anana selam söyle.Alamanyadan ne getmiş sana? yarın işde yok takılırım ben ama cuma akşamları kimseler takılmıyor..gelmeyen şöyle böyle olsun ona göre
msnden göstertiyim ben sanazemuszemus
Entariyi bildim Taze'm.. Allah ne muradın varsa versin bacım, sabahtan beri yırtındım durdum ne giycem ne giycem diye kaydirigubbakcemile3
Bu arada, benim kız daha dönmedi.. kimbilir, belki de boşuna yırtındım.. ama olsun, oohh, içim rahatladı şincik..
hiii kokorec diyip essgin aklina karpuz kabugu dusurmee, bak nicedir aklima gelmiyorduuuuu, bi eylulde geleyim, goturucem yarim ekmek ici:)))
hah bu geyikten bende asla bikmiycammm:)))
Alamanya'dan başta çikolata olmak üzere, a lot of things getirmiş. Daha çok bebişime bulmuş güzel şeyler :) Size de göstereyim daha sonra. Bi de parfümler felan bişeler :) Valla ben kimseler takılmadığı için takılmıyorum. Yoksa ne işim olur, aylak bakkal hesabı kah sağa yatıyorum, kah sola... Akşama buradayım.
Reca, ne demek :)
Canım eylülde kaçarı yok... şimdi de canım hiç çekmemişti valla... Zaten yasaklardan bi bira, bi de rakı! Ha bi kere de çiğ köfte gelmişti bi tükkanda ikram olarak. Resmen ağzımın suyu akmıştı. Adi herifler, hamilenin önüne çiğ köfte mi konur? Şu sıcak yaz akşamlarında balkonda 2 bira içebilmek gibi güzel bişi yoktur kanımca.
Ama dün resmen bikaç defa kokoreç geçti hayali olarak gözümün önünden. Ama İstanbul'daki gibi domatesli falan değil, sarma yapıyolar ya arabada! Bol kimyon ve acıylapehhhh !! yanına da ayran....
lal sen zaten zyıftın senin normal 70 olman bence.benim görümcem de kilolu hamile kaldı.dediğine göre hiç kilo almamış ama oğlu normal kiloda doğdu.
utancımdan kıpkırmızıyım şu an...
Maşallah.:teytey::sm_cool:YARIN 36. HAFTAMIZA GİRİYOR 37 DEN GÜN ALIYORUZ KOCAMAN BİR MAŞALLAH BANA VE KUZUMA
darısı geriden gelen arkedeşlerime:lepi:
aslında bilinçli doktorlar artık normal doguma yönelmeye basladılar tekrardan.sonucda sezeryan demek bı operasyon demek,diğeriyse adı üstünde normal dogum.mecburiyet olmadıkca sezeryana yönelmemek lazım.bız diyoruz ya normal dogumda bebegın kafası sıkısıyor vs.falan die.o sıkısmada olması gereken bişeymıs,o sekılde bebegın vücudundakı hava ve ciğerlerındekı su cıkıyormus.tabı bebek için daha saglıklı bı durum.hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah
sizin etrafınızda doğum yapan doktor annelerden vardır. nasıl doğum yapmışlar. benim etraftakiler sezeryan yapmış. sezeryan doğum yapmak kendi tercihleri olmuş.söylemeye çalıştığım buydu anlatamadıysam kusura bakmayın. yani normal yada sezeryanı eleştirmek değil tabiki.. evet hepimiz için en hayırlısı en sağlıksı olsun inşallah..
Benimde dayımın kızı doktor 2 çocuğu var ve sezeryanla gerçekleşti doğumları geçen msn de sordum neden sezeryan diye bütün komplikasyonları bildiğimiz için tercih ettim, bazen bilmemek daha iyi dedi. Drun normal olur derse normal yap ama diyede tembihledi.
hakketten evrim haklı galiba.bu gün iki hazin düdüklenme öyküsü yaşadım..iyicene takıntı olacak o bişe değil.malatya kayısısı çıkmış.burada arabacılarda oluyor en güzel meyveler gittim bir kilo aldım 2tl verdim.sonra akşam eve dönerken bir baktım kağıt varmış arabanın görünmeyen yerinde kayısı 1,200 tl yazıyor..dedim belki adam indirim yaptı.sonra yerli domates satan bir arbacı varmış salih beni oraya götürdü alyım diye kendisi de arabayı uygun bir yer çekmek üzere ayrıldı.seçmeye çalışıyorum domatesleri domatesçi dede ile aramızda geçen diyalog şu?
