bende su anda 18+4 um ama yaklasık olarak bir h aftadır duzenli hergun hareketlerini hissediyrum. ozellikel sabah serviste ise gelirken kendimle bas basayım sesssiz sakin herrkes uyukluyor bende oyletabi ve o zaman hissedioyrum elimi koyuncada hissetiliyor
hiçkirdiklarını bende duymustum anne karnında ama duzenli tum gun hıçkırcak değiller ya canım.
bu arada bilegimi bile tuttugumda kendi nabzimi bil ezor hissediyorum ben bebegin kalp a tısının dıstan hissedilmesi pek mantıklı gelmedi ama onlarınkı bizimkinin nerdeyse iki katı atıyor belkide olabilir
yaaa sevmezmiyiiim...aşkolsun..:1hug: .senden sonra mercimek mercimek diye çok üstüme geldiler....ama sonra inandılar...:jeyyar:hihoyyyt...:icecream:
bi biskrem versem affedermisin??
bu arada kızlarr..COMELY mesaj göndermiş.............Sakarya'nın bi köyünde kardan dolayı mahsur kalmışlar..ama şimdi hendeğe? inmişler...iyilermiş...pazartesi dönüyolarmış...
hepinize çook selam söylüyor...
yaaa sevmezmiyiiim...aşkolsun..:1hug: .senden sonra mercimek mercimek diye çok üstüme geldiler....ama sonra inandılar...:jeyyar:hihoyyyt...:icecream:
bi biskrem versem affedermisin??
Yerim seni beaaa... takılıyorumm sana.. sen bana ıspanaklı borek ver bı dılım.. anlaşalım :))) Bu arada Burcu yanımda su an yenı geldı..
Ne işi var bu kızın oralarda hamıle halıyle.. hey allamm ya!!
sen biskem mi dedinnn( yaninda sut muuu ( canim cekti bak simdi, evde stokta varmi bi bakayimcokacimcoookcokacimcoook
yaww Norramm yeminlen söylüyorum yazarken aklıma sen ve Pinky geldiniz...dedim Brüksel de vardır..ya da muadili vardır..Pinky nin de 2 adım ötede marketi vardır diye düşündüm.....çok üzülüyom sonra..cokacimcoook
yok allahtan burda bi turk marketi var hastasi oldugum bikac aburcuru buluyorum. olmazsa olmazim eti browni, muptelasiyim.. vee tabi cay ve sutn vazgecilmezi biskrem:))) evde hep stock yaparim bunlari hatta az once buldum yarim paket kalmis:)))hemen goturucem uzulme:))))
mercimekim üsülme kuzuuuuuuuuuuu benm evde yoksa çıkar alırım 2 adım ötede hiç olmadı akşam kociş getiriri...Allah başımdan eksik etmesn.. ama norra yı bilememe.. yufka bilem yokmuş baksana..ayhh bu kıza hamur acmasını nasıl ögrtesekde.. börek yapsa
evriş sen nerdesnde burcu geldi yanına ayrıca hangi burcu taze mi burko mu... yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?