2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sağol benimkinide kendi dr değil başka bir dr yönlendirme yaptı dediğin gibi 2. bir göz gibi internetten baktıgım kadarıylada 2.düzey ultrasondan riskli diyede bahsedilmiyo bir nevi detaylı ultrasondan farklıda bişey uygulanmıyo yazılana göre bilmiyorum benim kızımda yapılmıştı ama detaylı ultrason adı altında anlamadım gitti anlayacagın yinede sağol

Kızlar doktordan geldim. Bebişimin cinsiyetini %99 ihtimalle öğrenmiş bulunuyorumhihoyyytKuzucuğum bacaklarını açmış bizi bekliyordu:roflol:Albümüme bugün aldığım cicilerimle çekilmiş bir foto koydum. Bakın bakalım göbeğimden bilebilecek misiniz Sparta mı Isparta mıdelikafadulden

sabırla okudum okudum ve en sonunda güzel haberini gördüm.bir ohhhhhhhhhh çektim.epeydir bekliyoruz sonucunu ve sende sn gunlerde girmeyınce iyice meraklanmıstık.hihoyyyt:lepi:neysekı sonuc guzel gözümüz aydın.

kız burcu böle işkence olmaski..ben hiç anlamam mesela göbek tahminninden kayrada yokki nezmandır o bi baksın dicem ama.. neyhse yorumları sabırla beklices....

bu arada kızlar bende bebeğii dün gördüm ama yazamadım.bebeğim 284gr.tam keyıf adamı olacak bu bebe bacak bacak üstüne atmıs keyıf yapıyordu.hersey güzel dedi dr.bidaha mayısda gideceğim.ben dayanamayıp nisanda yıne gderim.doğumla ilgili sorular sordum ama erken dedi konusmak için dedi.babasıda ilk defa böyle ayrıntılı gördü bebeğimizi.

sakaleyn ohh be nihayet geldin ve sonuçlar temiz..biz diyoduk sana hayırlı olsun gözun aydın.bebişinle saglıklı huzurlu bir ömür inş...

aftabru tamam bak akşama bakıcam ama eger koymamışsan naparım bilmem..buarada sen bana ne tarafda oldugumu srmussun.avrupa yakaısndayım canm ben ama marmarad okudum ögrenci evim erenköydeydi ahh ahh bostancı sahili.karış karış bilirim..mayıs ayı geldimi koşardık sahile sabah yürüyüş sonra ev duş ve okul...şimdi evim sahile uzak ama olsun çk şükr eşim çok sever denizi bizde herhafta shail yaparız muhakk..

evrim göbek şovdaki en son resmin ne zman biliomusun sennnn?*ugramas oldun yaaaaaa....sendende beklioz bu akşam...

album mü senın albumunu göremıyorumkı arkadaşlarmı görüyor burko.dur arkadaşlık göndereyım.

Merhaba kısslaar,

Sakaleynmaster
çok sevindik test sonucuna hihoyyythihoyyyt Gerçi biz farklı bir sonuç beklemiyorduk. Yine de hepimiz bir oh çektik.. Gözün aydın arkadaşım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ama dün en azından öğrenemediğini söyleseydin keşke. Merak içinde kaldık.. Neyse önemli olan senin rahatlaman. bebişini çoook öpüyorum burdan annnesi..

Ama hala Kayra'dan bir ses yok... Kayram, duy bizi... Bir iyiyim de canım... Offf...

Angeleyes, gelgit, burko gözünüz aydın canlarım.. Bebişlerinize kırkbir buçuk kere maaşallah Benim bebişimi görmemede az kaldı 9 gün :teytey::teytey:

Bu arada ben de druma gittiğimde 21+4 olucam inşallah. Acaba detaylı ultrasonu kaçırmış mı olucam?? Aslında 2li testim sırasında bana detaylı ultrason yapılmıştı. Yani bebeğimin tüm organlarına, ellerine, ayaklarına bakmışlardı. Acaba tekrar olmam gerekiyor mu?

