TIBET 1 YILDIR ICIYORDU GUNDE 4-5 TANE . HAMILE OLDUGUMU OGRENDIGIMIZ GUN BIRAKTI? BIRDAHADA AGZINA KOYMADI. NE EVDE ICIRIYOR. NE BENI DUMAN OLABILECEK BIYERE GOTURUYOR..
norraa dogum sonrası istek olsun die ozaman lazım simdi zaten yok isler kesat bari ozaman olsun :))
norracım doncekkk doncekk cok ama cok guzel olcaz hic uzulme sen yeterki atlatalım su dogumu ve 40ımızı hayatım
teşekkürler..Can bebeğe de maşallah annesi..herşey normalse hiç bişeyi kafana takma..sen ne kilolarda görcen onu büyüdükçe..
IREM MASALLAH BEBISINE. BANA OYLE DEDI. STANDART BI BEBEK OLUCAK. NE IRI NE CILIZ.NE UZUN NE KISA...
iremcim ben 32+1 de gittigimde 1750 idi bence kilosu gayet ii lutfen endiselenme haftan ilerledikce 2leride 2.5larıda gorceksin erken dogumuda aklından cıkar. uslu uslu duruyo cocuk nie erken dogsunki
Çok teşekkür ederim kızlar hepiniz ayrı ayrı içimi rahatlattınız.. opuyorumnanaktanMaşallah maşallah :) herş y yolundaymış bak, ne güzel :)
Benden de koca bi aferin Tibet'e alkisalkisalkis Bi dötü yemeyen de bizim evde kaydirigubbakcemile3 Gerçi 1 paketten 4 e düşürdü.. hatta bazen sadece gündüz ofisinde içio, eve gelince hiç içmiyo.. Can'nın doğduğu günde içicekmiş ama eve geldikten sonra içmicekmiş bi daha sigara sözdeeAferin Tibet'e alkisalkisalkis Onur'un dötü yemiyo valla mafoldumben
Ohhh ellerine sağlık... İyi günlerde giysin inşallahBebişimin cicilerini ütüledim, diğer malzemeleriyle birlikte hurçlara koydum. Malzemelerin hepsi odada yığılıydı. Gaza geldim, toparladım. Oh behihoyyyt
Ohhh ellerine sağlık... İyi günlerde giysin inşallah
Canım kıyamam. Evrim aplası nettin sen bu kızcağıza 2 lafından biri ucuzluk oldu
Al kardeşim, al tepe tepe kullanklava:Sen herkesten acelecisin bak demedi deme lmaz:
ben cok az sey aldım ama trde olsam kesin alırdım herseyi babaannesiyle anneannesi teyzesi aldı , yani suan burda olanlar 1 makina yıkandı onlar neler aldı getirince gorcem mahrum kaldıgım icin alamadım .
2.cocugumda tr de olursam herseyini ben secicem allah izin ederse
Kızlaaar, dr.dan geldik.. geçmişi okudum, ne çok döktürmüşsünüz yaa.. Allahım bozmasın bu güzel muhabbetlerimizi.. :Saruboceq: Can'da ben de iyiyiz çok şükür..plasentamız, suyumuz vs herşey ii.. kilosu 1.820 benneyaptımki Dr. normal ölçülerde diyor.. ne zayıf ne kilolu, ne uzun ne kısa bi bebek.. ama sanki bana zayıf gibi gelio.. Daha doğrusu 2 - 2.5 kilo olduğu günleri görmek istiyorum biran önce.. hani erken doğum fln olursa (evrişim kızacak ama ) küvezde fln kalmasın istiyorum.. umarım gönlüme göre olur.. :Saruboceq: Başı aşağıda, kilosu normal.. o yüzden şimdilik normal doğumu engelleyici bir durum söz konusu değil.. bakalım çatı muayenesinde de herşey olması gerektiği gibi ise bende epidural normal doğum düşünüyorum..
Azcık oturdum, ayaklarımı uzattım. (sonra akşama belimin ağrısından duramıyorum) "Hoşgeldin Doruk Bebek" stickerlarını yapıştırdım bebek şekerlerine :) Sonra hepsini buzdolabının kapağına tutturdum. Çok güzel oldu alkisalkisalkis Yarın da diğer siparişlerimiz geliyor :teytey: Annem de o beğendiğim kapı süsünün aynısını yapıyor zemuszemus Altım kuru, keyfim yerinde :):
Amin cnm :Saruboceq:Sağol canım. Bütün bebişler sağ salim giysinler cicilerini:Saruboceq:Senin kuzuya da maşallah
Bebişimin cicilerini ütüledim, diğer malzemeleriyle birlikte hurçlara koydum. Malzemelerin hepsi odada yığılıydı. Gaza geldim, toparladım. Oh behihoyyyt
Öyle tabii Evrimcim, hatta benim dr.uma göre 34. haftayı doldurduğunda derin bi ohh çekebilirmişim.. Ama 1 gün daha fazla kalsalar kardır içimizde.. Gene de şükür tabii her geçen saniyeye yerimsenibenGözün aydın İremcim.. onemlı olan zamanını tamamlaması.. en az 37. haftaya kadar bızımle kalsınlar da.. dogduktan sonra da bis onlara en gusel sekılde bakacagız zaten.. buna da şükür.
selam kızlar valla piştim mutfakta birazcık dötümü sıkayım yemek yapayım dedim bende piştim yemeklerle beraber birazdan atayım kendimi serin bir duşa girdimmi çıkasım gelmiyor duştan,
biraz geçmişi okudum listemiz çok güzel olmuş ellerine sagılk burkocumun
arada temmuz annelerinede baktım kelebegim gibide valla 25 tane doguran var daha bugün ayın kaçı onlar yarılamışlar bile bebekler çok aceleci davranmışlar vallahi eh bizim bebeklerinde tarihleri belli olmaya başlamış bile sezeryanla dogacakların iki hafta sonrada benim tarihim belli olur nasipse kesin sezeryan olucam bebegimin yeri dar oldugundan dönme şansımız kalmamış ters olarakda dogum oldugunda kalça çıkıklıgı oluyormuş yani bebege zararı olucak hiç düşünmeden evet dedim olucam herşeye katlanırım ama kızımın canı daha önemil hakkımızda hayırlısı böyleymiş,
sabah karşı komşum çıktı hastaneden bebekle eve geldi ay içim gitti valla kızım annem bizimde bebegimiz gelicek degilmi diye soruyor çocugun bile sabrı kalmadı
Şükür, çocuk yaşını doldurmadan yaptın bunları.. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?