2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Bu arada bebişimle ilgili asıl önemli haberleri vereyim. Gelişimimiz gayet iyi, haftamızla uyumlu. Mide, karaciğer, omurga, kalp odacıkları, beyin hepsi olması gerektiği gibi. Tahminen ağırlık 176 gram. Uzun parmaklı güzel ellerimiz ve 2 cm'lik kocaman ayaklarımız var:1shok:Rahim ağzı ölçümünü de sordum, arada zaten bakıyrmuş ultrasonda ama anneden bir şikayet gelirse, özellikle de 22. hafta civarında detaylı ölçüyorlarmış rahim ağzını. Şu anda bebişin zaten çok hafif, öyle bir problem yaşayamazsın dedi. Dörtlü yapılsın diye kağıt yazdı ama ben yaptırmayı düşünmüyorum. Bundan sonra zaten 9 Eylüle devam etmek istiyorum çünkü daha önce de dediğim gibi kısmet olursa doğumu orada istiyorum. Aslında çok seviyordum doktorumu ama hastane küçük, orada doğum yapılmaz ki:çok üzgünüm: Neyse, umarım yeni doktorumla da o kadar iyi anlaşabilirim.
MAŞALLAH GÜZELLER GÜZELı BEBıŞıME. HıÇ ÜZMEDı ANNESıYLE BABASINI ŞıMDıYE KADAR. HıÇ DE ÜZMEYECEK ıNŞALLAH

Son düzenleme:

burkocum tebrık ederım.ben eylul annesıyım.sen bızı bırakıp gttın daha da ugramadın.benım de dogum agustosa kaydı ama ben bırakamadım topıgı ne bılım.bızım topıge de koysana bebişinin fotosunu gorelım ben de cok merak edıorum cınsıyetını ama ogrenemedım henuz.allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kızını.tekrar tebrıkler

Son düzenleme:

Sağol tatlım. Sen de inşallah sağ salim kavuşursun kuzucuğuna:Saruboceq:İki topiği birden yürütmek zor geldi bana çünkü günün belli saatleri girebiliyorum zaten, onun dışında okuldayım. Yine de haberlerinizi bana gelen mailler aracılığıyla takip ediyorum. Fotoğraflarımı albümüme ekledim zaten, oradan bakıyor arkadaşlar. Sen de bakabilirsin

CANIM BURKOCUM BENCE %85 KENDıMCE YÜZDE VERıYORUM TABııı. SPARTA ANESı OLUYOSUN.BıLDıM DıMıııııııııdelikafadulden

burkooo yazsana yahu cinsiyetiiii biz yaslı teyzelerden degilizki pek çok deneyim yasamıs olalım gobek tahmini yapalım cık cık cık :)))

hihoyyyt
TEBRİKLEEEEERR. TEBRİKLEEERRR

Burkocum, canım adaşım, sanırım bir prenses annesi olmaya hazırlanıyorsun. Göbüşten öyle gibi geldi bana????? Ayrıca bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim. Hiç üzmeyecekler bizi, görürsünüz :)

NAZAN, canım nispet yapmak gibi olmasın ama, sanırım bu dönemde daha iyi bir programım olamazdı. 19 saat derse giriyorum. Arada boşluk da yok çok fazla. Salı bitince hafta bitiyor sanki benim için. Ama ıstanbul'da 4 sene boyunca haftada 30 hatta 45 saat çalıştığım olmuştu. Onlara sayıyorum artık..

DERYA haydi gözün aydın arkadaşım. ıyi haberlerine çok sevindik.. Kocaman öpüyorum ikinizi de...

Ay ne kadar kötüyüm:jeyyar:Kendi kendime gülüyorum ekranın başındadelikafadulden

burko tebrik ederim canım. bebişlerimizi her gördüğümüz gün heralde en mutlu günlerimizden oluyor. herşeyin normal olmasına da çok sevindim. arkadaşların tahminlerinden biz de öğrenicez artık kız mı erkek mi..

