Bu arada bebişimle ilgili asıl önemli haberleri vereyim. Gelişimimiz gayet iyi, haftamızla uyumlu. Mide, karaciğer, omurga, kalp odacıkları, beyin hepsi olması gerektiği gibi. Tahminen ağırlık 176 gram. Uzun parmaklı güzel ellerimiz ve 2 cm'lik kocaman ayaklarımız var:1shok:Rahim ağzı ölçümünü de sordum, arada zaten bakıyrmuş ultrasonda ama anneden bir şikayet gelirse, özellikle de 22. hafta civarında detaylı ölçüyorlarmış rahim ağzını. Şu anda bebişin zaten çok hafif, öyle bir problem yaşayamazsın dedi. Dörtlü yapılsın diye kağıt yazdı ama ben yaptırmayı düşünmüyorum. Bundan sonra zaten ) Eylüle devam etmek istiyorum çünkü daha önce de dediğim gibi kısmet olursa doğumu orada istiyorum. Aslında çok seviyordum doktorumu ama hastane küçük, orada doğum yapılmaz ki:çok üzgünüm: Neyse, umarım yeni doktorumla da o kadar iyi anlaşabilirim.
MAŞALLAH GÜZELLER GÜZELı BEBıŞıME. HıÇ ÜZMEDı ANNESıYLE BABASINI ŞıMDıYE KADAR. HıÇ DE ÜZMEYECEK ıNŞALLAH
burkocum tebrık ederım.ben eylul annesıyım.sen bızı bırakıp gttın daha da ugramadın.benım de dogum agustosa kaydı ama ben bırakamadım topıgı ne bılım.bızım topıge de koysana bebişinin fotosunu gorelım ben de cok merak edıorum cınsıyetını ama ogrenemedım henuz.allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kızını.tekrar tebrıkler
kızlar ben geldim VEEEEEEEEEEEEEEE SONUCUMUZZZZZZZZZZZZZZZ TEEEMİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HERŞEY NORMAL CANLARIM .KÖTÜYE KENDİMİ HAZIRLADIĞIM İÇİN ŞİMDİDE ELİM AYAĞIM BOŞALDI HERYANIM TİTRİYOR
Tamam tamamşutarafagittiSiz toplaşıp beni dövmeden açıklayayım en iyisi. Yaşlı teyze olmanıza gerek yok. Hemen hemen hepiniz doğru bildiniz:
BUSE'M GELİYOOOOOR
burkoooo
aptal ettin he benii yanii:))
hani bebis cicileri sayfasındaydı ordada yok gobek show da da yok nerde senin resmin falan yahuuu ???
albumunde yok profilinde kafa mı yapıyon bizle :) soylesene bak çıkcam son 20 dk kaldı
bu arada kızlar bende bebeğii dün gördüm ama yazamadım.bebeğim 284gr.tam keyıf adamı olacak bu bebe bacak bacak üstüne atmıs keyıf yapıyordu.hersey güzel dedi dr.bidaha mayısda gideceğim.ben dayanamayıp nisanda yıne gderim.doğumla ilgili sorular sordum ama erken dedi konusmak için dedi.babasıda ilk defa böyle ayrıntılı gördü bebeğimizi.
Bu arada ben de druma gittiğimde 21+4 olucam inşallah. Acaba detaylı ultrasonu kaçırmış mı olucam?? Aslında 2li testim sırasında bana detaylı ultrason yapılmıştı. Yani bebeğimin tüm organlarına, ellerine, ayaklarına bakmışlardı. Acaba tekrar olmam gerekiyor mu?
Aftabrum, sana da detaylı olarak bakılmıştı diye hatırlıyorum.. Şimdi tekrar mı bakılacak?
herkese merhaba. sizleri devamlı takip ediyorum ama çok az yazma fırsatım oluyor. çünkü gerçekten zor bir hamilelik geçiriyorum. özellikte ilk 3 ay tam bir felaketti benim için. ayağa kalkmaktan acizdim. üstelik ailemden uzakta, doğru düzgün çevremin olmadığı bi şehirde yaşıyorum. neyseki annem geldi de onun sayesinde toparlayabildim. bebek direncimi çok kırmış. kızımla 18. haftamızı bitirmek üzereyiz ama daha 1 kilo alabildim. artık iyi olduğuma göre bol bol yazabilirim sizlere. bu arada daha önce yazamıyordum ama sıkı takip ediyordum. SAKALEYN sonuçlarının temiz çıkmasına çook sevindim.gözün aydın...
MAŞALLAH GÜZELLER GÜZELİ BEBİŞİME. HİÇ ÜZMEDİ ANNESİYLE BABASINI ŞİMDİYE KADAR. HİÇ DE ÜZMEYECEK İNŞALLAH [/SIZE][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?