aftabru
ço hoş olmuşsun canım artık göbüşün bayağı belli
aftabru valla olmuş göbüş bu sefer..ama varya senin ve benim göbüş yine sonuncu bu hatunların arasında..hadi sen çıtı pıtı kadınsın bana ne oluyor bilmem.doktora gittiğimde 2-3 hamiş vardı hepsinin benden büyük olduğunu söyledi eşim..üçüne de utanmadan sordum üçü de hafta olarak gerideydi benden daha üçlülerini yeni yaptırıyorlardı...akşamları çok güzel sabahları inik.5. ayımız bitecek neredeyse..
ben arda beyi pek sevemedim esracım. bana usg de hiçbirşey söylememişti. suspus bakmıştı ve "bebek gayet iyi" deyip bırakmıştı. kendi doktorum ise usg ye bakarken benimle bebeğim arasında çok güzel bir ilişki sağlıyor. onu tanımamı sağlıyor....
kızlar merhaba. benim göbeğimde fazla büyümedi ya.
dün doktora gittim bebeğimin eşi aşağıdaymış. o yüzden kanama olabilirmiş. ama durumu iyiymiş. kızımız olacak doktor onayladı tekrar. cinsel ilişki yasak dedi. merak edersiniz diye anlattım.
kızlar merhaba. benim göbeğimde fazla büyümedi ya.
dün doktora gittim bebeğimin eşi aşağıdaymış. o yüzden kanama olabilirmiş. ama durumu iyiymiş. kızımız olacak doktor onayladı tekrar. cinsel ilişki yasak dedi. merak edersiniz diye anlattım.
valla benim popo hep kuçuktur hala da oyle. basenlerim falanda genislemedi karnım yayvan sekilde buyumeye deam ediyor okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?