2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

haklısın dide, benim de popom göbeğimden daha çok büyüdü.

iiyi olmuş gittiğin..için rahatlar en azından...hayırlı olsun prensesin..

teşekkür ederim canım. evet rahatladık zaten dünden beri hareketlerini hissetmeye başladım. hastaneden korkuyo galiba benim kızım.

eklemeye çalışayım bi gün. benim eşim biraz kızıyor da böyle şeylere. gönlünü edemedik. popoda da pek bişey yok. bilmem nolcak.

şimdi kızlar mı yoğunlukta erkekler mi? bakalım kim kimi geçecek.

ebrar
geçmiş olsun canım iyiki gittin doktora nedenini öğrendin cinsel ilişki yasağını öğrendin.ilerki haftalarda bebeğin eşi yukarı çıkacaktır canım.

Kıslaarrr günaydınnn... Sanırım Derya mı demişti, emin olamıyorum. Fındık, badem ve kakao yağlarını karıştırıp sürüyorum göbeğime. Evdeysem günde 2 defa, okula gideceksem gece yatmadan önce.. Geçen gün dudakların çatlamıştı, elime bulaşan yağdan dudaklarıma da süreyim dedim. Sabah kaltığımda hiçbir şeyim kalmamıştı, şok oldum. :1shok: Dün de dudaklarım resmen yarılmıştı, gene sürdüm dudaklarıma, 2. şok!! Gerçekten çok etkili. O niveanın, neutrogenanın yapamadığı şeyi bu karışım yapıyor. Kesinlikle öneriyorum...

Bir de benim sıpa artık -o geceki gibi olmasa da- eni konu tekmeliyor. Annem , eşim rahatlıkla hissediyorlar ellerini koyduklarında. Ben de sürekli elim karnımda geziyorum :)

EBRAR, gördün mü bak.. ıyi ki gitmişsin doktora.. Bir süre dikkat et, bir şey olmaz sanmıyorum. Geçmiş olsun.

valla benim popo hep kuçuktur hala da oyle. basenlerim falanda genislemedi karnım yayvan sekilde buyumeye deam ediyor okadar.

çoook şanslısın. göbek ne de olsa gidecek, ama ya benim basenler böle kalırsa? hele popo? :tomato:

gerçekten mi? oluşmuş çatlağım yok bu ilk hamileliğim olduğu için. ama yine de önlem olarak denemek isterim. çok sağol bilgi için...:CüvCüv:

aslında yukarda olması daha iyi olabilir. ne de olsa eninde sonunda aşağıya inecekler...

Soguktan mı yarılıyor senın dudakların.. benımde bu aralara yaglamama ragmen gogus uclarım kasınıyor habıre..

Havanın halını gordun dı mı Burcu.. su Mart bıtene kadar bız bu işi oturtamayacagız galıba..

Bugun kendı evımın kendısıne aıt bır kapalı yuzme havuzunun olmasını o kadar ıstedım kı... olsa dedım, her gun sırt ustu yuzsem..
nası rahatlatırdı kım bılır benı (( Hayallerım de sapıttı, farkındayım..

bende sizi cok özlemısım valla.
buarada kayra için gercekten cok endişelendım.inşalah hersey yolundadır.
off kizlar bugun eve agliyarak geldim, nolcak benim bu halim(esim acile gidelim dedi ama yarin kadindogumcuma bi danisayim olmazsa gidicem, film de cekemezler, antienflamatuarda veremezler, napicam???
ben kacırdım galıba,neyın var hayatım? gecmıs olsun
gecmıs olsun hayatım inşalah mühim bişe degıldır.benımde olmustu gecen ay cok korkmustum ama bebekle ilgili degılsı cok şükür.sende doktoruna göründe için rahatlasın bari
kızlar dayanamıycam....aradım dr.u kasık ağrım var gelcem diye...vajinal muayene edicem dedi...........
annnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
çok utanıyorum zaten......oofff yaaaaaaaaaaaa..............
ayy ozaman banada vjınal yapıcak.benımde kasıklarımda agrı var demıstım bı dahakı randevuda bakarız dedı tahlılde yaparız dedı.iltahaptan şüphelenıyormus,ama ben zaten ilk aylarda vajınal muayene olmustum hıc korkma kuzu,örtü örtülüyo bacaklarına zaten
sağol teşekkür ederim valla sorma bana 250 tl dediler sadece özel sigorta karşılıyomuş onun dışında yok ban çok fazla geldi
:1shok::1shok::1shok: ypkartık 250 liramı? bakalım bıze nekadar dıycekler bende arıycam yarın 10 gun 2 hafta sonrasına randevu alıcam.bıde gıdecegım doktor profmus Allah bılır nekadar istiycek
ohhh cok şükür neysekı sonuclar süper.cok sevındım.zaten şu 3lüde cektıgınız stres sıkıntı hep boşuna.doktor bana yapalım dedı iyiki istemmemısım.hadı gözün aydın tekrardan artık hamişliğin keyfını cıkar canım

