2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Herkes gitmiş yaaaa...
Hepi topu bi gece sohbet edelim dedik, herkeşler uykuya yenik düşmüş anlaşılan.
Neyse şimdi kociş gelir ben de mutfağa doğru gideyim yavaş yavaş.
Herkese ıyi gecelerrr güzel anneler...

gunaydınss hayırlı cumalar,

dun muhabbetten sonra gittim yerime yattım sızmısım ama yarım saat birden uyandım uyuyamadım geldim salona yattım 3bucugu geciodu uyandım sonra yerime gittim camıda actım sonra boluk boluk wc muhabbeti su muhabeti kalktım iste sabahı ettik. resmen gece olsun istemiyorum. 1 haftayı daha devirdik yahu hepimize hayırlı olsun bakalım

günaydın kızlar

Fırfırlı, allı dallı şeylerden hiç hazzetmem:dilcikar:Bizde bu var. Buyrun:

harika olmuş eline sağlık şimdiye kadar kk da yapılan en güzel listedir hihoyyyt

aman boşver takma insanlara batıl inançlar sadece kafamızı şişiriyor

ben 32 de girdim ilk sonradki kontrolumdede girdim sonrakindede gircem...:) boyle boyle gidio

nst ne kadar erken olmuş her hafta alıyorlar demek nst ye doktoruma sorayım bari beni ne zaman alırlar
işyerinde bir şef var kesin kasılma başlarsa sebebi o olur sinir oluyorum da aman sakın burada doğurma diyor sanki doğursam beni hastaneye taşımak ona kalacak kendisi bilmem kaç yaşında müzmin bekarda işyerinde bekar yaşı geçkin hatun üstü olanlar beni anlıyorlardır

2 hafta daha işe geleceğim ama sıcak, şef ve iş yoğunluğuna dayanabilirsemmmm oyyy oyyy

bu arada
dün akşam eşim 2 avize taktı bir de puseti kurduk yorulduk valla 1 de ancak yattık avize takarken bende fener tuttum ama malum akşam yapınca ekstra ışık gerekiyor

Günaydın kızlar. Akşam piknik yaptık sahilde. Şimdi de bebişimle acıktık, babamızın uyanmasını bekliyoruzmirmirmirmir Listeyi beğenmenize sevindim. Mutlu mesut doldurmak dileğiylea.s.
Ya var ya sen harıkasın,nefissss olmuş beaa.. ama bana seninle ugrasacak malzeme bırak lütfen.. herseye cart cart bole cevap.. nereye kadar yaneeeee zemuszemus
Memelerim var:jeyyar:Hala onlarla uğraşabilirsinlaelaelaelaelae
ICE AGE in fragmanını izledim süper gene yaa :) dötüm yemiyo ama sinemaya gitmeye.. taaa oraya nasıl gideyim yaaa.. (
Biz götürelimyerimseniben
senlenmis topik yine:))
Ben yoktum ya, ondandır:dilcikar:
off kizlar aksamustunden beri karnim cok agriyor, hayirdir yaa...ozellikle gobegimin alt kismii mamuga kadar...

Mamuk ne yav?:uhm:

ilk günaydın benden olsun..haftanın son iş günü ve bundan gayri iki haftam daha var sonra yatış inşallah

sen daha erken ayrılıyorsun benden fasulyeko..ben 37 ye kadar çalışacağım.herşey doğum sonrası için

ilk günaydın benden olsun..haftanın son iş günü ve bundan gayri iki haftam daha var sonra yatış inşallah

Benden de günaydın..

Benim önümüzdeki hafta son Dide'm. 37. haftanın sonuna kadar çalışırım diyordum ama ı-ıh, yemedi.. Geçmiş senelerden kalan iznim var, ona sayıyorum. Bir de bizim trafik gözümü korkuttu. Dün de fenaydım, ara ara girdim topiğe ama kalamadım. Yattım dinlendim bütün gece..

