2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

delikafaduldendelikafadulden
bittimm resmen..doğuracam şimdi...

Canım bence ii olmuş dra gitmeniz bak için de rahatlamış oldu.. Ama eşine ben de kızdım açıkcası klava: Bebiş daha önemli deil mi? Bu arada nisanda askere yolluyormuşsun galiba eşini. Uzun mu yapıcak kısa mı? Doğum yaptığında yanında olabilecek mi?

Benim eşimde askerde şu an ve öle zor geliyor ki bir başıma hamilelik geçirmek. Kayınvalidemlerle kalıyorum yalnız deilim ama ne bilim eşin olmaması zor biraz.. Nazlanamıyorsun bi kere. Allah sana da sabırlar versin canım... İnşallah kısa çıkar..

Bu arada evrişle taze ben de istiyorum yediklerinizden... Adresi yazıyorum gönderin lütfen bekliyorum...Çalışan hamişlerizzz biz de burda -tatlicadiarzu-

Kayradan hala ses yok kızlar yaa. En son 12 martta yazmış topiğe. 15 martta da girmiş... 4 gündür hiç uğramamış.. Bizi bırakmazdı hiç ama acaba annesine mi gitti izin alıp? Ufff keşke iyiim diyebilse...

sapıtık hayallerini yemişim ben senin evriş..aynı hayali bana da kurdurdun..nasıl severim yüzmeyi...gerçi bu karamplar olduktan sonra suda rahat var mı bilmem

Selam soluooo sıse Burcu... agzı dolu onun yerine ben yazıyorummmm -tatlicadiarzu-
bu burcu hanım ağzı doluyken yazamıyor demek..ya da o kadar güzel şeyler yaptınki vidaları gevşedi hepten...tadlu kızlar sizi
mrb güsel bayanlar nasılsınızza.s.

adet olduğu üzre ben cevap vereyiö sana sen de cevap verme...iyiyiz eftelya sen nasılsın..en azından ben iyiyiim...nefes alamıyorum biraz o kadar

mrb güsel bayanlar nasılsınızza.s.

Merhaba eftelya, biz iyiyiz sen nasılsın? Bebişine aldığın cicilere bakıyorum bayıldım walla. :ecrin_bebek:

Örgüler sana mı ait yoksa satın mı aldım? Ben de anneme gösterip ördürmek isityorum bunlardan.. ben örmeyi pek beceremem de

Güzel günlerde giydir canım hepsini.. Bebişine çok yakışacaklar..

ay nora ne zaman bahsettin sen bu konudan ben kaçırmısım:))
sahsen iki ay dan sonra geçen aksam denemeye kalktık bi haltı beceremedik ve ben jubileyi yaptım dedim yani yok boyle korka korka buis olmaycak
oysa ilk hamileligimde biz boyel tirsak değildik ama yinede yok olmuyor:))

EVRİM VE BURCU HANIMLAR

ben simdi ilk firsatta AFTABRU ile bulusup size bu hareketlerin aynısını yapmazmıyımm. ne bu nispett simdii hıııııı klava: blizde yakın oturuyoruz bizde bulusabiliriz yaniii:)))

saol canım daha iileri sizin bebişlerinizin olsun yarında bi kaç şey ekliceğim
cnm valla bilerek cvp vermedi deilim k.bakma görmedim valla nie zorlanıosun cnm nefes alırken ki bende fazla ii deilim daha yeni kahvaltı yapıyorum bugün başım ağrımıo ama böle uyusuyor yaa

canım örgülerin beyazı annem yeşili yakınvalidem karışık renki olanıda ben ördüm hem kendime hem oğluma aynı ipten süveter ördüm şimdide hırka örüyorum ama başka örmiyeceğiz fala giyilmio die cnm yaa

kızlar merhaba nsl gidiyor herkes iydir umarım malum ben bulantıları atlatamadım sanırım sonuna kadar devam edecek katlanıcaz artık gerçi eskisi kadar çıkarmıyorum biraz yavaşladı ama yinede devam ediyor
bu arada pazartesi doktora gittim cinsiyet öğrenmek için ama malesef bebişim göstermedi bize öğrenemeden geldim doktorum ikili testimde bi sorun olmadığı için üçlüye gerek yok dedi magnezyum falan verdi bide bende geniz akıntısı var çok rahatsız ediyor oda bulantı yapıyor o yüzden antibiyotik verdi
umarım işe yarar bende kurtulurum bu akıntıdan resmen ağzıma akıyor afedersiniz balgam gibi bişey oda bulantı yaparmış

ezerim seni esrako...güzel göbüşüne yazık olur...

canım yaa..bilerek olmaz tabii..benim karnım patlayacak gibi oluyor nefesimi zor alıyorum.doktorda erken başlamış dedi nefes darlığı...kramplarım 7. haftada başladı..her şeyimiz erken başladı..senin baş ağrıların hamilelikte mi başladı?

canım ben sigara kullanıyordum ama hamile olduğumu öğrendiğim gün biraktım 5 ayda 2 kere içtim doktora sordum nikotin bağımlısı insanlarda vücut nikotin istediği için baş ağarısı oluyormuş ama bu ağrının yanı sıra bugün uyusuklukta var yaa nie anlamadım

o nikotin belası demek..inşallah bir daha hiç içmezsin..

merhaba kizlar nasilsiniz??ben simdi doktordan geldim ve hemen yazayim dedim..benim bebis baya bir büyümüs..kalbi ic organlari ve herseyi gayet normal..kan alindi ve tahlil yapilacak..24.hafta civarindada seker yükleme testi yapilacak..malum benim ilkinde gebelik sekerim vardi..bebegin eside yavas yavas yukari cekiliyormus..kizim 385 gr. olmus teyzeleri..doktor cinsiyetinden emin olmak icin tekrar bakmak istedi ama bacaklarini acmadi..cikolata yemeyide unuttum zaten...neyse ben bir bakayim neler yazdiniz..

valla ne güzel kızlar göbişler maşallah
gunaydınlarrr

gokek show a ve albumume resimlerimi yukledim arkadaslar bakmak istersenzi sayet :)
göbek showdakini görebildim diğeri sadece arkadaşlarına açık sanırım ama maşşallah bence kızın olucak içini rahat tut derim..
aman dikkat et canım prensesinde hayırlı ve sağlıklı olsun
evet insallah 3 hafta sonra bende ismiyle hitap edicem bebisime, aslinda hala 12. haftadaki sonuca inanmak istiyorum ama once onay almak daha iyi, babasi o zamandan kalma hala oglusum diyor,ben hala bisey diyemiyorum...
canım göbek showda resmine bakılırsa senin karnın sivri gidiyo bence cinsiyetin değişmeyecek oğlun olucakmış gibi allah nazarlarda saklasın...

geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda ilacın faydasını görürsün çok sıkıntılı bir durum insanda ağız tadı bırakmaz...

merhaba sarmaşık ben de 5 mayısta şeker testi olacağım...ilk hamileliğim ama ne olur ne olmaz değil mi? inşallah bişeycğimiz yoktur..benimki de açmıyor bacaklarını..doktor kız diye tahmin ediyor ama ekliyor değişirse şaşırma diye:icecream:

hadi gözün aydın sende bebişini gördün hayırlı olsun kızında maşallah gr çok iyi kan ne için alındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…