2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım benimkisi bikaç gündür diğer günlerden farklıydı..daha sık çıkıyordum...bir de sanki idrarımı kaçırmışım gibi iç çamaşırım ıslanıyodu....su gibi akıntı geliyodu..

ama seni de çok rahatsız eden bir durumun varsa dr.unla bi görüş derim..

Kızlar merhaba hepinize,bugün tetenoz aşısı oldum kolum acayip ağrıyor,üzerimdede bi ağırlık oluştu aşıyı sabah oldum ama belirtiler yeni yeni başladı öğleden sonrada bebişime ve kendime alışveriş yaptım,kocişi batırdık oğlumla sengözlerimebaksanab

şöyle bi geçmişe gözgezdirdim en sevindiğim haber Deryadan geldi şükürler olsun en son bu stresi Aftabru ile yaşamıştık bir üçüncüsünü kaldırcak gücümüz kalmadı hamislerr artık sonuç alıcak olan kalmadı sanırım..
Burkocum Allah gönlüne göre vermiş ne güzel sağlıkla gelsin prensesin Busen
Angeleyes sormuşsun ben yarın detaylı usg ye giricem telde sordum 120 ytl dediler bakalım yarın belli olucak parayı öderken,yarın yazarım ne kadar ödedimi
Tazzie hoşgeldin tekrardan canım sanırım sen yazmıştın bu deniz ürünleri konusunda yaşasın somon diye somon balığıda yemek doğru değilmiş sanırım öyle duymuştum ben somon kalkan gibi balıklar..ben balık türü olarak levrek-çupra-istavrit-hamsi yiyorum ama kabuklu ürünlerden önüme gelirse dayanamam asla anında götürürüm çünkü iradem pek sağlam diil maalesef çok pisboğazım :1rolleyes:
Norracım tekrar geçmiş olsun beterinden saklasın rabbim umarm ağrılar geçer en kısa sürede
Behiyecim dediğin gibi bizim göbişler kız göbişine benziyodu ama erkek çıktı benimki tam silindir gibiydi ama şimdi yuvarlaklaşmaya başladı eski yayıklığı kalmadı erkek göbeğine benzemeye başladı :roflol:
Yemek yapmam gerek kızlar ama kolumu kaldırıcak bile gücüm yok napcam bilmiyorum en kötüsü tavuk atarım fırına yanına bide patates dilimlerim al sana yemek..aşı yaptıran herkes bölemi oldu kızlar yaa anlamadım gitti :çok üzgünüm:

eh işte benimde öyle kaçırmışım gibi değil bazı gecele kaçıyo zaten.farkedemiyorum bile.okadar sık çamaşır değişiyorum ki olmadı bu ay bi görişim .hapta kullanmak istemyrm ama napim

Gypsyesra cımmm..ben de olmuştum geçen hafta...ama 3-4 günde geçiyor güzelim merak etme...
ben sol koluma yaptırmıştım..sola yatamamıştım..geçecek sık dişini..hamarat hatunumuz...:))

sakaleynmaster
çok şükür canım çok merak ettik seni.çok.sonucuna çok sevindim canım

burko
buse'n hayırlı olsun canım

gelgit mercimek ve angeleys
sizinde gözünüz aydın.gidip bebişlerinizi görmişsünüz

mercimekimm 3-4 günmü anamm o kadar sürermi yaa bi aşı yaa bu çocuklar boşuna korkmuyomuş aşıdann :1no2:

gyps ya ben tavuk yemek sakıncalı diye eve hiç almıyorum..kocişe bile yedirmedim yazık öglen yemkerlnde iş yerinde ancak yiyor oda..konu hakkında bilgisi olan cvp yazsın..şu tavuk mevzusuunu..ilk başlarda konusmustuk sankim....benide ana çocuk saglıgından aradılar 18.ci haftadan sonra 22 ye kadar gidip tetanoz olcam.üstelik ücretsizmiş.bütüün tahliller aşılar.vs..vs.

gyps ohh cicler almışsın bebişine..güle güle giysin saglıkla sıhatle inş....

İnşallah canım. Gerçekten bambaşkaymış. Daha bir benimsiyor insan. Şimdi her sorana "Biz bugün kızımla alışveriş yaptık "diyorumkaydirigubbakcemileÇok eğlencelidelikafadulden

burko cnm gözün aydın bebiş sağlıkla büyüyomuş maşşalh kızına gözün aydın

Burkocum Allah gönlüne göre vermiş ne güzel sağlıkla gelsin prensesin Busen

burko
buse'n hayırlı olsun canım

Çok teşekkür ederim kızlar. Allah ağlatmasın hiçbirimizi:Saruboceq:

bende pazartesi yaptırdım.diğeride nisandaymış benide çok korkuttular hep erteleyip durdum bu yüsden ama sonunda yaptırdım.etrafında sertlik oldu sadece bide o akşam üstüne yatamadım.ama ağrı sızı şişme olmadı.çok şükür.bünyeyle ilgili galiba.

