tabi tabi kesin inandimmm; afiyet olsun ozyle sanakaydirigubbakcemile35 cesit derken; zeytin, domates; salatalik; peynir; ekmek mi??kaydirigubbakcemile3Baybmmm..
Beş çeşit yemek yaptım annemmm.. girdim mutfaga saaatlerceeee yemek yaptım,donattımm... bı girmişim kardeş saat 2.. bi çıkmısım mutfaktan saat 6... ay döktür döktür doyamadımm fallaaaa.. inanıyorsun di mi bana?? inan lütfen kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisaferimmsanaaBebişimin cicilerini ütüledim, diğer malzemeleriyle birlikte hurçlara koydum. Malzemelerin hepsi odada yığılıydı. Gaza geldim, toparladım. Oh behihoyyyt
doncek dimi, insallah..norracım doncekkk doncekk cok ama cok guzel olcaz hic uzulme sen yeterki atlatalım su dogumu ve 40ımızı hayatım
canım ben şahsen erken doguma sıcak bakmıyorum ama benimki mecburi olacak bebek dönemiyor sanki sıkışıp kalmış gibi hep aynı pozisyonda sol tarafımda sag tarafıma yatınca çocugun kafası resmen belli oluyor göbek deligine yakın sol tarafıma yattıgımda canı yanıyor zannedersem çırpınıp duruyor onun içeride acı çekmesini istemiyorum dr ne zaman derse o zaman olucak dogum
Fırfırlı, allı dallı şeylerden hiç hazzetmem:dilcikar:Bizde bu var. Buyrun:
aynen canım bizde parmak hesabı yapıyoruz sonradan unutup tekrar soruyor benim kızımda eylülün 6 sında 7 yaşına giriyor kardeşinde pastandan tadacak diyorum sabırsızlanıyor
Karnım aç.. bırsey yıyesım yok... ne yaman çelişki
oo maşallah tatlım kocaman olmuş.... gözün aydın süper haberlerle dönmüşsün..... 36. haftadan itibaren doğsalar bile erken doğmuş sayılmıyorlar..... ne güzel doğum pozisyonunuda almış daha ne olsunki.... darısı bizim başımıza biz hala ters duruyoruzkafamçokkarıştı
aynen canım benimkide sabah ben uyandığımda yataktan kalkacağımdan biraz kıpırdanmaya başlıyor kahvaltıdan sonrada gün içinde akşama kadar belli aralıklarla kıpırdıyor.... demekki normal bir durum tek ben değilmişim.... sağol kuzum cevabın için:1hug:
Kızlaaar, dr.dan geldik.. geçmişi okudum, ne çok döktürmüşsünüz yaa.. Allahım bozmasın bu güzel muhabbetlerimizi.. :Saruboceq: Can'da ben de iyiyiz çok şükür..plasentamız, suyumuz vs herşey ii.. kilosu 1.820 benneyaptımki Dr. normal ölçülerde diyor.. ne zayıf ne kilolu, ne uzun ne kısa bi bebek.. ama sanki bana zayıf gibi gelio.. Daha doğrusu 2 - 2.5 kilo olduğu günleri görmek istiyorum biran önce.. hani erken doğum fln olursa (evrişim kızacak ama ) küvezde fln kalmasın istiyorum.. umarım gönlüme göre olur.. :Saruboceq: Başı aşağıda, kilosu normal.. o yüzden şimdilik normal doğumu engelleyici bir durum söz konusu değil.. bakalım çatı muayenesinde de herşey olması gerektiği gibi ise bende epidural normal doğum düşünüyorum..
Kocamaaan bi maşallah rüzgar bebeğimizee
dide ve ebruska odalarınız çok güzel ebruşka lila yeişle bayılırım süper seçim canım
ikinizde kuzucuklarınızla içinde bol bol oynaşın gülüşün inşallah
Bebişimin cicilerini ütüledim, diğer malzemeleriyle birlikte hurçlara koydum. Malzemelerin hepsi odada yığılıydı. Gaza geldim, toparladım. Oh behihoyyyt
harika olmuş canım ellerine sağlık ne güzel görünüyor oh oh yakında dolmaya başlıyacak maşallah şimdidenFırfırlı, allı dallı şeylerden hiç hazzetmem:dilcikar:Bizde bu var. Buyrun:
Baybmmm..
