En tazesınden Burcu var yanımda su an.. ama ne yedıgımızı ıctıgımızı soylemeyeyımm kötükedihüso Baksana bıskrem dedın ortalık bırbırıne gırmısss kaydirigubbakcemile3
ya arkadaşlar bende göbişlere bakmak istyirom belki bende resim koyarım ama linki bulamadım nolur biri bana nasıl o sayfaya gireceğime yardımcı olsun yada linki yazsın buraya nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya arkadaşlar bende göbişlere bakmak istyirom belki bende resim koyarım ama linki bulamadım nolur biri bana nasıl o sayfaya gireceğime yardımcı olsun yada linki yazsın buraya nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hamur acabiliyorum canim merak etme; gecen gun canim pide istedi, hamurunu yogurup bi guzel yaptim kiymali-yumurtali, ispanakli, peynirli, aksam kocis sokta, vayy diyo eve firin acmissin:)))dedim hamilleik insana nasil bir gaz veriyor, gozun donuyor as erince...cok da guzel oldu, hem daha saglikli disaridakinden..
norraa bizim babamız bebeği falan dinlemiyordu. adam nisanda askere gitcek doktorun lafını duyar duymaz niye geldik dedi. zaten şurda ne kadar kaldı diye. eşi aşağıda olunca kanaamaya sebep olurmuş. kanama dediğim çok azdı ama ben korkuyorum napıyım.
kızlar göğüslerinizin ucunu yumuşatın sonra bebek doğunca emzirme problem oluyormuş çatlamadan dolayı. soyulması çatlamasından. herkese kolay gelsin.
aaa cok sevndim valla senn adına çünkü bi araa yufka lafı olmustuda sanim sen yok falan demiştin...ohhh iyi olmuş afiyet balşeker olsun can olsun kan olsun kuzucuguna
Çok üzgünümçoookkötükedihüsosenağlama:çok üzgünüm:
cok kiskandimmmmmm, ben evde bi basima(( siz orda oh sohbet muhabbet, aburcuburrr...
Selam soluooo sıse Burcu... agzı dolu onun yerine ben yazıyorummmm -tatlicadiarzu-
Selam soluooo sıse Burcu... agzı dolu onun yerine ben yazıyorummmm -tatlicadiarzu-
gypy girmemis bugun agrim var yazmis dun gece, ne agrisi acaba? iyidir umarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?