2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

icicem magnezyum zaten dun sabah krampa ciglikla uyandim, tibet ovduda gecti biraz..ama benim anlamadigim benikinin kafa yukarda asagiya baski yapcak totosu var sadece ama oda cok asagida degilmis??yani bilmiyorum; yarin gitmiycektim normalde ise, ama son dakka bisi cikardilar, gitmem gerek, en kotu erken gelir; dinlenirim..ise gidip gelmek ayri iskence, ordayken sorun degil, yol yoruyor..

oooh,nihayet bitirdim geçmişi okumayı.bugün temizlik vardı bende,kadın çalıştı ben bittim resmen.keşke beni de yıkayıp gitseydi dedim duş alırken,ona bile halim kalmamış.son 2,5 saattir de ayağım tuzlu suyun içinde geçmişi okuyordum.

Bzı arkadaslarımız kontrol panelınden sayfalarını bır sayfa uzerınde en cok gosterımı sectıklerı ıcın oyle gosterıyor Şebnemim..

Helin bana bılgılendırme mesajı atıyor.. ben de aldıgıma daır ona cevap verıyorum.. acıkcası bırebır konusmadım hıc kendısıyle.. bır daha mesaj atarsa soracagım ona.. aklımda.

iyi geceler tatlimm..

Yarın okula gıtmeyecek misin sen?? Saat geç oldu yıne.. dünkü gibi uykusuz kalma.. dünden de uykusuzsun zaten..

nurdan doktorunu arayıp soramaz mısn? belki ne yapman gerektiğini söyler.
hadi ya...ayvayı yedik desen..ayaklarını da elliyom..böyle top top.kaburgamda.
kaydirigubbakcemile2

neşelisin emrem

cok tatlisin nevin; esine soyle o yikasin bariikaydirigubbakcemile3

slm kızlar herkese ii geceler nurdan gecmiş olsun bugün aynı şeyibende yaşadım geçmek bilmedi bi türlü sürekli dinlendim dediğin gb ayaklandığım anda gene başladı ve artı cidden bu ay zor gecicek gb..

kacakkedi bebeğini görmüşsün gözün aydın tarihinde belirlensinde haber ver...

nst ye kaçıncı haftada giriliyo arkadaşlar.ben 35+4 üm ama hiç girmedim

Doktorunun ıstegıne baglı.. bellı bı zamanı yok.. gerek gorurse gırdırıyor senı makıneye..

Aman Nıurdan... sen daha ıyı bılıyorsun bılıyorum ama yıne de ınsan uyarma ıhtıyacı hısedıyor ışte.. gerekırse işe gıtme.. dikkat et kendine..

E ne dıye kadını tuttun ki anlamadım ben şimdi?? madem bu kadar helak oldun?? Yoksa Türkce ogretmeni misiniss sis?? laelaelaelaelae

nurdan doktorunu arayıp soramaz mısn? belki ne yapman gerektiğini söyler.

sali gunu sordum bi suru sey, hamileligiin son donemi cok normal sikayetler dedi, odem agrilar vs articak dedi, tek tedavi yolu "dogurmak" dedi...simdi arasam yine ayni seyi soylicek, dinlen diycek...

ben de yatıyorum..nurdan yarın doktora git geçmezse.haberlerini bekliyorum

ay 1 saattir zor durdu ayaklarını tutmaya calıs cok eglenceli gdıkla :) ben oyle yapıom arada. oralı olma tepişsin dursun ilgilendikce sımarıo :)))

ne güzel anlatmışsın..sanki içerde değil de dışarda gibi..:)

şebnem maşallah yavrucuğuna..bebeğin doğduktan sonra farkı kapatır merak etme..dr.larına güven..senin sağlığın da çok önemli. ilk bebek senden olcak o zaman..allah hayırlısını versin

evet didecim neşeliyim :) yarında bebişimi görücem o yüzden heycan bastı belki doğum tarihim ve şeklide belli olur.

he sormuşsun doktora zaten..dinleneceksin o zaman..yarın sıyırmaya bak sen işten..öperim sizleri yol arkadaşlarım..

Şebnemim.. harıka bakmıssın evladına.. gercekten kılosu cok cok ıyı.. senın adına cok sevınıyorum.

allah bozmasın emrem.taze sen de gıcıksın vur kaç yapıyon..anladın sen onu.şimdi de ben gidiyorum işte..iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…