2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

petrikcim ben cnr fuarın sitesinden online davetiye aldım genelde hep öyle alırım ve ücretsiz oluyor keşke daha önce haber verseydim hiç aklıma gelmedi :çok üzgünüm: yarın son gün,ama orayada gitsen ücretliyse bile cüzi birşeydir gittiğim en pahalı fuar bilişim fuarı olmuştu bileti 20 ytl idi ama bu tip fuarlar ya ücretsiz yada cüzi ücretlerde oluyo kaçırma bence evinde yakınmış hem ben sarıyerlerden gelicem

galiba ücretli, ben baktım online davetiye yok

arkadaşlar ben kaçar size güzel sohbetler yarın kayınvalidenin doğumgünü hediye bakıcam belki dayanamam tosunumda bişiler alırım kaydirigubbakcemile
kayram sabır,sabrın sonu selamet sende çık dışarı gez birşeyler yap oturma evde uzaktan davulun sesi hoş gelir diyeceğin biliyorum ama seninde yaşayacağın varmış üzme kendini bebeğini düşün o senin duygularını hissediyo ve üzüldüğünü anlıyorr

E nasıl aldın yaaaaa(( Ben alamıyorum

nereden aldın canım davetiyeyi ben bulamadım özelden link versene

Kayra Allah sabır versin canım ya sabır bol sabır

ben cnr fuarın sitesinden online davetiye aldım genelde hep öyle alırım ve ücretsiz oluyor

bu yıl onlne davetiye bulamadım ben.. giriş sanırım 10 tl miş..bende çok gitmek istedim ama eşim bugunçoook yogun ayyyh pazar gunu hiiç çekilmez herkes tıklım tıkış....napalım bizde seeneye bebişimle gideriz...(ayy ogluşum diycektim nerdeyse.. agzım alışmış malum agustos anneleri hep erkekçi ya.....bu arada dun akşam babası bebişimizi severken canım oglum benm diye sevdi bende yaaa öle deme belki kızdır çocugun psikolojisini bozma dedim.. adamın içine doguyomuş..ahh bide benim içime dogsa bişiiiler.. ben hariç herkes etrafımda yorum yapıyor...ama bi arkadasm benden 3 hafta geride onun maşallah hem göbek belli hemde kalça ve basenler almış başını gidio! bende hiç bi belirti yok akşamları kocaman bi göbüşşş :CüvCüv:sabahları oda yok...bu hafta içi inş görürüm bebişimin pipisini yada pıtışını...:roflol:

Atla geeeel...

Evet pinky çok kalabalıktır değil mi. Erkenden gitmek gerek galiba...

Evet pinky çok kalabalıktır değil mi. Erkenden gitmek gerek galiba...
ya pazar gunu en kalabalık zamanıdır zaten sabah 10 da acılıyor herhalde ama ben yarın gitmem...ayhh daral gelir bana çok kalabalıkda..

telkirma sendemi 19 kasım SAT .. aynı gunlerdeyiz sanırım...cinsiyetin belimi?ayhh ben 12 haftalıkken gittiğimde doktor söylemedi bakalım bu haftaiçi annne cocouk saglıgı merkezine gitcem sırf cinsiyet ögrenmek için...

canım busene onlıne bılet satısı yokmus ben arastırmıstım olurda belı gıdebılırz die.busene girişlte alıncakmıs bıletlet 10liraymıs.herkez tepkı gösteriyodu 5 kişi gitsek 50liramı bayılcaz die.ama keske orda olsaydım ve keske gidebıulseydım :çok üzgünüm:

Kizlar gunaydin hepinize...
Esracim, didecim doktordan iyi haberlerle gelin insallah...

