ahh canım nıye sapıtsın hayallerın,ben hergun dıyorum keske yüzmek gıbı fırsatım olsa dıe,sanırım hazıran ayı girdıgınde denıze atıcam kendımı
Ne bileyim arkadaşım yaa.. Hiç de böyle olmazdı benim dudaklarım, çatlama - yarılma çok nadiren oluyordu. Bebiş geldiğinden beri arttı. Ayrıca dün geceki yağmur neydi öyle :1shok: Evet, mart çıkana kadar bize huzur yok sanırım. Bugün gene yün çoraplarımı giydim oturuyorum evde.. Aslında nasıl da gezesim var.. Aslında yapmam gereken işlerim de var ama, evdeki kurmadığımız PC'de! haftasonu kuracağız. Şu doğalgaz olayı da baydı beni. Yetti artık............................................................
:mymeka: Kendine gel :))
aaa buarada kızlar benım göğsü derı degıstırıyor resmen.derım soyuluyo,bı saglık ocagına gıdıcem normalmıkı.sanırım soguktan cildim kurudu ondan olabılır,sizde varmı böyle bı sorun kızlar
bende tekme degıl ama pıtırdı hissediyorum.gunun hervaktı degıl ama arada pıt pıt edıyor kuzum.nasıl mutlu oluyorum anlatamamhihoyyythihoyyythihoyyyt
Esracim valla bana %100 kiz gibi geliyor, direk yayilmis karnin...hadi insallah...gunaydınlarrr
gokek show a ve albumume resimlerimi yukledim arkadaslar bakmak istersenzi sayet :)
canim kotu bisey olmamasin asevindim, iliskiyi niye yasakladi, esi asagida diyemi, kanama devam edebilir diyemi, gerci bize liskii bebis yasakladi bayadir, doktora gerek kalmadi:))))kızlar merhaba. benim göbeğimde fazla büyümedi ya.
dün doktora gittim bebeğimin eşi aşağıdaymış. o yüzden kanama olabilirmiş. ama durumu iyiymiş. kızımız olacak doktor onayladı tekrar. cinsel ilişki yasak dedi. merak edersiniz diye anlattım.
canim kiyamam, artik kuveti doldurup icine giricen sende, icine de biraz lavanta esansi, bikac mum,ohhh misss, al sana rahatlama seansi...Bugun kendı evımın kendısıne aıt bır kapalı yuzme havuzunun olmasını o kadar ıstedım kı... olsa dedım, her gun sırt ustu yuzsem..
nası rahatlatırdı kım bılır benı(( Hayallerım de sapıttı, farkındayım..
ben kacırdım galıba,neyın var hayatım? gecmıs olsun
bu arada EVRİM, dışarı çıkmak zorundayım, kaşlarım eşiminkilerle yarışacak kıvama geldi.. Bİ yoldurmam gerek kendimi...
evriş e sonuna kadar katılıyorum. son 2 aydır hayalim hep şöyle güzelce yüzüp rahatlamak.. havaların ısınmasını sabırsızlıkla bekliyorum. hem bu kalın hamiş kıyafetlerinden kurtulup cici cici elbiseler giyebilcez, hem de yüzebilcez. heem dee bebişlerimize kavuşmamıza çok az kalmış olcakk hihoyyyt
ah sormayin o gogus uclarini gun icinde kasimatan yolasim geliyo, bazen isyerinde nasil kasiniyor, avrupa yakasinin makbulesi gibi elimi bi attiriyorum:))) hatta bazen evdeyken kasiyorum uclari pul pul dokuluyor...yaglasamda kasiniyor..benim de göğüs uçlarım hep yağlamama rağmen çok kaşınıyor. özellikle akşamları eve geldiğimde iç çamaşırımı çıkardığım an sanki dünyalar benim oluyor. nerdeyse 2 beden büyük çamaşırım ama o çıkardığım anki kaşıntısı çok tatlı oluyo. bir de gün içerisinde de sık sık kaşınıyorlar. acaba başka bişeyler mi sürmek gerek?
ben ilk başlarda badem yağı kullandım göbüş ve göğüslerime. 1 aydır da clarins'in bi ürününü kullanıyorum. bazen de bebek yağından sürüyorum. göğüs kaşıntısına iyi gelen bi formül var mı ki acep?
evrişim ben sordum
mayon ıslak kalmadıgı sürece sorun yok
ben gittim bi kaç kere
burda kapalı havuz vardı spor salnunda
ama manyak bi havus direk 2.5 m ile başlıyo hiç azalma yada yükselme yok...
ayyy ben çok seviyorum kuzumu yaa bzaen yiyesim gelio onu.. böle kıpırtılarını hissedince hele..ahhh kuzum benm... annelik nasıl bi hissmişki daha görmeden canımız kanımız oldu... kuzum benm saglıkla gel inş.
