evet didecim neşeliyim :) yarında bebişimi görücem o yüzden heycan bastı belki doğum tarihim ve şeklide belli olur.
yaaa çok gıcıksınız! nerdeydiniz 2 saat önce?
sali gunu sordum bi suru sey, hamileligiin son donemi cok normal sikayetler dedi, odem agrilar vs articak dedi, tek tedavi yolu "dogurmak" dedi...simdi arasam yine ayni seyi soylicek, dinlen diycek...
alla allaaa yatdık devrildik oğlumla, sisi mi bekliyces lülülülülülü
alla allaaa yatdık devrildik oğlumla, sisi mi bekliyces lülülülülülü
Bzı arkadaslarımız kontrol panelınden sayfalarını bır sayfa uzerınde en cok gosterımı sectıklerı ıcın oyle gosterıyor Şebnemim..
Helin bana bılgılendırme mesajı atıyor.. ben de aldıgıma daır ona cevap verıyorum.. acıkcası bırebır konusmadım hıc kendısıyle.. bır daha mesaj atarsa soracagım ona.. aklımda.
slm kızlar herkese ii geceler nurdan gecmiş olsun bugün aynı şeyibende yaşadım geçmek bilmedi bi türlü sürekli dinlendim dediğin gb ayaklandığım anda gene başladı ve artı cidden bu ay zor gecicek gb..
kacakkedi bebeğini görmüşsün gözün aydın tarihinde belirlensinde haber ver...
ne güzel anlatmışsın..sanki içerde değil de dışarda gibi..:)
şebnem maşallah yavrucuğuna..bebeğin doğduktan sonra farkı kapatır merak etme..dr.larına güven..senin sağlığın da çok önemli. ilk bebek senden olcak o zaman..allah hayırlısını versin
Şebnemim.. harıka bakmıssın evladına.. gercekten kılosu cok cok ıyı.. senın adına cok sevınıyorum.
gozun aydin kacakkedi, saglikla kucagina al bebisini..
neyse kızlar ben gene yatayımmm bariii toplayamadım bugün kendimi nurdan gb listede ccook süper olmuşş ellerinize sağlıkkk cidden en güzel liste bizde
buarada 1000 lere gecmişizzzz hayırlı olsuunnn hepimizee
öptüüükk sizi kaydirigubbakcemile3
öyleyim di mi zemuszemuscok tatlisin nevin; esine soyle o yikasin bariikaydirigubbakcemile3
E ne dıye kadını tuttun ki anlamadım ben şimdi?? madem bu kadar helak oldun?? Yoksa Türkce ogretmeni misiniss sis?? laelaelaelaelae
öyleyim di mi zemuszemus
kadın bütün evi hallaç pamuğu gibi atarken ben 2 tane mutfak dolabının içinde boğuldum mafoldumben
Benim karnım acıktı kızlar. <bugün akşam yemeği beni tatmin etmedi. Evde hiç ekmek yok.
Kociş sağolsun üşenmedi, fırına sıcak pide almaya gitti. Tost, peynir, pide ve karpuz üçlüsünü uygulayacağız.
Kocişin de karnı acıkmış, yoksa yormazdım onu bu saatte kendim için.
Gerçi o sever gece sıcak pideyle kahvaltı yapmayı. Eskiden öyle bi alışkanlığı varmış.
Evlendik, her gece canı pide istiyor, gece mece demiyor, 24:00'da sıcak pide alıyor. Eeee ben de ona kahvaltı hazırlıyorum, derken benim de canım çekiyor. Beraber ye Allah ye her gece. Baktım olmuyor, bizim kilolar alıp başını gidecek. Dur dedim yaaa. Ondan sonra yemez olduk.
O yüzden onun en büyük zevki, gece pide almak. Yani ben gaddar değilim o kadar, yanlış anlaşılmasın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?