2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

mercimekim ins gecer benimkini hafifletti cunku ondan

ya bu icimdeki balık nezaman durcak bilmiom saaat 1 oldu hala uyumadı hoşşik :)

eh sen de öyle diyosan düdüklenmeye devam..seçiciliğime iltifatına tenk yü

anam dexter'da ortalık karışmış yine sonuna yetiştim..

Yarın okula gıtmeyecek misin sen?? Saat geç oldu yıne.. dünkü gibi uykusuz kalma.. dünden de uykusuzsun zaten..

norraa gecen hafta zaman zaman benimde agrılarım oldu hep derin nefesle gecirdim adet agrısı gibi karın agrım oldu

off kizlar aksamustunden beri karnim cok agriyor, hayirdir yaa...ozellikle gobegimin alt kismii mamuga kadar...

Niye agrıyor kuzum.. nasıl bir agrı.. aksam ustu dıyorsun.. saat kac oldu.. bu kadar zamandır agrı mı cekıyorsun sen?? aman diyeyim.. olmadı doktorunu bı ara..

ben dikkat etmedim aksamustunden berine nerdeyse 3 4 saat olmus uzanmadınmı hic yeni agrı sandım gazın olmasın sakın

ne okulu evrim yav.okul mu kaldı? Rama dididozya biz..şu an sütümü içiyorum.bitirip dişlerimi fırçalayıp yatıcam.

pervin benimki uyandı ve coştu..beni uyutmayacak kararlı görünüyor.şunu da küstürür müsün lütfen?

ne okulu evrim yav.okul mu kaldı? Rama dididozya biz..şu an sütümü içiyorum.bitirip dişlerimi fırçalayıp yatıcam.

Ram falan bilmem ben.. sen sabahın korunde bı yerlere gıdıo musun.. gıtmıo musun.. sadede gel.. sinirlendirme beni benneyaptımki

norraa gecen hafta zaman zaman benimde agrılarım oldu hep derin nefesle gecirdim adet agrısı gibi karın agrım oldu

Niye agrıyor kuzum.. nasıl bir agrı.. aksam ustu dıyorsun.. saat kac oldu.. bu kadar zamandır agrı mı cekıyorsun sen?? aman diyeyim.. olmadı doktorunu bı ara..

ayni babynin dedigi gibi adetsancisi gibi ama sanki biraz daha farkli saat 10 burda, iste eve gelince 6 gibi falan basladi, uyudum uyandim hala devam etti, uzanirken cok az ama ayaga kalmaya calsinca yada yuruyunce cok artiyor...bide onun ustune kuku acisi geliyor, resmen yuruyemiyorum ben..

pervin benimki uyandı ve coştu..beni uyutmayacak kararlı görünüyor.şunu da küstürür müsün lütfen?

ay 1 saattir zor durdu ayaklarını tutmaya calıs cok eglenceli gdıkla :) ben oyle yapıom arada. oralı olma tepişsin dursun ilgilendikce sımarıo :)))

ben dikkat etmedim aksamustunden berine nerdeyse 3 4 saat olmus uzanmadınmı hic yeni agrı sandım gazın olmasın sakın

yok gaz degil tatlim eve gelince 1.5 saat kadar uyumusum, tibetin teline uyandim, sonra bisiler hazirladim mutfakta ama artti ozaman..simdi uazniyorum o zaman bisi yok yada cok azgelip geciyor, ama kalkmaya yada donmeye calisinca fena..
Sabahda daha farkli bi agri oldu, 1-2 dk gecti..ya bu kasilma sancilari birbirinden cok farkli ne ne sancisi ayirdedemiyorum ben, yada dogum sancisi nasil bisi??

Kuku acısı, rahımden baskı var anlamına gelıyor.. ben de bunu su an ıs yerınden raporlu arkadasımdan bılıyorum.. doktor kesınlıkle kalkma,tam bır hafta yat demıs.. keske bu kadar saat sabretmeseydın Nurdan.. magnezyum ıc.. ve uzan hemen.. ayakta kalma..

geçmiş olsun noraa.dikkat et kendine .sol tarafına yatıp dinlen bence

sagol canim, su son 1 ay cidden zor gecicek gibi, bi yandan bi balik da bende var...icerde kick-boks yapiyoruz, sol tarafa calisip, sagdan kafa cikariyor kaburgaya dogru....hey allahim:)))

Merhaba Güzel anneler,

Sadece son iki sayfaya bakabildim. Geçmişi okumayı gözüm yemiyor. ınşallah herkesin herşeyi yolunda gidiyordur. Öncelikle BURKOOOOO sana çoookkkk teşekkür ederiz, çokkkk güzel bi liste olmuş. Ama birden ilk sırada kendimi görünce panik olmadım desem yalan olur. Herkes için en hayırlısı neyse o olsun inşallah, hayırlı ve sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah...

Ayrıca 1000 inci sayfaya geçmişiz diyorsunuz da benim bilg.da 4000 inci sayfayı gösteriyor, nasıl oluyor anlamadım doğrusu.

Son haberler ise bugün doktora gittik. Bebişimiz geriden gelmekle beraber kilosu 2.373 olmuş. Suyumuz iyiymiş. Sadece kalp açısından erken alınmasını istiyorlar. Tahmini tarihimiz aynı gözüküyor. Pazartesi ilk kez NST'ye gireceğiz. Bakalım hayırlısı inşallah...
Benden haberler de bu kadar kızlar...

EVRıŞıM, Helinle tekrar görüştün mü, hangi hastanede doğum yapaacakmış.

ben yatıorum bakalım uyuycammı saat 1 bucuk hazır balıgımda sızmıs gidip uyuyim yanlız cok ilginc o kıpırdadıkca gazım cıktı allahtan emrah yattıda rahatım salonda.

dide afiyet olsun umarım yedigin uykunu etkilemez benimki kirazı cok sevio cikolata etkisi yaratıo seninkide seviosa sen biraz daha beklersin kuzum sızmasını:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…