2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ilk günaydın benden olsun..haftanın son iş günü ve bundan gayri iki haftam daha var sonra yatış inşallah
Günaydııın....a.s. Allah kavuştursun canımm :teselli:
günaydınnnn herkese hayırlı cumalar.....
Sana da canııımmm a.s.
günaydııııııııııın herkese..
Günaydııııııııın a.s.

iremcim hormonlar basa bela acılırsın insallah gece kotu gecince bende kendimi cok mutsuz hisediorum aglamaklı oluyorum hep karadenizde batan tum gemiler benimmis gibi glio anlıyacgın bu yasadıgın cokkk normal canım

Dide, boşver canım.. gezme tozma işlerinden ben çoktaan vazgeçtim..benimki bir nevi mecburiyet. evde yalnız kalmamak için işte.. neyseki istanbul-izmit yakın. yoksa daha uzak bir yere gitmeyi düşünemiyorum bile..

Ooooh ne güzel valla.. sefan olsun canım.. darısı başımıza artık..

Ben de bugün doktora gideceğimhihoyyytBakalım ne kadar olmuş bizim kuzucukopuyorumnanaktan

Güzel haberlerini bekliyoruz Burko'cum..

Sağol canım.. inşallah hayırlısıyla gelir kociş.. Annem gelebilseydi yanıma, ben de kendi evimde olmayı tercih edecektim ama evde misafir var, mecbur bana yol gözüktü :)

Günaydııın....a.s.
Allah kavuştursun canımm :teselli:

Sana da canııımmm a.s.

Günaydııııııııın a.s.

Sağol İrem.. Kociş de pek hüzünlü.. Sanırım şimdiden 3 kişi olma duygusuna alıştık.. insanın yüreği daralıyor bazen, böyle yola giden olunca aman hayırlısıyla gitsin gelsin diyorsun..

BURKO ve KEOPS dr'dan hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah bizi haber vermeyi unutmayın gelir gelmez....

EBRUSKA allah kavuştursun eşinle bencede evde yanlız kalma izmit yakın ailenin yanında olman dahi iyi olur.... benimde eşim hafta sonu düğün var bursaya gidecek şimdiden tasası tuttu pazar günü öğleden sonra gidecek gece kaçta gelir bilmiyorum o gelene kadar da uyuyamam ki ben aklım hep onda kalıyor..... inşallah sağ sağlim kazasız belasız gelir eşlerimiz.....

çok tembelsiniz çoooook.eylül anneleri 1310 sayfa yazmış.

burko ve nevin güzel haberlerle gelin.hastaneden çıktıktan sonra gidin bir şeyler yitin için..ohhh mis mis

çok tembelsiniz çoooook.eylül anneleri 1310 sayfa yazmış.

burko ve nevin güzel haberlerle gelin.hastaneden çıktıktan sonra gidin bir şeyler yitin için..ohhh mis mis

dideee yemek deme gözüm dönüyor-tatlicadiarzu-açım aççç karnım acıktı yavvv daha 1,5 saat var yemeğe offff benim yerimede yiyin dr. dan çıkınca:icecream:

dideee yemek deme gözüm dönüyor-tatlicadiarzu-açım aççç karnım acıktı yavvv daha 1,5 saat var yemeğe offff benim yerimede yiyin dr. dan çıkınca:icecream:

canım niye açkalıyorsun.sandiviç falan götürsene yanında.acıktıkça bir iki ısırık alırsın.ben öyle yapıyorum

Milkshake, sen nerdeydin canım? Senin eşin de hayırlısıyla gider gelir inşallah.. Ben 35. haftamı bitirmek üzereyim, bazen hiç doğurmayacakmışım gibi hissetsemde, iş yalnız kalmaya gelince yemiyo tabii :)

canım niye açkalıyorsun.sandiviç falan götürsene yanında.acıktıkça bir iki ısırık alırsın.ben öyle yapıyorum

simit gelmesini bekliyorum kuzum... normalde bu saatlerde acıkmam sabah kahvaltısız işe gelmediğim için 12'ye kadar idare ediyordu ama bu sabah kahvaltıyı güzelce yapamadım pek canım istemedi o yüzden acıktımdelikafadulden bekliyorum gelsin diye simit 10 dk. dır sanki fırında geliyor altı üstü 2 kat alttan çay ocağından gelecek ama hala beklemedeyimÇok üzgünüm çoook

ne yazmıs o cikcik eyluller oyle 1350 sayfa. hepsi teker teker gunaydın yamıstır sonra nasılsınız yazmıstır sonrada hepsi teker teker ii geceler yazmıstır:) digerlerinde oldugu gibi :))

Aklıma birşey takıldı.. Şimdi sezaryende ameliyat giysileri giydiriyorlar da, normal doğumda üstümüzde kendi kıyafetlerimiz mi oluyor acep? :uhm:

bendede 2 sabahtır bir istahsızlık sozkonusu. sabah sabah ayran ictim bugun tost ayran canım hicbisi istemedi anca onlar kesti

Milkshake, sen nerdeydin canım? Senin eşin de hayırlısıyla gider gelir inşallah.. Ben 35. haftamı bitirmek üzereyim, bazen hiç doğurmayacakmışım gibi hissetsemde, iş yalnız kalmaya gelince yemiyo tabii :)

ben bozüyükteyim canım bursa buraya aşağı yukarı otobüsle 2 saat kadar sürüyor ama gece yolda olacak olması beni düşündürüyor.... küçüklüğümden beri yenemediğim birşey biri yola çıkacağı zaman çok tedirgin oluyorum ben babamı çok küçükken trafik kazasında kaybettiğim için o benim bilinç altımda biryerlerde yer etmiş...... ben yanlız kalmayacağım kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz zaten yemekleri falan beraber yiyiyoruz..... hamile kaldığımdan beri nerdeyse yola çıkmadım diyebilirim dr.a eskişehire gidiyoruz onun haricinde..... hoş gözüm yemiyor zaten yola da çıkmayı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…