Tamam tamamşutarafagittiSiz toplaşıp beni dövmeden açıklayayım en iyisi. Yaşlı teyze olmanıza gerek yok. Hemen hemen hepiniz doğru bildiniz:

BUSE'M GELİYOOOOOR

Tamam tamamşutarafagittiSiz toplaşıp beni dövmeden açıklayayım en iyisi. Yaşlı teyze olmanıza gerek yok. Hemen hemen hepiniz doğru bildiniz:

BUSE'M GELİYOOOOOR

hayırlı olsun canım allah analı babalı sağlıklı dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

burkoooo

aptal ettin he benii yanii:))
hani bebis cicileri sayfasındaydı ordada yok gobek show da da yok nerde senin resmin falan yahuuu ???
albumunde yok profilinde kafa mı yapıyon bizle :) soylesene bak çıkcam son 20 dk kaldı

of çok sukurrr
bu kadar nese den anlamalıydım burko kız oldugun ordan uyanamadım bak :)))
giderken kız olursa birazcık daha sevineceğiin yazmıstın çunku:) neyse gozunuz aydınn

Fotoğraflar albümümde canım ama irtibat listemde değilmişsin, ondan göremiyordun. Şimdi bakabilirsin

aa nası yani burka sen benim irtibat listemde ve arkadasım olarak gorunuyorsun bende oysa

hadi gözünaydın. maşallah bebeğin ağırlığı da çok iyi. önce allaha sonra da clexane ı bulana şükranlarımı iletiyorum.... buarada gelgit ben iki gündür bacaktan vurmaya başladım. göbeğim çok acıyor artık...

GİZZE cim sen ne zaman 21+4 oldun yaw? ben en önde helin gidiyor sanıyordum. seni yanlış hatırlıyorum demek ki...
evet canım, ikili test sırasında da tarıyorlar ama o zaman oluşmamış ya da görünemeyecek diğer organları da tarayacaklar, 20-22 haftalar arasında bakıyorlar. benim doktor amniyodan önce epey bir baktı ama yine de bitmedi. 27 martta tekrar gideceğim aynı profa. inşallah sorun çıkmaz...

hoşgeldin arkadaşım... hepimizi az çok tanımışsındır... benim de 4 ay bulantılarım ve kusmalarım devam etti ama beni sarsacak yatıracak kadar değildi. zaten çalışıyorum, işe gelince her türlü şikayetimi unutuyorum....

MAŞALLAH GÜZELLER GÜZELİ BEBİŞİME. HİÇ ÜZMEDİ ANNESİYLE BABASINI ŞİMDİYE KADAR. HİÇ DE ÜZMEYECEK İNŞALLAH[/SIZE][/FONT]

eeee burko, hala söylemiyor musun cinsiyetini? hadi ama:jeyyar:

beni selamlayan herkese selam.esrakocum valla bu niki alırken hamile değildim.çok öncelerden yani benle bütünleştii.hep farklı nik kullanınca da şifresi kullanıcı adını unutyrm oyüsden böyle giriş yapmıştım buraya zamanında. sitede yeni sayılmam ama bu bölümde yeniyim çünkü bende ağustosta doğum yapıcakmışım.hayırlısı bakalım oyüsden burdan gelişmeleri takip etmek istedim.çünkü bu forum gerçekten çok zevkli bir forum.görüşmek üzere

CıNSıYET TAHMıNı ıLE ıLGıLı

geçen gun kayınvaldem ortaya bir tez attı bende tuttu sizlerde uyacakmı merak edyorum lakin kendisi 3 kız bir erkek annesi:)

biz bu cinsiyet kaosu yasarken dediki bana goguslerinin karardımı ? onun kızlarda gogusleri pek kararmamıs pembe pembe imis:) ve etarfında minik minik sivilceler olusmus. aa dedim evet benim aynen oyle:) ve hatırlıyorum oglumda daha adet geçikmesi ile birlikte gouslerim kapkara olmustu uclar ıyani

artık bu bir tesadufmuyd bilmiyorum tabi

aman da aman BUSEymiş.....ayy gamzeli bi buse olur inş. yerim benonun gamsesiniiiii..gözün aydınn...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…