Beş çeşit yemek yaptım annemmm.. girdim mutfaga saaatlerceeee yemek yaptım,donattımm... bı girmişim kardeş saat 2.. bi çıkmısım mutfaktan saat 6... ay döktür döktür doyamadımm fallaaaa.. inanıyorsun di mi bana?? inan lütfen kaydirigubbakcemile3
Baybmmm..
kızlar kayrayla görüştüm sbah yine nts ye girmiş doktoru çok uzun yolu bir günde gitme demiş izin vermemiş onun için bugün kayseride kalacaklarmış yarında konyaya geçeceklermiş kayseriye varınca haber vericek kendiside iyiymiş
aynen kociş anlıyor ama minik serçeme kıyamam şimdide yemek yapacağım
bizmkide her sabah gün sayıyoruz parmaklarını açıyor anne göster kardeşime kaç gün kaldı diye
bu arada kızım okula kayıt oldu çok mutluyum yanlız geçen yanlış yazmışım 6 yı doldurdu 7 den gün aldı 8 den yazmışım miniğim meleğim benim kızlar zaman nasıl geçiyor nasılda hızlı büyüyorlar inanamzsınız
RABBİM HEPİNİZE BU MUTLULUKLARIDA YAŞATSIN OKULA GİTTİĞİ GÜNLERİDE GÖRÜN İNŞALLAH :Saruboceq:
biraz erken oldu beliki ama daha doğmadan okul muhabbeti içimden geldi yazdım
benim dr 37ye kadar kalsa yeter dio hem kendi yok 37de hem yeter dio yetmezz bana yetmezz kalsın son haftaya kadar ya. bi benmi meraklıyım son haftasına kadar kalmasına aranızda anlamadımki herkeste bi erken dogum korkusumu desem hevesimi desem
selam kızlar! benimde doğum SAT a göre 4 ağustos görünüyor ama. bakalım bebişim ne zaman gelmek isterse artık. yanlız bu dr. milleti bizzat kendileri çoğunlukla sezeryan tercih ediyor biliyormusunuz. hem öyle planlı falan şu gün şu saatte. e bebek erken gelecek olursa erken sezeryan. kağan kocatepenin eşi de sanırım öyle yapmış sitesinde okumuştum. yanılıyorsam düzeltin. e ozaman niye normal doğum taraftarıyız
badibade canım her dr aynı degildir bence neden öyle söyledigini anlamıyorum ben daha düne kadar normal dogumu beklerken bak sezeryana döndü bunda dr umun keyfi bir kararı olduguna inanmıyorum internetten araştırdım ters dogumların sakıncalarını bebegimi bu aya kadar karnımda taşımışım bu saatten sonra riske atamam dogrusu
:teytey::sm_cool:YARIN 36. HAFTAMIZA GİRİYOR 37 DEN GÜN ALIYORUZ KOCAMAN BİR MAŞALLAH BANA VE KUZUMA
darısı geriden gelen arkedeşlerime:lepi:
bi şeyi bulup, başka bişey aramamakla ilgili bildiğim bir atasözü var benim :roflol:
Aaa, bende var fırfır vereyim mi :)))
aynen kociş anlıyor ama minik serçeme kıyamam şimdide yemek yapacağım
bizmkide her sabah gün sayıyoruz parmaklarını açıyor anne göster kardeşime kaç gün kaldı diye
bu arada kızım okula kayıt oldu çok mutluyum yanlız geçen yanlış yazmışım 6 yı doldurdu 7 den gün aldı 8 den yazmışım miniğim meleğim benim kızlar zaman nasıl geçiyor nasılda hızlı büyüyorlar inanamzsınız
RABBıM HEPıNıZE BU MUTLULUKLARIDA YAŞATSIN OKULA GıTTıĞı GÜNLERıDE GÖRÜN ıNŞALLAH :Saruboceq:
biraz erken oldu beliki ama daha doğmadan okul muhabbeti içimden geldi yazdım
inanıyorum tabiki hemde gonulden kesin dokturdun geldin gaza :)) supersin canım afiyet olsun
En azından kararlıyım dimii kaydirigubbakcemile3
Hergün işten dönerken bugün atayım makineye diye geliodum ama eve gelincee.........
