2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kar yagıypor istanbula...çok şükr....hihoyyyt:teytey:

Ya kuzular, hafta hafta gebelık takıbı yaptıgım ıcın her ay.. orada okduugum makalelerden bırınde aklımda kalmıstı, bende bu sabah denedım, gercekten de ıkı farklı nabız.. belkı de o an Kuzey ın kalbını duyabılecegım sekılde kendını yaslamıstı bana.. bılemıyorum ama.. farklı nabızlar hıssettıgımden cok emınım.

kar yagıypor istanbula...çok şükr....hihoyyyt:teytey:

Güneş cıktı İzmir e, cok sukur :))))

aman da amann evrişde artık bebeiş değilde KUzEY dermiş..Allahım bend eismen hitap etmek istiyorum...

evet arkadaşlar bu iki nabız olayını ben de okumuştum. henüz denemek nasip olmadı ama. en kısa zamanda sakin bi ortamda deneyip sonucu sizlerle paylaşırım.

bir de düzenli pıt pıtlarla ilgili bişey okumuştum.eğer bebeğiniz çok düzenli bi şekilde pıt pıt yapıyorsa, o anda hıçkırık tutmuş olabilirmiş. malum artık amniyos içmeye başladılar ya bizimkiler, yutma konusunda tecrübesiz olduklarından bol bol hıçkırık tutabiliyormuş ben bizzat yaşadım arkadaşlar, 2 saniyede bir pıt yapıyordu ve yaklaşık 1,5 dk devam etti. okşadım hep kızımı, çabuk geçsin diye..

istanbulun karı bursaya soğuk olarak indi, uludağ epey kar dolmuş. şehir merkezinde donuyoruuzzzz.....

mercimekcim o pıtpıtlar senin şah damarın olmasın ? : )

pinky burda yok kar ?sadece yağmur var

Ebrar geçmiş olsun doktora banada bebeğin eşiği aşağıda demişti ama 25 haftaya kadar yukaru çıkarmış

Tazecik acı badem yağının kokusu benzin gibi çok keskin midemi bulandırıyor süremiyorum

Son düzenleme:

ahh benm yavrum hıçkırıkda tutarmış... annesinin balböcegi ya...bende dün bebek gelişimini okuyordum ya agladım valla elimd eolmadan bu dönmede el parmaklarını açıp kapatıyomuş..göz kapaklarını falan böle...Rabbim ne buyuk mucize bu..şükürler olsun içimdesin bebişim.......Allah isteyen herkese tattdırsın bu duyguyu... inş. en kısa zamanda figenede..hep dualarımda:Saruboceq:

aman da amann evrişde artık bebeiş değilde KUzEY dermiş..Allahım bend eismen hitap etmek istiyorum...

evet insallah 3 hafta sonra bende ismiyle hitap edicem bebisime, aslinda hala 12. haftadaki sonuca inanmak istiyorum ama once onay almak daha iyi, babasi o zamandan kalma hala oglusum diyor,ben hala bisey diyemiyorum...

mercimekim ya bendede var o pıtpıtlardannede hep kalp atışı diye seviorum göbüşüme... ben doktoruma sormuştum oda tıbben aslında olamaz ama (kendiside o dönemde hamileydi) anneler hissediomuş gerçekden demişti....

Bunun ıcın dıkkat edıyorum acıkcası.. bebiş yazıyorsamm da hemen silip adını yazıyorum.. var oldugunu varlıgını her sekılde hıssetmek benı cok mutlu edıyor..

Ahh ahh amin.. En kısa zamanda FİGENİMİNDE tekrar basına.. Allahım evlatlarımızı korusun, bize bagıslasın, simdiden bile bu noktadayız.. onları doya doya sevmeyı nasip etsın Rabbım bıze

MILKSHAKE SıBEL de prensesini öğrendikten sonra girmedi hala..yanlış hatırlamıyorsam..

prensesler genelde solda , prensler de sağda yatıyomuş arkadaşlar. benim kızım da solda.. hep hareketleri de soldan soldan oluyo zaten :CüvCüv:

var mı aynısını yaşayan? yoksa ben kendimi kandırmış gidiyomuyum :uhm:

Cazır cazır yazıyorum bende seninleee... e sen de beni sefmiosun o saman senağlama

yaaa sevmezmiyiiim...aşkolsun..:1hug: .senden sonra mercimek mercimek diye çok üstüme geldiler....ama sonra inandılar...:jeyyar:hihoyyyt...:icecream:
bi biskrem versem affedermisin??

TAZE..
sen 18+5 sin..tekmeliyor, ne güzel yaa..ben 19+0 ım bugün benimkinin kalp atışlarını duyuyorum sadece..ne mutlu sana...

bende su anda 18+4 um ama yaklasık olarak bir h aftadır duzenli hergun hareketlerini hissediyrum. ozellikel sabah serviste ise gelirken kendimle bas basayım sesssiz sakin herrkes uyukluyor bende oyletabi ve o zaman hissedioyrum elimi koyuncada hissetiliyor ama elimmi hissediyor i çten olanmı yansıyor anlayamadım baskası elini koyu hissederse dısa vurdgunu anlayacagım. su an bunlar ıyazarkende birkaç kerehareket etti mesela
bazen saatlerce hiç oynamıyor muhtemelen uyuyor :) suratıma kocaman bir gulumseme yayılıyor o oynadıgı zaman yaa.
allahım sag salim kucaklarımıza almayı nasip etsin insallahh. insan her geçen gun daha bir baglanıyor

hiçkirdiklarını bende duymustum anne karnında ama duzenli tum gun hıçkırcak değiller ya canım.
bu arada bilegimi bile tuttugumda kendi nabzimi bil ezor hissediyorum ben bebegin kalp a tısının dıstan hissedilmesi pek mantıklı gelmedi ama onlarınkı bizimkinin nerdeyse iki katı atıyor belkide olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…