QUOTE=babymom;5510134]su epilasyon olayı benimde basbelam
cenemin altında benimde var esrako bir iki tel sinir oluyorum
ayrıca bacaklarımda uzadı bugn hazır agda bantlarıyla halletmeye calıscam
usengeclik cok kotu zaten yuzumu yıkamaya takatim yok agdaydı fondu hepsinden gectim
iicede canımı sıkıo bu bakımsızlık tripleri offf ki off[/QUOTE]

Canim sorma ya, bugun benimde agda gunu daha fazla erteleyemem saninrim, o aciya nasil dayanicam, daha cok aciyor benimde( daha ertelersem didenin dedigi gibiorup boncuk takicam yada esimle bacak sov yapicam hangimiz daha killi diye:)))
Gypsy ben hic duymamistim o hamamtozunu, ama teyzem bu yaz bana karinca yumurtasi kremi diye bisi onerdi, agda sonrasi suruyosun, killari azaltiyomus, ama hmilelikten once 1 kere denedim, hamile kalincada korktum denemedim, bakalim bebis sonrasi deniycem, tezem cok faydasini gordum dedi...

Fistik simdi mjlari okurken asagida mq var cevap vermek istedigin mesajlarda ona basiyorsun en son okudugun mesajda ise alinti yapa basiyorsun ve cevap kutucugunda alintilari goruorsun alt alta..

Kayracim sikma canini kuzu, sen uzulunce bebisinde uzuluyor, gerci bunu sana soyluyorum ama dun ufacik seye hngur hungur agladim ama sonra kendimi topladim, bebis icin...

bide su bakimsizlik olayina katiliyorm, kendimi dehset saldim, aynada hic begenmiyorum...icimdende hic suslenmek gelmiyor, halbuki hep hayal derdim haile olsam cici cici giyinicem gobusumle diye, ne bilim tokalar, bandanalar takicm ama nerdeeee...

Ah ah, Sat'ı söyleyeyim mi. Gülme ama 1 ağustos:) Hihihi... Polikistik over olduğum için ne zaman aklına eserse regl oluyodum. 3 ay regl olmadım. Sonra bi abktım hamileymişim. Ultrasona göre evet 18 kasım gibi.. Cinsiyeti de belli. Erkek bebek olacak. Rüzgar oğlum...

İkili testte söyledi dr. Ben de gördüm pipisini. Kız falan olursa hayatta inanmam yani, gözlerimle gördüm. Baba kıııııııız istiyordu ama kısmet...:dance:

comelye basarilar dilemeyi unuttum urada, canim iy gecer sinavin insallah...

aslındaa benmde kesn görmüştür doktor kız yada erkek oldugunu ama benm doktor 16 haftadan önce söylemiyor prensip meselesiymiş...
olsun bebeişim saglıklı olsun bakalım ne gelerise başım üstüne...comely başarılar sana....
kayracım takma canm etrafındakileri aaa bidaha mı bu gunlere gelcen..salla gitsin ayhhh içinde de tutma valla içimde kalıp beni gereceğine söylerim karşımdaki gerilsin...

norra cım bakım olayında ben tam gaz gidiyorum valla her gun düzenli göz kalemi kullanıyorum bebişim dogustan sürmeli olsun diye ..ama onun dışında yuzume pek bişii sürmememeye özen gösteriyorum hee rujuda eksik etmiom tabii...kırmızı.. kiraz dudaklı olsun die...:dance: cici giyinme konusunda yyhhhh göbüşümüz çıkınca zaten cici olcas... ister istemes ççççok güzel tunikler badyler var.. ama daha benm göbegimde bir çıkıntı olmadıgı için kıyafetlerimi hala giyebiliyorum.. ayyh biz yaz hamilesi olcaz tiril tiril giyinces ohhh beyaz pantolonlarla serin serin elbiselerle gezinces etrafda...:CüvCüv:

kızlar Baby Einstein dinliyorum uykum : ) geldi çok güzelmiş
Baby Einstein Radyosu ? Last.fm
buradan dinliyorum ama bebeğim doğduktan sonrada dinletmek isterim, hemen alıcam , buradan biri almıştı yalnış hatırlamıyorsam kimdi acaba evriş senmi almıştın? nasıl beğendinmi uykun geldimi benim gibi kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum iyi hafta sonları herkese

Son düzenleme:

ben baby mozart'ı aldım...onu dinliyorum...huzura eriyorum....tabi velet ne hissediyo onu bilemiyorum, doğunca görcez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…