eh sen de öyle diyosan düdüklenmeye devam..seçiciliğime iltifatına tenk yü
anam dexter'da ortalık karışmış yine sonuna yetiştim..
off kizlar aksamustunden beri karnim cok agriyor, hayirdir yaa...ozellikle gobegimin alt kismii mamuga kadar...
ne okulu evrim yav.okul mu kaldı? Rama dididozya biz..şu an sütümü içiyorum.bitirip dişlerimi fırçalayıp yatıcam.
norraa gecen hafta zaman zaman benimde agrılarım oldu hep derin nefesle gecirdim adet agrısı gibi karın agrım oldu
Niye agrıyor kuzum.. nasıl bir agrı.. aksam ustu dıyorsun.. saat kac oldu.. bu kadar zamandır agrı mı cekıyorsun sen?? aman diyeyim.. olmadı doktorunu bı ara..
pervin benimki uyandı ve coştu..beni uyutmayacak kararlı görünüyor.şunu da küstürür müsün lütfen?
ben dikkat etmedim aksamustunden berine nerdeyse 3 4 saat olmus uzanmadınmı hic yeni agrı sandım gazın olmasın sakın
ayni babynin dedigi gibi adetsancisi gibi ama sanki biraz daha farkli saat 10 burda, iste eve gelince 6 gibi falan basladi, uyudum uyandim hala devam etti, uzanirken cok az ama ayaga kalmaya calsinca yada yuruyunce cok artiyor...bide onun ustune kuku acisi geliyor, resmen yuruyemiyorum ben..
geçmiş olsun noraa.dikkat et kendine .sol tarafına yatıp dinlen bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?