2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

iyi akşamlar kızlar keyifler bebebişler iyidir inşallah..
dişim den kurtuldum çok şükür agrı yapan 20milik dişimmiş, çürümüş dolguya kanala gerk yok dedi doktor odişi çekicez dedi anlamdım bile şıp diye aldı kurtultm çok şükür kaydirigubbakcemile3

ntvde 4mg paresetamolun ölüme bile yol açabileceğiyle ilgili bir haber vardı demin..çok fazla paresetamollü ilaç alan( parol,minoset gibi) yok değil mi aramızda..birinin doktoru güne 8 tane bile alabilirsin demişti diye hatırlıyorum..8 tanenin içindeki paresetamol miktarı 4mg edebilir diye dedim

iyiki çektirmişsib siney..belalıdır o yirmilikler.ameliyat oldum ben onların yüzünden iyi bilirim.

ben de dinledim onu..esrakonun tohturu dediydi

memişlerde durum bende de aynı..cayır cayır yanıyolar..ayaklarımın altı da çok yanıyo..menapozlular gibi oldum..

avrupa yakasının finalini seyrediom tekrar bitti ya puff nolcak simdi yaprak dokumu vs de hic kesmez beni seyretmiorum yani bi askı memnu seyrediodum simdi eglenceli yaz dizileri cıkmıs onlara bakcaz bakalım nasıllar eglenceliyse devam yoksa kalsın

Olur üst üste denk gelir.. normaldır bunlar.. ınsanlar elındekılerı satmak ıcın neler yapmıyorlar emın ol.. sabah ki semt pazarının fıyatının,akşam aynı oldugu bile görülmemiştir.. dert etme.. cok da kafana takma.. sen nereleri aştın da geldin.. bi bu dandik konuya mı takılı kalacaksın.. ama sen ülkenin ücre bir köşesinde yasarken.. kendi aldıklarımla,senın aldıklarını aynı kefeye koymak, mübalağa yapmamdan ibarettir.

didecim seni evrimin ynina staja yolliyalim, 1 ayligina; sonrada sana sertifika versin kurs bitince, onu goster meyveci sebzeci ahalisine:)))

kaydirigubbakcemile3

1000ci sayfayı açma şerefi sana nasip olmuş burcu.

Benim de dikkatimi cekmişti geçerken.. sen yazmıssın.. yerim senin algıda seçiciliğini..

Haydinnn geçmiş olsun..

bende duduklenmisim curuk nekadar kayısı var doldurmus serefsiz atmak zorunda kaldım 4-5 tane icim gitti dikkatte etmedim bidahakine edicem gittigimdede soyliycem hepsi aynı bunların desenize

ben dedektiflik cinayet vs bakmıo dun yesil yolun bir sahnesini bile zor izledim hoslanmıyorum

Aynen bende.. nerede ruhumu okşayan.. kafamı boşaltan.. keyif veren şey varsa ona takılıyorum.. sevmıyorum.. sevemedım gitti gerilimli,korkulu,şiddetli,kanlı şeyleri.. ama CSI ı ıslıyorum o baska... gercekten cok hoş bir dizi..

sat'a göre tam bir ayım kaldı.heycandan çatlıyorum.yarın doktora gidicem bakalım neler diyecek

Aman Emrem.. sakın çatlayamasın.. napıosun?? :))) maşallahh ama az kaldı..

off kizlar aksamustunden beri karnim cok agriyor, hayirdir yaa...ozellikle gobegimin alt kismii mamuga kadar...

eh sen de öyle diyosan düdüklenmeye devam..seçiciliğime iltifatına tenk yü

anam dexter'da ortalık karışmış yine sonuna yetiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…