Ya kızlar, seğirmenin kalp atışı olduğuna emin misiniz? Yani usg veya dinleme cihazı ile hissedilebilen bir şeyin hiç bir şey yapmadan duyulabileceğini sanmıyorum ben. Kendimizinkini bileğimizden alabiliyoruz ama? Bebişlerin kalp atışını biz hissedemeyiz gibime geliyor ??? :sm_confused:
Ayrıca Evrimcim :1hug: tamam, tamam hırpalamıyorum. :)
evrişim ben sordum
mayon ıslak kalmadıgı sürece sorun yok
ben gittim bi kaç kere
burda kapalı havuz vardı spor salnunda
ama manyak bi havus direk 2.5 m ile başlıyo hiç azalma yada yükselme yok...
haklisin fasulyem ben steteskopla bile duyamiyorum, cok denedim, kendi kalp atisimi duyuyorum aorta vuran ama onunkini duyamadim, doktorda pit pit duyuluyor ozel aletle ki oda ne kadar ariyor.
pekii bu kadar düzenli atan, kalp atışına benzeyen pıt pıt ne olabilir? bebek bu kadar düzenli pıt pıtı nasıl yapabilir?
Duyuyorummmmm uleynnnnnnnnnnnnnn, gelmeyın ustumee, duyuyorumm didimmm.. höyyttttttttttttt,yakarımm yıkarımmmmmmmmmm...
Şaka bı yana sabah bılegımden kendı nabzıma bakıyorum aynı anda.. bır de karnıma elımı koydumm orda baska bır nabız atısı var..
Buna ne dıyceksınızz cicimmmmm, ha ne diyceksınızzz.. fuyrunnnn, alimm cevaplarınısı delikafadulden
Bizler bırer davulcu yetıstıyorusss demek ki mercimekim... perkusyon ustaları barındıyorusss.. naniknanik
Yaf kac tane makaledede okudum ben.. kendı nabzınıza bakın, bırde karnınıza hısettıgınız yere elınızı koyun, farklıysa bebegın kalp atısını hıssedıyorsunuz dıyordu.. bakma sen ebeye mebeye.. bızden daha mı ıyı bılıyorlarkaydirigubbakcemile3
benımde gögüs ucum degıl ama göğüs cevrem soyuluyor ve ucuda,göğsümde tatlı tatlı kaşınıyor.Canım, benim de göğüs ucu resmen soyuluyor. Karnına sürdüğün şey her neyse, göğüs ucuna da sürebilirsin şimdilik. Bebiş doğduktan sonra sürdüğümüz şeyin ne olduğu daha önemli..
Ayrıca tekme dediysem, öyle çok sert değil, benimki de pıtırtı şeklinde ama, dışarıdan dokunuca hissediliyor..
denızın hamıleler için bı riski oldugunu duymadım.havuz denıze göre daha cok mıkpor barındırıyormus.ve yakın akrabalarım denıze cok girdi hamıleyken sadece doktor sıcak kumda oturma dıe cok tembıhlemıs.ve ya sabahtan denıze gırmelerını yada saat 4den sonra gıtmelerını tavsiye etmısDr asoracagım denız olayını da.. o konuda da ıcım rahat degıl ya..
Benım yüzüm cok kurudu.. resmen nemlendırıcıye boguyorum, yınede bana mısın demıyor, halbu kı cildim yaglı :1shok:.
canim kotu bisey olmamasin asevindim, iliskiyi niye yasakladi, esi asagida diyemi, kanama devam edebilir diyemi, gerci bize liskii bebis yasakladi bayadir, doktora gerek kalmadi:))))
siyatik cikti basimiza simdi sanim, sol kalca, ayak felc:)) ustune basip yuruyemiyoruùm agridan, hamilelige bagli gorulebiliyormus, artan kan dolasimi odem sinire basi yapabiliyormus, raporluyum,evde dinleniyoruz bebisle...
pekii bu kadar düzenli atan, kalp atışına benzeyen pıt pıt ne olabilir? bebek bu kadar düzenli pıt pıtı nasıl yapabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?