazırlıyor sanırsam:CüvCüv:

TIBET 1 YILDIR ICIYORDU GUNDE 4-5 TANE . HAMILE OLDUGUMU OGRENDIGIMIZ GUN BIRAKTI? BIRDAHADA AGZINA KOYMADI. NE EVDE ICIRIYOR. NE BENI DUMAN OLABILECEK BIYERE GOTURUYOR...

hımmmmm merak ettim kızlar uzun zamandır asker arkadaşı olarak yaşayanlara sorum eşinizin yuzunde sivilceler varmı yada arttı mı??
YOK ARTIK DAHA NEMLER? KILO ALMA SORUNU BASLADI AMA? EGZERSIZ YOKLUGUNDANkaydirigubbakcemile3
VALLA BEN HAYRANIM SIZE YA? BIZDE HIC ISTEK MISTEK KALMADI.IKIMIZDEDE, YANI ALLAH SONUMUZU HAYIR EDE...:kedi:

IREM MASALLAH BEBISINE. BANA OYLE DEDI. STANDART BI BEBEK OLUCAK. NE IRI NE CILIZ.NE UZUN NE KISA...

Mınıs benıum ayakları gormen gerek.ben dogumdan sonra normal ınsan ayagına kavusabılecegımen suphelıyım(

iremcim ben 32+1 de gittigimde 1750 idi bence kilosu gayet ii lutfen endiselenme haftan ilerledikce 2leride 2.5larıda gorceksin erken dogumuda aklından cıkar. uslu uslu duruyo cocuk nie erken dogsunki
ben de ne pişirsem diye düşünüyorum..evde sebze de kalmadı..

makarna corba en ii cozum ben hep oyle yapıom varsada patates kızartıom oldu bittiaha

bizim evde hergun rutin yemegimiz pişio yapıorum esim icin ve bebisim icin. yapacak halim yoksa diorum gelirken macten bisiler alıp gelio , evin hersiyini dusunebiliorum suanda ama zaman ilerledikce ne olur bilmem

Azcık oturdum, ayaklarımı uzattım. (sonra akşama belimin ağrısından duramıyorum) "Hoşgeldin Doruk Bebek" stickerlarını yapıştırdım bebek şekerlerine :) Sonra hepsini buzdolabının kapağına tutturdum. Çok güzel oldu alkisalkisalkis Yarın da diğer siparişlerimiz geliyor :teytey: Annem de o beğendiğim kapı süsünün aynısını yapıyor zemuszemus Altım kuru, keyfim yerinde :)

Hmmm, haklı olabilirsin bak.. Du bakalım nasıl olacak?

Maşallah maşallah :) herş y yolundaymış bak, ne güzel :)

merhaba

aynen gelgit.. valla ben de inanamıyorum hala :) 3 kişi olacağız :dance:

Mınıs benıum ayakları gormen gerek.ben dogumdan sonra normal ınsan ayagına kavusabılecegımen suphelıyım(

yok canım döner döner,su tutuyo şimdi vucud.aman neyse yüzmüz gözümüz şişmesin ayaklarda kalsın şişlik inş.dogumdada ayaklardakılerde gider.eskı halımıze döneriz.resmen 2 numnara büyüdü ayaklarım.yanı düne kadar 1 numara büyümüğştü ama dün itibarıyle 38 numara giysem anca olur kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…