2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

benim de göğüs uçlarım hep yağlamama rağmen çok kaşınıyor. özellikle akşamları eve geldiğimde iç çamaşırımı çıkardığım an sanki dünyalar benim oluyor. nerdeyse 2 beden büyük çamaşırım ama o çıkardığım anki kaşıntısı çok tatlı oluyo. bir de gün içerisinde de sık sık kaşınıyorlar. acaba başka bişeyler mi sürmek gerek?

ben ilk başlarda badem yağı kullandım göbüş ve göğüslerime. 1 aydır da clarins'in bi ürününü kullanıyorum. bazen de bebek yağından sürüyorum. göğüs kaşıntısına iyi gelen bi formül var mı ki acep?

ahh canım nıye sapıtsın hayallerın,ben hergun dıyorum keske yüzmek gıbı fırsatım olsa dıe,sanırım hazıran ayı girdıgınde denıze atıcam kendımı

Dr asoracagım denız olayını da.. o konuda da ıcım rahat degıl ya..

Hırpalama beni... hasta ve hamıle bır kadınım ben ((

Benım yüzüm cok kurudu.. resmen nemlendırıcıye boguyorum, yınede bana mısın demıyor, halbu kı cildim yaglı :1shok:

bende tekme degıl ama pıtırdı hissediyorum.gunun hervaktı degıl ama arada pıt pıt edıyor kuzum.nasıl mutlu oluyorum anlatamamhihoyyythihoyyythihoyyyt

Bende ole, kalp atısını hıssedıyorum, pıtırtılarını hıssedıyorumm bol bol.. daha tekmeye gecemedık..

evrişim ben sordum
mayon ıslak kalmadıgı sürece sorun yok
ben gittim bi kaç kere
burda kapalı havuz vardı spor salnunda
ama manyak bi havus direk 2.5 m ile başlıyo hiç azalma yada yükselme yok...

gunaydınlarrr

gokek show a ve albumume resimlerimi yukledim arkadaslar bakmak istersenzi sayet :)
Esracim valla bana %100 kiz gibi geliyor, direk yayilmis karnin...hadi insallah...
canim kotu bisey olmamasin asevindim, iliskiyi niye yasakladi, esi asagida diyemi, kanama devam edebilir diyemi, gerci bize liskii bebis yasakladi bayadir, doktora gerek kalmadi:))))
canim kiyamam, artik kuveti doldurup icine giricen sende, icine de biraz lavanta esansi, bikac mum,ohhh misss, al sana rahatlama seansi...

ben kacırdım galıba,neyın var hayatım? gecmıs olsun

siyatik cikti basimiza simdi sanim, sol kalca, ayak felc:)) ustune basip yuruyemiyoruùm agridan, hamilelige bagli gorulebiliyormus, artan kan dolasimi odem sinire basi yapabiliyormus, raporluyum,evde dinleniyoruz bebisle...

bu arada EVRİM, dışarı çıkmak zorundayım, kaşlarım eşiminkilerle yarışacak kıvama geldi.. Bİ yoldurmam gerek kendimi...

Anladım cicim, ben kendı kendıme tek tek de ceksem, resmen gozumden foşur foşur yaş gelıyor artık.. neden bu kadar agrı eşiğim düştü anlamıs degılım.. yarın dr a gıdecegım ogleden sonra.. gece uykusuzluguma neden olan su agrılara umarım bır cozum getırır.. yoksa boyle yasayamayacagım ben, cok zorluyor benı..

Her acıdan sahane olacak yanı dıyorsun.. ınsallahh nasıp olacak o gunler bıze..

Ya kızlar, seğirmenin kalp atışı olduğuna emin misiniz? Yani usg veya dinleme cihazı ile hissedilebilen bir şeyin hiç bir şey yapmadan duyulabileceğini sanmıyorum ben. Kendimizinkini bileğimizden alabiliyoruz ama? Bebişlerin kalp atışını biz hissedemeyiz gibime geliyor ??? :sm_confused:

Ayrıca Evrimcim :1hug: tamam, tamam hırpalamıyorum. :)

ben hep gelecek yazı hayal ediyorum.. bebişimle denize girces inş. sver suyu..babasıyla oynıcak kumdan kale yapcak....
Allahım sen gönlumuzden geceni hakkımızda hayırlı eyle inş.

ayyy ben çok seviyorum kuzumu yaa bzaen yiyesim gelio onu.. böle kıpırtılarını hissedince hele..ahhh kuzum benm... annelik nasıl bi hissmişki daha görmeden canımız kanımız oldu... kuzum benm saglıkla gel inş.

ah sormayin o gogus uclarini gun icinde kasimatan yolasim geliyo, bazen isyerinde nasil kasiniyor, avrupa yakasinin makbulesi gibi elimi bi attiriyorum:))) hatta bazen evdeyken kasiyorum uclari pul pul dokuluyor...yaglasamda kasiniyor..

evrişim ben sordum
ben gittim bi kaç kere

canim bebisleri koruyan mukus tikaci diye bir tikac var rahim agzinda, eger onda bi problrm olmazsa,bebislere hic bi zarari yok havuzunda denizinde, tabi dedigin gibi mayo hemen egisicek islak kalmicak.. onuda burda vaginal muayene yaptiklarinda hep soyluyorlar rahim agzi kapali diye..

ay sorma bazen benimde karnimi mincikliyasim geliyor, elimle bole hafif hafif sarsip seviyorum, dayanamiyorum:)))) bi dogsun poposunu bacaklarini isiricam onun...

haklisin fasulyem ben steteskopla bile duyamiyorum, cok denedim, kendi kalp atisimi duyuyorum aorta vuran ama onunkini duyamadim, doktorda pit pit duyuluyor ozel aletle ki oda ne kadar ariyor.

