EVET CANIM ANKARADAYIMM.SENDE ANKARADASIN HERHALDE DEMİ?:1hug:
anakara da hangi hastane canım
sağol benimkinide kendi dr değil başka bir dr yönlendirme yaptı dediğin gibi 2. bir göz gibi internetten baktıgım kadarıylada 2.düzey ultrasondan riskli diyede bahsedilmiyo bir nevi detaylı ultrasondan farklıda bişey uygulanmıyo yazılana göre bilmiyorum benim kızımda yapılmıştı ama detaylı ultrason adı altında anlamadım gitti anlayacagın yinede sağolcanım bazı dr lar fazla saglamıcı oluyorlar. bu sekil ileri tetkikler isteyebiliyorlar. normalde bu detaylı cekimleriini de dr lar kendileri yapabilyorlar. bazen riskli durumlarda bazende fiks dr un tutumu olarak baska dr a yonlendiriyorki isin uzmanı gorsunhemde ikinci bir goz olsun diye. aslında herhangi birrisk sorun vs yoksa kendi dr umuz yapıyor detaylıyı . yani her ay gittigimizde dr lar organları falan olcup biciyorlar a slında. ama iste eskiden yoktu bu tarz detaylı falan benim oglumun doneminde sorun olanları yollarlardı detaylı ultrasona. belki duyanlarınız vardır pek meshur bir perinatoloji uzmanı var prof sanırım atıl yuksel diye. hamile kalan sosyetik tipler ozellikle hemen atıl bey den randevu alırdı çunku kendisine 3-4 ay sonraya ancak randevu alınıyor çok yogun adam para basıyor resmen :)
kızlar ben geldim VEEEEEEEEEEEEEEE SONUCUMUZZZZZZZZZZZZZZZ TEEEMİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HERŞEY NORMAL CANLARIM .KÖTÜYE KENDİMİ HAZIRLADIĞIM İÇİN ŞİMDİDE ELİM AYAĞIM BOŞALDI HERYANIM TİTRİYOR
Kızlar doktordan geldim. Bebişimin cinsiyetini %99 ihtimalle öğrenmiş bulunuyorumhihoyyytKuzucuğum bacaklarını açmış bizi bekliyordu:roflol:Albümüme bugün aldığım cicilerimle çekilmiş bir foto koydum. Bakın bakalım göbeğimden bilebilecek misiniz Sparta mı Isparta mıdelikafadulden
EVET CANIM ANKARADAYIMM.SENDE ANKARADASIN HERHALDE DEMİ?:1hug:
anakara da hangi hastane canım
gözün aydın sağlıkla gelsin bebeşin evet albümünü biz göremiyoruz sadece arkadaşlarına açık sanırımKızlar doktordan geldim. Bebişimin cinsiyetini %99 ihtimalle öğrenmiş bulunuyorumhihoyyytKuzucuğum bacaklarını açmış bizi bekliyordu:roflol:Albümüme bugün aldığım cicilerimle çekilmiş bir foto koydum. Bakın bakalım göbeğimden bilebilecek misiniz Sparta mı Isparta mıdelikafadulden
bu arada kızlar bende bebeğii dün gördüm ama yazamadım.bebeğim 284gr.tam keyıf adamı olacak bu bebe bacak bacak üstüne atmıs keyıf yapıyordu.hersey güzel dedi dr.bidaha mayısda gideceğim.ben dayanamayıp nisanda yıne gderim.doğumla ilgili sorular sordum ama erken dedi konusmak için dedi.babasıda ilk defa böyle ayrıntılı gördü bebeğimizi.
Merhaba kısslaar,
Sakaleynmaster çok sevindik test sonucuna hihoyyythihoyyyt Gerçi biz farklı bir sonuç beklemiyorduk. Yine de hepimiz bir oh çektik.. Gözün aydın arkadaşım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ama dün en azından öğrenemediğini söyleseydin keşke. Merak içinde kaldık.. Neyse önemli olan senin rahatlaman. bebişini çoook öpüyorum burdan annnesi..
Ama hala Kayra'dan bir ses yok... Kayram, duy bizi... Bir iyiyim de canım... Offf...
Angeleyes, gelgit, burko gözünüz aydın canlarım.. Bebişlerinize kırkbir buçuk kere maaşallahBenim bebişimi görmemede az kaldı 9 gün :teytey::teytey:
Bu arada ben de druma gittiğimde 21+4 olucam inşallah. Acaba detaylı ultrasonu kaçırmış mı olucam?? Aslında 2li testim sırasında bana detaylı ultrason yapılmıştı. Yani bebeğimin tüm organlarına, ellerine, ayaklarına bakmışlardı. Acaba tekrar olmam gerekiyor mu?
