2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

oo maşallah bebeğine keyfi yerindeymiş : )

Tamam tamamşutarafagittiSiz toplaşıp beni dövmeden açıklayayım en iyisi. Yaşlı teyze olmanıza gerek yok. Hemen hemen hepiniz doğru bildiniz: BUSE'M GELıYOOOOOR

Burcu çok meraklandırdın bizi :) hayırlı olsun Buse'n hadi gözün aydın

Esrako benimde gögüs uçlarım karardı zenci oldu hemde sivilce var -tatlicadiarzu-

burkocumm tebrikler :) prenses annelerindensin artık sen de.. hihoyyyt

esrako cinsiyet tahmini ile ilgili benim de göğüslerin erkek bebek sahibi olan arkadaşlarıma oranla fazla kararmadı. ama öyle pembe pembe de değil kararma oldu diğerlerinde gördüğüm kadar çok değil.

benim de eşimin ananesi bıçak ve makas olayını uygulamıştı ilk hamile olduğumu öğrendiğimde. henüz 6 haftalıktı ve koltuk minderlerinin birinin altına makas, birinin altına bıçak koydular. içimden gelene oturdum ve o zaman kız olacağına dair hüküm verilmişti. 14. haftada kızımız olduğu dr tarafından onaylanınca bu teori epey bi süre aklımı kurcalamıştı :bbo:

ya bence bünyeyle ilgili esracım böle şeler.benim bebeğimde erkekmiş gerçi yeni öğrendik ama benim göğüslerim daha geçen aymı ne kararmaya başladı herşey gayet normal gittti..hatta bi yastığın altına makas birine bıçak koydular ben makasa oturdum kız di göya ama erkekmiş :))
ama şöle diyebilirim ben rüyamdan hep erkek gördüm ve gördüğüm herşeyi mavi gördüm.enson mavi battaniye ve oğlan çocuğu gördüm zaten ogün gidip şansımı denemk istedim ve erkek oldunu öğrendim.bide kurdelalı ama mavi kurdelalalı çeyrek altın takıyodum yastığına yani bana çok malum olmuştu.oysa kız olsun çok istedim ama içimden ağır basan duygum hep erkekti..

burkocum hayırlı olsun bende kız olsun istemiştim ilk çocuk hevesimi alıyım diye ama olmadı neyse allah bundan hevesimi aldırır inşallah

burko ama hakkaten senn göbek sivri değil.ben önce yayvan oldugu için kız dicektim ama sonra kendikendime dedimki
"hadi canm ben nerden bilcem sanki 10tanemi dogurdum deim" ve sustum... şimdi senn göbegini baz alarak göbüş şovu yeniden inceliycem ..bakalım neymiş. bu arada aftabru ve tazaefasulye bildiler valla benm göbüşede bi göz ucuylan bakın size zahmet...

petibor, petrik, esrako ve mercimekim de bildiler canım. Onlara da bir danış senkaydirigubbakcemile2

BUSE'M GELİYOOOOOR

ohhh be, çok sevindim.... senin gibi güzel mi güzel, gamzeli, ipek tenli, saçları beyazlamayan bir kızın olacak demek ki....

çok merak ettim, bebeğin babasının mı kabusu olacaktın sen?

çok garip ama benim vücudumdaki tüm değişimler erkek bebeğe delalet. herkes benim oğlum olacağını tahmin ediyordu. ne kadar hurafe varsa hepsi erkek bebek için tutuyor ama benim %99 kızım oluyor...

ama taze fasulye esra ve benim göbüşlerde ynı burkoya benziyo ve erkek hepsi. bende onu baz alarak erkek demiştim ama... allah gönlüne göre vermiş burkocum hayırlı olsun

DERYAA.........meraktan çatlattın resmen yaa..tam sopalıksın..klava: sen şokunu bi atlat, hep beraber üstüne çullanıcaz..:)
tebrikler arkadaşım...çok mutlu oldum hakikaten...cicilerini al da bir an önce paylaş bizimle...

BURKOO..hayırlı olsun pamuğun..Buse'n..prensesin...allah gönlüne göre verdi bakk..

aman da aman BUSEymiş.....ayy gamzeli bi buse olur inş. yerim benonun gamsesiniiiii..gözün aydınn...

kaydirigubbakcemile2Burko gözün aydın allah gönlüne göre vermiş...

burkocum hayırlı olsun bende kız olsun istemiştim ilk çocuk hevesimi alıyım diye ama olmadı neyse allah bundan hevesimi aldırır inşallah

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Umarım siz de hayallerinize bir an önce kavuşursunuza.s.

kız olsun diye umutlarım ikinci bahara bebişe kaldı yani.hele bi birini alimde kucama :)

burko hayırlı olsun buseciğin.

aftabro ben hala göbekten vuruyorum 1 haftadır benimde acıyor ama biraz daha idar etmek istiyorum bacak daha cok acırmıs gibi geliyor hiç yapmadım bacaktan.gerçekten clexanı üretenler sağolsun.

erviş bu aralar pskolojik olarak pek iyi değilsin sanırım.coğunluğu hormonlar yuzundendir umarım.inşallah biran önce tparlanırsın.ağrılar olabiliyor ama sanırım senın cok var.uykusuzluk bendede mevcut malesef.stressiz atlatsak su dönemleri ne güzel olacak.ama bebeğini gördüğün zaman epey moral olacaktır sana.

kızlar dr.dan geldim...kasık ağrım için gitmiştim..hem vajinal hem usg ile baktı..bu arada sıpamı da görmüş oldum...oynayıp duruyodu kerata..
erken doğum ve düşük riski ile ilgili ölçtü biçti..herşey normal dedi...magnezyum verdi günde 2 defa..bir de bu ara çok sık idrara çıktığım için, 1 içmelik, idrar enfeksiyonu olabilir diye, gebelik kategorisi B olan bir ilaç verdi..
içim rahatladı en azından..çok şükür...

ohhh be, çok sevindim.... senin gibi güzel mi güzel, gamzeli, ipek tenli, saçları beyazlamayan bir kızın olacak demek ki....

ama taze fasulye esra ve benim göbüşlerde ynı burkoya benziyo ve erkek hepsi. bende onu baz alarak erkek demiştim ama... allah gönlüne göre vermiş burkocum hayırlı olsun

BURKOO..hayırlı olsun pamuğun..Buse'n..prensesin...allah gönlüne göre verdi bakk..

Sağolun kızlar yaa. Bulutlardayım resmen ben bugünkaydirigubbakcemile2

mercimekim ya bende çok fazla idrara çıkıyorum hamilelilte normaldir diye hiç bişi demedim doktora ama sölesem banada bi çare bulurmu dersin çünkü çok rahatsız ediyor.dışarı çıkmak istemiyorum bu yüsden.

seni çok iyi anlıyorum burko.bende öğreneli daha bi hafta felan oldu.ilk öğrendiğimde kimse yoktu yanımda herkesi aradım mesaj attm.otobüste eve gelirken yanımdaki beni deli zannetti sanırımki acayip acayip bakıyodu indi hala bakıyodu duraktan.ben olsam bende bakardım.resmen ağzım kulaklarımdaydı.sırıtarak geldim eve ama elimde değildi napim artık ne taşıdığımı biliyodum çünkü harika bi duygu allah isteyen herkese yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…