comley başarılar şekerim
Dide güzel haberlerle gel
saol esra hemen eşime söyliyeyim götürsün, cnr bize çok yakın, giriş ücretli mi acaba davetiye gereklimi, bazı fuarlada internetten davetiye yazdırmak gerekiyor
petrikcim ben cnr fuarın sitesinden online davetiye aldım genelde hep öyle alırım ve ücretsiz oluyor keşke daha önce haber verseydim hiç aklıma gelmedi :çok üzgünüm: yarın son gün,ama orayada gitsen ücretliyse bile cüzi birşeydir gittiğim en pahalı fuar bilişim fuarı olmuştu bileti 20 ytl idi ama bu tip fuarlar ya ücretsiz yada cüzi ücretlerde oluyo kaçırma bence evinde yakınmış hem ben sarıyerlerden gelicem
petrikcim ben cnr fuarın sitesinden online davetiye aldım genelde hep öyle alırım ve ücretsiz oluyor keşke daha önce haber verseydim hiç aklıma gelmedi :çok üzgünüm: yarın son gün,ama orayada gitsen ücretliyse bile cüzi birşeydir gittiğim en pahalı fuar bilişim fuarı olmuştu bileti 20 ytl idi ama bu tip fuarlar ya ücretsiz yada cüzi ücretlerde oluyo kaçırma bence evinde yakınmış hem ben sarıyerlerden gelicem
ben cnr fuarın sitesinden online davetiye aldım genelde hep öyle alırım ve ücretsiz oluyor
büyümüştür Minik Kelebeğim..gör bak nasıl şaşırcaz...sanırım ben doğuma kadar 9 doğurcam...kaydirigubbakcemile3
İstanbuldakileeeeeeeeer.....nası kıskandım var ya siziiiiii......ben de olmalıydım fuarda....klava:
E nasıl aldın yaaaaa(( Ben alamıyorum
ya pazar gunu en kalabalık zamanıdır zaten sabah 10 da acılıyor herhalde ama ben yarın gitmem...ayhh daral gelir bana çok kalabalıkda..Evet pinky çok kalabalıktır değil mi. Erkenden gitmek gerek galiba...
günaydın kızlarrr... bir haftadır yoğunum tek tük yazıp çıkıorum okuorum bir de zaten o bile 1 saat alıor nerdeyse. ben de doktora gideceğim bugün. 2 hafta sonra da izmirdeyim.burda yılbaşı tatili var yani nevruz. 2 hafta tatil var. o sırada gidip gelicem. herkes ii bakıorum izmir buluşması kesinleşio gibi. çok heycanlı.herkes fotolardaki cicilerini giysin. saçlar da aynı olsun. hiç yabancılık çekmeyiz.
cinsiyet öğrenenler kim var bir de mq nassıl kullanılıor biri açıklar mı ince ince :)
telkirma sendemi 19 kasım SAT .. aynı gunlerdeyiz sanırım...cinsiyetin belimi?ayhh ben 12 haftalıkken gittiğimde doktor söylemedi bakalım bu haftaiçi annne cocouk saglıgı merkezine gitcem sırf cinsiyet ögrenmek için...
kızlar Baby Einstein dinliyorum uykum : ) geldi çok güzelmiş
Baby Einstein Radyosu ? Last.fm
buradan dinliyorum ama bebeğim doğduktan sonrada dinletmek isterim, hemen alıcam
buradan biri almıştı yalnış hatırlamıyorsam kimdi acaba evriş senmi almıştın? nasıl beğendinmi uykun geldimi benim gibi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?