2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

tabi tabi kesin inandimmm; afiyet olsun ozyle sanakaydirigubbakcemile35 cesit derken; zeytin, domates; salatalik; peynir; ekmek mi??kaydirigubbakcemile3

Bebişimin cicilerini ütüledim, diğer malzemeleriyle birlikte hurçlara koydum. Malzemelerin hepsi odada yığılıydı. Gaza geldim, toparladım. Oh behihoyyyt
alkisalkisalkisaferimmsanaa

norracım doncekkk doncekk cok ama cok guzel olcaz hic uzulme sen yeterki atlatalım su dogumu ve 40ımızı hayatım
doncek dimi, insallah..

hah bizimkide haftalardir ayni pozisyonda, sag tarafinda, kafa kabirgaya dayali, sirti boydan boya saga, valla ben saga yatiyorum, oda biraz sola kaykilsin...

badibade canım her dr aynı degildir bence neden öyle söyledigini anlamıyorum ben daha düne kadar normal dogumu beklerken bak sezeryana döndü bunda dr umun keyfi bir kararı olduguna inanmıyorum internetten araştırdım ters dogumların sakıncalarını bebegimi bu aya kadar karnımda taşımışım bu saatten sonra riske atamam dogrusu

aynen canım bizde parmak hesabı yapıyoruz sonradan unutup tekrar soruyor benim kızımda eylülün 6 sında 7 yaşına giriyor kardeşinde pastandan tadacak diyorum sabırsızlanıyor

onlarla beklemekte ayrı bi heyecan değilmi her sabah gelip göbeğimi açıp öpüyor canım kızım kardeşiyle konuşuyor

Karnım aç.. bırsey yıyesım yok... ne yaman çelişki

Sıcaklar bastırdığından beri o çelişkiyi yaşıyorum ben..

Bizimki de dönmedi.. Döneceğine dair umutlarım tükenmeye başladı.. hayırlısı neyse o olsun..

İrem, maaşallah bebeğine.. normal doğum olursa epidural en güzeli..

dide ve ebruska odalarınız çok güzel ebruşka lila yeişle bayılırım süper seçim canım
ikinizde kuzucuklarınızla içinde bol bol oynaşın gülüşün inşallah

Teşekkür ederiz... Ay böyle güzel yorumlar aldıkça nasıl mutlu oluyorum bilemezsiniz.. amin canım, güzel dileklerin hepimiz için olsun..

Bebişimin cicilerini ütüledim, diğer malzemeleriyle birlikte hurçlara koydum. Malzemelerin hepsi odada yığılıydı. Gaza geldim, toparladım. Oh behihoyyyt

oooh, eline sağlık.. insanın içi rahatlıyor valla her tamamlanan işin ardından. Ben de nevresimlerini geçirmedim daha.. Sanki kirlenirlermiş gibime geliyor. Yıkadım, ütüledim çantasına geri kaldırdım. Evi di köşe temizlettikten sonra açarım artık onları da..

Fırfırlı, allı dallı şeylerden hiç hazzetmem:dilcikar:Bizde bu var. Buyrun:

harika olmuş canım ellerine sağlık ne güzel görünüyor oh oh yakında dolmaya başlıyacak maşallah şimdiden

-tatlicadiarzu-CADIARZUmirmirmirmir

:teytey::sm_cool:YARIN 36. HAFTAMIZA GİRİYOR 37 DEN GÜN ALIYORUZ KOCAMAN BİR MAŞALLAH BANA VE KUZUMA
darısı geriden gelen arkedeşlerime:lepi:

baby eminmisin inandığına..CADIARZU

iyi olmasına sevindim..hayırlısıyla bi ulaşsaydı memleketine..

amin güzelim..o günleri de beraber yaşamak isterdim..

ben de istemiyom ..normali bekliycem bi aksilik olmazsa 42 ye kadar yolu var..

valla benim dr.um şu an için normal yapabilirsin diyor..her dr.öyle değil bence..ama sezeryan çoğunlukta bu da bi gerçek

eline, koluna , yüreğine sağlık..çoooooook süper olmuş..a.s.

Son düzenleme:

yok canım senin için söylemedim genel olarak. benim kendi doktorumda bebeğin yönü plasenta normal doğum için uygun dedi. bende bebek ne zaman gelmek isterse ozaman ne uygun görürlerse onu tercih edeceğimi söyledim . yani ille de normal yada sezeryan değil. hepsine kendimi hazırlamaya çalışıyorum . şartlar ve zaman ne gösterirse ki senin durumunda gözüken sezeryan. ama bir iki dr. konuşmuştum. sezeryan gerekliği yokken epidural sezeryan tercih etmişler.Normal denememişler. hani o bakımdan aklım karıştı...

bi şeyi bulup, başka bişey aramamakla ilgili bildiğim bir atasözü var benim :roflol:
Aaa, bende var fırfır vereyim mi :)))

Sen far yaaa sen.. neyse susuyorum.. laelaelaelaelae

Amin.. cümlemize.. ne güzel dilekler bunlar.

inanıyorum tabiki hemde gonulden kesin dokturdun geldin gaza :)) supersin canım afiyet olsun

Sevıyorum senı be kadın.. kayıtsız sartsız bana ınandıgın ıcın.. 10 dk ayakta duramıyorum ki.. kaldı ki doktureyım..

maşallah maşallah... CADIARZU

Ah yerim ben onu yaaaaa... cocuk ıste.. kıyamam.. kaydirigubbakcemile3

utancımdan kıpkırmızıyım şu an...

Kırmızıyı ben renk olarak sevıyorum zaten.. kaydirigubbakcemile3

Ooooo.. o konuda ne kadar sapkın kararlı olduguumu bılıyorsun.. kesınlıkle sonuna kadar.