Aftabrum, sana da detaylı olarak bakılmıştı diye hatırlıyorum.. Şimdi tekrar mı bakılacak?
...... hamile kalan sosyetik tipler ozellikle hemen atıl bey den randevu alırdı çunku kendisine 3-4 ay sonraya ancak randevu alınıyor çok yogun adam para basıyor resmen :)
Kızlar doktordan geldim. Bebişimin cinsiyetini %99 ihtimalle öğrenmiş bulunuyorumhihoyyytKuzucuğum bacaklarını açmış bizi bekliyordu:roflol:Albümüme bugün aldığım cicilerimle çekilmiş bir foto koydum. Bakın bakalım göbeğimden bilebilecek misiniz Sparta mı Isparta mıdelikafadulden
Aaaa harikaydı bugün hava halbisi:1shok:Ben feribotla püfür püfür karşıya geçtim, 2 saat kadar Bostanlı pazarını gezdim, bebişime de annesine de (daha çok annesinesengözlerimebaksanab) ciciler aldım, yine püfür püfür döndüm. İçim açıldı vallaKızlar bana müsade.. 13.30 da dersim var, kalkayım, hazırlanayım da.. İlim - irfan dağıtmaya gideyim :)) Çocuklar bilgiye aç, Burcu Hocaaaaa, matematiiiikkkk diye ağlamasınlar sonra.. Memleket benden hizmet beklerken burada böyle ağız açmak içime sinmez -tatlicadiarzu- Hepinizi öpüyorum. Evrimcim dönüşte arıyorum seni ama, pek keyfin yok anlaşılan.. Hava da mok gibi af edersiniz. Tam evde oturup çay içmelik..
Biz dün doktor bir arkadaşla balık yemeye gittik ayıptır söylemesi. Orada kalamar da vardı masada fava da. Ben önce çekindim yemesem mi diye, adam ısrar etti. Onlar öyle ayda yılda yemeyle zarar vermez. Bu kadar pimpirikli olma dedi. Baktı ben yine rahat edemedim, kadın doğumcu olan kardeşini aradı. Kardeşi de onayladı, gönül rahatlığıyla yiyebilir diye. Ben de yedim afiyetlecokacimcoookama ama benim doktor niye oyle dedi kine( digeride ye demisti ( napcam ben simdi canim deli gibi midye istiyo ( pisince ye dedi bana (senağlamacokacimcoook kötükedihüso:bbo: bilmem duygularimi anlatabildimmi...
bende tadimlik yiyim bari napalim...
Oh canım ya. Çok şükür:lepi:Hepimiz meraklanmaya başlamıştıkkızlar ben geldim VEEEEEEEEEEEEEEE SONUCUMUZZZZZZZZZZZZZZZ TEEEMİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HERŞEY NORMAL CANLARIM .KÖTÜYE KENDİMİ HAZIRLADIĞIM İÇİN ŞİMDİDE ELİM AYAĞIM BOŞALDI HERYANIM TİTRİYOR
kız burcu böle işkence olmaski..ben hiç anlamam mesela göbek tahminninden kayrada yokki nezmandır o bi baksın dicem ama.. neyhse yorumları sabırla beklices....
çok güzel miniş çok güzelAllah a şükür iyi gecmıstı canım.ama heycandan kılosunu sormayı unutmusum.hersey cok normal dedı,sadece 3 gun gerıde cıktı.ama doktor bunu bı önemı yok dedı.şimdilik hersey yolunda dedı.kasıklarım arada hala agrıyor dedım.bıdahakı aya idrar tahlılı yaparız dedı.belkı iltahaptan oluyodur dedı.
buldum canım..dün gece baktım hepsine uzun uzunDİDECİM
bulusma resimlerinin oldugu sayfa 357 idi diye hatırlıyorum. ama tabi bir sayfada kac mesaj grmeye ayarlı senin profil bilmiyorum. benim maksimuma ayarlı. sayet su an okurken bu mesajı 300 lu sayfalarda isen aynıyızdır 357 ye bir bak.
