benimki de 3'te,serkan güçlü'de görüşebiliriz umarım hihoyyyt
kukunun diger adi:)))biz tibetle mamukda diyoruz:))o takti bu ismi, niyeyse:)))Mamuk ne yav?:uhm:
Uzan hadi biraz, geçer umarım dinlenincee :teselli:sabahtan beri midem bulanıyor şimdide sancım başladı azcık uzanayım
Yav istediğimi yiyemedikçe bu ara bir asabiyet basıyor benibenneyaptımkiŞööyle içimden geçen şeyleri rahat rahat bir yiyebilsem, bir kerecik:gitme:kendime geleceğim ama...:1no2:Ben de meyveye veriyorum kendimi ne yapayım, az kaldı:çok üzgünüm:
Bende uyuyamadıkça asabi oluyorum, hasret kaldım şöle mışıl mışıl uyumaya.. hayır işin kötüsü öle uyuyabilmem içinde baya bi zaman da var önümde.. düşündükçe daralıyorum yaa mirmirmirmirYav istediğimi yiyemedikçe bu ara bir asabiyet basıyor benibenneyaptımkiŞööyle içimden geçen şeyleri rahat rahat bir yiyebilsem, bir kerecik:gitme:kendime geleceğim ama...:1no2:Ben de meyveye veriyorum kendimi ne yapayım, az kaldı:çok üzgünüm:
Ay canım maşallah yani tempona.. Ben okurken yoruldum..Merhabalar karnıburnundalar :)
İştahsızlık bende de var, iki aydır kilo alamıyordum, bu ay sanırım kilo verdim bir de; annem bisikletten düştü ona bakmam gerekti, tabii o yetmiyor, annem bakamayınca babama da bakmak gerekiyor, ablam da oğlunu bıraktı annemlere, ona da ben bakıyorum, canım çıktı anlayacağınız.. Uyku zaten yok, günde 3-4 saat şekerleme tadında.. Yemek de yiyesim gelmiyor.. Bir lokma ekmek yutsam midem alev alev ondan herhalde, yiyecek görmek istemiyorum, Gaviscon da çantamda şarapçı gibi zırt pırt ondan içiyorum..
3 gün sonra doktora gideceğim, ama çok korkuyorum. Ben zaten şişmandım o yüzden kilo alamamış olmam kötü değil diyorum, nette de okuyorum çok büyük bir problem olmadığını; ama insan endişeleniyor işte.. Gebeliğin başından beri 7 kilo aldım onu da ilk beş ayda.. Kollarım bacaklarım çırpı gibi kaldı, etimi kemiğimi sömürdü oğluş maşallah, ama yeterli beslenebiliyor mudur acaba diye insan endişe ediyor işte..
Ben bir de şuna takılıyorum, çok fazla zaman kalmadı, dışarıda çalışan hanımlar ufaktan doğum iznine çıkmaya başlar oldu.. Ben her gün çarşıdayım pazardayım, annemlere baktığım için.. Bir de işte ablamın oğlu tutturuyor havuz diye, onu havuza sokuyorum, ben de giriyorum.. Acaba bu kadar efor bebeğe zararlı mıdır?.. Daha fazla yatak istirahati mi gerekli?.. Sizler nasıl yapıyorsunuz, doktorunuz bu konuda bir şey söyledi mi?..
delikafaduldenkukunun diger adi:)))biz tibetle mamukda diyoruz:))o takti bu ismi, niyeyse:)))
günaydın güzel anneler 2 3 gündür yazdıklarınızı okuyorum ama inanmassınız belki ama cevap yazmaya gücüm bile yok şöööle bi sürü alıntı yapıp cevaplamayı bile özledim bilgisayara yatarak bakıyorum bide kalktığımda gözüm bulanıyo tansiyonum düşüyo gibi oluyo 1 haftadır böyleyim. bu durum sizdede varmı ? bu yüzden dışarıda çıkamıyorum yürüyüş yapmak istiyorum ama olmuyo.. yarın doktora gidicem onada sorarım artık inşallah güzel haberlerle gelirim. zaten yine bi sürü test yapıcak bi problem varsa çıkar heralde
Ay canım maşallah yani tempona.. Ben okurken yoruldum..