Şimdide bikaç gün evde kalmanın keyfini çıkartayım diyorumAma dediğin gibi haftaya yaptım yaptım yapmadım moku yedim şakkıdı
evrim canım allahtan benim arnavut anlayışlı öyle fazla yemek aramaza aparatif birşeylerde keser onu başakta sevdigi şeyleri hazırlrım fazla yüklügü olmazda işte karnımdakini beslemek zorundayım sadece su ve azıcık zorlada yenen meyveylede büyüyemezki kuzu teyzesi.
sorma cadı beni öldürüyor son günlerde biraz öncede bir tartışmamız vardı ölürsün gülmekten karşı komşunun başaktan 1 yaş büyük kızı var benimki aglıyor simge çok şanslı kardeşi geldi benimki gelmedi öfff ne talhsizim aynen böyle sözler ben anlatmaya çalışıyorum erken dogarsa neler olucagını baktım anlamıyor temmuz bebeklerinin resimlerei arasında ikiz bebekler var küvezde onların resimlerini gösterdim ve diger bebeklerinki kardeşinin şimdi dogarsa onunda bu şekilde olucagını sevemyecegini anlatınca sesini kesti kendince kardeşi gelince kendine oyun arkadaşı olacagını zannediyor kuzum
utancımdan kıpkırmızıyım şu an...
benim dr 37ye kadar kalsa yeter dio hem kendi yok 37de hem yeter dio yetmezz bana yetmezz kalsın son haftaya kadar ya. bi benmi meraklıyım son haftasına kadar kalmasına aranızda anlamadımki herkeste bi erken dogum korkusumu desem hevesimi desem
tabi tabi kesin inandimmm; afiyet olsun ozyle sanakaydirigubbakcemile35 cesit derken; zeytin, domates; salatalik; peynir; ekmek mi??kaydirigubbakcemile3
:teytey::sm_cool:YARIN 36. HAFTAMIZA GıRıYOR 37 DEN GÜN ALIYORUZ KOCAMAN BıR MAŞALLAH BANA VE KUZUMA
darısı geriden gelen arkedeşlerime:lepi:
canım ben şahsen erken doguma sıcak bakmıyorum ama benimki mecburi olacak bebek dönemiyor sanki sıkışıp kalmış gibi hep aynı pozisyonda sol tarafımda sag tarafıma yatınca çocugun kafası resmen belli oluyor göbek deligine yakın sol tarafıma yattıgımda canı yanıyor zannedersem çırpınıp duruyor onun içeride acı çekmesini istemiyorum dr ne zaman derse o zaman olucak dogum
maşallah canım bebişineeeekızlar biz de dr.dan geldik..2.500 gr.olmuş oğlum..boyu da yaklaşık 49 cm...doğum pozisyonunu değiştirmemiş..başı aşağıda halen..bi sıkıntımız yok çok şükür..erken doğum riskin yok..37'den önce, kendine dikkat ettiğin sürece doğurmazsın dedi..
ayyy listeye bak şaka gibiii gözüme gözüme sokmayın kardeşim ismimi görünce ter basıyoooAl kardeşim, al tepe tepe kullanklava:Sen herkesten acelecisin bak demedi deme lmaz:
hahaha benimkinde çıktıda hiçte asker arkadaşı pozisyonunda diilizz şakkıdıhımmmmm merak ettim kızlar uzun zamandır asker arkadaşı olarak yaşayanlara sorum eşinizin yuzunde sivilceler varmı yada arttı mı??
maşallah canım senin bebişinideeeKızlaaar, dr.dan geldik.. geçmişi okudum, ne çok döktürmüşsünüz yaa.. Allahım bozmasın bu güzel muhabbetlerimizi.. :Saruboceq: Can'da ben de iyiyiz çok şükür..plasentamız, suyumuz vs herşey ii.. kilosu 1.820 benneyaptımki Dr. normal ölçülerde diyor.. ne zayıf ne kilolu, ne uzun ne kısa bi bebek.. ama sanki bana zayıf gibi gelio.. Daha doğrusu 2 - 2.5 kilo olduğu günleri görmek istiyorum biran önce.. hani erken doğum fln olursa (evrişim kızacak ama ) küvezde fln kalmasın istiyorum.. umarım gönlüme göre olur.. :Saruboceq: Başı aşağıda, kilosu normal.. o yüzden şimdilik normal doğumu engelleyici bir durum söz konusu değil.. bakalım çatı muayenesinde de herşey olması gerektiği gibi ise bende epidural normal doğum düşünüyorum..