- amca poşet ver de seçeyim
-hepsi aynı seçme ben koyayım bak hepsi aynı
-yok ben seçeyim ço seviyorum domates iyi olsun
- iyi al
-oooooo adalet mi bu hep altlardan seçiyon
-sen üstlere kötüleri koyarken adaletmi amca
-bak bu da iyi bunu da koyuyom
-amca çürük onun kenarı görmüyor musun
-bıçakla keser atarsın bir şey kalmaz çok güzel
yok amca kesemem ben
neyse tartarken attı bir ane ezik büzük kilosu 1200 müş.aldım gittim.salifo kaç lira dedi dedim 1200..demezmi ben geçen oradan 750'ye aldım..püffffff.bu konu hakkında eğitimden geçmeliyim.meyveci sebzeci de insanı kazıklar mı ya.kafamçokkarıştı
Bence senin alışveriş yaptığın insanların Sam gibi olan çocuklar vardı ya supernaturel de hani bi tanesi göz kontağı kurup karşı tarafa istediğini yaptırıyodu öyle özellikleri var. Bilemedin mi kim , neyse Tazefasulyem bilir :))
Merhaba Güzel anneler,
Son haberler ise bugün doktora gittik. Bebişimiz geriden gelmekle beraber kilosu 2.373 olmuş. Suyumuz iyiymiş. Sadece kalp açısından erken alınmasını istiyorlar. Tahmini tarihimiz aynı gözüküyor. Pazartesi ilk kez NST'ye gireceğiz. Bakalım hayırlısı inşallah...
Benden haberler de bu kadar kızlar...
Maşallah kuzucuğuna.
Ben de bugün doktora gideceğimhihoyyytBakalım ne kadar olmuş bizim kuzucukopuyorumnanaktan
benimki de 3'te,serkan güçlü'de görüşebiliriz umarım hihoyyyt
İkinizde iyi haberlerle gelin inşallah. Burko liste içinde eilne sağlık pek güsel olmuş.
selam arkadaşlar,
bugün bankadaki son günüm. 9 ay kadar işe gelmeyeceğim artık. garip bir his.
Hadi bakalım iyi tatiller
Benimde hala büssürü eksiğim var bende utanıyorum hemide çoğğğğğğ.
Maşallah.
ben izlemem öle şeyler hamileyken..taze izler taştır o bişe olmaz ona.Benimde dayımın kızı doktor 2 çocuğu var ve sezeryanla gerçekleşti doğumları geçen msn de sordum neden sezeryan diye bütün komplikasyonları bildiğimiz için tercih ettim, bazen bilmemek daha iyi dedi. Drun normal olur derse normal yap ama diyede tembihledi.
Bence senin alışveriş yaptığın insanların Sam gibi olan çocuklar vardı ya supernaturel de hani bi tanesi göz kontağı kurup karşı tarafa istediğini yaptırıyodu öyle özellikleri var. Bilemedin mi kim , neyse Tazefasulyem bilir :))
eftelyaa sen sezercikmi olcanda 5 agustos dedi dr. bizimki 8 agustos nrmalde ama o listeye kesinlesen tarihler yazılıo sekerim yani sezercikler:))
aftabru yasasın dinleneceksin ne guzel bebeiste 8 aylık olur ise donunceye kadar rahat edersin
tazem pis kokorec istiyon yani:)) ay ben bikere o sokakta satılan pis lahmacunlardan yemistim bekarken ama hamile olsa oyle yemez gormemis gibi sonuc ne oldu cırcır ve mide agrısı bidahada tobe ettim. ne varsa sampiyonda var dimi :))
Allam yine yiyecek muhabbetine kayıyor yavaş yavaş bu muhabbet..alttan alttan kaynıyor böyle..valla iştahım çok açık kıymayın bana..evim de çok uzak artık işyerine.hazır şeyler yemek istemiyom..iki tane sandiviç getirdim evden onları yedim..doymadım .yazmayın bişe:sinifsinif:
ebruska eşim iranda hala b,buçuk ayı geçti. daha 1 ay daha yok. doğuma artık :gitme: çok özleidm çokkkkkkkkkkkkkk...allah yalnız bırakmasın hiçbir hamileyiiii.en çok ihtiyacım olan zaman. ne tekmesini gördü ne taklasını ne ultrasonunu. zaten hormınlar tepemde insan dayanamıo . olsun allah başka ayrılık vermesin.sayılı günler ve güsel günler. kavuştuğumuzda 3 kişi olmuş olcaz kaydirigubbakcemile2