neysekı bişeyi yokmuş bebişinin.sanırım bu zamanlarda oluyor.benımde gecn ay olmustu kii ilk 3 ay lekelenmem bıle olmamısken.cok kötü korkmustum.neysekı kuzum iyyi Allah a şükür

ahh canım nıye sapıtsın hayallerın,ben hergun dıyorum keske yüzmek gıbı fırsatım olsa dıe,sanırım hazıran ayı girdıgınde denıze atıcam kendımı

slm kıslar nasılsınız bebişler nasıl...ohh ohh bebişlerin tekmeleri konuşulmaya başlanmış gözun uz aydın... bende çok sık hissediyorum ama kıpırtıları tabikii tekme değil. eşim 4 gözle beklio tekmeyi hissedecegi gunu..ama daha var sanırım..
bu arada ben hamile olmadan önceki halimden epey zayıflamışım.basenlerim resmen liposuction yapılmış gibi ya inceldiler..popo dersen hakkaeten küçüldü.. göbeğimi biliosunuz zaten en son halini.. ben kendiim böle çok sevdim ya basenlerm inceldi popom avucşçi kadar.. göbüş yerinde ama ama ama :çok üzgünüm: süt kaynaklarım büyüdüler....

bu arda beyaz dopinginizi unutmayın(süt) ben unutmamak için yatagımın başucuna boş süt kutusunu koydum...

Ne bileyim arkadaşım yaa.. Hiç de böyle olmazdı benim dudaklarım, çatlama - yarılma çok nadiren oluyordu. Bebiş geldiğinden beri arttı. Ayrıca dün geceki yağmur neydi öyle :1shok: Evet, mart çıkana kadar bize huzur yok sanırım. Bugün gene yün çoraplarımı giydim oturuyorum evde.. Aslında nasıl da gezesim var.. Aslında yapmam gereken işlerim de var ama, evdeki kurmadığımız PC'de! haftasonu kuracağız. Şu doğalgaz olayı da baydı beni. Yetti artık............................................................

:mymeka: Kendine gel :))

aaa buarada kızlar benım göğsü derı degıstırıyor resmen.derım soyuluyo,bı saglık ocagına gıdıcem normalmıkı.sanırım soguktan cildim kurudu ondan olabılır,sizde varmı böyle bı sorun kızlar

bende tekme degıl ama pıtırdı hissediyorum.gunun hervaktı degıl ama arada pıt pıt edıyor kuzum.nasıl mutlu oluyorum anlatamamhihoyyythihoyyythihoyyyt

bu arada EVRıM, dışarı çıkmak zorundayım, kaşlarım eşiminkilerle yarışacak kıvama geldi.. Bı yoldurmam gerek kendimi...

evriş e sonuna kadar katılıyorum. son 2 aydır hayalim hep şöyle güzelce yüzüp rahatlamak.. havaların ısınmasını sabırsızlıkla bekliyorum. hem bu kalın hamiş kıyafetlerinden kurtulup cici cici elbiseler giyebilcez, hem de yüzebilcez. heem dee bebişlerimize kavuşmamıza çok az kalmış olcakk hihoyyyt

ebrar gozun aydın bebek iyiymis demek. esi de insallah ilerleyen haftalarda yukarı çıkar.

kızlar az evel burda kar yagdı lapa lapa inanamadık yani meteoroloji de kar yagacagından bahsetmemisti artık onlarda sastı
yazık dun leylekleri gormustuk camdan sirkette. dondu zavallı leylekler dedik.))

su mart bir bitseeee

bende tekme degıl ama pıtırdı hissediyorum.gunun hervaktı degıl ama arada pıt pıt edıyor kuzum.nasıl mutlu oluyorum anlatamamhihoyyythihoyyythihoyyyt

Canım, benim de göğüs ucu resmen soyuluyor. Karnına sürdüğün şey her neyse, göğüs ucuna da sürebilirsin şimdilik. Bebiş doğduktan sonra sürdüğümüz şeyin ne olduğu daha önemli..

Ayrıca tekme dediysem, öyle çok sert değil, benimki de pıtırtı şeklinde ama, dışarıdan dokunuca hissediliyor..

TAZE..
sen 18+5 sin..tekmeliyor, ne güzel yaa..ben 19+0 ım bugün benimkinin kalp atışlarını duyuyorum sadece..ne mutlu sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…