2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bugun yiycek bisi getirmedim yanimda, bi sandwich alip geleyim, bide kan vericem iki dakka toxo icin..donerim yarim saaate...

anana selam söyle.Alamanyadan ne getmiş sana? yarın işde yok takılırım ben ama cuma akşamları kimseler takılmıyor..gelmeyen şöyle böyle olsun ona göre

msnden göstertiyim ben sanazemuszemus

Alamanya'dan başta çikolata olmak üzere, a lot of things getirmiş. Daha çok bebişime bulmuş güzel şeyler :) Size de göstereyim daha sonra. Bi de parfümler felan bişeler :) Valla ben kimseler takılmadığı için takılmıyorum. Yoksa ne işim olur, aylak bakkal hesabı kah sağa yatıyorum, kah sola... Akşama buradayım.

Reca, ne demek :)

hiii kokorec diyip essgin aklina karpuz kabugu dusurmee, bak nicedir aklima gelmiyorduuuuu, bi eylulde geleyim, goturucem yarim ekmek ici:)))
hah bu geyikten bende asla bikmiycammm:)))

Canım eylülde kaçarı yok... şimdi de canım hiç çekmemişti valla... Zaten yasaklardan bi bira, bi de rakı! Ha bi kere de çiğ köfte gelmişti bi tükkanda ikram olarak. Resmen ağzımın suyu akmıştı. Adi herifler, hamilenin önüne çiğ köfte mi konur? Şu sıcak yaz akşamlarında balkonda 2 bira içebilmek gibi güzel bişi yoktur kanımca.

Ama dün resmen bikaç defa kokoreç geçti hayali olarak gözümün önünden. Ama ıstanbul'daki gibi domatesli falan değil, sarma yapıyolar ya arabada! Bol kimyon ve acıyla pehhhh !! yanına da ayran....

neva anne maşallah sana ya okurken yoruldum ama ailen senin hamile olduğunu untmuş gibi geldi bana
annene geçmiş olsun
fazla tempo gerçekten erken doğumu tetikleyebiliyor sen en iyisi doktorun sana çok yorulmayı yasakladığını filan söyle üç haftadır bend eabimin oğulna bakıyorum diyeceğim ama babasıda yanında yani hep o ilgilendi yemekti ev toplamaktı yardım edildiği halde çok yoruluyordum
dün anneannesine götürdü artık doğum yakın diye onlar bakıcak bi çocukla ilgilenmek zor kaldıki senin yiğenin yanında bizimki kuzu çocuk acıktınmı diye soruyorum babası gelene kadar hep yok diyor yavru hala sen yorulma diyor bizimki 9 yaşındaydı hiç öyle extra bi isteğide olmadı ama sorumluluğu bile yoruyor insanı

o alot of thingsleri bir görelim bakalım.ben ki tüm sakadatlara bayılırım ömrü hayatımda bir kere bile yemişliğim yoktur kokoreç..parayla mok yemek derler o sebepten olsa gerek.

sakın etten yapılan çiğ köfteleri yanılıp da bir tane bile yemeyin.benim bir arkadaşım antepe gitti hamileyken sen orada çiğ köfte ye öldü bebişi karnında..Allah muhafaza.doktor çiğ köfteye bağlamıştı..genelde cevizli bulgurlu yapılıyor burada orijinali yok.

lal sen zaten zyıftın senin normal 70 olman bence.benim görümcem de kilolu hamile kaldı.dediğine göre hiç kilo almamış ama oğlu normal kiloda doğdu.

lülülülülülü 22 kilo aldım .. annem 35 almış ona yetişemicem ama yaklaşıcam galiba sositososito

kızlar sabahtan beri ayılamıyorum şükür sancım geçti bulantı eh ama gel görki baygın yatarken kızım yatak odasında suyla evcilik oynamış sesini duyuyorum arada ne yapıyorsun diye sesleniyorum ama kalkamıyorum komidinin üzerine evcilik eşylarıyla evcilik kurmuş içlerinede su barbi bebeklerini banyo filan yaptırmış ve hem yatak çarşaf hemde çekmecedeki temiz çamaşırları ıslatmış birde kıyafet denemesi bütün çekmeceler dışarda tabi ben zoraki kalkarak yemek hazırlamay mutfağa gitim sonrada odaya ve kafayı yedim sinir krizi geçirdim resmen zaten yere eğilip bişey toplayamıyorum depresyona girdim iyice daha dün değiştiğim temiz çarşaf yorgan ıslanmış ya temiz çamaşırlar hepsi makinaya ama daha dünkü yıkananları yerleştiremedim imdatttttttttttttttttkafamçokkarıştıdelikafaduldendelikafadulden

utancımdan kıpkırmızıyım şu an...

Benimde hala büssürü eksiğim var bende utanıyorum hemide çoğğğğğğ.

