Öyle tabii Evrimcim, hatta benim dr.uma göre 34. haftayı doldurduğunda derin bi ohh çekebilirmişim.. Ama 1 gün daha fazla kalsalar kardır içimizde.. Gene de şükür tabii her geçen saniyeye yerimseniben
Daha yapmayanlar utansııınnnn :kedi::kedi:
Pazartesiye kadar evde olmanın tadını biras çıkartayım daa haftaya bende yapıcam inşallah kararlıyıım.. zemuszemus
Beni rahatlatmakdı amacı sanırımmm kaydirigubbakcemile3Senin doktorun da cok ıyımsermıs be annemm.. 37. haftadan once doğan her cocuk premature sayılıyor aslında.. evet şükür.. gecen her sanıyeye...
kızlar kayrayla görüştüm sbah yine nts ye girmiş doktoru çok uzun yolu bir günde gitme demiş izin vermemiş onun için bugün kayseride kalacaklarmış yarında konyaya geçeceklermiş kayseriye varınca haber vericek kendiside iyiymiş
Beni rahatlatmakdı amacı sanırımmm kaydirigubbakcemile3
Sen o Sefa ya kurban ol e miiii??? sıpa seniii... barı yapmısken ıkı tane yapsın Sefa yaf.. bırını de dış kapıya asarsın..
Furukooooooooo
Şöle kenarlarına fırfır falan da yapsaydın listenin.. böle çok sade olmuşş yaff mirmirmirmir
Allaamm daha temmuza yenı girdik.. 25 doguran haaa :1shok:
Senın bu kızının yorumlarına da bayılıyorumm yaa.. kıyamam ben ona.. :)))
Evde senden bısı bekleyen birileri var, mecbursun o mutfaga gırmeye.. biz sımarıklık yapıp yayılıyoruzz ıste.. Ikıncı cocuk beklemek.. gercekten zor yaa.. Derya da oyle, kıyamam.. bes parcaya bolunuyor o da.
Baybmmm..
Beş çeşit yemek yaptım annemmm.. girdim mutfaga saaatlerceeee yemek yaptım,donattımm... bı girmişim kardeş saat 2.. bi çıkmısım mutfaktan saat 6... ay döktür döktür doyamadımm fallaaaa.. inanıyorsun di mi bana?? inan lütfen kaydirigubbakcemile3
En azından kararlıyım dimii kaydirigubbakcemile3Püüüüü..
Kararlı olman güsel İremim de.. eyleme gecsen sahane olacak :)) ıyıce agırlasılıyor falla.. sımdı bırılerı bana hadı yap dese.. sanırımm hayatta yapamazdım.. Allah yardımcınıs olsun..
Daha yapmayanlar utansııınnnn :kedi::kedi:
Pazartesiye kadar evde olmanın tadını biras çıkartayım daa haftaya bende yapıcam inşallah kararlıyıım.. zemuszemus
Yok yok ben herşeyin farkındayım yerimseniben Yutmamıştım zateen :jeyyar:Bir çuval inciri berbat mı ettim şimdi ben.. pardon yaf :kedi:
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN :Saruboceq:aynen kociş anlıyor ama minik serçeme kıyamam şimdide yemek yapacağım bizmkide her sabah gün sayıyoruz parmaklarını açıyor anne göster kardeşime kaç gün kaldı diye bu arada kızım okula kayıt oldu çok mutluyum yanlız geçen yanlış yazmışım 6 yı doldurdu 7 den gün aldı 8 den yazmışım miniğim meleğim benim kızlar zaman nasıl geçiyor nasılda hızlı büyüyorlar inanamzsınız
RABBİM HEPİNİZE BU MUTLULUKLARIDA YAŞATSIN OKULA GİTTİĞİ GÜNLERİDE GÖRÜN İNŞALLAH :Saruboceq:biraz erken oldu beliki ama daha doğmadan okul muhabbeti içimden geldi yazdım
Şükür, çocuk yaşını doldurmadan yaptın bunları.. :Saruboceq:
aynen kociş anlıyor ama minik serçeme kıyamam şimdide yemek yapacağım
bizmkide her sabah gün sayıyoruz parmaklarını açıyor anne göster kardeşime kaç gün kaldı diye
bu arada kızım okula kayıt oldu çok mutluyum yanlız geçen yanlış yazmışım 6 yı doldurdu 7 den gün aldı 8 den yazmışım miniğim meleğim benim kızlar zaman nasıl geçiyor nasılda hızlı büyüyorlar inanamzsınız
RABBİM HEPİNİZE BU MUTLULUKLARIDA YAŞATSIN OKULA GİTTİĞİ GÜNLERİDE GÖRÜN İNŞALLAH :Saruboceq:
biraz erken oldu beliki ama daha doğmadan okul muhabbeti içimden geldi yazdım
Evrimin Furkoya mesajını okuyunca bende öle oldum Ayçacııım :kedi:utancımdan kıpkırmızıyım şu an...
Benim ki tamameeen korku Pervincim.. Tek dileğim sonuna kadar, dayanabildiği kadar benimle kalması oğlumunbenim dr 37ye kadar kalsa yeter dio hem kendi yok 37de hem yeter dio yetmezz bana yetmezz kalsın son haftaya kadar ya. bi benmi meraklıyım son haftasına kadar kalmasına aranızda anlamadımki herkeste bi erken dogum korkusumu desem hevesimi desem
benim dr 37ye kadar kalsa yeter dio hem kendi yok 37de hem yeter dio yetmezz bana yetmezz kalsın son haftaya kadar ya. bi benmi meraklıyım son haftasına kadar kalmasına aranızda anlamadımki herkeste bi erken dogum korkusumu desem hevesimi desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?