2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Aklıma birşey takıldı.. Şimdi sezaryende ameliyat giysileri giydiriyorlar da, normal doğumda üstümüzde kendi kıyafetlerimiz mi oluyor acep? :uhm:

canım tam olarak bilmiyorum ama ondada ameliyat önlüklerini giydiriyorlardır.....çünkü bebek doğar doğmaz kucağına veriyorlar kıyafetlerle olsa olmaz büyük ihtimal önlük vardır ondada.....

ne yazmıs o cikcik eyluller oyle 1350 sayfa. hepsi teker teker gunaydın yamıstır sonra nasılsınız yazmıstır sonrada hepsi teker teker ii geceler yazmıstır:) digerlerinde oldugu gibi :))

cikcik eyluller ha? alemsin :roflol:

geçmişte de bebiş için hoşik yazmıştın, o da çok güldürdü beni.. yesinler senin "hoşik"ini..lülülülülülü

iremcim hormonlar basa bela acılırsın insallah gece kotu gecince bende kendimi cok mutsuz hisediorum aglamaklı oluyorum hep karadenizde batan tum gemiler benimmis gibi glio anlıyacgın bu yasadıgın cokkk normal canım
Evet canım yaa.. aynen bende dokunsalar ağlayacağım moduna giriyorum ara ara.. hormonlar feci dalga geçioo bizimle şu aralar.. neyse geçicek inşallah.. bi doğuralım bi de lohusa dönemini atlatalım tamamdır yerimseniben
GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR nasılsınız kızlar
Sanada hayırlı cumalar canım.. Ben birass uykusuzum, sen?
Sağol İrem.. Kociş de pek hüzünlü.. Sanırım şimdiden 3 kişi olma duygusuna alıştık.. insanın yüreği daralıyor bazen, böyle yola giden olunca aman hayırlısıyla gitsin gelsin diyorsun..
Çok ii anlıyorum.. Önceden de çok düşkündük birbirimize ama bu hamilelik çok daha fazla bağladı eşimle beni birbirimize.. Allah vericekse de hep böle kısa ayrılıklar versin.. Mesafe ayrılığı olsun, gönül ayrılığı olmasın yeter ki yerimseniben
günaydın kızlar.hayırlı cumalar
güünnayyyydıınnn kızlarr
Sizede günaydın kızlar.. Hayırlı cumalar....

Aklıma birşey takıldı.. Şimdi sezaryende ameliyat giysileri giydiriyorlar da, normal doğumda üstümüzde kendi kıyafetlerimiz mi oluyor acep? :uhm:

geceliğini giyceksin canımmm...ben doğum için pek pahalı olmayan önden düğmeli dizlerimde gecelik aldımm

ebruska evet hoşşik lafını sevdim ben nedense . ozellikle yigenim icin kullanırdık 9 aylık nedense dun benimkinede diyesim geldi :))) sevimli gelio bana sıpa gibi gelio yani

neeyyse kızlar eşim evde 10 gün raporlu kolu alçıdada kalkıppp kahvaltı neyim yapalım ben yedim ama gene yiyeyimmm

ben kahvaltı da etsem 12'ye kadar duramıyorum bu aralar..bu balık yağı iştah mı yapıyor nedir..dünyayı yiyesim var
bendede 2 sabahtır bir istahsızlık sozkonusu. sabah sabah ayran ictim bugun tost ayran canım hicbisi istemedi anca onlar kesti
bana da gönder şu iştahsızlığı baby

Milkshake, Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun babanın.. canım aklına kötü şeyler getirmemeye çalış gene de.. Haklısın, insan tedirgin oluyor, olmamak elde değil.. ben de aynı şeyleri hissederim hep böyle zamanlarda.. Kendimi rahatlatmak için "insanın kaderinde ne varsa onu yaşar" diye düşünüp herşeyin Allah'ın takdirinde olduğunu hatırlatırım kendime.. Maneviyatına sığındığı zaman insan, daha dayanıklı oluyor.

