Hello kıslar ben TAZEFASULYE.. hehehehe pisliğin de bu kadarı :)))) valla evrimciğimle oturduk karşılıklı, hem götürüyoruz, hem kaynatıyoruz. Evrim bir de benim çok sevdiğim bir şey yapmış, burnumu batıra batıra yedim vallahi :))
Benden şimdilik bu kadar.. Bİ deeeee çay içiyoruz bissssss kötükedihüso
kızlar merhaba. benim göbeğimde fazla büyümedi ya.
dün doktora gittim bebeğimin eşi aşağıdaymış. o yüzden kanama olabilirmiş. ama durumu iyiymiş. kızımız olacak doktor onayladı tekrar. cinsel ilişki yasak dedi. merak edersiniz diye anlattım.
sapıtık hayallerini yemişim ben senin evriş..aynı hayali bana da kurdurdun..nasıl severim yüzmeyi...gerçi bu karamplar olduktan sonra suda rahat var mı bilmemBugun kendı evımın kendısıne aıt bır kapalı yuzme havuzunun olmasını o kadar ıstedım kı... olsa dedım, her gun sırt ustu yuzsem..
nası rahatlatırdı kım bılır benı(( Hayallerım de sapıttı, farkındayım..
prensesler genelde solda , prensler de sağda yatıyomuş arkadaşlar. benim kızım da solda.. hep hareketleri de soldan soldan oluyo zaten :CüvCüv:
var mı aynısını yaşayan? yoksa ben kendimi kandırmış gidiyomuyum :uhm:
bu burcu hanım ağzı doluyken yazamıyor demek..ya da o kadar güzel şeyler yaptınki vidaları gevşedi hepten...tadlu kızlar siziSelam soluooo sıse Burcu... agzı dolu onun yerine ben yazıyorummmm -tatlicadiarzu-
mrb güsel bayanlar nasılsınızza.s.
mrb güsel bayanlar nasılsınızza.s.
olurmu canim oyle sey, bebisin sagligi daha onemli...allah korusun risk her zaman var...2 dklik zevk icin bebisin hayati tehlikeye atilmaz, cok kizdim esine kusura bakmaklava:
bizim durum biraz farkli,doktor yasaklamadi, biz istiyoruz ama fizyolojik engellerden dolayi biz istesek de iliskiye giremiyoruz, bu konudan gecen hafta utana sikila bahsetmistim ayni durumu yasiyan varmi diye, tekrar bahsetmiyim:)))
saol canım daha iileri sizin bebişlerinizin olsun yarında bi kaç şey ekliceğimMerhaba eftelya, biz iyiyiz sen nasılsın? Bebişine aldığın cicilere bakıyorum bayıldım walla. :ecrin_bebek:
Örgüler sana mı ait yoksa satın mı aldım? Ben de anneme gösterip ördürmek isityorum bunlardan.. ben örmeyi pek beceremem de
Güzel günlerde giydir canım hepsini.. Bebişine çok yakışacaklar..
cnm valla bilerek cvp vermedi deilim k.bakma görmedim valla nie zorlanıosun cnm nefes alırken ki bende fazla ii deilim daha yeni kahvaltı yapıyorum bugün başım ağrımıo ama böle uyusuyor yaasapıtık hayallerini yemişim ben senin evriş..aynı hayali bana da kurdurdun..nasıl severim yüzmeyi...gerçi bu karamplar olduktan sonra suda rahat var mı bilmem
bu burcu hanım ağzı doluyken yazamıyor demek..ya da o kadar güzel şeyler yaptınki vidaları gevşedi hepten...tadlu kızlar sizi
adet olduğu üzre ben cevap vereyiö sana sen de cevap verme...iyiyiz eftelya sen nasılsın..en azından ben iyiyiim...nefes alamıyorum biraz o kadar
canım örgülerin beyazı annem yeşili yakınvalidem karışık renki olanıda ben ördüm hem kendime hem oğluma aynı ipten süveter ördüm şimdide hırka örüyorum ama başka örmiyeceğiz fala giyilmio die cnm yaaMerhaba eftelya, biz iyiyiz sen nasılsın? Bebişine aldığın cicilere bakıyorum bayıldım walla. :ecrin_bebek:
Örgüler sana mı ait yoksa satın mı aldım? Ben de anneme gösterip ördürmek isityorum bunlardan.. ben örmeyi pek beceremem de
Güzel günlerde giydir canım hepsini.. Bebişine çok yakışacaklar..
