2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ya arkadaşlar bende göbişlere bakmak istyirom belki bende resim koyarım ama linki bulamadım nolur biri bana nasıl o sayfaya gireceğime yardımcı olsun yada linki yazsın buraya nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tazzie
benim erkek ama sol tarafımda.doktor muayene ederken hep solda gezdiriyor aleti

kızlar hıçkırıktan bahsetmişsiniz ama benim bildiğim hıçkırıklar 24.haftadan itibaren başlıyor

En tazesınden Burcu var yanımda su an.. ama ne yedıgımızı ıctıgımızı soylemeyeyımm kötükedihüso Baksana bıskrem dedın ortalık bırbırıne gırmısss kaydirigubbakcemile3

Çok üzgünüm çoookkötükedihüsosenağlama:çok üzgünüm:
cok kiskandimmmmmm, ben evde bi basima(( siz orda oh sohbet muhabbet, aburcuburrr...

aaa cok sevndim valla senn adına çünkü bi araa yufka lafı olmustuda sanim sen yok falan demiştin...ohhh iyi olmuş afiyet balşeker olsun can olsun kan olsun kuzucuguna

olurmu canim oyle sey, bebisin sagligi daha onemli...allah korusun risk her zaman var...2 dklik zevk icin bebisin hayati tehlikeye atilmaz, cok kizdim esine kusura bakmaklava:
bizim durum biraz farkli,doktor yasaklamadi, biz istiyoruz ama fizyolojik engellerden dolayi biz istesek de iliskiye giremiyoruz, bu konudan gecen hafta utana sikila bahsetmistim ayni durumu yasiyan varmi diye, tekrar bahsetmiyim:)))

aaa cok sevndim valla senn adına çünkü bi araa yufka lafı olmustuda sanim sen yok falan demiştin...ohhh iyi olmuş afiyet balşeker olsun can olsun kan olsun kuzucuguna

sagol canim kayin pederim geldigine de 2 kilo yufka aldirip borek yaptim, dipfrize attim, canim istedikce cikarip yiyorum, stock tukenene kadar rahatim yani:)))

evriş ve taze...ohh sefanız olsun..iyiy eglenceler...yediklerinizde afiyet olsun:....

aaaaaaaaaaa bide agzı dolu ben yazıom demiş...ya bunlar nispet yapio...ama ama oolmaskiiiiiiiii

gypy girmemis bugun agrim var yazmis dun gece, ne agrisi acaba? iyidir umarim..

gyps dun tetanoz aşışı lmustuda..kolu çok agrıyodu ondandır.. bende hangi kluma yaptrsam diye düşünüom en iyisi sol herhalde sag kol malum herişim onunla...

Hello kıslar ben TAZEFASULYE.. hehehehe pisliğin de bu kadarı :)))) valla evrimciğimle oturduk karşılıklı, hem götürüyoruz, hem kaynatıyoruz. Evrim bir de benim çok sevdiğim bir şey yapmış, burnumu batıra batıra yedim vallahi :))

Benden şimdilik bu kadar.. Bİ deeeee çay içiyoruz bissssss kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…