Kocamaaan bi maşallah rüzgar bebeğimizee
Furukooooooooo
Şöle kenarlarına fırfır falan da yapsaydın listenin.. böle çok sade olmuşş yaff mirmirmirmir
ayyy süperr olmuşşş bayıldımmmm eline koluna sağlıkkk biricik sultanım benimmmmFırfırlı, allı dallı şeylerden hiç hazzetmem:dilcikar:Bizde bu var. Buyrun:
:roflol: kotum vallaaaa bide yanınaaa karpuz ekleyelim barii hohohoootabi tabi kesin inandimmm; afiyet olsun ozyle sanakaydirigubbakcemile35 cesit derken; zeytin, domates; salatalik; peynir; ekmek mi??kaydirigubbakcemile3...
ayy ondan diil kuzum yaaa bu halde sokaklara düşmüm diee babam izin vermiyoo mamiiide gelicekkk orda kalıcazzz serin serin salıncakta yatıcam terastaaaa ohh yediğim önümde yemedğim arkamdaaa servis süper olur bu gecee yarınnn bütün günn delikafaduldenooo ii gezenti oldun sende ha ...:)
neyse iyi olmasına sevındım.bızım kız baya gecmı kaldı annesıne gıtmek için yaffff.neyse hayırlısıyla varsa annesının evınede hepimiz rahat bı nefes alsakkızlar kayrayla görüştüm sbah yine nts ye girmiş doktoru çok uzun yolu bir günde gitme demiş izin vermemiş onun için bugün kayseride kalacaklarmış yarında konyaya geçeceklermiş kayseriye varınca haber vericek kendiside iyiymiş
inşallah hayırlısıyla hepimiz 37.haftayuı görüp öle baslarız pıtır pıtır dökülmeye.mümkünse 37den önce gelmesın kuzularımız.güzellcene gelısımlerı tamamlansın hayırlısıyla vaktı zamanında gelsınlerSenin doktorun da cok ıyımsermıs be annemm.. 37. haftadan once doğan her cocuk premature sayılıyor aslında.. evet şükür.. gecen her sanıyeye...
yok kız kim isterkı bebgı gelısımını tamamlamadan dünyaya gelsın.herkez hayırlısını istiyo ama şölee bi gecmıse göz atınca,hazıran annelerının cogu mayıs annesı temmuz annelerinin coguda hazıran annesı oldu.yeterkı saglıklı olsunlar 2 hafta erken 1 hafta gec pekde farketmez.benim dr 37ye kadar kalsa yeter dio hem kendi yok 37de hem yeter dio yetmezz bana yetmezz kalsın son haftaya kadar ya. bi benmi meraklıyım son haftasına kadar kalmasına aranızda anlamadımki herkeste bi erken dogum korkusumu desem hevesimi desem
aslında bilinçli doktorlar artık normal doguma yönelmeye basladılar tekrardan.sonucda sezeryan demek bı operasyon demek,diğeriyse adı üstünde normal dogum.mecburiyet olmadıkca sezeryana yönelmemek lazım.bız diyoruz ya normal dogumda bebegın kafası sıkısıyor vs.falan die.o sıkısmada olması gereken bişeymıs,o sekılde bebegın vücudundakı hava ve ciğerlerındekı su cıkıyormus.tabı bebek için daha saglıklı bı durum.hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallahselam kızlar! benimde doğum SAT a göre 4 ağustos görünüyor ama. bakalım bebişim ne zaman gelmek isterse artık. yanlız bu dr. milleti bizzat kendileri çoğunlukla sezeryan tercih ediyor biliyormusunuz. hem öyle planlı falan şu gün şu saatte. e bebek erken gelecek olursa erken sezeryan. kağan kocatepenin eşi de sanırım öyle yapmış sitesinde okumuştum. yanılıyorsam düzeltin. e ozaman niye normal doğum taraftarıyız
Sağol canım opuyorumnanaktanİrem, maaşallah bebeğine.. normal doğum olursa epidural en güzeli..
:teytey::sm_cool:YARIN 36. HAFTAMIZA GİRİYOR 37 DEN GÜN ALIYORUZ KOCAMAN BİR MAŞALLAH BANA VE KUZUMA darısı geriden gelen arkedeşlerime:lepi:
maşallah canım senin bebişinideee
Teşekkür ederim Esracıım opuyorumnanaktan çok özletme kendiniiiiiiiii :gitme:kızlarrr ben ablamdayımmm
burdan anama geçicem orda kalıcam bebek şekerlerini yapcezzz beni merak etmeyinnn yarın da giremem internet yok annemlerde öpüyorum siziiiii çok kaynatmayın ben yokkene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?