burko gözün aydın bi prenses daha geliyor maşallahkaydirigubbakcemile2
offff yaaaa nihayet çooook sevindim gözün aydınnn şimdi bunun tadını çıkarr :sm_cool:
sanırım yarın anca çıkaracağım hala kendimde değilim çok kasmışım uf ya delikafadulden
super

hele sukur derya ya nerdesin senkuzummm haaa sopalıksın valahi dun girmissin gorduk foruma ama bize yazmadın nicin nicinnnnnnn ????? :))))
sorma canım ya dün girdim evet çok kısa mam moralim berbettı bişyde öğrenememiştim onuniçinde yazmadan çıktım özür ama çok stres altındaydım:çok üzgünüm:
canım ya nekadar yüksek ücretler bunlar benimde gittiğim özel hastane bayada güzel biryer ve tanınmış amam sadece 5tl usg için 5 tl de muayeneye ödüyorum yarında ona giricem detaylı haberleriş yarın veririm.hihoyyytkaydirigubbakcemile5
SAKALEYN, tam sopalıksın, ben tahmin etmiştim ama geç de olsa karşımıza geçip güzel haberi vereceğini.... çok sevindim canım. hep birlikte bir OHHHHH çekelim
.....

.
valal zaten sopa yemiş gibiyim ....delikafaduldenözelden mesajda atmışsın canım sağol kaydirigubbakcemile5
kociş istiyorsan test sonucunu tarayıcıdan geçirip koyalım siteye dedi bende fırsat bu fırsat göbişimide koyalım dedim yok o olmaz arkadaşlarına söyle bizim evde sıkı yönetim hala geçerli dedi yakötükedihüso-tatlicadiarzu-
sağol canım rahatlamaya çalışıyorum
EVET CANIM ANKARADAYIMM.SENDE ANKARADASIN HERHALDE DEMİ?:1hug:
bende ankaradayım
sabırla okudum okudum ve en sonunda güzel haberini gördüm.bir ohhhhhhhhhh çektim.epeydir bekliyoruz sonucunu ve sende sn gunlerde girmeyınce iyice meraklanmıstık.hihoyyyt:lepi:neysekı sonuc guzel gözümüz aydın.
hemde ne oh canım benim başımda başka sorunlar vardı.onuniçin giremedim.:1shok:
MAŞALLAH BEND EYARIN GÖRÜCEM AYRINTLI RANDEVUM YARIN:lepi:
AMİN CANIM SAĞOL SİZLERD BEBİŞLERİNİZLE SAĞLIKLI BİR ÖMÜR GEÇİRİN canım arkadaşlarım kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

demişsin ya en güzelini oh be ohhhhkaydirigubbakcemile5
hihoyyyt
TEBRİKLEEEEERR. TEBRİKLEEERRR
teşekküra.s.
sağol canım bend esizi öpüyorumkaydirigubbakcemile3

hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey:

DERYA,canım,gözün aydın.rahat bir nefes aldık hep birlikte.
BURCU,gözün aydın. ' izmirli ağustos bebişlerinin hepsi erkek.' gafımdan ötürü özür dilemiştim,tekrarlıyorum dokuz eylül'de kime gideceksin canım,doktor belirledin mi?
ESRA,geçmiş olsun.ben de pazartesi günü aşı olmuştum,acısı bugün geçti nihayet.

iyi haberleri paylaşmak üzere herkese sevgiler...

KIZLAR, ALBÜMÜME YENİ 20+3 GÖBEK FOTOMU EKLEDİM, BAKABİLİRSİNİZ.... BU KEZ GERÇEKTEN BAKMAYA DEĞER... BENİM BİLE GÖZÜM ALIŞAMADI. ÇOK GARİP GELİYOR. DAHA BÜYÜK NASIL TAŞIRIM BİLMİYORUM. GÖRENLER HALA KÜÇÜK BULUYOR AMA KAÇ KİLO ALDIĞIMI DUYAN DA "OOOO ÇOK ALMIŞSIN" DİYOR. DEMEK Kİ BEN HAMİLE KALMADAN ÖNCE ÇOK ZAYIFMIŞIM. OYSA KENDİMİ ÇOK FORMDA HİSSEDİYORDUM.

geçmiş olsun mercimek...

HERKES YAPRAK DÖKÜMÜ ıZLıYOR GALıBA. BEN DE ıZLEYECEĞıM. AMA REKLAM ARALARINDA GELıR BAKARIM.
ESRAKO FOTO EKLEYECEKTıN, HANı ŞU DıLLERE DESTAN GÖBEĞıNıN FOTOSUNU...kaydirigubbakcemile3

teşekkürler TAZE, siz ne yaptınız ev işini? geçtiniz mi kendi evinize?. takip edimiyorum sağlıklı bir şekilde topiği.

nazan çok güzelolmuş göbüşün maşallah....Alllah saglıkla kavustursun NAZ kızına..bu arada ben göbüşüme benzio ya sanırım benmde kızım olcak..ban benzi gibi geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…