ben arada bakmak için evdeki pc ye kısayola osayfayı ekledim arada resimlerinez bakmak isterim belki diye:)))
BURKOCUK
kacta randevun habersiz birakma bizi. insallah gorursunuz cinsiyetini
DERYA DAN NİYE SES YOK HALA OFFFF
BİR KOTU HABERE DAHA DAYANAMAYCAGIM OYLE UZULDUMKİ DUN FİGENE AKSAM ÇOK KEYİFSİZ MUTSUZDUM AKLIMA RESİMLERİ GELDİ DUN BAKTIM FİGENİN YAZDIGI MESAJLARA BAKMAK İÇİN TUP BEBEK OLDUGUN OKUDUM DAHA BİR UZULDUM. AMA YASININ 25 OLDUGUNU DA GORDUM DAHA ÇOKK ZAMANI VAR ALLAHTAN. ALLAH SABIRLAR VERSİN NE DİYELİM BASKA DENECEK BİRSEY YOK.
alıyorum aftabru takviyemi..vişne kokulu şişe şişe kafayı bulmazsam iyigünaydın kızlar,
yoğun bir günün içinden ufak ufak sıyrılışlarla bişeyler yazmaya çalışacağım fırsat buldukça.
SAKALEYN den hala ses yok mu? çok merak ediyorum onu.
NORRAA nasıl oldu bel ağrıların?
DİDE nin kan değerleri mi düşük çıkmış? olmaz bişi arkadaşım, takviye alıverirsin düzelir.
.
FİGENin acı haberinden sonra topik biraz duygusallaşmış galiba, tam olarak okuyamadım ama... inşallah FİGEN için bundan sonra herşey çok güzel olur ve bu acısını unutturur. ve bu aldığımız son acı haber olsun inşallah.
.
cinsiyetlerde değişiklikler ya da yeni haberler var mı? sürekli takip edenlerden haber başlıkları alabilir miyiz? böyle otlakçı gibi oluyorum ama ne yapayım arkadaşlar, bankacıyım.... güya kriz var ama ithalat / ihracat patlamış sanki, vızır vızır akreditif açıyoruz...
Kizlar gunaydin,
sabah doktora gittim, universitedeki kadin dogumcuda randevum vardi..Kadin muayene etti, bebegin kalp seslerini falan dinledik...
Kalca agrim icin siyatik dedi, istirahatten baska yapicak bisi yok, paracetamol de kullanabilirsin dedi, dedim aldim ama pek bi faydasi olmadi(
Magnezyum yada kalsiyuma gerek yok cunku zaten vitamin aliyorsun beslenmene de dikkat ediyorsan, simdilik eksik yoktur vucutta dedi...
Burada kendim icin sordugum ve yanit aldigim bikac soruyu daha soyliyeyim.gecenlerde bi karides kalamar muhabbeti vardi..Hic bir problem olmadan deniz urunlerini yiyebilirmisiz, midye, kalamar, karides...
Ucak seyahati icin de 28.-30. haftadan sonra kesinlikle onermiyorum dedi(
Simdilik bu kadar, agrim tam gaz devam ediyor, bugunde mecburen ise geldim ama yarin ve cuma evde kalicam, yoksa sakat kalicam...
nora geçmiş olsun..o ağrılar ben de 7. haftadan beri var..hayatımın bir parçası oldular..uykuya hasret kaldım ama siyatik demedi doktor.bu arada yeme canım midye,kalamar falan..ben de çok severim ama burada yok zaten..bu yaz bir arkadaşım sadece bir tane yedi..çok fenalaştı hastaneye kaldırdık..doktor ölebilirdi de dedi..herkes bir sürü yedi o sadece bir tane yedi..düşün artık..dikkat ermek tedbiri elden bırakmamak lazım canım benim..ama ama benim doktor niye oyle dedi kine( digeride ye demisti ( napcam ben simdi canim deli gibi midye istiyo ( pisince ye dedi bana (senağlamacokacimcoook kötükedihüso:bbo: bilmem duygularimi anlatabildimmi...
bende tadimlik yiyim bari napalim...
ulen derya ne diyeyim ben sana bu gün o kadar yoğundum ki heyecanla girip bir sürü sayfa okudum..tam umudu kesmiştim ki gördüm mesajını...ohhh be ohhhhh...böyle yapma bir daha..kimse yapmasınkızlar ben geldim VEEEEEEEEEEEEEEE SONUCUMUZZZZZZZZZZZZZZZ TEEEMİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HERŞEY NORMAL CANLARIM .KÖTÜYE KENDİMİ HAZIRLADIĞIM İÇİN ŞİMDİDE ELİM AYAĞIM BOŞALDI HERYANIM TİTRİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?