2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

buarada temmuz annelerıne bi göz attımda yarısından fazlası dogurmus nerdeyse.hemde daha temmuz 1 dünken.yaz bbeeklerı acelecı oluyor galıba.ama hziran annelerındekı gibi herkez sezeryan degıl,normal dogumda yapan var,ve daha normal dogum sırası bekleyende bı hayli fazla.bakalım bizdede normal dogum cok olcakmı ?

norraa dogum sonrası istek olsun die ozaman lazım simdi zaten yok isler kesat bari ozaman olsun :))

aayyhh kızlar dert etmeyın,hele bı doguralım hormonlarımız hortlar ozaman NORAA cım üzülme 40ını cıkarmayı 4 gözle beklersın belkıde.hem tazefasulyem acar senın iştahını kaydirigubbakcemile3 vall ben koçişimi cok össledım hormonlarım hala yüksekte geziyo ama tabıkı bebikim daha kıymetlı oldugundan köreltiyoruz karı koca kendımızı

Bebişimin cicilerini ütüledim, diğer malzemeleriyle birlikte hurçlara koydum. Malzemelerin hepsi odada yığılıydı. Gaza geldim, toparladım. Oh behihoyyyt

selam kızlar valla piştim mutfakta birazcık dötümü sıkayım yemek yapayım dedim bende piştim yemeklerle beraber birazdan atayım kendimi serin bir duşa girdimmi çıkasım gelmiyor duştan,
biraz geçmişi okudum listemiz çok güzel olmuş ellerine sagılk burkocumun
arada temmuz annelerinede baktım kelebegim gibide valla 25 tane doguran var daha bugün ayın kaçı onlar yarılamışlar bile bebekler çok aceleci davranmışlar vallahi eh bizim bebeklerinde tarihleri belli olmaya başlamış bile sezeryanla dogacakların iki hafta sonrada benim tarihim belli olur nasipse kesin sezeryan olucam bebegimin yeri dar oldugundan dönme şansımız kalmamış ters olarakda dogum oldugunda kalça çıkıklıgı oluyormuş yani bebege zararı olucak hiç düşünmeden evet dedim olucam herşeye katlanırım ama kızımın canı daha önemil hakkımızda hayırlısı böyleymiş,
sabah karşı komşum çıktı hastaneden bebekle eve geldi ay içim gitti valla kızım annem bizimde bebegimiz gelicek degilmi diye soruyor çocugun bile sabrı kalmadı

teşekkürler..Can bebeğe de maşallah annesi..herşey normalse hiç bişeyi kafana takma..sen ne kilolarda görcen onu büyüdükçe..
IREM MASALLAH BEBISINE. BANA OYLE DEDI. STANDART BI BEBEK OLUCAK. NE IRI NE CILIZ.NE UZUN NE KISA...
iremcim ben 32+1 de gittigimde 1750 idi bence kilosu gayet ii lutfen endiselenme haftan ilerledikce 2leride 2.5larıda gorceksin erken dogumuda aklından cıkar. uslu uslu duruyo cocuk nie erken dogsunki
Maşallah maşallah :) herş y yolundaymış bak, ne güzel :)
Çok teşekkür ederim kızlar hepiniz ayrı ayrı içimi rahatlattınız.. opuyorumnanaktan
Aferin Tibet'e alkisalkisalkis Onur'un dötü yemiyo valla mafoldumben
Benden de koca bi aferin Tibet'e alkisalkisalkis Bi dötü yemeyen de bizim evde kaydirigubbakcemile3 Gerçi 1 paketten 4 e düşürdü.. hatta bazen sadece gündüz ofisinde içio, eve gelince hiç içmiyo.. Can'nın doğduğu günde içicekmiş ama eve geldikten sonra içmicekmiş bi daha sigara sözdee inanayım mııı..? CADIARZU

Canım kıyamam. Evrim aplası nettin sen bu kızcağıza 2 lafından biri ucuzluk oldu

Rütbe atladı o gecen gun.. düdük makarnalıgından, kalın fırın makarnalıgına.. ondandır.. bişi olmas.. korkma..

Al kardeşim, al tepe tepe kullanklava:Sen herkesten acelecisin bak demedi demelmaz:

Bana bak karrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdeşimm.. seni herhalukarda sıkıştırmak bana sefk verıyor.. o yuzden hiiçççççç farketmesss.. sen gözümün önün de ol da.. gerisi foş..

İnsallah, Allah o gunlerı de nasıp etsın sana.

Gözün aydın İremcim.. onemlı olan zamanını tamamlaması.. en az 37. haftaya kadar bızımle kalsınlar da.. dogduktan sonra da bis onlara en gusel sekılde bakacagız zaten.. buna da şükür.

Sen o Sefa ya kurban ol e miiii??? sıpa seniii... barı yapmısken ıkı tane yapsın Sefa yaf.. bırını de dış kapıya asarsın..

Furukooooooooo

Şöle kenarlarına fırfır falan da yapsaydın listenin.. böle çok sade olmuşş yaff mirmirmirmir

Baybmmm..

Beş çeşit yemek yaptım annemmm.. girdim mutfaga saaatlerceeee yemek yaptım,donattımm... bı girmişim kardeş saat 2.. bi çıkmısım mutfaktan saat 6... ay döktür döktür doyamadımm fallaaaa.. inanıyorsun di mi bana?? inan lütfen kaydirigubbakcemile3

Gözün aydın İremcim.. onemlı olan zamanını tamamlaması.. en az 37. haftaya kadar bızımle kalsınlar da.. dogduktan sonra da bis onlara en gusel sekılde bakacagız zaten.. buna da şükür.
Öyle tabii Evrimcim, hatta benim dr.uma göre 34. haftayı doldurduğunda derin bi ohh çekebilirmişim.. Ama 1 gün daha fazla kalsalar kardır içimizde.. Gene de şükür tabii her geçen saniyeye yerimseniben

Allaamm daha temmuza yenı girdik.. 25 doguran haaa :1shok:

Senın bu kızının yorumlarına da bayılıyorumm yaa.. kıyamam ben ona.. :)))

Evde senden bısı bekleyen birileri var, mecbursun o mutfaga gırmeye.. biz sımarıklık yapıp yayılıyoruzz ıste.. Ikıncı cocuk beklemek.. gercekten zor yaa.. Derya da oyle, kıyamam.. bes parcaya bolunuyor o da.

kızlar kayrayla görüştüm sbah yine nts ye girmiş doktoru çok uzun yolu bir günde gitme demiş izin vermemiş onun için bugün kayseride kalacaklarmış yarında konyaya geçeceklermiş kayseriye varınca haber vericek kendiside iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…