Aklıma birşey takıldı.. Şimdi sezaryende ameliyat giysileri giydiriyorlar da, normal doğumda üstümüzde kendi kıyafetlerimiz mi oluyor acep? :uhm:
ne yazmıs o cikcik eyluller oyle 1350 sayfa. hepsi teker teker gunaydın yamıstır sonra nasılsınız yazmıstır sonrada hepsi teker teker ii geceler yazmıstır:) digerlerinde oldugu gibi :))
Evet canım yaa.. aynen bende dokunsalar ağlayacağım moduna giriyorum ara ara.. hormonlar feci dalga geçioo bizimle şu aralar.. neyse geçicek inşallah.. bi doğuralım bi de lohusa dönemini atlatalım tamamdır yerimsenibeniremcim hormonlar basa bela acılırsın insallah gece kotu gecince bende kendimi cok mutsuz hisediorum aglamaklı oluyorum hep karadenizde batan tum gemiler benimmis gibi glio anlıyacgın bu yasadıgın cokkk normal canım
Sanada hayırlı cumalar canım.. Ben birass uykusuzum, sen?GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR nasılsınız kızlar
Çok ii anlıyorum.. Önceden de çok düşkündük birbirimize ama bu hamilelik çok daha fazla bağladı eşimle beni birbirimize.. Allah vericekse de hep böle kısa ayrılıklar versin.. Mesafe ayrılığı olsun, gönül ayrılığı olmasın yeter ki yerimsenibenSağol İrem.. Kociş de pek hüzünlü.. Sanırım şimdiden 3 kişi olma duygusuna alıştık.. insanın yüreği daralıyor bazen, böyle yola giden olunca aman hayırlısıyla gitsin gelsin diyorsun..
günaydın kızlar.hayırlı cumalar
Sizede günaydın kızlar.. Hayırlı cumalar....güünnayyyydıınnn kızlarr
Aklıma birşey takıldı.. Şimdi sezaryende ameliyat giysileri giydiriyorlar da, normal doğumda üstümüzde kendi kıyafetlerimiz mi oluyor acep? :uhm:
ben kahvaltı da etsem 12'ye kadar duramıyorum bu aralar..bu balık yağı iştah mı yapıyor nedir..dünyayı yiyesim varsimit gelmesini bekliyorum kuzum... normalde bu saatlerde acıkmam sabah kahvaltısız işe gelmediğim için 12'ye kadar idare ediyordu ama bu sabah kahvaltıyı güzelce yapamadım pek canım istemedi o yüzden acıktımdelikafadulden bekliyorum gelsin diye simit 10 dk. dır sanki fırında geliyor altı üstü 2 kat alttan çay ocağından gelecek ama hala beklemedeyimÇok üzgünüm çoook
bana da gönder şu iştahsızlığı babybendede 2 sabahtır bir istahsızlık sozkonusu. sabah sabah ayran ictim bugun tost ayran canım hicbisi istemedi anca onlar kesti
Kendimi rahatlatmak için "insanın kaderinde ne varsa onu yaşar" diye düşünüp herşeyin Allah'ın takdirinde olduğunu hatırlatırım kendime.. Maneviyatına sığındığı zaman insan, daha dayanıklı oluyor.
Oyyy, ne sevimli bir "hoşşik" olacaktır o.. benim de hoşuma gitti bu arada..ebruska evet hoşşik lafını sevdim ben nedense . ozellikle yigenim icin kullanırdık 9 aylık nedense dun benimkinede diyesim geldi :))) sevimli gelio bana sıpa gibi gelio yani
neeyyse kızlar eşim evde 10 gün raporlu kolu alçıdada kalkıppp kahvaltı neyim yapalım ben yedim ama gene yiyeyimmm
ben kahvaltı da etsem 12'ye kadar duramıyorum bu aralar..bu balık yağı iştah mı yapıyor nedir..dünyayı yiyesim var
bana da gönder şu iştahsızlığı baby
Milkshake, Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun babanın.. canım aklına kötü şeyler getirmemeye çalış gene de.. Haklısın, insan tedirgin oluyor, olmamak elde değil.. ben de aynı şeyleri hissederim hep böyle zamanlarda.. Kendimi rahatlatmak için "insanın kaderinde ne varsa onu yaşar" diye düşünüp herşeyin Allah'ın takdirinde olduğunu hatırlatırım kendime.. Maneviyatına sığındığı zaman insan, daha dayanıklı oluyor.
