ntvde 4mg paresetamolun ölüme bile yol açabileceğiyle ilgili bir haber vardı demin..çok fazla paresetamollü ilaç alan( parol,minoset gibi) yok değil mi aramızda..birinin doktoru güne 8 tane bile alabilirsin demişti diye hatırlıyorum..8 tanenin içindeki paresetamol miktarı 4mg edebilir diye dedim
Bu akşam Discovery Channell'da dedektiflik - olay yeri inceleme belgeselleri var 3 saat boyunca, onu bekliyorum. İlgilenenlere duyurulur!!! CSI dizilerinin gerçek versiyonları yani :)
Memişlerimin altı yanıyor çok fena. İçerde aksiyon var sanırım :) Bi de balık var kızlar karnımda kocaman, kıpırdanıp duruyo. Bi çıksın var yaa, nasıl sevicem onu :)) Sıkıştıra sıkıştıra....
hakketten evrim haklı galiba.bu gün iki hazin düdüklenme öyküsü yaşadım..iyicene takıntı olacak o bişe değil.malatya kayısısı çıkmış.burada arabacılarda oluyor en güzel meyveler gittim bir kilo aldım 2tl verdim.sonra akşam eve dönerken bir baktım kağıt varmış arabanın görünmeyen yerinde kayısı 1,200 tl yazıyor..dedim belki adam indirim yaptı.sonra yerli domates satan bir arbacı varmış salih beni oraya götürdü alyım diye kendisi de arabayı uygun bir yer çekmek üzere ayrıldı.seçmeye çalışıyorum domatesleri domatesçi dede ile aramızda geçen diyalog şu?
- amca poşet ver de seçeyim
-hepsi aynı seçme ben koyayım bak hepsi aynı
-yok ben seçeyim ço seviyorum domates iyi olsun
- iyi al
-oooooo adalet mi bu hep altlardan seçiyon
-sen üstlere kötüleri koyarken adaletmi amca
-bak bu da iyi bunu da koyuyom
-amca çürük onun kenarı görmüyor musun
-bıçakla keser atarsın bir şey kalmaz çok güzel
yok amca kesemem ben
neyse tartarken attı bir ane ezik büzük kilosu 1200 müş.aldım gittim.salifo kaç lira dedi dedim 1200..demezmi ben geçen oradan 750'ye aldım..püffffff.bu konu hakkında eğitimden geçmeliyim.meyveci sebzeci de insanı kazıklar mı ya.kafamçokkarıştı
didecim seni evrimin ynina staja yolliyalim, 1 ayligina; sonrada sana sertifika versin kurs bitince, onu goster meyveci sebzeci ahalisine:)))
1000ci sayfayı açma şerefi sana nasip olmuş burcu.
iyi akşamlar kızlar keyifler bebebişler iyidir inşallah..
dişim den kurtuldum çok şükür agrı yapan 20milik dişimmiş, çürümüş dolguya kanala gerk yok dedi doktor odişi çekicez dedi anlamdım bile şıp diye aldı kurtultm çok şükür kaydirigubbakcemile3
sorma ya aynen aynen yanıo vucudum dus aldımda biraz rahatladım kremlemdim bide
ben de attım duşa kendimi..biraz daha rahatım ama yanmaya devam..göbeği açtım öle geziyom
ben dedektiflik cinayet vs bakmıo dun yesil yolun bir sahnesini bile zor izledim hoslanmıyorum
sat'a göre tam bir ayım kaldı.heycandan çatlıyorum.yarın doktora gidicem bakalım neler diyecek
eh sen de öyle diyosan düdüklenmeye devam..seçiciliğime iltifatına tenk yüOlur üst üste denk gelir.. normaldır bunlar.. ınsanlar elındekılerı satmak ıcın neler yapmıyorlar emın ol.. sabah ki semt pazarının fıyatının,akşam aynı oldugu bile görülmemiştir.. dert etme.. cok da kafana takma.. sen nereleri aştın da geldin.. bi bu dandik konuya mı takılı kalacaksın.. ama sen ülkenin ücre bir köşesinde yasarken.. kendi aldıklarımla,senın aldıklarını aynı kefeye koymak, mübalağa yapmamdan ibarettir.
kaydirigubbakcemile3
Benim de dikkatimi cekmişti geçerken.. sen yazmıssın.. yerim senin algıda seçiciliğini..
Haydinnn geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?