NORRAA da iştahsızmış. genelde iştah kesilirmiş son aylarda. ben tam tersi, aşırı iştahlıyım. hatta iradesizim. dün akşam kfc menü yedim en dolusundan. sürekli bişeyler yiyorum ben. nerdeyse 65 kilo oldum. herhalde doğuma kadar 66 filan olurum. iştahımı dizginleyemiyorum. sürekli aç olur mu insan?bu arada bendede oluyo biraz iştahsızlık yani hamile kalmadan önceki yeme şekline döndüm sanki artık bebek çok yer kapladığından mide küçülmüş gibi ne kadar istesemde yiyemiyorum. mideme kelepçe takılmış gibi geliyo
bizede doktorumuz 5 ağustos dediiihihoyyytAl kardeşim, al tepe tepe kullanklava:Sen herkesten acelecisin bak demedi deme lmaz:
NEVAANNE
bence kilo almadığın için hiç endişe etmene gerek yok. zaten kiloymuşsun ya bebek depondan beslenmiştir. benim incecik kuzenin ,ki boyu 1.73 tür , o bile sadece 9 kilo aldı ve 57cm bebek doğurdu. bunun yanısıra 30 kilo alan arkadaşım 3,5 kilo 51cm bebek doğurdu.demek ki ille de çok kilo almak gerekmiyor. yeter ki sağlıklı beslen. sonuçta bebek senden alıyor ve senin stokların zayıflıyor.
bunun dışında yoğun tempona üzüldüm canım. gerçekten zormuş işin. annene allahtan acil şifalar diliyorum. inşallah biran önce iyileşir de senin yükün hafifler. baban ve eşin sana yardımcı olmalılar muhakkak. ablan neden çocuğu sana bırakıyor? çalışıyor mu? bence kendini çok fazla yormasan iyi olur. ben mesela sabah 9 akşam 6 çalışıyorum. bu da en az 10 saat işle ilgi zaman harcamak demek. eve gittiğimde allahtan ev işi yapmıyorum. yemek konusunda da eşim yardımcı oluyor. evin ufak tefek toparlama işleri de zaten çok yormuyor. uyku konusunda aynıyız, ben de 4-5 saat uyku ile duruyorum ki bu da kesintisiz kaliteli bir uyku olmuyor. iş yerinde öğle yemeğimi yedikten sonra acayip uyku bastırıyor ama işlerin en yoğun olduğu saatler öğleden sonra olduğu için hemen ayılıveriyorum.
ha gayret furuko..Yav istediğimi yiyemedikçe bu ara bir asabiyet basıyor benibenneyaptımkiŞööyle içimden geçen şeyleri rahat rahat bir yiyebilsem, bir kerecik:gitme:kendime geleceğim ama...:1no2:Ben de meyveye veriyorum kendimi ne yapayım, az kaldı:çok üzgünüm:
güzel haberlerle gel inşallah seda.günaydın güzel anneler 2 3 gündür yazdıklarınızı okuyorum ama inanmassınız belki ama cevap yazmaya gücüm bile yok şöööle bi sürü alıntı yapıp cevaplamayı bile özledim bilgisayara yatarak bakıyorum bide kalktığımda gözüm bulanıyo tansiyonum düşüyo gibi oluyo 1 haftadır böyleyim. bu durum sizdede varmı ? bu yüzden dışarıda çıkamıyorum yürüyüş yapmak istiyorum ama olmuyo.. yarın doktora gidicem onada sorarım artık inşallah güzel haberlerle gelirim. zaten yine bi sürü test yapıcak bi problem varsa çıkar heralde
bana niye olmuyo tam tersi..bu arada bendede oluyo biraz iştahsızlık yani hamile kalmadan önceki yeme şekline döndüm sanki artık bebek çok yer kapladığından mide küçülmüş gibi ne kadar istesemde yiyemiyorum. mideme kelepçe takılmış gibi geliyo
yav eveim ben niye tersim böyle..şu topik de herkesin midesi bulanırdı ben de bir şey yoktu.kimsenin krampı yoktu ben de gani ganiydi, herkes ayağım şişiyor derken şaşırıyordum yeni başladı şişmeler bende,herkes yemekten içmekten bahsederken bende iştah yoktu,şimdi kimsede iştah yok ben yiyecek adı duysam çıldırıyorum..kaç kilo çıkacak bu kız bilmem bu gidişle.ben de 70 kilo olmazam iyidir.dün gece hiç yapmadığım birşey yapıp sarelleli ekmek yedim..eeee kız da coştu tabi.bir de herkes uykusuzluktan yakınıyor şu aya kadar uyumayan,yorgunluk hissetmeyen ben uyku diye ölüyorum..Sizin zevkinizi yerim ben.. o saatler.. sıcak pide.. ınsanı alamete goturur valla.. Sen nıye gaddar olasın.. sadece hamılesın kuzu..
Hayırlı cumalar arkadaslarım...
kaydirigubbakcemile3 en sevmedıgım sey.. tek söz;günaydın.. sonra altına baska pencerede, hemen tek söz:nasılsınız.. sanki msn..
Hakaten... noluo sana bugunlerde.. 3 gevrek ust uste falan.. okudugumda ınanamadım yaf :1shok: o balık yagı da ben de reflüyü tetıklıyor resmen..
Maşallah de.. cıgerlerının gelısımını gosterıyor ıste..
