2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben arda beyi pek sevemedim esracım. bana usg de hiçbirşey söylememişti. suspus bakmıştı ve "bebek gayet iyi" deyip bırakmıştı. kendi doktorum ise usg ye bakarken benimle bebeğim arasında çok güzel bir ilişki sağlıyor. onu tanımamı sağlıyor....

herkese günaydın hamis bayanlar nasılsınızz.........

aftabru valla olmuş göbüş bu sefer..ama varya senin ve benim göbüş yine sonuncu bu hatunların arasında..hadi sen çıtı pıtı kadınsın bana ne oluyor bilmem.doktora gittiğimde 2-3 hamiş vardı hepsinin benden büyük olduğunu söyledi eşim..üçüne de utanmadan sordum üçü de hafta olarak gerideydi benden daha üçlülerini yeni yaptırıyorlardı...akşamları çok güzel sabahları inik.5. ayımız bitecek neredeyse..

Günaydın herkese a.s.

Mercimekcim geçmiş olsun tek içimlik ilacı bende kullandım 2. ayımda işe yarıyor

Aftabru göbişin büyümüş maşallah bebeğine

Esrako ailecek hepinize maşallah : )

benim de yanen öle, sabahları iki beden küçülüyorum sanki. özellikle akşam çektim fotoyu ki göbeğimin şirinliği çıksın ortaya.

Günaydın annişler...

Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese ayrı ayrı sonsuuuz teşekkürler...her zaman söylüyorum iyiki varsınız...

Gelgit ve Angeleyes de dr.gitmiş..bebişlerinizi görmüşsünüz..kusura bakmayın sonradan gördüm kızlar...gözünüz aydın..bebişler iyiymiş..

ya siz simdi arda bey e normal gebelik takibine gittiniz. ben detaylı çekimine gideceğim geçen hafta arkadasım gitti epey esprili neseli geçmis ultrason cekimi. tabi detaylı denen olay yukluce miktarda bir par averilip yapılan ve her zaman yapılan birsey değil belki daha ilgil davranıyor olabilir yada gel gec akıllı bir adam kimbilir:) arkadas ukala alan deseydi zaten asla gitmeyi dusunmuyordum .zaten birkerelik bir islem oldugu için çok konusması konusmaması pek ilgilendirmiyor beni raporu yazsın herseye duzgun baksın yeter.

kızlar resimlerime guzel iltiaftlar eden herkese tsk ederim :)

Aftabru ve esrako göbüşler süper çıkmış :)
Çatlaklara karşı johson baby oil kullanıyorum doktor onu önermişti, bebeklere de sürülen birşey olduğuna göre masum bir ürün gibi geliyor.

mercimekim gerideki sayfaları okudum cnm geçmiş olsun allah iilini versin inşa.s.

kızlar merhaba. benim göbeğimde fazla büyümedi ya.
dün doktora gittim bebeğimin eşi aşağıdaymış. o yüzden kanama olabilirmiş. ama durumu iyiymiş. kızımız olacak doktor onayladı tekrar. cinsel ilişki yasak dedi. merak edersiniz diye anlattım.

iiyi olmuş gittiğin..için rahatlar en azından...hayırlı olsun prensesin..

canım benim inşallah kazasız belasız atlatırız bu süreci...demek senin de büyümedi göbüş..kız olunca popo büyüyor diyorlar benim popo büyüdü..sen de durum ne haber? ekle de fotonu bakalım göbüşüne.

kızlar benim karnım çatlak dolu ve kasınmıyorda gerilmiyorda su an :) balon daha evelden birkez sisirilmis oldugu iuçin sanırım hazırlıklı esnek .)))
yinede kremliyorum banyo sonrası arada aklıma geldikce ama ilkinde ogludugu gibi itina ile kullanmıyorum kremleri. zaten catlak ustu catlak olmaz heralde diye dusunuyorum arada buldgu bosluklar catlamaz heralde:))
bgun çok sessiz topik kimseler yokmu yahuu

valla benim popo hep kuçuktur hala da oyle. basenlerim falanda genislemedi karnım yayvan sekilde buyumeye deam ediyor okadar.

herkese güneydın arkadaşlar. göbüşleriniz çok süperrr valla. bende eklemeyi çok istiyom ama bir fırsat bulup foto bile çekemedim.benim gübüşte yada başka hiç bi yerimde daha çatlak falan yok. ama taa 14 haftalıktan beri yağlanıyorum ben her akşam sabah pehlivan gibi. olursa da olur aman napim dimiii.

kızlar yeni oluşmuş çatlaklar için bepantel krem medacassol kremi karıştırın içine 3 , 4 tanede e vitamini kapsülü koyup karıştırın ve çatlaklarınıza günde 2 kez sürün çok faydasını göreceksiniz bayağı bir azalma oluyor

valla benim popo hep kuçuktur hala da oyle. basenlerim falanda genislemedi karnım yayvan sekilde buyumeye deam ediyor okadar.

günaydın esrokucum. valla benim basenler popo falan normalde hep büyüktü zaten. ben hamile kalmadan önce diyodumki eğer bi hamile kalırsam basenlerimden hiç biyere sığmam diyodum ama tam tersi oldu göbüş büyüyo basenler küçüldü benim. bakalım nası olcak. bazen arkadaşalrın göbüşlerine bakıyorumda çoğunun aşağıda duruyo benimki tam tersi sanki midemde hissediyorum benim göbeğisırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…