canım benim inşallah kazasız belasız atlatırız bu süreci...demek senin de büyümedi göbüş..kız olunca popo büyüyor diyorlar benim popo büyüdü..sen de durum ne haber? Ekle de fotonu bakalım göbüşüne.
iiyi olmuş gittiğin..için rahatlar en azından...hayırlı olsun prensesin..
canım benim inşallah kazasız belasız atlatırız bu süreci...demek senin de büyümedi göbüş..kız olunca popo büyüyor diyorlar benim popo büyüdü..sen de durum ne haber? ekle de fotonu bakalım göbüşüne.
valla benim popo hep kuçuktur hala da oyle. basenlerim falanda genislemedi karnım yayvan sekilde buyumeye deam ediyor okadar.
kızlar yeni oluşmuş çatlaklar için bepantel krem medacassol kremi karıştırın içine 3 , 4 tanede e vitamini kapsülü koyup karıştırın ve çatlaklarınıza günde 2 kez sürün çok faydasını göreceksiniz bayağı bir azalma oluyor
günaydın esrokucum. valla benim basenler popo falan normalde hep büyüktü zaten. ben hamile kalmadan önce diyodumki eğer bi hamile kalırsam basenlerimden hiç biyere sığmam diyodum ama tam tersi oldu göbüş büyüyo basenler küçüldü benim. bakalım nası olcak. bazen arkadaşalrın göbüşlerine bakıyorumda çoğunun aşağıda duruyo benimki tam tersi sanki midemde hissediyorum benim göbeğisırnaşık şey
Kıslaarrr günaydınnn... Sanırım Derya mı demişti, emin olamıyorum. Fındık, badem ve kakao yağlarını karıştırıp sürüyorum göbeğime. Evdeysem günde 2 defa, okula gideceksem gece yatmadan önce.. Geçen gün dudakların çatlamıştı, elime bulaşan yağdan dudaklarıma da süreyim dedim. Sabah kaltığımda hiçbir şeyim kalmamıştı, şok oldum. :1shok: Dün de dudaklarım resmen yarılmıştı, gene sürdüm dudaklarıma, 2. şok!! Gerçekten çok etkili. O niveanın, neutrogenanın yapamadığı şeyi bu karışım yapıyor. Kesinlikle öneriyorum...
Bir de benim sıpa artık -o geceki gibi olmasa da- eni konu ekmeliyor. Annem , eşim rahatlıkla hissediyorlar ellerini koyduklarında. Ben de sürekli elim karnımda geziyorum :)
EBRAR, gördün mü bak.. İyi ki gitmişsin doktora.. Bir süre dikkat et, bir şey olmaz sanmıyorum. Geçmiş olsun.
bende sizi cok özlemısım valla.Tuğbişim çok özlemiştik seni. Hoşgeldin:içelim:a.s.
Kayracığıma da diyebilsek hoşgeldin diye:çok üzgünüm:Kırdık mı ki onu? Kendisini anlamadığımızı mı düşündü ki?:uhm:
ben kacırdım galıba,neyın var hayatım? gecmıs olsunoff kizlar bugun eve agliyarak geldim, nolcak benim bu halim(esim acile gidelim dedi ama yarin kadindogumcuma bi danisayim olmazsa gidicem, film de cekemezler, antienflamatuarda veremezler, napicam???
gecmıs olsun hayatım inşalah mühim bişe degıldır.benımde olmustu gecen ay cok korkmustum ama bebekle ilgili degılsı cok şükür.sende doktoruna göründe için rahatlasın bariçünkü devam etmedi fazla da olmadı. ağrım da yok. doktor incelicem derken bebeğimize bişey olcak diye korkuyorum. bundan önce bi düşüğüm var. onda küçük bi kanama için gittim çok uğraştım almadığım ilaç kalmadı. giden gitti. buna dua ediyorum. figenin haberini de duydum çok üzüldüm. inşallah Rabbiğm en kısa zamanda tekrar nasip eder. kayebetme korkusunu bi atlatsaydım.
ayy ozaman banada vjınal yapıcak.benımde kasıklarımda agrı var demıstım bı dahakı randevuda bakarız dedı tahlılde yaparız dedı.iltahaptan şüphelenıyormus,ama ben zaten ilk aylarda vajınal muayene olmustum hıc korkma kuzu,örtü örtülüyo bacaklarına zatenkızlar dayanamıycam....aradım dr.u kasık ağrım var gelcem diye...vajinal muayene edicem dedi...........
annnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
çok utanıyorum zaten......oofff yaaaaaaaaaaaa..............
:1shok::1shok::1shok: ypkartık 250 liramı? bakalım bıze nekadar dıycekler bende arıycam yarın 10 gun 2 hafta sonrasına randevu alıcam.bıde gıdecegım doktor profmus Allah bılır nekadar istiyceksağol teşekkür ederim valla sorma bana 250 tl dediler sadece özel sigorta karşılıyomuş onun dışında yok ban çok fazla geldi
ohhh cok şükür neysekı sonuclar süper.cok sevındım.zaten şu 3lüde cektıgınız stres sıkıntı hep boşuna.doktor bana yapalım dedı iyiki istemmemısım.hadı gözün aydın tekrardan artık hamişliğin keyfını cıkar canımkızlar ben geldim VEEEEEEEEEEEEEEE SONUCUMUZZZZZZZZZZZZZZZ TEEEMİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HERŞEY NORMAL CANLARIM .KÖTÜYE KENDİMİ HAZIRLADIĞIM İÇİN ŞİMDİDE ELİM AYAĞIM BOŞALDI HERYANIM TİTRİYOR
kızlar merhaba. benim göbeğimde fazla büyümedi ya.
dün doktora gittim bebeğimin eşi aşağıdaymış. o yüzden kanama olabilirmiş. ama durumu iyiymiş. kızımız olacak doktor onayladı tekrar. cinsel ilişki yasak dedi. merak edersiniz diye anlattım.
Bugun kendı evımın kendısıne aıt bır kapalı yuzme havuzunun olmasını o kadar ıstedım kı... olsa dedım, her gun sırt ustu yuzsem..
nası rahatlatırdı kım bılır benı(( Hayallerım de sapıttı, farkındayım..
Soguktan mı yarılıyor senın dudakların.. benımde bu aralara yaglamama ragmen gogus uclarım kasınıyor habıre..
Havanın halını gordun dı mı Burcu.. su Mart bıtene kadar bız bu işi oturtamayacagız galıba..
Bugun kendı evımın kendısıne aıt bır kapalı yuzme havuzunun olmasını o kadar ıstedım kı... olsa dedım, her gun sırt ustu yuzsem..
nası rahatlatırdı kım bılır benı(( Hayallerım de sapıttı, farkındayım..
slm kıslar nasılsınız bebişler nasıl...ohh ohh bebişlerin tekmeleri konuşulmaya başlanmış gözun uz aydın... bende çok sık hissediyorum ama kıpırtıları tabikii tekme değil. eşim 4 gözle beklio tekmeyi hissedecegi gunu..ama daha var sanırım....
aaa buarada kızlar benım göğsü derı degıstırıyor resmen.derım soyuluyo,bı saglık ocagına gıdıcem normalmıkı.sanırım soguktan cildim kurudu ondan olabılır,sizde varmı böyle bı sorun kızlar
bende tekme degıl ama pıtırdı hissediyorum.gunun hervaktı degıl ama arada pıt pıt edıyor kuzum.nasıl mutlu oluyorum anlatamamhihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?