Benim fikrimi sorarsan artık biraz dur demelisin kendine, dediğin gibi çok fazla zaman kalmadı.. bol bol istirahat etmen lazım.. Keyfi değil bu kadar kendini yorman o yüzden de bişii diyemiyorum ama bi çözüm yolu bulmaya çalış bu konuda ve kendine bebeğine daha çok zaman ayır bence...
Canııım sınırlar aşılmış belli...En güzeli "doktor kesinlikle kendimi yormamamı bol bol istirahat etmemi, yorgunluğun erken doğumu tetikleyeceğini söyledi" dersin.. hayır yalan da değil yaniiii yerimsenibenNe yapacağımı da bilmiyorum aslında.. Arıyorlar, işte gelsene diye.. Ama beş dakika oturamıyorum onlara gittiğimde, çarşısı, pazarı, yemeği, bulaşığı, kahvesi, suyu.. Yük olmuyorlar kesinlikle, ama işte hayır diyemiyorsun.. Aslında bugün 16. gün kazanın ardından, annem evin içinde yürüyebiliyor, ama ben orada olunca yürümüyor.. Bir yandan yeğenin şımarıklıkları.. Olmazsa doktora gidip gelince, doktor böyle söyledi diyeyim diyorum.. Geçen gece 11 buçukta aradılar, yeğen çarpışan arabalara binmek istiyormuş, gelip onu luna parka götürebilir miymişiz..
Geçen de moralimi bozdu annem. Beşiğe cibinlik aldık.. Eşim siyah alalım, hem ışık açık kalırsa gölge yapar bebeğe dedi, hem de sanırım evin genel dekorasyonuyla ilgili bir heves.. Beşik yatak odamızda duracağından, her neyse.. Zevk işte.. Bence de kötü değil zaten siyah.. Annem yarım saat bıdı bıdı yaptı.. Surat astı falan.. Korkuyorum, bebek doğunca kesin çok fena papaz olacağız annemle.. Her şeye müdahale etmeye çalışacak..Hayır ben olsam neyse, ama eşime karşı olunca, çok yanlış çok ayıp.. Eşimin annesi bana yapsa diyorum, mazallah, kıyamet kopar..
ben de benimkinde bir tuhaflık var sanıyordum. günde iki kere filan hıçkırık tutuyor benim kızı. doktor problem olmadığını söyledi ama ana yüreği işte üzülüyorum o dakikalarca hıçkırdıkça. (15-20 dak sürüyor benimki)ne çok hıçkırık tutuyor bu benim kızı..ben yoruluyorum artık
Benim karnım acıktı kızlar. <bugün akşam yemeği beni tatmin etmedi. Evde hiç ekmek yok.
Kociş sağolsun üşenmedi, fırına sıcak pide almaya gitti. Tost, peynir, pide ve karpuz üçlüsünü uygulayacağız.
Kocişin de karnı acıkmış, yoksa yormazdım onu bu saatte kendim için.
Gerçi o sever gece sıcak pideyle kahvaltı yapmayı. Eskiden öyle bi alışkanlığı varmış.
Evlendik, her gece canı pide istiyor, gece mece demiyor, 24:00'da sıcak pide alıyor. Eeee ben de ona kahvaltı hazırlıyorum, derken benim de canım çekiyor. Beraber ye Allah ye her gece. Baktım olmuyor, bizim kilolar alıp başını gidecek. Dur dedim yaaa. Ondan sonra yemez olduk.
O yüzden onun en büyük zevki, gece pide almak. Yani ben gaddar değilim o kadar, yanlış anlaşılmasın :))
günaydınnnn herkese hayırlı cumalar.....
GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR nasılsınız kızlar
günaydın kızlar.hayırlı cumalar
ne yazmıs o cikcik eyluller oyle 1350 sayfa. hepsi teker teker gunaydın yamıstır sonra nasılsınız yazmıstır sonrada hepsi teker teker ii geceler yazmıstır:) digerlerinde oldugu gibi :))
ben kahvaltı da etsem 12'ye kadar duramıyorum bu aralar..bu balık yağı iştah mı yapıyor nedir..dünyayı yiyesim var
bana da gönder şu iştahsızlığı baby
ne çok hıçkırık tutuyor bu benim kızı..ben yoruluyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?