Aftabrum, sana da detaylı olarak bakılmıştı diye hatırlıyorum.. Şimdi tekrar mı bakılacak?

canim cok tatlisin yaa..bana kiz gibi geldi ama benim tahminlerim pek tutmaz herhalde..

gözün aydın sağlıkla gelsin bebeşin evet albümünü biz göremiyoruz sadece arkadaşlarına açık sanırım

ohh maşallah bebeğine hemenhemen bebeklerimizin gr aynı kuzu kuzu yatıyolar allah nazardan saklasın

sağol teşekkür ederim darısı senin başına bişeyde kalmamış kuzunu görmene

...... hamile kalan sosyetik tipler ozellikle hemen atıl bey den randevu alırdı çunku kendisine 3-4 ay sonraya ancak randevu alınıyor çok yogun adam para basıyor resmen :)

ben de duydum, ama o tarz doktorlara gitmeyi düşünmüyorum artık. bana arda beyi i de çok övmüşlerdi yüksek riskli gebelik uzmanıymış diye, her türlü riski biliyormuş... gittim ve çok mutsuz çıktım odasından. bi de üstüne fark vermiştim 100tl. bu tarz doktorlar için benim diğer doktor murat yayla çok güzel bir yorum yaptı "100 hamileye de risk bulabilirsiniz, söylersiniz ve tedirgin edersiniz, en az 1 ya da 2 sinde söyledikleriniz olur ve siz riski saptamış hiç kaçımamış doktor olarak ünlü olursunuz. oysa diğer 98 hamileyi durup dururken mutsuz etmiş olursunuz" eşim de ben de bayıldık bu yaklaşımına. gerçekten çok sevimli bir doktor. çok tecrübeli bir prof.

bence kız...

Aaaa harikaydı bugün hava halbisi:1shok:Ben feribotla püfür püfür karşıya geçtim, 2 saat kadar Bostanlı pazarını gezdim, bebişime de annesine de (daha çok annesinesengözlerimebaksanab) ciciler aldım, yine püfür püfür döndüm. İçim açıldı valla
Biz dün doktor bir arkadaşla balık yemeye gittik ayıptır söylemesi. Orada kalamar da vardı masada fava da. Ben önce çekindim yemesem mi diye, adam ısrar etti. Onlar öyle ayda yılda yemeyle zarar vermez. Bu kadar pimpirikli olma dedi. Baktı ben yine rahat edemedim, kadın doğumcu olan kardeşini aradı. Kardeşi de onayladı, gönül rahatlığıyla yiyebilir diye. Ben de yedim afiyetlecokacimcoook
Oh canım ya. Çok şükür:lepi:Hepimiz meraklanmaya başlamıştık

kız burcu böle işkence olmaski..ben hiç anlamam mesela göbek tahminninden kayrada yokki nezmandır o bi baksın dicem ama.. neyhse yorumları sabırla beklices....

Yaşasın kötülük:jeyyar:

burkocum çok tatlı yaaa bende bugün dr gittim benimkide aynı seninki gibi yatıyo bunlar hep aynı şekil yatıyo sanırım çok güzell maşallah cinsiyetine gelirse bana kız gibi geldi

herkese merhaba. sizleri devamlı takip ediyorum ama çok az yazma fırsatım oluyor. çünkü gerçekten zor bir hamilelik geçiriyorum. özellikte ilk 3 ay tam bir felaketti benim için. ayağa kalkmaktan acizdim. üstelik ailemden uzakta, doğru düzgün çevremin olmadığı bi şehirde yaşıyorum. neyseki annem geldi de onun sayesinde toparlayabildim. bebek direncimi çok kırmış. kızımla 18. haftamızı bitirmek üzereyiz ama daha 1 kilo alabildim. artık iyi olduğuma göre bol bol yazabilirim sizlere. bu arada daha önce yazamıyordum ama sıkı takip ediyordum. SAKALEYN sonuçlarının temiz çıkmasına çook sevindim.gözün aydın...

çok güzel miniş çok güzel
buldum canım..dün gece baktım hepsine uzun uzun
alıyorum aftabru takviyemi..vişne kokulu şişe şişe kafayı bulmazsam iyi

nora geçmiş olsun..o ağrılar ben de 7. haftadan beri var..hayatımın bir parçası oldular..uykuya hasret kaldım ama siyatik demedi doktor.bu arada yeme canım midye,kalamar falan..ben de çok severim ama burada yok zaten..bu yaz bir arkadaşım sadece bir tane yedi..çok fenalaştı hastaneye kaldırdık..doktor ölebilirdi de dedi..herkes bir sürü yedi o sadece bir tane yedi..düşün artık..dikkat ermek tedbiri elden bırakmamak lazım canım benim..
ulen derya ne diyeyim ben sana bu gün o kadar yoğundum ki heyecanla girip bir sürü sayfa okudum..tam umudu kesmiştim ki gördüm mesajını...ohhh be ohhhhh...böyle yapma bir daha..kimse yapmasınklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…