:teytey::sm_cool:YARIN 36. HAFTAMIZA GİRİYOR 37 DEN GÜN ALIYORUZ KOCAMAN BİR MAŞALLAH BANA VE KUZUMA
darısı geriden gelen arkedeşlerime:lepi:
Maşallah.

eftelyaa sen sezercikmi olcanda 5 agustos dedi dr. bizimki 8 agustos nrmalde ama o listeye kesinlesen tarihler yazılıo sekerim yani sezercikler:))

aftabru yasasın dinleneceksin ne guzel bebeiste 8 aylık olur ise donunceye kadar rahat edersin

tazem pis kokorec istiyon yani:)) ay ben bikere o sokakta satılan pis lahmacunlardan yemistim bekarken ama hamile olsa oyle yemez gormemis gibi sonuc ne oldu cırcır ve mide agrısı bidahada tobe ettim. ne varsa sampiyonda var dimi :))

yav lal anana da yetişme be yavrum..gerçi yetişemezsin

Son düzenleme:

ebruska eşim iranda hala b,buçuk ayı geçti. daha 1 ay daha yok. doğuma artık :gitme: çok özleidm çokkkkkkkkkkkkkk...allah yalnız bırakmasın hiçbir hamileyiiii.en çok ihtiyacım olan zaman. ne tekmesini gördü ne taklasını ne ultrasonunu. zaten hormınlar tepemde insan dayanamıo . olsun allah başka ayrılık vermesin.sayılı günler ve güsel günler. kavuştuğumuzda 3 kişi olmuş olcaz kaydirigubbakcemile2

doktorlar gerçekten normal doğuma yönelmeye başlamışlar. benim doktorumda normal doğum daha pahalı. şok oldum duyunca. adamın saatleri geçio başında. gece gündüz her an doğurabilirsin . işin yolunu bulmuşlar. normali tavsiye ediolar artık o yüzden normale zam gelmiş kaydirigubbakcemile2

canım benim Allah sağsalim kavuştursun sizi.bir daha ayırmasın inşallah

Markasını bilmiyorum ama Tansaş gibi marketlerde de gördüm ben o sıvıdan.

Bu arada, doktordan sonra biz de Gaz-Pa'dayız. Gaziemirlilere duyuruluryerimseniben

off canım ne zor ama dediğin gibi sayılı gün çoğu gitmiş azı kalmış 1 ay çok çabuk geçer.... allah başka ayrılık vermesin..... geldiğinde acısını çıkartırsınız bol bol bu ayrı kaldığınız günlerin......

odam sauna gibi oldu bir keseci eksik.... çok sıcak yanıyorum..... camı açsam kapı açılınca ceyran yapıyor patt diye kapanıyor.... kapı açık kalsa bir etkisi olmuyor.... vantilatörü açsam oda hem çarpıyor insanı hemde içerdeki sıcak havayı döndürüp duruyor... klimada yok..... offffffff heryerim terledi ter boşalıyor resmen göğüslerim açık gezmek istiyorum çok terlediler((((((

allah allah birşey falanmı dokundu yada üşüttünmü..... dinlen bakalım tatlım yorma kendini.....
yok yok bişey dokunmadı son ayların oyunu bun lar
iyi dinlenmeler,dikkat et kendine...
teşakkürler kızlar
Uzan hadi biraz, geçer umarım dinlenincee :teselli:
uzandım ama uyanmam kabus oldu kızımın sayesin ama herşeiyi toparlmış çok kızdım ben yapamıyorum sen de devamlı dağıtıyorsun diye kendince toparlamış yavrucak onu birazdan dışarıya oynamaya gönderir düzenlerim ne yapayım

doktordan güzel haberlerle gel
siyah cibinlik işi ilginç ama tercih meselesi CADIARZU

NEVAANNE,
öncelikle siyah cibinlik fikri benim de hiç hoşuma gitmedi ama zevk sizin zevkiniz tabi, güle güle kullanın. annenin müdahalesini masumca karşılayın bence (abartmadığı sürece) çünkü eminim ki benim annem de torunun siyah cibinlikle yatmasını istemezdi, ona da sıradışı gelirdi. anlamaya çalışmak lazım. yeter ki baskı kurmasın üstünüzde.
kolonyalı mendillere gelince. ben en başlarda kullanmayı pek düşünmüyorum. mermerşahinlerden bir sürü bez yaptı annem. onları kullanacağım ağzını silmek için. altını da pamukla silerim diye düşünüyorum. o konuları zaten hastanede anlatıyorlarmış ona göre davranırım. sonradan alınabilecek malzemeler ne de olsa. acele etmiyorum onları almak için. gögüs pedimi aldım ama göğüs temizlemek için ayrıca bişey almak gelmedi aklıma. ıslak pamukla filan silinmez mi ki?[/QUOTE]
oh 9 ay çok iyi meleğine kendin bakıcaksın yani çok güzel kaydirigubbakcemile5

14 almışsın benim göbiş çok aşağıda :uhm: kızımdan çok farklı bir göbişim var

Sen özel bir kadınsın.. halıyle ayrıcalıgın olsun o kadar.. muck.

Sen hepımızden daha ıyı bılıyorsun bu ıslerı.. kendıne dıkkat et..

o alot of thingsleri bir görelim bakalım.ben ki tüm sakadatlara bayılırım ömrü hayatımda bir kere bile yemişliğim yoktur kokoreç..parayla mok yemek derler o sebepten olsa gerek.

Su sozlerın altına ımzamı atarım.. böğğhhkk kafamçokkarıştı

yav lal anana da yetişme be yavrum..gerçi yetişemezsin

Lal benim gordugum gelmıs gecmıs en guzel hamıledır Dıdo... resmen sanat eserı gıbı ıslemıstık hepımız onu.. bakma mubalaga yapıooo ıste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…