Kuku acısı, rahımden baskı var anlamına gelıyor.. ben de bunu su an ıs yerınden raporlu arkadasımdan bılıyorum.. doktor kesınlıkle kalkma,tam bır hafta yat demıs.. keske bu kadar saat sabretmeseydın Nurdan.. magnezyum ıc.. ve uzan hemen.. ayakta kalma..
Merhaba Güzel anneler,
Sadece son iki sayfaya bakabildim. Geçmişi okumayı gözüm yemiyor. İnşallah herkesin herşeyi yolunda gidiyordur. Öncelikle BURKOOOOO sana çoookkkk teşekkür ederiz, çokkkk güzel bi liste olmuş. Ama birden ilk sırada kendimi görünce panik olmadım desem yalan olur. Herkes için en hayırlısı neyse o olsun inşallah, hayırlı ve sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah...
Ayrıca 1000 inci sayfaya geçmişiz diyorsunuz da benim bilg.da 4000 inci sayfayı gösteriyor, nasıl oluyor anlamadım doğrusu.
Son haberler ise bugün doktora gittik. Bebişimiz geriden gelmekle beraber kilosu 2.373 olmuş. Suyumuz iyiymiş. Sadece kalp açısından erken alınmasını istiyorlar. Tahmini tarihimiz aynı gözüküyor. Pazartesi ilk kez NST'ye gireceğiz. Bakalım hayırlısı inşallah...
Benden haberler de bu kadar kızlar...
EVRİŞİM, Helinle tekrar görüştün mü, hangi hastanede doğum yapaacakmış.
ben yatıorum bakalım uyuycammı saat 1 bucuk hazır balıgımda sızmıs gidip uyuyim yanlız cok ilginc o kıpırdadıkca gazım cıktı allahtan emrah yattıda rahatım salonda.
dide afiyet olsun umarım yedigin uykunu etkilemez benimki kirazı cok sevio cikolata etkisi yaratıo seninkide seviosa sen biraz daha beklersin kuzum sızmasını:)))))))))
Yarın okula gıtmeyecek misin sen?? Saat geç oldu yıne.. dünkü gibi uykusuz kalma.. dünden de uykusuzsun zaten..
nurdan doktorunu arayıp soramaz mısn? belki ne yapman gerektiğini söyler.ayni babynin dedigi gibi adetsancisi gibi ama sanki biraz daha farkli saat 10 burda, iste eve gelince 6 gibi falan basladi, uyudum uyandim hala devam etti, uzanirken cok az ama ayaga kalmaya calsinca yada yuruyunce cok artiyor...bide onun ustune kuku acisi geliyor, resmen yuruyemiyorum ben..
hadi ya...ayvayı yedik desen..ayaklarını da elliyom..böyle top top.kaburgamda.ben yatıorum bakalım uyuycammı saat 1 bucuk hazır balıgımda sızmıs gidip uyuyim yanlız cok ilginc o kıpırdadıkca gazım cıktı allahtan emrah yattıda rahatım salonda.
dide afiyet olsun umarım yedigin uykunu etkilemez benimki kirazı cok sevio cikolata etkisi yaratıo seninkide seviosa sen biraz daha beklersin kuzum sızmasını:)))))))))
kaydirigubbakcemile2
oooh,nihayet bitirdim geçmişi okumayı.bugün temizlik vardı bende,kadın çalıştı ben bittim resmen.keşke beni de yıkayıp gitseydi dedim duş alırken,ona bile halim kalmamış.son 2,5 saattir de ayağım tuzlu suyun içinde geçmişi okuyordum.
nst ye kaçıncı haftada giriliyo arkadaşlar.ben 35+4 üm ama hiç girmedim
icicem magnezyum zaten dun sabah krampa ciglikla uyandim, tibet ovduda gecti biraz..ama benim anlamadigim benikinin kafa yukarda asagiya baski yapcak totosu var sadece ama oda cok asagida degilmis??yani bilmiyorum; yarin gitmiycektim normalde ise, ama son dakka bisi cikardilar, gitmem gerek, en kotu erken gelir; dinlenirim..ise gidip gelmek ayri iskence, ordayken sorun degil, yol yoruyor..
oooh,nihayet bitirdim geçmişi okumayı.bugün temizlik vardı bende,kadın çalıştı ben bittim resmen.keşke beni de yıkayıp gitseydi dedim duş alırken,ona bile halim kalmamış.son 2,5 saattir de ayağım tuzlu suyun içinde geçmişi okuyordum.
nurdan doktorunu arayıp soramaz mısn? belki ne yapman gerektiğini söyler.
ay 1 saattir zor durdu ayaklarını tutmaya calıs cok eglenceli gdıkla :) ben oyle yapıom arada. oralı olma tepişsin dursun ilgilendikce sımarıo :)))
Merhaba Güzel anneler,
Sadece son iki sayfaya bakabildim. Geçmişi okumayı gözüm yemiyor. İnşallah herkesin herşeyi yolunda gidiyordur. Öncelikle BURKOOOOO sana çoookkkk teşekkür ederiz, çokkkk güzel bi liste olmuş. Ama birden ilk sırada kendimi görünce panik olmadım desem yalan olur. Herkes için en hayırlısı neyse o olsun inşallah, hayırlı ve sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah...
Ayrıca 1000 inci sayfaya geçmişiz diyorsunuz da benim bilg.da 4000 inci sayfayı gösteriyor, nasıl oluyor anlamadım doğrusu.
Son haberler ise bugün doktora gittik. Bebişimiz geriden gelmekle beraber kilosu 2.373 olmuş. Suyumuz iyiymiş. Sadece kalp açısından erken alınmasını istiyorlar. Tahmini tarihimiz aynı gözüküyor. Pazartesi ilk kez NST'ye gireceğiz. Bakalım hayırlısı inşallah...
Benden haberler de bu kadar kızlar...
EVRİŞİM, Helinle tekrar görüştün mü, hangi hastanede doğum yapaacakmış.
yaaa çok gıcıksınız! nerdeydiniz 2 saat önce?
ben de yatıyorum..nurdan yarın doktora git geçmezse.haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?