oh canim gozun aydin, cok sukur.....kızlar ben geldim VEEEEEEEEEEEEEEE SONUCUMUZZZZZZZZZZZZZZZ TEEEMİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HERŞEY NORMAL CANLARIM .KÖTÜYE KENDİMİ HAZIRLADIĞIM İÇİN ŞİMDİDE ELİM AYAĞIM BOŞALDI HERYANIM TİTRİYOR
KIZLAR, ALBÜMÜME YENİ 20+3 GÖBEK FOTOMU EKLEDİM, BAKABİLİRSİNİZ.... BU KEZ GERÇEKTEN BAKMAYA DEĞER... BENİM BİLE GÖZÜM ALIŞAMADI. ÇOK GARİP GELİYOR. DAHA BÜYÜK NASIL TAŞIRIM BİLMİYORUM. GÖRENLER HALA KÜÇÜK BULUYOR AMA KAÇ KİLO ALDIĞIMI DUYAN DA "OOOO ÇOK ALMIŞSIN" DİYOR. DEMEK Kİ BEN HAMİLE KALMADAN ÖNCE ÇOK ZAYIFMIŞIM. OYSA KENDİMİ ÇOK FORMDA HİSSEDİYORDUM.
..
Tamam tamamşutarafagittiSiz toplaşıp beni dövmeden açıklayayım en iyisi. Yaşlı teyze olmanıza gerek yok. Hemen hemen hepiniz doğru bildiniz:
BUSE'M GELİYOOOOOR
Tamam tamamşutarafagittiSiz toplaşıp beni dövmeden açıklayayım en iyisi. Yaşlı teyze olmanıza gerek yok. Hemen hemen hepiniz doğru bildiniz:
BUSE'M GELİYOOOOOR
valla kizlar burda tr'deki gibi ortu yok kabinden soyununca bi geliyosun masaya yigidin mali meydandadir hesabi:))cibil cibil dolaniyon:)) uazniyon ortu yok, her seferinde vaginal muyene yapiliyor....
ilk sefer alisik olmadigim icin cok utaniyordum, sonra alistim, hele ozelde.. esim doktor ben ayni odada dusunun:)))adam kolunu dizime koyup esimin sorularini yanitliyor, benim hersey meydanda, ortu yok tam traji-komik:))))
kızlar ben geldim VEEEEEEEEEEEEEEE SONUCUMUZZZZZZZZZZZZZZZ TEEEMİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HERŞEY NORMAL CANLARIM .KÖTÜYE KENDİMİ HAZIRLADIĞIM İÇİN ŞİMDİDE ELİM AYAĞIM BOŞALDI HERYANIM TİTRİYOR
Kızlar doktordan geldim. Bebişimin cinsiyetini %99 ihtimalle öğrenmiş bulunuyorumhihoyyytKuzucuğum bacaklarını açmış bizi bekliyordu:roflol:Albümüme bugün aldığım cicilerimle çekilmiş bir foto koydum. Bakın bakalım göbeğimden bilebilecek misiniz Sparta mı Isparta mıdelikafadulden
bu arada kızlar bende bebeğii dün gördüm ama yazamadım.bebeğim 284gr.tam keyıf adamı olacak bu bebe bacak bacak üstüne atmıs keyıf yapıyordu.hersey güzel dedi dr.bidaha mayısda gideceğim.ben dayanamayıp nisanda yıne gderim.doğumla ilgili sorular sordum ama erken dedi konusmak için dedi.babasıda ilk defa böyle ayrıntılı gördü bebeğimizi.
sakaleyn ohh be nihayet geldin ve sonuçlar temiz..biz diyoduk sana hayırlı olsun gözun aydın.bebişinle saglıklı huzurlu bir ömür inş...
aftabru tamam bak akşama bakıcam ama eger koymamışsan naparım bilmem..buarada sen bana ne tarafda oldugumu srmussun.avrupa yakaısndayım canm ben ama marmarad okudum ögrenci evim erenköydeydi ahh ahh bostancı sahili.karış karış bilirim..mayıs ayı geldimi koşardık sahile sabah yürüyüş sonra ev duş ve okul...şimdi evim sahile uzak ama olsun çk şükr eşim çok sever denizi bizde herhafta shail yaparız muhakk..
evrim göbek şovdaki en son resmin ne zman biliomusun sennnn?*ugramas oldun yaaaaaa....sendende beklioz bu akşam...
burko hayırlı olsun buseciğin.
aftabro ben hala göbekten vuruyorum 1 haftadır benimde acıyor ama biraz daha idar etmek istiyorum bacak daha cok acırmıs gibi geliyor hiç yapmadım bacaktan.gerçekten clexanı üretenler sağolsun.
erviş bu aralar pskolojik olarak pek iyi değilsin sanırım.coğunluğu hormonlar yuzundendir umarım.inşallah biran önce tparlanırsın.ağrılar olabiliyor ama sanırım senın cok var.uykusuzluk bendede mevcut malesef.stressiz atlatsak su dönemleri ne güzel olacak.ama bebeğini gördüğün zaman epey moral olacaktır sana.
kızlar dr.dan geldim...kasık ağrım için gitmiştim..hem vajinal hem usg ile baktı..bu arada sıpamı da görmüş oldum...oynayıp duruyodu kerata..
erken doğum ve düşük riski ile ilgili ölçtü biçti..herşey normal dedi...magnezyum verdi günde 2 defa..bir de bu ara çok sık idrara çıktığım için, 1 içmelik, idrar enfeksiyonu olabilir diye, gebelik kategorisi B olan bir ilaç verdi..
içim rahatladı en azından..çok şükür...
Sağol canım. Hepimiz sağ salim kavuşuruz meleklerimize inşallah. Buse'nin bizim için anlamı ayrı. Eşimle isimlerimizin ilk iki harfinin birleşmesiyle oluşuyor çünkü:asigim:BUrcu+SEmih=BUSEhihoyyytburko canim gozun aydin , buse cok hos bir isim,allah gonlune gore verdi:))
Sağol tatlım. Sen de öğrenirsin inşallah en kısa zamanda. Benim kız geçen sefer göstermemişti. Bu gittiğimde bacaklarını açmış bizi bekliyordu:jeyyar:burcu hocam çok sevindimm...delikafaduldenkaydirigubbakcemile5 rabbim kucağımıza almayıda nasip etsinn... ne güzel ya... bende bi öğrenebilsemm..:):):)delikafaduldendelikafadulden
Sağol hayatım. Oh bebişimin arkadaşı da hazır. Süper ya:hooray:canım ya çok sevindim bende üzülüyordum izmir annelerinin içinde sadece benim burçinim olacak diye neyse kızıma arkadaş geliyormuş hemde buse :teytey:
E gülüm o zaman niye söylemedin bana mademYaff sende göbek yoktu, bişi yoktu.. belliydi prenses olduğu.. hadi gösün aydın Burkomm.. hayırlı olsun prensesin:)))
Anne kuşlar, erkenciyim bugün, ilk günaydın benden olsun :)
Ispartalı Burko, kızın hayırlı olsun :) Isparta gülleri kadar güzel koksun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?