Aman off neyse.. :) Kızcaklar bize şimdi.. gidip gelcekler işte, olay yaptık sabah sabah :)
Normal doğum konusunda haklısın.. İlla ki bişeyler giydirirler di mi.. Böyle garip garip sorular takılıyor benim de aklıma.. :kedi:
geçmiş olsuniyi akşamlar kızlar keyifler bebebişler iyidir inşallah..
dişim den kurtuldum çok şükür agrı yapan 20milik dişimmiş, çürümüş dolguya kanala gerk yok dedi doktor odişi çekicez dedi anlamdım bile şıp diye aldı kurtultm çok şükür kaydirigubbakcemile3
başa ağrısından çıldırdığım halde zorla belki 1 tane içmişimdir uyarın için teşekkürler canımntvde 4mg paresetamolun ölüme bile yol açabileceğiyle ilgili bir haber vardı demin..çok fazla paresetamollü ilaç alan( parol,minoset gibi) yok değil mi aramızda..birinin doktoru güne 8 tane bile alabilirsin demişti diye hatırlıyorum..8 tanenin içindeki paresetamol miktarı 4mg edebilir diye dedim
hayırlı haberlerle gel canımsat'a göre tam bir ayım kaldı.heycandan çatlıyorum.yarın doktora gidicem bakalım neler diyecek
sancınız olduğunda fırsat buldukça sola yatın geçmiş olsun bayadır var sancın anlattığına göre rahim büyüdüğü içinde ağrı oluyor dikkatet canımayni babynin dedigi gibi adetsancisi gibi ama sanki biraz daha farkli saat 10 burda, iste eve gelince 6 gibi falan basladi, uyudum uyandim hala devam etti, uzanirken cok az ama ayaga kalmaya calsinca yada yuruyunce cok artiyor...bide onun ustune kuku acisi geliyor, resmen yuruyemiyorum ben..
benim bu kontrolde bakıldı 35+4 düm bu haftadan sonra hep bakacağız dedi dohturumnst ye kaçıncı haftada giriliyo arkadaşlar.ben 35+4 üm ama hiç girmedim
güle güle kirlet canım yarında benim temizlikçi gelicek insan dolan dolana yoruluyoroooh,nihayet bitirdim geçmişi okumayı.bugün temizlik vardı bende,kadın çalıştı ben bittim resmen.keşke beni de yıkayıp gitseydi dedim duş alırken,ona bile halim kalmamış.son 2,5 saattir de ayağım tuzlu suyun içinde geçmişi okuyordum.
oh yarsın kuzuna abartma amaBenim karnım acıktı kızlar. <bugün akşam yemeği beni tatmin etmedi. Evde hiç ekmek yok.
Kociş sağolsun üşenmedi, fırına sıcak pide almaya gitti. Tost, peynir, pide ve karpuz üçlüsünü uygulayacağız.
Kocişin de karnı acıkmış, yoksa yormazdım onu bu saatte kendim için.
Gerçi o sever gece sıcak pideyle kahvaltı yapmayı. Eskiden öyle bi alışkanlığı varmış.
Evlendik, her gece canı pide istiyor, gece mece demiyor, 24:00'da sıcak pide alıyor. Eeee ben de ona kahvaltı hazırlıyorum, derken benim de canım çekiyor. Beraber ye Allah ye her gece. Baktım olmuyor, bizim kilolar alıp başını gidecek. Dur dedim yaaa. Ondan sonra yemez olduk.
O yüzden onun en büyük zevki, gece pide almak. Yani ben gaddar değilim o kadar, yanlış anlaşılmasın :))
hayırlı haberlerle gelin evde olmak başka gerçekten darısı izni bekleyen arkadaşlaragünaydıııııııııııııııın.
evde olmak çok güzel kaydirigubbakcemile2 Allah tüm çalışan hamilelere tez zamanda nasip etsin :Saruboceq:
benim bugün doktor kontrolüm var,hastaneden sonra anneme gidip 1 hafta kadar orada kalacağım.ama yalnız dönmeyeceğim.ablam,eniştem ve yeğenim doğuma kadar bizdeler,sonrasında da annem.
uzuuuuuuuuun bir süre için bugün evde başbaşa geçen son gün :1shok:
annemdeyken ve evime döndüğümde girip yazarım,sadece biraz seyrek olur. ( sanki şimdi çok sık girebiliyorum da naniknanik )
öpüldünüsssss.
sende güzel haberlerle gel canımBen de bugün doktora gideceğimhihoyyytBakalım ne kadar olmuş bizim kuzucukopuyorumnanaktan
gobek showa foto ekledim . gorumcem merak ediodu onun icin cektim msnden yolladım sonrada bosa gitmeden showa ekliyim bari dedim:))
Hadi kolay gelsin bakalım, kendini fazla yorma.. yerimsenibenben simdilik kacıyorum su ortuleri filan kaldırayım yıkayım cıkıp temizlik malzemesi alayım yarına hazırlık yapayım kız beni ekmezse yarın temizlik gunumuz
neeyyse kızlar eşim evde 10 gün raporlu kolu alçıdada kalkıppp kahvaltı neyim yapalım ben yedim ama gene yiyeyimmm
sabahtan beri midem bulanıyor şimdide sancım başladı azcık uzanayım
sabahtan beri midem bulanıyor şimdide sancım başladı azcık uzanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?