afiyet olsun canım,iyi geceler
nst ye kaçıncı haftada giriliyo arkadaşlar.ben 35+4 üm ama hiç girmedim
Fırfırlı, allı dallı şeylerden hiç hazzetmem:dilcikar:Bizde bu var. Buyrun:
Masallah bebegine, cok guzel kilosu boyu...
Ya bana temizlige yardima gelen kadinda tutturdu, bebege sakin fazla bisey almayin, hatta hic almayin, ugursuzluktur diye, her geldiginde bisey almis olarak goruyor ve ayni cumleyi kuruyor, moralim bozuluyor...puseti magazada deposunda biraktik biz, temmuz sonu gibi alicam.. ya dedim cocuk dogunca ne giycek nerde yaticak peki??
ben 32 de girdim ilk sonradki kontrolumdede girdim sonrakindede gircem...:) boyle boyle gidio
Memelerim var:jeyyar:Hala onlarla uğraşabilirsinlaelaelaelaelaeYa var ya sen harıkasın,nefissss olmuş beaa.. ama bana seninle ugrasacak malzeme bırak lütfen.. herseye cart cart bole cevap.. nereye kadar yaneeeee zemuszemus
Biz götürelimyerimsenibenICE AGE in fragmanını izledim süper gene yaa :) dötüm yemiyo ama sinemaya gitmeye.. taaa oraya nasıl gideyim yaaa..(
Ben yoktum ya, ondandır:dilcikar:senlenmis topik yine:))
off kizlar aksamustunden beri karnim cok agriyor, hayirdir yaa...ozellikle gobegimin alt kismii mamuga kadar...
ilk günaydın benden olsun..haftanın son iş günü ve bundan gayri iki haftam daha var sonra yatış inşallah
onurlu mücadeleme sonuna kadar devam edeceğim..bu gün hiç randevu vermedim..iş yok güç yok..ama yine de zor duruyorum.uzanacak bir yer olsa keşke.dide dayanabildigin kadar dayan canım sonrasındaki izinlerinde rahat edersin
senin durumun farklı tabi.buralarda trafik falan yok bol bol tresik canavarı var onlardan korkulur ancak.bir de biz salifoyla aynı işyerindeyiz.sabah arabayla birlikte geliyoruz.o olmasa bu kadar zaman çalışabilir miydim bilmiyorum doğrusu. Allah kavuştursun çabucak gelir eşin inşallah.İzmit'te güzel vakit geçirirsin artık ne güzel..ben de bir yerlere atlayıp gitmek istiyorum..yolculuk yapmak istiyorum.tıkıldık bu seneBenden de günaydın..
Benim önümüzdeki hafta son Dide'm. 37. haftanın sonuna kadar çalışırım diyordum ama ı-ıh, yemedi.. Geçmiş senelerden kalan iznim var, ona sayıyorum. Bir de bizim trafik gözümü korkuttu. Dün de fenaydım, ara ara girdim topiğe ama kalamadım. Yattım dinlendim bütün gece..
Benim kocişim bu akşam annesine gidiyor, Mersin'e.. Pazartesi akşamı dönecek kısmetse.. Kardeşim gelecek yanıma.. Yarın doktordan sonra ben de İzmit'e annemlere geçeceğim. Hamilelikten olsa gerek pek bir koydu bana kocişin gidişi..senağlama Neyse, hayırlısıyla gitsin gelsin bakalım..
sen daha erken ayrılıyorsun benden fasulyeko..ben 37 ye kadar çalışacağım.herşey doğum sonrası için
Benden de günaydın..
Benim önümüzdeki hafta son Dide'm. 37. haftanın sonuna kadar çalışırım diyordum ama ı-ıh, yemedi.. Geçmiş senelerden kalan iznim var, ona sayıyorum. Bir de bizim trafik gözümü korkuttu. Dün de fenaydım, ara ara girdim topiğe ama kalamadım. Yattım dinlendim bütün gece..
Benim kocişim bu akşam annesine gidiyor, Mersin'e.. Pazartesi akşamı dönecek kısmetse.. Kardeşim gelecek yanıma.. Yarın doktordan sonra ben de İzmit'e annemlere geçeceğim. Hamilelikten olsa gerek pek bir koydu bana kocişin gidişi..senağlama Neyse, hayırlısıyla gitsin gelsin bakalım..
onurlu mücadeleme sonuna kadar devam edeceğim..bu gün hiç randevu vermedim..iş yok güç yok..ama yine de zor duruyorum.uzanacak bir yer olsa keşke.
senin durumun farklı tabi.buralarda trafik falan yok bol bol tresik canavarı var onlardan korkulur ancak.bir de biz salifoyla aynı işyerindeyiz.sabah arabayla birlikte geliyoruz.o olmasa bu kadar zaman çalışabilir miydim bilmiyorum doğrusu. Allah kavuştursun çabucak gelir eşin inşallah.İzmit'te güzel vakit geçirirsin artık ne güzel..ben de bir yerlere atlayıp gitmek istiyorum..yolculuk yapmak istiyorum.tıkıldık bu sene
Batman'a :sinifsinif:
Güzel haberlerle dön inş :Saruboceq:Ben de bugün doktora gideceğimhihoyyytBakalım ne kadar olmuş bizim kuzucukopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?