[/U]
bizede doktorumuz 5 ağustos dediiihihoyyyt
Biz götürelimyerimseniben
ilk günaydın benden olsun..haftanın son iş günü ve bundan gayri iki haftam daha var sonra yatış inşallah
benimki de 3'te,serkan güçlü'de görüşebiliriz umarım hihoyyyt
ne yazmıs o cikcik eyluller oyle 1350 sayfa. hepsi teker teker gunaydın yamıstır sonra nasılsınız yazmıstır sonrada hepsi teker teker ii geceler yazmıstır:) digerlerinde oldugu gibi :))
Aklıma birşey takıldı.. Şimdi sezaryende ameliyat giysileri giydiriyorlar da, normal doğumda üstümüzde kendi kıyafetlerimiz mi oluyor acep? :uhm:
neeyyse kızlar eşim evde 10 gün raporlu kolu alçıdada kalkıppp kahvaltı neyim yapalım ben yedim ama gene yiyeyimmm
ben kahvaltı da etsem 12'ye kadar duramıyorum bu aralar..bu balık yağı iştah mı yapıyor nedir..dünyayı yiyesim var
günaydın güzel anneler 2 3 gündür yazdıklarınızı okuyorum ama inanmassınız belki ama cevap yazmaya gücüm bile yok şöööle bi sürü alıntı yapıp cevaplamayı bile özledim bilgisayara yatarak bakıyorum bide kalktığımda gözüm bulanıyo tansiyonum düşüyo gibi oluyo 1 haftadır böyleyim. bu durum sizdede varmı ? bu yüzden dışarıda çıkamıyorum yürüyüş yapmak istiyorum ama olmuyo.. yarın doktora gidicem onada sorarım artık inşallah güzel haberlerle gelirim. zaten yine bi sürü test yapıcak bi problem varsa çıkar heralde
Bir de ıslak mendiller hakkında bir sorum olacak bilen varsa..
Şimdi hastane çantası, bebek hazırlığı hesabına bakındım piyasada.. UniBaby Yenidoğan diye bir ıslak mendil modelinden aldım altı paket.. Ama pahalı geldi biraz.. Mesela toptan almak gerekir mi?.. Cidden en iyisi o mudur?.. Yoksa başka marka veya modeller de iyi midir?.. Bir de yenidoğan derken, mesela ne kadar süre o mendilden kullanmak gerek, yenidoğanlıktan çıkınca ne kullanmak gerek?..
Bir de görğüs temizleme mendillerinden aldım chicco' nun.. Gerekli bir şey midir emin bile değilim, ama ne yapayım cahillik işte aldım.. :) Mesela bebek kussa etse, göğüs temizleme mendiliyle mi silinir ağzı acaba (hani onunla göğsü silip emziriyoruz ya, zararsızdır gibi geliyor), yoksa unibaby ile mi silinir, ya da eski moda ağız bezleriyle mi kurulanır?..
Ha bir de hastane çantama el dezenfektanı koymak istiyorum.. Pürel falan oluyor ya.. Onlardan nerede bulunur bilgisi olan var mı?.. Ya da bulunmazsa sıradan kolonya yeterli olur mu el hijyeni için?..
taze eskiden artizdim işte ben de.dün gece enine çizgili bir tişörtle fotoğraf çekti salih beni.ne olmuşum ben öyle..enine çizgilerin üstüne attım rahatladım.ohuşş
Nurdan.. agrıların ne durumda arkadasım?? Nasılsın bugun??
anana selam söyle.Alamanyadan ne getmiş sana? yarın işde yok takılırım ben ama cuma akşamları kimseler takılmıyor..gelmeyen şöyle böyle olsun ona göreKızlar bana müsade, bi duş alayım, öyle çıkayım dışarı ki, etkisi sürsün azcık. Sonra da anama gidicem. Ağşama gorüşürük! Duydun mu dideeee???
msnden göstertiyim ben sanazemuszemusO fotoyu görmek isterim :)
canim sabah yine vardi, gelip gelmemek arasinda tereduutte kaldim ise, sabah dus alayim dedim, ayagimi kaldiramadim kuvete cikmak icin, tibet yardim etti..ayaga kalkmadigim surece cok az, ama yuruyunce yine basliyor..isleri bitirip 1-2 saate eve gitmeyi planliyorum..sanirim kasilma degil bu, doktorun dedigi gibi baglardan ve yukten kaynaklaniyor, ama yurumek tam bi iskence..ya bide diyorlar 30 dk yuruyun hergun doguma yardimci olur, nasil yurunur bu halde, ben karsidan karsiye gecene kadar coktan yesil isik bitiyor:)))))
hiii kokorec diyip essgin aklina karpuz kabugu dusurmee, bak nicedir aklima gelmiyorduuuuu, bi eylulde geleyim, goturucem yarim ekmek ici:)))Hmmm, ondan mı kudurdum ben dün gece? Canım kokoreç bile istedi. Onur şok oldu, 8 ay aş ermedin de, şimdi mi aş eriyon diye delikafadulden
Ahanda aynısından bana da oluyor bazen. Bişeyin yoktur, belkim hamile çıkarsın :) (bu geyikten hiç bıkmıycam)
sanırım senin aertık bundan sonra yatış pozisyonuna geçmen lazım..beni de gören merdiven çık,hergün yürü diyor..içimden diyorum nah yürürüm merdiven çıkarım ben..mutfak da 10 dk dikilsem gece kalça ağrısından geberiyorum..töbe töe yine kızdım şu bilmişlere.( küfürbazım olur o kadar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?