doktorlar gerçekten normal doğuma yönelmeye başlamışlar. benim doktorumda normal doğum daha pahalı. şok oldum duyunca. adamın saatleri geçio başında. gece gündüz her an doğurabilirsin . işin yolunu bulmuşlar. normali tavsiye ediolar artık o yüzden normale zam gelmiş kaydirigubbakcemile2
Günaaaaaydııııınnn, bugün pazara gidicem kendime koccaman donlardan almaya (yüksek bel - paçasız :) Bana kolaylıklar dileyin pls... Onları yıkadıktan sonra hastane çantamı hazırlayacağım. hihoyyyt çok heycanlı :)
Günaydın mı:1shok:Hay maşallah Tazem ya-tatlicadiarzu-
Bu teklife hayır demeyeceğimi biliyorsun, değil mi? Hemen organizasyon yapalım kaydirigubbakcemile5
Önümüzdeki hafta içi bir gün ayarlayalım o zaman. Haftasonu kalabalık oluyor Kipa. Peh!kafamçokkarıştı
Hmmm, ondan mı kudurdum ben dün gece? Canım kokoreç bile istedi. Onur şok oldu, 8 ay aş ermedin de, şimdi mi aş eriyon diye delikafadulden
Al benden de o kadar. Önümden Burger King menüleri geçiyor:gitme:
Pürelden kozmetikçilerde bulabilirsin. 6 tane yeni doğan ıslak mendili yeter de artar bile bence. Evdeyken ıslak pamuk kullanmayı planlıyorum. 40 ını çıkardıktan sonra Nivea ya da huggies'in ıslak mendillerinden kullanabilirsin. 1 seneyi atlattıktan sonra ne kullansan olur bence a.s
ebruska eşim iranda hala b,buçuk ayı geçti. daha 1 ay daha yok. doğuma artık :gitme: çok özleidm çokkkkkkkkkkkkkk...allah yalnız bırakmasın hiçbir hamileyiiii.en çok ihtiyacım olan zaman. ne tekmesini gördü ne taklasını ne ultrasonunu. zaten hormınlar tepemde insan dayanamıo . olsun allah başka ayrılık vermesin.sayılı günler ve güsel günler. kavuştuğumuzda 3 kişi olmuş olcaz kaydirigubbakcemile2
doktorlar gerçekten normal doğuma yönelmeye başlamışlar. benim doktorumda normal doğum daha pahalı. şok oldum duyunca. adamın saatleri geçio başında. gece gündüz her an doğurabilirsin . işin yolunu bulmuşlar. normali tavsiye ediolar artık o yüzden normale zam gelmiş kaydirigubbakcemile2
yok yok bişey dokunmadı son ayların oyunu bun larallah allah birşey falanmı dokundu yada üşüttünmü..... dinlen bakalım tatlım yorma kendini.....
teşakkürler kızlariyi dinlenmeler,dikkat et kendine...
uzandım ama uyanmam kabus oldu kızımın sayesin ama herşeiyi toparlmış çok kızdım ben yapamıyorum sen de devamlı dağıtıyorsun diye kendince toparlamış yavrucak onu birazdan dışarıya oynamaya gönderir düzenlerim ne yapayımUzan hadi biraz, geçer umarım dinlenincee :teselli:
doktordan güzel haberlerle gelgünaydın güzel anneler 2 3 gündür yazdıklarınızı okuyorum ama inanmassınız belki ama cevap yazmaya gücüm bile yok şöööle bi sürü alıntı yapıp cevaplamayı bile özledim bilgisayara yatarak bakıyorum bide kalktığımda gözüm bulanıyo tansiyonum düşüyo gibi oluyo 1 haftadır böyleyim. bu durum sizdede varmı ? bu yüzden dışarıda çıkamıyorum yürüyüş yapmak istiyorum ama olmuyo.. yarın doktora gidicem onada sorarım artık inşallah güzel haberlerle gelirim. zaten yine bi sürü test yapıcak bi problem varsa çıkar heralde
siyah cibinlik işi ilginç ama tercih meselesi CADIARZUNe yapacağımı da bilmiyorum aslında.. Arıyorlar, işte gelsene diye.. Ama beş dakika oturamıyorum onlara gittiğimde, çarşısı, pazarı, yemeği, bulaşığı, kahvesi, suyu.. Yük olmuyorlar kesinlikle, ama işte hayır diyemiyorsun.. Aslında bugün 16. gün kazanın ardından, annem evin içinde yürüyebiliyor, ama ben orada olunca yürümüyor.. Bir yandan yeğenin şımarıklıkları.. Olmazsa doktora gidip gelince, doktor böyle söyledi diyeyim diyorum.. Geçen gece 11 buçukta aradılar, yeğen çarpışan arabalara binmek istiyormuş, gelip onu luna parka götürebilir miymişiz..
