mercimekim ya bende çok fazla idrara çıkıyorum hamilelilte normaldir diye hiç bişi demedim doktora ama sölesem banada bi çare bulurmu dersin çünkü çok rahatsız ediyor.dışarı çıkmak istemiyorum bu yüsden.
mercimekimm 3-4 günmü anamm o kadar sürermi yaa bi aşı yaa bu çocuklar boşuna korkmuyomuş aşıdann :1no2:
İnşallah canım. Gerçekten bambaşkaymış. Daha bir benimsiyor insan. Şimdi her sorana "Biz bugün kızımla alışveriş yaptık "diyorumkaydirigubbakcemileÇok eğlencelidelikafaduldenseni çok iyi anlıyorum burko.bende öğreneli daha bi hafta felan oldu.ilk öğrendiğimde kimse yoktu yanımda herkesi aradım mesaj attm.otobüste eve gelirken yanımdaki beni deli zannetti sanırımki acayip acayip bakıyodu indi hala bakıyodu duraktan.ben olsam bende bakardım.resmen ağzım kulaklarımdaydı.sırıtarak geldim eve ama elimde değildi napim artık ne taşıdığımı biliyodum çünkü harika bi duygu allah isteyen herkese yaşatsın inşallah
burko cnm gözün aydın bebiş sağlıkla büyüyomuş maşşalh kızına gözün aydın
Burkocum Allah gönlüne göre vermiş ne güzel sağlıkla gelsin prensesin Busen
burko
buse'n hayırlı olsun canım
sanırım yarın anca çıkaracağım hala kendimde değilim çok kasmışım uf ya delikafaduldenoffff yaaaa nihayet çooook sevindim gözün aydınnn şimdi bunun tadını çıkarr:sm_cool:
sorma canım ya dün girdim evet çok kısa mam moralim berbettı bişyde öğrenememiştim onuniçinde yazmadan çıktım özür ama çok stres altındaydım:çok üzgünüm:super
hele sukur derya ya nerdesin senkuzummm haaa sopalıksın valahi dun girmissin gorduk foruma ama bize yazmadın nicin nicinnnnnnn ????? :))))
canım ya nekadar yüksek ücretler bunlar benimde gittiğim özel hastane bayada güzel biryer ve tanınmış amam sadece 5tl usg için 5 tl de muayeneye ödüyorum yarında ona giricem detaylı haberleriş yarın veririm.hihoyyytkaydirigubbakcemile5angeles
aslında hastaneni muayne fiyatları ile dogru orantılı oluyor tahlil tetkik fiyatlarıda.
benim gittigim medikal parkda muayne fiyatı 90 ytl detaylı cekimi 250 ytl
acıbademde muayne 175 ytl detaylı cekimi 524 ytl yani muayne fiyatlarıda iki katı acıbademde detaylı fiyatıda iki katı.
hastanenin adına lukslugune vs gore degisiyor sanırım
valal zaten sopa yemiş gibiyim ....delikafaduldenözelden mesajda atmışsın canım sağol kaydirigubbakcemile5SAKALEYN, tam sopalıksın, ben tahmin etmiştim ama geç de olsa karşımıza geçip güzel haberi vereceğini.... çok sevindim canım. hep birlikte bir OHHHHH çekelim
.....
.
kociş istiyorsan test sonucunu tarayıcıdan geçirip koyalım siteye dedi bende fırsat bu fırsat göbişimide koyalım dedim yok o olmaz arkadaşlarına söyle bizim evde sıkı yönetim hala geçerli dedi yakötükedihüso-tatlicadiarzu-KIZLAR, göbek şovu almış başını gitmiş. bak bak bitmiyor ayol.... hepinize maşallah. ben de akşam ekleyeceğim ve göbeklere yorumlarımı akşam yapacağım. malum banka ortamında ekranı kaplayan bir göbek resmi , bir gören olursa dalga konusu olurum. gizli gizli bakmaya çalışıyorum göbeklere.... akşam doya doya bakıp yorumlarım.
sağol canım rahatlamaya çalışıyorumrahat ol arkadasim..benimde canim var..benim doktor ilkindede bu bebisimdede her muayenemde vajinal kontrol yapiyor..bende artik alismaya calisiyorum..ayrica esimde geliyor kontrollere ve bence bu cok dogal ve de önemli..cünkü rahim agzi ve diger problemler ancak böyle görülebilir..
gözün aydin canim..artik bir rahatla yaaa...
ekleyin ekleyin..bizde bakalim..bende ekleyecegimde bir türlü esime resmimi cektiripte ekleyemedim..en kisa zamanda hallederim insallah..
bende ankaradayımEVET CANIM ANKARADAYIMM.SENDE ANKARADASIN HERHALDE DEMİ?:1hug:
hemde ne oh canım benim başımda başka sorunlar vardı.onuniçin giremedim.:1shok:sabırla okudum okudumve en sonunda güzel haberini gördüm.bir ohhhhhhhhhh çektim.epeydir bekliyoruz sonucunu ve sende sn gunlerde girmeyınce iyice meraklanmıstık.hihoyyyt:lepi:neysekı sonuc guzel gözümüz aydın.
MAŞALLAH BEND EYARIN GÖRÜCEM AYRINTLI RANDEVUM YARIN:lepi:bu arada kızlar bende bebeğii dün gördüm ama yazamadım.bebeğim 284gr.tam keyıf adamı olacak bu bebe bacak bacak üstüne atmıs keyıf yapıyordu.hersey güzel dedi dr.bidaha mayısda gideceğim.ben dayanamayıp nisanda yıne gderim.doğumla ilgili sorular sordum ama erken dedi konusmak için dedi.babasıda ilk defa böyle ayrıntılı gördü bebeğimizi.