Benim kocişim bu akşam annesine gidiyor, Mersin'e.. Pazartesi akşamı dönecek kısmetse.. Kardeşim gelecek yanıma.. Yarın doktordan sonra ben de İzmit'e annemlere geçeceğim. Hamilelikten olsa gerek pek bir koydu bana kocişin gidişi..senağlama Neyse, hayırlısıyla gitsin gelsin bakalım..

Kızlar burada bir sürü işim var, yapmam gereken ama hiç birine dokunasım yok.. puffff... Saat 10'a geliyor ben daha çalışmaya başlamadım.. İnsanda konsantrasyon da kalmıyor ki..

günaydıııııııııııııııın.
evde olmak çok güzel kaydirigubbakcemile2 Allah tüm çalışan hamilelere tez zamanda nasip etsin :Saruboceq:
benim bugün doktor kontrolüm var,hastaneden sonra anneme gidip 1 hafta kadar orada kalacağım.ama yalnız dönmeyeceğim.ablam,eniştem ve yeğenim doğuma kadar bizdeler,sonrasında da annem.
uzuuuuuuuuun bir süre için bugün evde başbaşa geçen son gün :1shok:
annemdeyken ve evime döndüğümde girip yazarım,sadece biraz seyrek olur. ( sanki şimdi çok sık girebiliyorum da naniknanik )
öpüldünüsssss.

dide dayanabildigin kadar dayan canım sonrasındaki izinlerinde rahat edersin
onurlu mücadeleme sonuna kadar devam edeceğim..bu gün hiç randevu vermedim..iş yok güç yok..ama yine de zor duruyorum.uzanacak bir yer olsa keşke.
senin durumun farklı tabi.buralarda trafik falan yok bol bol tresik canavarı var onlardan korkulur ancak.bir de biz salifoyla aynı işyerindeyiz.sabah arabayla birlikte geliyoruz.o olmasa bu kadar zaman çalışabilir miydim bilmiyorum doğrusu. Allah kavuştursun çabucak gelir eşin inşallah.İzmit'te güzel vakit geçirirsin artık ne güzel..ben de bir yerlere atlayıp gitmek istiyorum..yolculuk yapmak istiyorum.tıkıldık bu sene
Batman'a :sinifsinif:

Ben de bugün doktora gideceğimhihoyyytBakalım ne kadar olmuş bizim kuzucukopuyorumnanaktan

sen daha erken ayrılıyorsun benden fasulyeko..ben 37 ye kadar çalışacağım.herşey doğum sonrası için

ay evet 36. hafta çalışmış olacağım yok dayanamıyorum zaten çok sıcak hava iş de çok sinirlenip raporu alıp daha erkenden vermeye bile yeltenebilirim

Allah kavuştursun

bende değişik bir yerlere gitmek istiyorum aslında ama hayalden öteye geçmez kocaman göbeğimle yol falan yapamam
benim de abim izmitte oturuyor ebruska ama nadiren gidebiliyoruz abimle eşi daha sık geliyorlar

günaydııııııııııın herkese.. arkadaışımı havaalanına bırakdık geldik.. sabah sabah bu kadar sıcak mı olur yahu..resmen boncuk boncuk terledim....aşırı sıcak hissetmek dışında hiçbir şikayetim yok Mehmet Akif le beraber olmakdan ama bu sıcak basması geçici menapoz dönemi tam manasıyla mahvediyor..napalım bunda şükür tek derdimiz bu olsun..
bu arada dün doktorumu aradım ve jubile olayını sordum. oda 32 den başlıyor yasak dedi. yani biz farkında olmadan bu hafta jubilemizi yapmışız..

burko furko burkooo harika bi liste olmuş ayhh ellerine saglık.. ben çok begendim valla...Rabbim hepimizi saglıkla zamanında o sıralarda görmeyi nasip etsin..

Uykusuzz geçen bi gecenin ardından günaydın kızlarr mirmirmirmir
Nasıl bi bilinçaltı varsa bende gündüz neye taktıysam ne düşündüysem gece rüyamda yaa... zaten aralıklarla güç bela uyuyorum onda da saçma sapan rüyalar görüüncee yorgun bi şekilde başlıyorum yeni günee..Çok üzgünüm çoook neysee açılırım birasdann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…