- 6 Mayıs 2008
- 212
- 0
- 316
aslında bilinçli doktorlar artık normal doguma yönelmeye basladılar tekrardan.sonucda sezeryan demek bı operasyon demek,diğeriyse adı üstünde normal dogum.mecburiyet olmadıkca sezeryana yönelmemek lazım.bız diyoruz ya normal dogumda bebegın kafası sıkısıyor vs.falan die.o sıkısmada olması gereken bişeymıs,o sekılde bebegın vücudundakı hava ve ciğerlerındekı su cıkıyormus.tabı bebek için daha saglıklı bı durum.hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah
sizin etrafınızda doğum yapan doktor annelerden vardır. nasıl doğum yapmışlar. benim etraftakiler sezeryan yapmış. sezeryan doğum yapmak kendi tercihleri olmuş.söylemeye çalıştığım buydu anlatamadıysam kusura bakmayın. yani normal yada sezeryanı eleştirmek değil tabiki.. evet hepimiz için en hayırlısı en sağlıksı olsun inşallah..
sizin etrafınızda doğum yapan doktor annelerden vardır. nasıl doğum yapmışlar. benim etraftakiler sezeryan yapmış. sezeryan doğum yapmak kendi tercihleri olmuş.söylemeye çalıştığım buydu anlatamadıysam kusura bakmayın. yani normal yada sezeryanı eleştirmek değil tabiki.. evet hepimiz için en hayırlısı en sağlıksı olsun inşallah..
masallah masallahh sizee...:teytey::sm_cool:YARIN 36. HAFTAMIZA GİRİYOR 37 DEN GÜN ALIYORUZ KOCAMAN BİR MAŞALLAH BANA VE KUZUMA
darısı geriden gelen arkedeşlerime:lepi:
yine de şahlanıyor amman kolbaşının yandım da gıııratı diye fon müzüğü ererekten bravo diyorum sana..Bebişimin cicilerini ütüledim, diğer malzemeleriyle birlikte hurçlara koydum. Malzemelerin hepsi odada yığılıydı. Gaza geldim, toparladım. Oh behihoyyyt
kaydirigubbakcemile5Furukooooooooo
Şöle kenarlarına fırfır falan da yapsaydın listenin.. böle çok sade olmuşş yaff mirmirmirmir
ben biliyom o atasözünü..konuya hakimim.
bi şeyi bulup, başka bişey aramamakla ilgili bildiğim bir atasözü var benim :roflol:
Aaa, bende var fırfır vereyim mi :)))
aynı seylerı sölüyos kuzu zaten.ben senın için demedım yalnıs anlama paraya tav olan doktorlara lafım.benımde cevremde cok fazla sezeryan olan insan var,hemde kendı istegıyle,hanı bebek ters yada baska bı komplikasyondan dolayı degıl.sadece normal dogum sancısı cekmemek için.bide marıfetmıs gıbı anlatmaları yokmu sınır oluyorum "ohh giydim önlüğü,doktorla konusurken uyumusum sonra gözümü bı actım bebegımi gördüm"vs. yoksa bende sezeryani asla elestırmem,ama böle keyfe keder olunca doktorlara sinir oluyorum.
hazıran annelerıni takıp ederken bırı kalmıstı dogum haftası dolan.herkez dogurmus bı o kalmıstı.yurtdısında yasadıgı için bı aksılık olmadıgı sürece almadılar bebegını.kız iyice stres olmus ama yınede doktorlar normal dogumda diretmısler.ve kız 41 küsürde sunı sancıyla nıormal dogurmus.ooo dedım kendı kendıme bızım burda olcak,zaten beklemez cogu doktor.
taze sence ben safa benziyormuyum?doğru söyle
ICE AGE in fragmanını izledim süper gene yaa :) dötüm yemiyo ama sinemaya gitmeye.. taaa oraya nasıl gideyim yaaa..(
taze sence ben safa benziyormuyum?doğru söyle
yok gülüm geçen bir manavda beni düdükliycekti dr gitmiştim erken bitti işimiz annemle hadi alsancakta gezelim dedik hastane yakınında manav var bene kayısılara baktım güzeldi fiatını bir gördüm :1shok: aynen böyle oldum 6 lira oha dedim adam hemen aldı teraziyi tatrmaya başladı yok amca almıycam diyorum bak tadı çok güzel dedi bir tane açıp verdi aldım ama amca bak tartma ben reçellik alıcaktım ama eve gidene kadar takside hoşaf olur onlar dedim bak verdin bir tane helal et olsun yavrum helal olsun beni hamile gördü ya annem nedn pahalı bu kadar dedi eeeeeee annecim alsancak burası akşam üzeri kapının önüne geldi manav 2 lira çok güzel kayısı valla şotla filan demedim çıktım aldım 3 kilo gebişiz diye herşeyi alcaz zannediyor bu amcalar nedense
aa hakkatten 1000 olmuss, bravoo vallaa...alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?