AMİN CANIM SAĞOL SİZLERD BEBİŞLERİNİZLE SAĞLIKLI BİR ÖMÜR GEÇİRİN canım arkadaşlarım kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3sakaleyn ohh be nihayet geldin ve sonuçlar temiz..biz diyoduk sana hayırlı olsun gözun aydın.bebişinle saglıklı huzurlu bir ömür inş...
aftabru tamam bak akşama bakıcam ama eger koymamışsan naparım bilmem..buarada sen bana ne tarafda oldugumu srmussun.avrupa yakaısndayım canm ben ama marmarad okudum ögrenci evim erenköydeydi ahh ahh bostancı sahili.karış karış bilirim..mayıs ayı geldimi koşardık sahile sabah yürüyüş sonra ev duş ve okul...şimdi evim sahile uzak ama olsun çk şükr eşim çok sever denizi bizde herhafta shail yaparız muhakk..
evrim göbek şovdaki en son resmin ne zman biliomusun sennnn?*ugramas oldun yaaaaaa....sendende beklioz bu akşam...
Merhaba kısslaar,
Sakaleynmaster çok sevindik test sonucuna hihoyyythihoyyyt Gerçi biz farklı bir sonuç beklemiyorduk. Yine de hepimiz bir oh çektik.. Gözün aydın arkadaşım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ama dün en azından öğrenemediğini söyleseydin keşke. Merak içinde kaldık.. Neyse önemli olan senin rahatlaman. bebişini çoook öpüyorum burdan annnesi..
sizleri çok meraklandırdığım için özür:çok üzgünüm:ama önemli olan sonuç inan hala kendimde değilim beklemek beni mahvetti-tatlicadiarzu-
Ama hala Kayra'dan bir ses yok... Kayram, duy bizi... Bir iyiyim de canım... Offf...
Angeleyes, gelgit, burko gözünüz aydın canlarım.. Bebişlerinize kırkbir buçuk kere maaşallahBenim bebişimi görmemede az kaldı 9 gün :teytey::teytey:
Bu arada ben de druma gittiğimde 21+4 olucam inşallah. Acaba detaylı ultrasonu kaçırmış mı olucam?? Aslında 2li testim sırasında bana detaylı ultrason yapılmıştı. Yani bebeğimin tüm organlarına, ellerine, ayaklarına bakmışlardı. Acaba tekrar olmam gerekiyor mu?
Aftabrum, sana da detaylı olarak bakılmıştı diye hatırlıyorum.. Şimdi tekrar mı bakılacak?
demişsin ya en güzelini oh be ohhhhkaydirigubbakcemile5çok güzel miniş çok güzel
buldum canım..dün gece baktım hepsine uzun uzun
alıyorum aftabru takviyemi..vişne kokulu şişe şişe kafayı bulmazsam iyi
nora geçmiş olsun..o ağrılar ben de 7. haftadan beri var..hayatımın bir parçası oldular..uykuya hasret kaldım ama siyatik demedi doktor.bu arada yeme canım midye,kalamar falan..ben de çok severim ama burada yok zaten..bu yaz bir arkadaşım sadece bir tane yedi..çok fenalaştı hastaneye kaldırdık..doktor ölebilirdi de dedi..herkes bir sürü yedi o sadece bir tane yedi..düşün artık..dikkat ermek tedbiri elden bırakmamak lazım canım benim..
ulen derya ne diyeyim ben sana bu gün o kadar yoğundum ki heyecanla girip bir sürü sayfa okudum..tam umudu kesmiştim ki gördüm mesajını...ohhh be ohhhhh...böyle yapma bir daha..kimse yapmasınklava:
teşekküra.s.hihoyyyt
TEBRİKLEEEEERR. TEBRİKLEEERRR
sağol canım bend esizi öpüyorumkaydirigubbakcemile3Burkocum, canım adaşım, sanırım bir prenses annesi olmaya hazırlanıyorsun. Göbüşten öyle gibi geldi bana????? Ayrıca bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim. Hiç üzmeyecekler bizi, görürsünüz :)
NAZAN, canım nispet yapmak gibi olmasın ama, sanırım bu dönemde daha iyi bir programım olamazdı. 19 saat derse giriyorum. Arada boşluk da yok çok fazla. Salı bitince hafta bitiyor sanki benim için. Ama İstanbul'da 4 sene boyunca haftada 30 hatta 45 saat çalıştığım olmuştu. Onlara sayıyorum artık..
DERYA haydi gözün aydın arkadaşım. İyi haberlerine çok sevindik.. Kocaman öpüyorum ikinizi de...
DERYAA.........meraktan çatlattın resmen yaa..tam sopalıksın..klava: sen şokunu bi atlat, hep beraber üstüne çullanıcaz..:)
tebrikler arkadaşım...çok mutlu oldum hakikaten...cicilerini al da bir an önce paylaş bizimle...
BURKOO..hayırlı olsun pamuğun..Buse'n..prensesin...allah gönlüne göre verdi bakk..
kızlar dr.dan geldim...kasık ağrım için gitmiştim..hem vajinal hem usg ile baktı..bu arada sıpamı da görmüş oldum...oynayıp duruyodu kerata..
erken doğum ve düşük riski ile ilgili ölçtü biçti..herşey normal dedi...magnezyum verdi günde 2 defa..bir de bu ara çok sık idrara çıktığım için, 1 içmelik, idrar enfeksiyonu olabilir diye, gebelik kategorisi B olan bir ilaç verdi..
içim rahatladı en azından..çok şükür...
teşekkürler TAZE, siz ne yaptınız ev işini? geçtiniz mi kendi evinize?. takip edimiyorum sağlıklı bir şekilde topiği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?