2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu arada kızlarr..COMELY mesaj göndermiş.............Sakarya'nın bi köyünde kardan dolayı mahsur kalmışlar..ama şimdi hendeğe? inmişler...iyilermiş...pazartesi dönüyolarmış...
hepinize çook selam söylüyor...

benim haftalar evel ilk duzensiz hareketler hep sagda idi. ama son donem genelde solda hareket ediyor.

ya simdi epeydir comely de girmed iyazacaktım yaa bu kadar olur mercimekim. mahsur mu kalmıslar allahım hamile olarak hemde çok urkunc allah korusun

:1hug: gerçekten insanın adım adım bağlılığı artıyor...

bizimki sağda, her kontrolde doktora sağ tafaftan bakıyor meleğime
göbeğim halen çok kaşınıyor ve çok kıllandı tüyler arttı kalınlaştı kötü görünüyor

yaaa sevmezmiyiiim...aşkolsun..:1hug: .senden sonra mercimek mercimek diye çok üstüme geldiler....ama sonra inandılar...:jeyyar:hihoyyyt...:icecream:
bi biskrem versem affedermisin??

Yerim seni beaaa... takılıyorumm sana.. sen bana ıspanaklı borek ver bı dılım.. anlaşalım :))) Bu arada Burcu yanımda su an yenı geldı..

Ne işi var bu kızın oralarda hamıle halıyle.. hey allamm ya!!

evriş sen nerdesnde burcu geldi yanına ayrıca hangi burcu taze mi burko mu... yaaaaaaaaa

yaaa sevmezmiyiiim...aşkolsun..:1hug: .senden sonra mercimek mercimek diye çok üstüme geldiler....ama sonra inandılar...:jeyyar:hihoyyyt...:icecream:
bi biskrem versem affedermisin??

sen biskem mi dedinnn( yaninda sut muuu( canim cekti bak simdi, evde stokta varmi bi bakayimcokacimcoookcokacimcoook

yapalım yiyelim offf olsa ne giderdi..AMA AMA OLMAZKİ..BİZ NİYE OLAMIYOZsORDA...YAZIK DEĞİLMİ BİZE...:dilcikar:

diyemedim tabiki kızım ne işin var diye..mesaj atmış gitmiş..gelince sorcez bakalım...

sen biskem mi dedinnn( yaninda sut muuu( canim cekti bak simdi, evde stokta varmi bi bakayimcokacimcoookcokacimcoook

yaww Norramm yeminlen söylüyorum yazarken aklıma sen ve Pinky geldiniz...dedim Brüksel de vardır..ya da muadili vardır..Pinky nin de 2 adım ötede marketi vardır diye düşündüm.....çok üzülüyom sonra..cokacimcoook

yok allahtan burda bi turk marketi var hastasi oldugum bikac aburcuru buluyorum. olmazsa olmazim eti browni, muptelasiyim.. vee tabi cay ve sutn vazgecilmezi biskrem:))) evde hep stock yaparim bunlari hatta az once buldum yarim paket kalmis:)))hemen goturucem uzulme:))))

mercimekim üsülme kuzuuuuuuuuuuu benm evde yoksa çıkar alırım 2 adım ötede hiç olmadı akşam kociş getiriri...Allah başımdan eksik etmesn.. ama norra yı bilememe.. yufka bilem yokmuş baksana..ayhh bu kıza hamur acmasını nasıl ögrtesekde.. börek yapsa

kizlar bu aserme olayinda ben artik tuzlu ve eksi degil kesinlikle hep tatli istiyorum,ilk onceleri hep bulantilardandi sanirim eksi ve tuzlu.. ama simdi tatli her ne olursa olsun ama TATLI olsun...cokacimcoook

iyi bari Norraa..stokta varmışş...e bu sefer benim canım çektii...bi koşu aldırayım bari çocuklara..heyy allamm...:))

aaaaaa eti brownihmmmmmm ben bi araa beyaz çikolatalı gofrete takmıştım .gunde 2 tane...

hamur acabiliyorum canim merak etme; gecen gun canim pide istedi, hamurunu yogurup bi guzel yaptim kiymali-yumurtali, ispanakli, peynirli, aksam kocis sokta, vayy diyo eve firin acmissin:)))dedim hamilleik insana nasil bir gaz veriyor, gozun donuyor as erince...cok da guzel oldu, hem daha saglikli disaridakinden..

kızlar
bencede hissettiğiniz pıt pıtlar bebeğin kalp atışları değil.adanada yasta olduğum için bebeğimi merak edip sağlık ocağına gittim.ne doktor nede ebe bebeğin kalp atışlarını 19.haftamda ellrindeki aletle ayırt edemeyip beni doktora gönderdiler.benim nabzım mı bebeğin kalp atışlarımı algılayamadı sağlık ocağındaki doktor ve ebeler.doktorlarda muayene esnasında kalbini bulup o noktayı işaretleyip dinliyorlar.ben bebe sound ile hala duymuyorum kalp atışını.evriş benim göbeğim biraz olsun hep vardı ondanmı acaba

o pıt pıtlar kalp atışı değil bebek hareketleri.çok güçlü olmadıklarından ancak o kadar belli ediyorlar kendilerini

Pinky..içimi rahatlattın valla..bi oh çektim..

Tazzie sen sormuştum canım...kısmetse oğlum olucak ve başından beridir sağda..annem sağda olduğunu duyunca senin oğlun olcak demişti...annem 3 kız 1 erkek doğurmuş..3 kız solda 1 erkek sağdaymış..demiş bu farklı olcak...tabii tesadüf te olabilir...gerçeği yansıtır mı bilemem..

evriş sen nerdesnde burcu geldi yanına ayrıca hangi burcu taze mi burko mu... yaaaaaaaaa

En tazesınden Burcu var yanımda su an.. ama ne yedıgımızı ıctıgımızı soylemeyeyımm kötükedihüso Baksana bıskrem dedın ortalık bırbırıne gırmısss kaydirigubbakcemile3

norraa bizim babamız bebeği falan dinlemiyordu. adam nisanda askere gitcek doktorun lafını duyar duymaz niye geldik dedi. zaten şurda ne kadar kaldı diye. eşi aşağıda olunca kanaamaya sebep olurmuş. kanama dediğim çok azdı ama ben korkuyorum napıyım.
kızlar göğüslerinizin ucunu yumuşatın sonra bebek doğunca emzirme problem oluyormuş çatlamadan dolayı. soyulması çatlamasından. herkese kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…