Geçen de moralimi bozdu annem. Beşiğe cibinlik aldık.. Eşim siyah alalım, hem ışık açık kalırsa gölge yapar bebeğe dedi, hem de sanırım evin genel dekorasyonuyla ilgili bir heves.. Beşik yatak odamızda duracağından, her neyse.. Zevk işte.. Bence de kötü değil zaten siyah.. Annem yarım saat bıdı bıdı yaptı.. Surat astı falan.. Korkuyorum, bebek doğunca kesin çok fena papaz olacağız annemle.. Her şeye müdahale etmeye çalışacak..Hayır ben olsam neyse, ama eşime karşı olunca, çok yanlış çok ayıp.. Eşimin annesi bana yapsa diyorum, mazallah, kıyamet kopar..
selam arkadaşlar,
bugün bankadaki son günüm. 9 ay kadar işe gelmeyeceğim artık. garip bir his.
NORRAA da iştahsızmış. genelde iştah kesilirmiş son aylarda. ben tam tersi, aşırı iştahlıyım. hatta iradesizim. dün akşam kfc menü yedim en dolusundan. sürekli bişeyler yiyorum ben. nerdeyse 65 kilo oldum. herhalde doğuma kadar 66 filan olurum. iştahımı dizginleyemiyorum. sürekli aç olur mu insan?
Ha bir de hastane çantama el dezenfektanı koymak istiyorum.. Pürel falan oluyor ya.. Onlardan nerede bulunur bilgisi olan var mı?.. Ya da bulunmazsa sıradan kolonya yeterli olur mu el hijyeni için?..
milkshake senin kız agzından cıkmak istiycek galiba gitgide yukarı cıkıo demissin ya :)) ins donerde senide fazla endiselendirmez.
sakaleyn canım kilomu sormussun 59la kadım suan 73um var sen hesapla cok kilo oldugundan buzusuk beynim hesaplayamıomafoldumben
yav eveim ben niye tersim böyle..şu topik de herkesin midesi bulanırdı ben de bir şey yoktu.kimsenin krampı yoktu ben de gani ganiydi, herkes ayağım şişiyor derken şaşırıyordum yeni başladı şişmeler bende,herkes yemekten içmekten bahsederken bende iştah yoktu,şimdi kimsede iştah yok ben yiyecek adı duysam çıldırıyorum..kaç kilo çıkacak bu kız bilmem bu gidişle.ben de 70 kilo olmazam iyidir.dün gece hiç yapmadığım birşey yapıp sarelleli ekmek yedim..eeee kız da coştu tabi.bir de herkes uykusuzluktan yakınıyor şu aya kadar uyumayan,yorgunluk hissetmeyen ben uyku diye ölüyorum...
canim sabah yine vardi, gelip gelmemek arasinda tereduutte kaldim ise, sabah dus alayim dedim, ayagimi kaldiramadim kuvete cikmak icin, tibet yardim etti..ayaga kalkmadigim surece cok az, ama yuruyunce yine basliyor..isleri bitirip 1-2 saate eve gitmeyi planliyorum..sanirim kasilma degil bu, doktorun dedigi gibi baglardan ve yukten kaynaklaniyor, ama yurumek tam bi iskence..ya bide diyorlar 30 dk yuruyun hergun doguma yardimci olur, nasil yurunur bu halde, ben karsidan karsiye gecene kadar coktan yesil isik bitiyor:)))))
o alot of thingsleri bir görelim bakalım.ben ki tüm sakadatlara bayılırım ömrü hayatımda bir kere bile yemişliğim yoktur kokoreç..parayla mok yemek derler o sebepten olsa gerek.
yav lal anana da yetişme be yavrum..gerçi yetişemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?