Ya var ya sen harıkasın,nefissss olmuş beaa.. ama bana seninle ugrasacak malzeme bırak lütfen.. herseye cart cart bole cevap.. nereye kadar yaneeeee zemuszemus

tabi tabi kesin inandimmm; afiyet olsun ozyle sanakaydirigubbakcemile35 cesit derken; zeytin, domates; salatalik; peynir; ekmek mi??kaydirigubbakcemile3

Git sen yastık içinin yanına kıvrıl.. lülülülülülü

:teytey::sm_cool:YARIN 36. HAFTAMIZA GıRıYOR 37 DEN GÜN ALIYORUZ KOCAMAN BıR MAŞALLAH BANA VE KUZUMA
darısı geriden gelen arkedeşlerime:lepi:

Maşşşaalllahh......

canım allah kurtarsın senide bebisinide cok haklısın benim dedigim problem yokken erken pırtlatmak isteyenlere hayatım bu gibi durumlar baska bizde bilmioz ne olcanı sınucta son anda belli olcak

inanıom walla yapamadıysada hayal etmistir o bi mutfaga girsemde doktursemde die :)) yapmıs kadar oldun evrisim bosver

maşallah canım bebişineeee
Al kardeşim, al tepe tepe kullanklava:Sen herkesten acelecisin bak demedi demelmaz:

ayyy listeye bak şaka gibiii gözüme gözüme sokmayın kardeşim ismimi görünce ter basıyooo
hımmmmm merak ettim kızlar uzun zamandır asker arkadaşı olarak yaşayanlara sorum eşinizin yuzunde sivilceler varmı yada arttı mı??
hahaha benimkinde çıktıda hiçte asker arkadaşı pozisyonunda diilizz şakkıdı
maşallah canım senin bebişinideee
Furukooooooooo

Şöle kenarlarına fırfır falan da yapsaydın listenin.. böle çok sade olmuşş yaff mirmirmirmir

:roflol:

kızlarrr ben ablamdayımmm
burdan anama geçicem orda kalıcam bebek şekerlerini yapcezzz beni merak etmeyinnn yarın da giremem internet yok annemlerde
öpüyorum siziiiii çok kaynatmayın ben yokkene

ayyy süperr olmuşşş bayıldımmmm eline koluna sağlıkkk biricik sultanım benimmmm
tabi tabi kesin inandimmm; afiyet olsun ozyle sanakaydirigubbakcemile35 cesit derken; zeytin, domates; salatalik; peynir; ekmek mi??kaydirigubbakcemile3...
:roflol: kotum vallaaaa bide yanınaaa karpuz ekleyelim barii hohohooo
ooo ii gezenti oldun sende ha ...:)
ayy ondan diil kuzum yaaa bu halde sokaklara düşmüm diee babam izin vermiyoo mamiiide gelicekkk orda kalıcazzz serin serin salıncakta yatıcam terastaaaa ohh yediğim önümde yemedğim arkamdaaa servis süper olur bu gecee yarınnn bütün günn delikafadulden

neyse iyi olmasına sevındım.bızım kız baya gecmı kaldı annesıne gıtmek için yaffff.neyse hayırlısıyla varsa annesının evınede hepimiz rahat bı nefes alsak
Senin doktorun da cok ıyımsermıs be annemm.. 37. haftadan once doğan her cocuk premature sayılıyor aslında.. evet şükür.. gecen her sanıyeye...
inşallah hayırlısıyla hepimiz 37.haftayuı görüp öle baslarız pıtır pıtır dökülmeye.mümkünse 37den önce gelmesın kuzularımız.güzellcene gelısımlerı tamamlansın hayırlısıyla vaktı zamanında gelsınler
yok kız kim isterkı bebgı gelısımını tamamlamadan dünyaya gelsın.herkez hayırlısını istiyo ama şölee bi gecmıse göz atınca,hazıran annelerının cogu mayıs annesı temmuz annelerinin coguda hazıran annesı oldu.yeterkı saglıklı olsunlar 2 hafta erken 1 hafta gec pekde farketmez.
zaten biz sat 1 kasımcılar baya kalabalıgız bakalım kim önce olcakCADIARZU
aslında bilinçli doktorlar artık normal doguma yönelmeye basladılar tekrardan.sonucda sezeryan demek bı operasyon demek,diğeriyse adı üstünde normal dogum.mecburiyet olmadıkca sezeryana yönelmemek lazım.bız diyoruz ya normal dogumda bebegın kafası sıkısıyor vs.falan die.o sıkısmada olması gereken bişeymıs,o sekılde bebegın vücudundakı hava ve ciğerlerındekı su cıkıyormus.tabı bebek için daha saglıklı bı durum.hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis süpersinn canım.bayıldımm.kk dakı engüzel liste bizimki ohh kıskansınlarrr :dilcikar:

İrem, maaşallah bebeğine.. normal doğum olursa epidural en güzeli..
Sağol canım opuyorumnanaktan
:teytey::sm_cool:YARIN 36. HAFTAMIZA GİRİYOR 37 DEN GÜN ALIYORUZ KOCAMAN BİR MAŞALLAH BANA VE KUZUMA darısı geriden gelen arkedeşlerime:lepi:

maşallah canım senin bebişinideee
kızlarrr ben ablamdayımmm
burdan anama geçicem orda kalıcam bebek şekerlerini yapcezzz beni merak etmeyinnn yarın da giremem internet yok annemlerde öpüyorum siziiiii çok kaynatmayın ben yokkene
Teşekkür ederim Esracıım opuyorumnanaktan çok özletme kendiniiiiiiiii :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…