Degisen ruh hallerinden bahsetmisken benimde tam tersi bikac gundur icim icem sigmiyor, o kadar agriya ragmen nasil neseliyim:))allah bozmasin ama haftaya yine depesif olabilirim???alahim nedr bu hormonlar resmen maymun ediyor bizi...

buarada kızlar kalp atısını hissetmemiz mümkün degıl.kalp atısı zannettiğimiz sey bızım nabzımızmış.saglıkocagındakı doktor ve ebe öyle dedı."biz elimizdekı aletle cok zor alabılıyoruz kalp atısını senın hıssetmen pekde ihtimal dahilinde degıl "dedı
sanırım sizde pıtırdı hissedıyorusunuz

pekii bu kadar düzenli atan, kalp atışına benzeyen pıt pıt ne olabilir? bebek bu kadar düzenli pıt pıtı nasıl yapabilir?

evrişim ben sordum
ben gittim bi kaç kere

haklisin fasulyem ben steteskopla bile duyamiyorum, cok denedim, kendi kalp atisimi duyuyorum aorta vuran ama onunkini duyamadim, doktorda pit pit duyuluyor ozel aletle ki oda ne kadar ariyor.

Duyuyorummmmm uleynnnnnnnnnnnnnn, gelmeyın ustumee, duyuyorumm didimmm.. höyyttttttttttttt,yakarımm yıkarımmmmmmmmmm...

Şaka bı yana sabah bılegımden kendı nabzıma bakıyorum aynı anda.. bır de karnıma elımı koydumm orda baska bır nabız atısı var..

Buna ne dıyceksınızz cicimmmmm, ha ne diyceksınızzz.. fuyrunnnn, alimm cevaplarınısı delikafadulden

pekii bu kadar düzenli atan, kalp atışına benzeyen pıt pıt ne olabilir? bebek bu kadar düzenli pıt pıtı nasıl yapabilir?

Bizler bırer davulcu yetıstıyorusss demek ki mercimekim... perkusyon ustaları barındıyorusss.. naniknanik

Yaf kac tane makaledede okudum ben.. kendı nabzınıza bakın, bırde karnınıza hısettıgınız yere elınızı koyun, farklıysa bebegın kalp atısını hıssedıyorsunuz dıyordu.. bakma sen ebeye mebeye.. bızden daha mı ıyı bılıyorlarkaydirigubbakcemile3

mercimekim canmcım o pıtpıtlar içimizdeki kıpırdnmalar henuz tekmeler kuvvetlenmediği için..

hmm o zaman super, senin sipa ben burdayim diyo bak sana, annecigine moral veriyor, cok guzel.. ben niye duyamiyorumsenağlamakiskanim simdisenağlamabugun tekrar denicem...

dimi yaawwşş...yürü beeeeee....hissediyorum işte kalp atışını.....pıt pıt pıtıtı pıt pıt..pıt.pıt....:lepi:

benımde gögüs ucum degıl ama göğüs cevrem soyuluyor ve ucuda,göğsümde tatlı tatlı kaşınıyor.
zaten tekmelerı sanırım 24.haftadan sonra alıcaz,tekmelerı bıle dörtgözle beklıyorum sırnaşık şey
Dr asoracagım denız olayını da.. o konuda da ıcım rahat degıl ya..

Benım yüzüm cok kurudu.. resmen nemlendırıcıye boguyorum, yınede bana mısın demıyor, halbu kı cildim yaglı :1shok:.
denızın hamıleler için bı riski oldugunu duymadım.havuz denıze göre daha cok mıkpor barındırıyormus.ve yakın akrabalarım denıze cok girdi hamıleyken sadece doktor sıcak kumda oturma dıe cok tembıhlemıs.ve ya sabahtan denıze gırmelerını yada saat 4den sonra gıtmelerını tavsiye etmıs

valla banada yasakladı doktor kasıklarımda agrı var dıe ilişkiyi.ilk 3 ay serbesttık ama 3.aydan sonra yasak geldı Çok üzgünüm çoook

buarada geçmıs olsun canım.benımde arada sag kalcama agrı vuruyo.fena oluyorum.bu hamılelıkten sonra bel fıtıgı falan cıkmassa iyi

valla ebeyle doktorun yalancısıyım kaydirigubbakcemile3 ee kuzum senın pıt pıtların bebek kıpırtısı işte.pıtır pıtır edıyo işte.devamlı degıl benım genelde ya cok açsam yada yemek yedıysem baslıyo pıtpıtlar.ama bugun daha sıftah yapamadık.beklıyorum 4 gözle

evrimim okudugun makaleler hangı ayları kapsıyorki. 24.haftadan sonradır belkı kalp atıslarını hissetmek.çünkü bebik daha cok büyüyecek ve karnımıza daha yaklascak.aman ne bılım belkı sizin kuzuların kalbi baya hızlı atıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…