2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

oh canim gozun aydin, cok sukur.....

masallah nazancim baya baya buyumus, cok hos olmus....

burko canim gozun aydin , buse cok hos bir isim,allah gonlune gore verdi:))

kizlar yarin ve cuma evdeyim ve cooooookkkk mutluyum...dinlenmezsem sakat kalicam bu gidisle:)))kuzumla dinlenicez ne guzel:)))

Tamam tamamşutarafagittiSiz toplaşıp beni dövmeden açıklayayım en iyisi. Yaşlı teyze olmanıza gerek yok. Hemen hemen hepiniz doğru bildiniz:

BUSE'M GELİYOOOOOR

burcu hocam çok sevindimm...delikafaduldenkaydirigubbakcemile5 rabbim kucağımıza almayıda nasip etsinn... ne güzel ya... bende bi öğrenebilsemm..:):):)delikafaduldendelikafadulden

Tamam tamamşutarafagittiSiz toplaşıp beni dövmeden açıklayayım en iyisi. Yaşlı teyze olmanıza gerek yok. Hemen hemen hepiniz doğru bildiniz:

BUSE'M GELİYOOOOOR

canım ya çok sevindim bende üzülüyordum izmir annelerinin içinde sadece benim burçinim olacak diye neyse kızıma arkadaş geliyormuş hemde buse :teytey:

buarada kızlar aşılarınızı olmaya başlamışsınız çok güzel ama birkaç gün agrı yapar kolunuzu kaldıramassınız üzerine yatamassınız ama bebişler için katlanıcaksınız sakın dogumdan sonrada ihmal etmeyin her sene yapılacak çünki sonra ölünceye kadar bagışıklık kazanacaksınız ben tamamladıgım için ilk dogumumda şimdi rahatım

Okudukca hayal ettım.. hayal ettıkce güldümm, cok yaşayasın yaaa.. Allah ta seni güldürsün Noraaa:)))

Kızgınım sana aslında Bebeğine bağışlıyorum seni falla.. şükür güzel haberlerle döndün,çok şükür, çok şükür...

Yaff sende göbek yoktu, bişi yoktu.. belliydi prenses olduğu.. hadi gösün aydın Burkomm.. hayırlı olsun prensesin:)))

Gözün aydın gelgitim.. keyfiniz daim olsun inşallah..

Ya Pinky, cok bir degısıklık yok bende.. yane gobek bana aynı gelıyor.. ama senı mı kırıcam, koyarım bir ara.. sös.

İyiyimm iyiyimm.. daş gibiyimm.. merak etme.. o arada yokluyor, geçiyor.Bana bişi olmass.. oğluşum emin ellerde hihoyyyt

Çok gecmiş olsun Mercimekim..

kızlar geldim kimsecikler yok ağrım çok fena ama genel olarak ağrı yaşamışsınız sanırım Başakcım dediğin gibi bebişlerimiz için katlanıcaz.. herkese iyi geceler

Anne kuşlar, erkenciyim bugün, ilk günaydın benden olsun :)

Öncelikle Figen'cim Allah sabır versin. Güçlü olmanı ben de çok takdir ettim. ınşallah Rabbim yine yüzünü güldürsün, hayırlı evlatlar versin sana inşallah. Bize istediğin zaman yaz, güzel haberlerini, senden uzak olsun ama olursa dert ve sıkıntılarını paylaş lütfen.

Sakaleynmaster, gözün aydın. Boşuna stres yaptın onca zaman ama sonucu güzel oldu. Hayırlı olsun inşallah.

Ispartalı Burko, kızın hayırlı olsun :) Isparta gülleri kadar güzel koksun inşallah :)

Tavuğu sormuş birisi, yemiyoruz canım tavuk. Ancak köyde yetişmiş tavuk olursa o da gözümüzle görürsek.

Somon yazmış bir arkadaş. Evet dr. bana da tavsiye etti. Ama yerli mi ithal mi kastetti bilemiyorum.

Mercimekim, geçmiş olsun sana da...

Bu arada Kayra yok demişsiniz. Yazmadı sanırım hiç. Kayraaaa sesimize ses ver, iyiyim de...
Sanırım her gün düzenli giren arkadaşlar girmediklerinde bu endişe oluşuyor. Ama iyi düşünelim hepimiz gibi onun da işi çıkmış, pc si bozulmuş, internet bağlantısı gitmiş vs. olabilir. ınşallah öyle bir durumdur.

eftelya, geçmiş olsun annene, nasıl şimdi?
evriş, senin de kayınpederine geçmiş olsun, ne olduğunu tam bulamadım ama iyidir şimdi inşallah.

burko canim gozun aydin , buse cok hos bir isim,allah gonlune gore verdi:))
Sağol canım. Hepimiz sağ salim kavuşuruz meleklerimize inşallah. Buse'nin bizim için anlamı ayrı. Eşimle isimlerimizin ilk iki harfinin birleşmesiyle oluşuyor çünkü:asigim:BUrcu+SEmih=BUSEhihoyyyt
burcu hocam çok sevindimm...delikafaduldenkaydirigubbakcemile5 rabbim kucağımıza almayıda nasip etsinn... ne güzel ya... bende bi öğrenebilsemm..:):):)delikafaduldendelikafadulden
Sağol tatlım. Sen de öğrenirsin inşallah en kısa zamanda. Benim kız geçen sefer göstermemişti. Bu gittiğimde bacaklarını açmış bizi bekliyordu:jeyyar:
canım ya çok sevindim bende üzülüyordum izmir annelerinin içinde sadece benim burçinim olacak diye neyse kızıma arkadaş geliyormuş hemde buse :teytey:
Sağol hayatım. Oh bebişimin arkadaşı da hazır. Süper ya:hooray:

Yaff sende göbek yoktu, bişi yoktu.. belliydi prenses olduğu.. hadi gösün aydın Burkomm.. hayırlı olsun prensesin:)))
E gülüm o zaman niye söylemedin bana mademklava:Çevremdeki herkes göbeğimi görmeden bana "sende erkek annesi tipi var" diyordu, ben de kendimi alıştırmışım anlaşılan o fikre ki, doktor buradan kız gibi görünüyor deyince bir 5 saniye kitlendim kaldım:1shok::roflol:

Anne kuşlar, erkenciyim bugün, ilk günaydın benden olsun :)

Ispartalı Burko, kızın hayırlı olsun :) Isparta gülleri kadar güzel koksun inşallah :)

Günaydın canım. Sağol iyi dileklerin için. E yabancı yer değil Isparta. Benim anne tarafım komple Ispartalıkaydirigubbakcemile3

günaydın millet
dün akşam 9 da sızmışım. hem de yaprak dökümünü izlerken... düşünün ne kadar yorgundum....
ben ve esra göbek foto koyduk, duymayanlara duyrulur. benimki albümümde, esranın ki göbek şovda...

gunaydınlarrr

gokek show a ve albumume resimlerimi yukledim arkadaslar bakmak istersenzi sayet :)

AFTABRU

gunaydın sanada.
dun yazdım ama gozunden kacmıstır belki yine leyelim :)
detaylı için evet arda bey e gideceğim. sadece detaylu ultrasonu cekecek normal takiplerimde acıbademde umit kaya ya gittim birkaç kez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…