ezerim seni esrako...güzel göbüşüne yazık olur...ay nora ne zaman bahsettin sen bu konudan ben kaçırmısım:))
sahsen iki ay dan sonra geçen aksam denemeye kalktık bi haltı beceremedik ve ben jubileyi yaptım dedim yani yok boyle korka korka buis olmaycak
oysa ilk hamileligimde biz boyel tirsak değildik ama yinede yok olmuyor:))
EVRİM VE BURCU HANIMLAR
ben simdi ilk firsatta AFTABRU ile bulusup size bu hareketlerin aynısını yapmazmıyımm. ne bu nispett simdii hııııııklava: blizde yakın oturuyoruz bizde bulusabiliriz yaniii:)))
saol canım daha iileri sizin bebişlerinizin olsun yarında bi kaç şey ekliceğim
cnm valla bilerek cvp vermedi deilim k.bakma görmedim valla nie zorlanıosun cnm nefes alırken ki bende fazla ii deilim daha yeni kahvaltı yapıyorum bugün başım ağrımıo ama böle uyusuyor yaa
canım ben sigara kullanıyordum ama hamile olduğumu öğrendiğim gün biraktım 5 ayda 2 kere içtim doktora sordum nikotin bağımlısı insanlarda vücut nikotin istediği için baş ağarısı oluyormuş ama bu ağrının yanı sıra bugün uyusuklukta var yaa nie anlamadımezerim seni esrako...güzel göbüşüne yazık olur...
canım yaa..bilerek olmaz tabii..benim karnım patlayacak gibi oluyor nefesimi zor alıyorum.doktorda erken başlamış dedi nefes darlığı...kramplarım 7. haftada başladı..her şeyimiz erken başladı..senin baş ağrıların hamilelikte mi başladı?
inş cnm snrada içmem çünkü ozmnda bebek olacak yaa:))o nikotin belası demek..inşallah bir daha hiç içmezsin..
valla ne güzel kızlar göbişler maşallahgünaydın millet
dün akşam 9 da sızmışım. hem de yaprak dökümünü izlerken... düşünün ne kadar yorgundum....
ben ve esra göbek foto koyduk, duymayanlara duyrulur. benimki albümümde, esranın ki göbek şovda...
göbek showdakini görebildim diğeri sadece arkadaşlarına açık sanırım ama maşşallah bence kızın olucak içini rahat tut derim..gunaydınlarrr
gokek show a ve albumume resimlerimi yukledim arkadaslar bakmak istersenzi sayet :)
aman dikkat et canım prensesinde hayırlı ve sağlıklı olsunkızlar merhaba. benim göbeğimde fazla büyümedi ya.
dün doktora gittim bebeğimin eşi aşağıdaymış. o yüzden kanama olabilirmiş. ama durumu iyiymiş. kızımız olacak doktor onayladı tekrar. cinsel ilişki yasak dedi. merak edersiniz diye anlattım.
canım göbek showda resmine bakılırsa senin karnın sivri gidiyo bence cinsiyetin değişmeyecek oğlun olucakmış gibi allah nazarlarda saklasın...evet insallah 3 hafta sonra bende ismiyle hitap edicem bebisime, aslinda hala 12. haftadaki sonuca inanmak istiyorum ama once onay almak daha iyi, babasi o zamandan kalma hala oglusum diyor,ben hala bisey diyemiyorum...
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda ilacın faydasını görürsün çok sıkıntılı bir durum insanda ağız tadı bırakmaz...kızlar merhaba nsl gidiyor herkes iydir umarım malum ben bulantıları atlatamadım sanırım sonuna kadar devam edecek katlanıcaz artık gerçi eskisi kadar çıkarmıyorum biraz yavaşladı ama yinede devam ediyor
bu arada pazartesi doktora gittim cinsiyet öğrenmek için ama malesef bebişim göstermedi bize öğrenemeden geldim doktorum ikili testimde bi sorun olmadığı için üçlüye gerek yok dedi magnezyum falan verdi bide bende geniz akıntısı var çok rahatsız ediyor oda bulantı yapıyor o yüzden antibiyotik verdi
umarım işe yarar bende kurtulurum bu akıntıdan resmen ağzıma akıyor afedersiniz balgam gibi bişey oda bulantı yaparmış
merhaba kizlar nasilsiniz??ben simdi doktordan geldim ve hemen yazayim dedim..benim bebis baya bir büyümüs..kalbi ic organlari ve herseyi gayet normal..kan alindi ve tahlil yapilacak..24.hafta civarindada seker yükleme testi yapilacak..malum benim ilkinde gebelik sekerim vardi..bebegin eside yavas yavas yukari cekiliyormus..kizim 385 gr. olmus teyzeleri..doktor cinsiyetinden emin olmak icin tekrar bakmak istedi ama bacaklarini acmadi..cikolata yemeyide unuttum zaten...neyse ben bir bakayim neler yazdiniz..
merhaba kizlar nasilsiniz??ben simdi doktordan geldim ve hemen yazayim dedim..benim bebis baya bir büyümüs..kalbi ic organlari ve herseyi gayet normal..kan alindi ve tahlil yapilacak..24.hafta civarindada seker yükleme testi yapilacak..malum benim ilkinde gebelik sekerim vardi..bebegin eside yavas yavas yukari cekiliyormus..kizim 385 gr. olmus teyzeleri..doktor cinsiyetinden emin olmak icin tekrar bakmak istedi ama bacaklarini acmadi..cikolata yemeyide unuttum zaten...neyse ben bir bakayim neler yazdiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?