bu arada kızlar bende bebeğii dün gördüm ama yazamadım.bebeğim 284gr.tam keyıf adamı olacak bu bebe bacak bacak üstüne atmıs keyıf yapıyordu.hersey güzel dedi dr.bidaha mayısda gideceğim.ben dayanamayıp nisanda yıne gderim.doğumla ilgili sorular sordum ama erken dedi konusmak için dedi.babasıda ilk defa böyle ayrıntılı gördü bebeğimizi.
Tamam tamamşutarafagittiSiz toplaşıp beni dövmeden açıklayayım en iyisi. Yaşlı teyze olmanıza gerek yok. Hemen hemen hepiniz doğru bildiniz:BUSE'M GELıYOOOOOR
burko ama hakkaten senn göbek sivri değil.ben önce yayvan oldugu için kız dicektim ama sonra kendikendime dedimki
"hadi canm ben nerden bilcem sanki 10tanemi dogurdum deim" ve sustum... şimdi senn göbegini baz alarak göbüş şovu yeniden inceliycem ..bakalım neymiş. bu arada aftabru ve tazaefasulye bildiler valla benm göbüşede bi göz ucuylan bakın size zahmet...
BUSE'M GELİYOOOOOR
beni selamlayan herkese selam.esrakocum valla bu niki alırken hamile değildim.çok öncelerden yani benle bütünleştii.hep farklı nik kullanınca da şifresi kullanıcı adını unutyrm oyüsden böyle giriş yapmıştım buraya zamanında. sitede yeni sayılmam ama bu bölümde yeniyim çünkü bende ağustosta doğum yapıcakmışım.hayırlısı bakalım oyüsden burdan gelişmeleri takip etmek istedim.çünkü bu forum gerçekten çok zevkli bir forum.görüşmek üzere
CİNSİYET TAHMİNİ İLE İLGİLİ
geçen gun kayınvaldem ortaya bir tez attı bende tuttu sizlerde uyacakmı merak edyorum lakin kendisi 3 kız bir erkek annesi:)
biz bu cinsiyet kaosu yasarken dediki bana goguslerinin karardımı ? onun kızlarda gogusleri pek kararmamıs pembe pembe imis:) ve etarfında minik minik sivilceler olusmus. aa dedim evet benim aynen oyle:) ve hatırlıyorum oglumda daha adet geçikmesi ile birlikte gouslerim kapkara olmustu uclar ıyani
artık bu bir tesadufmuyd bilmiyorum tabi
aman da aman BUSEymiş.....ayy gamzeli bi buse olur inş. yerim benonun gamsesiniiiii..gözün aydınn...
oo maşallah bebeğine keyfi yerindeymiş : )
Burcu çok meraklandırdın bizi :) hayırlı olsun Buse'n hadi gözün aydın
Esrako benimde gögüs uçlarım karardı zenci oldu hemde sivilce var -tatlicadiarzu-
burkocumm tebrikler :) prenses annelerindensin artık sen de.. hihoyyyt
esrako cinsiyet tahmini ile ilgili benim de göğüslerin erkek bebek sahibi olan arkadaşlarıma oranla fazla kararmadı. ama öyle pembe pembe de değilkararma oldu diğerlerinde gördüğüm kadar çok değil.
benim de eşimin ananesi bıçak ve makas olayını uygulamıştı ilk hamile olduğumu öğrendiğimde. henüz 6 haftalıktı ve koltuk minderlerinin birinin altına makas, birinin altına bıçak koydular. içimden gelene oturdum ve o zaman kız olacağına dair hüküm verilmişti. 14. haftada kızımız olduğu dr tarafından onaylanınca bu teori epey bi süre aklımı kurcalamıştı :bbo:
kaydirigubbakcemile2Burko gözün aydın allah gönlüne göre vermiş...
burkocum hayırlı olsun bende kız olsun istemiştim ilk çocuk hevesimi alıyım diye ama olmadı neyse allah bundan hevesimi aldırır inşallah
ohhh be, çok sevindim.... senin gibi güzel mi güzel, gamzeli, ipek tenli, saçları beyazlamayan bir kızın olacak demek ki....
ama taze fasulye esra ve benim göbüşlerde ynı burkoya benziyo ve erkek hepsi. bende onu baz alarak erkek demiştim ama... allah gönlüne göre vermiş burkocum hayırlı olsun
BURKOO..hayırlı olsun pamuğun..Buse'n..prensesin...allah gönlüne göre verdi bakk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?