2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

tamam noracım haber veririm .artık zaten sürekli evdeyim raporumu aldım dinleniyorum.ve sizleri daha rahat takip edebiliyorum.

sali gunu sordum bi suru sey, hamileligiin son donemi cok normal sikayetler dedi, odem agrilar vs articak dedi, tek tedavi yolu "dogurmak" dedi...simdi arasam yine ayni seyi soylicek, dinlen diycek...

valla bugün dr.bana da aynı şeyleri söyledi...tansiyonun çok önemli dedi..bir de kasılmalarının ne sıklıkta olduğu dedi..gerisi olağan şeylermiş..ilk 3 ay ve son 3 ay bu sıkıntılar normal dedi..

neyse kızlar ben gene yatayımmm bariii toplayamadım bugün kendimi nurdan gb listede ccook süper olmuşş ellerinize sağlıkkk cidden en güzel liste bizde
buarada 1000 lere gecmişizzzz hayırlı olsuunnn hepimizee
öptüüükk sizi kaydirigubbakcemile3

bence kimsede yazcak halde yok, herkese bi mayisiklik coktu:)))keske bilgisayar beyin hareketleriyle ne dusundugumuzu yazsa..off kyle xy izlemeyi abarttim sanirim:)))cok fantezik oldu bu da:))

bende kacayim yavastan..su agilr canimi sikti, duz uzanayim..iyi geceler..

Gene teknoloji cahilliğim ortaya çıktı desene... Çok utandımmm :))

Tahmini tarih 17.07 canım.

:))) Aminnnn...

Şebnemim.. harıka bakmıssın evladına.. gercekten kılosu cok cok ıyı.. senın adına cok sevınıyorum.

Teşekkür ederim EVRİŞİM. Sen işin zorluklarını en ii anlayansın. Çünkü sen de bencileyin aynı sıkıntıları yaşıyorsun sanıyorum.
Bebikolarımızın hepsi de sağlıklı doğarlar inşallah...

gozun aydin kacakkedi, saglikla kucagina al bebisini..

Teşekkür ederim bitanesi. Sana da geçmiş olsun canım benim. Bol bol dinlen öyleyse sen de...

Biz de seni öptük canısı...

cok tatlisin nevin; esine soyle o yikasin bariikaydirigubbakcemile3
öyleyim di mi zemuszemus
E ne dıye kadını tuttun ki anlamadım ben şimdi?? madem bu kadar helak oldun?? Yoksa Türkce ogretmeni misiniss sis?? laelaelaelaelae

kadın bütün evi hallaç pamuğu gibi atarken ben 2 tane mutfak dolabının içinde boğuldum mafoldumben

öyleyim di mi zemuszemus

kadın bütün evi hallaç pamuğu gibi atarken ben 2 tane mutfak dolabının içinde boğuldum mafoldumben

Neyse ki EVRİŞİMle ben akıllılık edip bütün işleri ve hazırlıkları erkenden bitirmişiz. Bu sıcaklarda ve son dönemlere yaklaştıkça bizim sıkıntılar da arttı çünkü. Hiç gözüm yemiyor doğrusu bişi yapmak. Zaten artık yemek yapmayı bile yasakladı doktorum.

Benim karnım acıktı kızlar. <bugün akşam yemeği beni tatmin etmedi. Evde hiç ekmek yok.
Kociş sağolsun üşenmedi, fırına sıcak pide almaya gitti. Tost, peynir, pide ve karpuz üçlüsünü uygulayacağız.
Kocişin de karnı acıkmış, yoksa yormazdım onu bu saatte kendim için.
Gerçi o sever gece sıcak pideyle kahvaltı yapmayı. Eskiden öyle bi alışkanlığı varmış.
Evlendik, her gece canı pide istiyor, gece mece demiyor, 24:00'da sıcak pide alıyor. Eeee ben de ona kahvaltı hazırlıyorum, derken benim de canım çekiyor. Beraber ye Allah ye her gece. Baktım olmuyor, bizim kilolar alıp başını gidecek. Dur dedim yaaa. Ondan sonra yemez olduk.
O yüzden onun en büyük zevki, gece pide almak. Yani ben gaddar değilim o kadar, yanlış anlaşılmasın :))

afiyet olsun canım,iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…