Ben de bugün doktora gideceğimhihoyyytBakalım ne kadar olmuş bizim kuzucukopuyorumnanaktan
Günaydııın....a.s.ilk günaydın benden olsun..haftanın son iş günü ve bundan gayri iki haftam daha var sonra yatış inşallah
Allah kavuştursun canımm :teselli:Benden de günaydın.. Benim önümüzdeki hafta son Dide'm. 37. haftanın sonuna kadar çalışırım diyordum ama ı-ıh, yemedi.. Geçmiş senelerden kalan iznim var, ona sayıyorum. Bir de bizim trafik gözümü korkuttu. Dün de fenaydım, ara ara girdim topiğe ama kalamadım. Yattım dinlendim bütün gece..
Benim kocişim bu akşam annesine gidiyor, Mersin'e.. Pazartesi akşamı dönecek kısmetse.. Kardeşim gelecek yanıma.. Yarın doktordan sonra ben de İzmit'e annemlere geçeceğim. Hamilelikten olsa gerek pek bir koydu bana kocişin gidişi..senağlama Neyse, hayırlısıyla gitsin gelsin bakalım..
Sana da canııımmm a.s.günaydınnnn herkese hayırlı cumalar.....
Günaydııııııııın a.s.günaydııııııııııın herkese..
Ooooh ne güzel valla.. sefan olsun canım.. darısı başımıza artık..günaydıııııııııııııııın.
evde olmak çok güzel kaydirigubbakcemile2 Allah tüm çalışan hamilelere tez zamanda nasip etsin :Saruboceq:
benim bugün doktor kontrolüm var,hastaneden sonra anneme gidip 1 hafta kadar orada kalacağım.ama yalnız dönmeyeceğim.ablam,eniştem ve yeğenim doğuma kadar bizdeler,sonrasında da annem.
uzuuuuuuuuun bir süre için bugün evde başbaşa geçen son gün :1shok:
annemdeyken ve evime döndüğümde girip yazarım,sadece biraz seyrek olur. ( sanki şimdi çok sık girebiliyorum da naniknanik )
öpüldünüsssss.
Ben de bugün doktora gideceğimhihoyyytBakalım ne kadar olmuş bizim kuzucukopuyorumnanaktan
ay evet 36. hafta çalışmış olacağım yok dayanamıyorum zaten çok sıcak hava iş de çok sinirlenip raporu alıp daha erkenden vermeye bile yeltenebilirim
Allah kavuştursun
bende değişik bir yerlere gitmek istiyorum aslında ama hayalden öteye geçmez kocaman göbeğimle yol falan yapamam
benim de abim izmitte oturuyor ebruska ama nadiren gidebiliyoruz abimle eşi daha sık geliyorlar
Günaydııın....a.s.
Allah kavuştursun canımm :teselli:
Sana da canııımmm a.s.
Günaydııııııııın a.s.
randevun kaçta? aynı günde,aynı hastanedeyiz hihoyyyt
Üçte. Seninki?
çok tembelsiniz çoooook.eylül anneleri 1310 sayfa yazmış.
burko ve nevin güzel haberlerle gelin.hastaneden çıktıktan sonra gidin bir şeyler yitin için..ohhh mis mis
dideee yemek deme gözüm dönüyor-tatlicadiarzu-açım aççç karnım acıktı yavvv daha 1,5 saat var yemeğe offff benim yerimede yiyin dr. dan çıkınca:icecream:
BURKO ve KEOPS dr'dan hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah bizi haber vermeyi unutmayın gelir gelmez....
EBRUSKA allah kavuştursun eşinle bencede evde yanlız kalma izmit yakın ailenin yanında olman dahi iyi olur.... benimde eşim hafta sonu düğün var bursaya gidecek şimdiden tasası tuttu pazar günü öğleden sonra gidecek gece kaçta gelir bilmiyorum o gelene kadar da uyuyamam ki ben aklım hep onda kalıyor..... inşallah sağ sağlim kazasız belasız gelir eşlerimiz.....
canım niye açkalıyorsun.sandiviç falan götürsene yanında.acıktıkça bir iki ısırık alırsın.ben öyle yapıyorum
Milkshake, sen nerdeydin canım? Senin eşin de hayırlısıyla gider gelir inşallah.. Ben 35. haftamı bitirmek üzereyim, bazen hiç doğurmayacakmışım gibi hissetsemde, iş yalnız kalmaya gelince yemiyo tabii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?