kar yagıypor istanbula...çok şükr....hihoyyyt:teytey:
evet arkadaşlar bu iki nabız olayını ben de okumuştum. henüz denemek nasip olmadı ama. en kısa zamanda sakin bi ortamda deneyip sonucu sizlerle paylaşırım.
bir de düzenli pıt pıtlarla ilgili bişey okumuştum.eğer bebeğiniz çok düzenli bi şekilde pıt pıt yapıyorsa, o anda hıçkırık tutmuş olabilirmiş. malum artık amniyos içmeye başladılar ya bizimkiler, yutma konusunda tecrübesiz olduklarından bol bol hıçkırık tutabiliyormuşben bizzat yaşadım arkadaşlar, 2 saniyede bir pıt yapıyordu ve
ama ama ama ama benimki herzaman o şekildeee....sabah-akşam-öğle-yatarken...eminim yani kalp atışı tarzında bişey olduğuna....yoksa hiç mi uyumaz bu velet..sürekli hıçkırık halinde olamazki..bir de hep aynı yerde...baştan beri sağımdaydı...şimdi de sağımda atıyo pıt pıt pıt...:CüvCüv:
bir de düzenli pıt pıtlarla ilgili bişey okumuştum.eğer bebeğiniz çok düzenli bi şekilde pıt pıt yapıyorsa, o anda hıçkırık tutmuş olabilirmiş. malum artık amniyos içmeye başladılar ya bizimkiler, yutma konusunda tecrübesiz olduklarından bol bol hıçkırık tutabiliyormuşben bizzat yaşadım arkadaşlar, 2 saniyede bir pıt yapıyordu ve yaklaşık 1,5 dk devam etti. okşadım hep kızımı, çabuk geçsin diye..
....
aman da amann evrişde artık bebeiş değilde KUzEY dermiş..Allahım bend eismen hitap etmek istiyorum...
ama ama ama ama benimki herzaman o şekildeee....sabah-akşam-öğle-yatarken...eminim yani kalp atışı tarzında bişey olduğuna....yoksa hiç mi uyumaz bu velet..sürekli hıçkırık halinde olamazki..bir de hep aynı yerde...baştan beri sağımdaydı...şimdi de sağımda atıyo pıt pıt pıt...:CüvCüv:
bence sizin bebislerin yerlesimiyle alakali belki gercekden de cok sanslisiniz, yerlesimden dolayi duyabiliyorsunuz..:1hug:
yaaa niye kimse inanmıyo banaaa...:çok üzgünüm:
aman da amann evrişde artık bebeiş değilde KUzEY dermiş..Allahım bend eismen hitap etmek istiyorum...
ahh benm yavrum hıçkırıkda tutarmış... annesinin balböcegi ya...bende dün bebek gelişimini okuyordum ya agladım valla elimd eolmadan bu dönmede el parmaklarını açıp kapatıyomuş..göz kapaklarını falan böle...Rabbim ne buyuk mucize bu..şükürler olsun içimdesin bebişim.......Allah isteyen herkese tattdırsın bu duyguyu... inş. en kısa zamanda figenede..hep dualarımda:Saruboceq:
bence sizin bebislerin yerlesimiyle alakali belki gercekden de cok sanslisiniz, yerlesimden dolayi duyabiliyorsunuz..:1hug:
saol canım..küsmedim...:1hug:
mercimekim ya bendede var o pıtpıtlardannede hep kalp atışı diye seviorum göbüşüme... ben doktoruma sormuştum oda tıbben aslında olamaz ama (kendiside o dönemde hamileydi) anneler hissediomuş gerçekden demişti....
:1hug:
yaaa niye kimse inanmıyo banaaa...:çok üzgünüm:
Cazır cazır yazıyorum bende seninleee... e sen de beni sefmiosun o samansenağlama
TAZE..
sen 18+5 sin..tekmeliyor, ne güzel yaa..ben 19+0 ım bugün benimkinin kalp atışlarını duyuyorum sadece..ne mutlu sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?