Aman off neyse.. :) Kızcaklar bize şimdi.. gidip gelcekler işte, olay yaptık sabah sabah :)

Normal doğum konusunda haklısın.. İlla ki bişeyler giydirirler di mi.. Böyle garip garip sorular takılıyor benim de aklıma.. :kedi:

gobek showa foto ekledim . gorumcem merak ediodu onun icin cektim msnden yolladım sonrada bosa gitmeden showa ekliyim bari dedim:))

aynen bende oyle yapıorum sırtımı dayadıgım zaman tum endiselerim korkularım gecio ne olcaksa bisekilde olcak ve yasanacak diorum senin ustunede plan yapan rabbin var diorum . oyle rahatlıorum . yine yapacagımı yapıp gerisini mevlaya bırakıorum

ben simdilik kacıyorum su ortuleri filan kaldırayım yıkayım cıkıp temizlik malzemesi alayım yarına hazırlık yapayım kız beni ekmezse yarın temizlik gunumuz

ebruska evet hoşşik lafını sevdim ben nedense . ozellikle yigenim icin kullanırdık 9 aylık nedense dun benimkinede diyesim geldi :))) sevimli gelio bana sıpa gibi gelio yani
Oyyy, ne sevimli bir "hoşşik" olacaktır o.. benim de hoşuma gitti bu arada..

neeyyse kızlar eşim evde 10 gün raporlu kolu alçıdada kalkıppp kahvaltı neyim yapalım ben yedim ama gene yiyeyimmm

geçmiş olsun canım kocana..

Gecelik konusunda belki hastaneden hastaneye uygulama değişiyordur... Bak bugüne kadar hiç aklıma gelmemişti bunu normal doğum yapan birine sormak.. hastanede giymek için özene bezene aldığımız cicileri doğum anında paralamak pek mantıklı gelmedi bana..

ben kahvaltı da etsem 12'ye kadar duramıyorum bu aralar..bu balık yağı iştah mı yapıyor nedir..dünyayı yiyesim var

bana da gönder şu iştahsızlığı baby

aman ben kullanmıyorum ama benimde iştahım bu aralar tavan yaptı.... önüme ne gelirse yiyiyorum bakalım yarın dr. a gidicem tartıya çıkmaya korkuyorum kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi onları alırken tartarlar ya......

tabiki kaderimizde ne varsa onu yaşarız kuzum hamilelik bizi bayağı bir tuhaf yaptı haaakafamçokkarıştı sağlıkla gider gelirler inşallah..... aslında alışkın olmadığımızdan kaynaklıyor eşi hergün yada ayda birkaç kez yola çıkan insanlar bir müddet sonra alışıyor benim eşim senede böyle zorunlu durumlarda birkaç kez yola çıktığı için yanlız o yüzden biz alışkın değiliz ondan tedirgin oluyoruz.....

valla canım benim aklıma normal doğumlu ilgili en ufak bir soru takılmıyor çünkü bebeğim hala ters dönmediği için dönmeyede hiç niyeti yok kafasını dayıyor iki göğsümün arasına midemi fena yapıyor midem ağrıyor yanıyor kız aşağıya ineceğine yavaş yavaş yukarı çıkıyor benimki:roflol: ters işte şimdiden inat olacak ilk başlar çok aşağıdaydı 4 boyutluda bile yeterli görüntü alamıyorduk göbeğimin aşağısında nerdeyse kasıklarımda duruyordu yürürken bile zorlanıyordum ozaman babasıyla kızım çık yukarı diye tembihliyorduk şimdide inmesi gerekirken yukarı çıkıyor hiçte niyeti yok hayırlısı artık...... bana sezeryan yolları gözüküyor hiçbirşeyden korkum yok yeterki kuzum kollarımda olsun dr. nasıl doğurtursa doğurtsun beni:sm_cool:

geçmiş olsun
başa ağrısından çıldırdığım halde zorla belki 1 tane içmişimdir uyarın için teşekkürler canım
sat'a göre tam bir ayım kaldı.heycandan çatlıyorum.yarın doktora gidicem bakalım neler diyecek
hayırlı haberlerle gel canım
sancınız olduğunda fırsat buldukça sola yatın geçmiş olsun bayadır var sancın anlattığına göre rahim büyüdüğü içinde ağrı oluyor dikkatet canım
nst ye kaçıncı haftada giriliyo arkadaşlar.ben 35+4 üm ama hiç girmedim
benim bu kontrolde bakıldı 35+4 düm bu haftadan sonra hep bakacağız dedi dohturum
güle güle kirlet canım yarında benim temizlikçi gelicek insan dolan dolana yoruluyor
oh yarsın kuzuna abartma ama
hayırlı haberlerle gelin evde olmak başka gerçekten darısı izni bekleyen arkadaşlara
Ben de bugün doktora gideceğimhihoyyytBakalım ne kadar olmuş bizim kuzucukopuyorumnanaktan
sende güzel haberlerle gel canım
gobek showa foto ekledim . gorumcem merak ediodu onun icin cektim msnden yolladım sonrada bosa gitmeden showa ekliyim bari dedim:))

maşalah göbişine canım kaç kilo aldın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…