2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

inş cnm snrada içmem çünkü ozmnda bebek olacak yaa:))

içme tabiii.iğrenç bir şey..bu arada seninle haftalarımız aynı..göbüş ne alemde ..kaç kilo aldın?cinsiyet erkekti değil mi? çok mu soru sordum acaba?delikafadulden

Kızlar bizim şirketin 2 ofisi kapandı, 2 koca ofisin bütün dosyaları mobilyaları herşeyi buraya getirdiler atım atacak yer yok, banada iş çıktı dosyarla ilgilenmem lazım cariler çoğaldı yogunluktan ugrayamam yanınıza öperim bebişlerimizi : )

içme tabiii.iğrenç bir şey..bu arada seninle haftalarımız aynı..göbüş ne alemde ..kaç kilo aldın?cinsiyet erkekti değil mi? çok mu soru sordum acaba?delikafadulden
sor bacım ben cvpların ayıpsın yanii benim resmimi koydum görmedinmi göbüş şov yerinee ama baya belli olduk bu 1
2cisi canım ben ilk 3 ay 4 kilo vermiştim hiç yemek yiyemedim şimdi verdğim kiloları tekrar aldım şubatta gittiğimde doktor tarttı 53 bucuktum geçen gün akşamda tartıldım 57 çıktım ama boyun çok uzun ya göstermiom bacım boyum 1.77
3bacım oğlan benim bebek senin bebişin cinsiyeti ne?

bizim nicklerin yanında yanan online-offline ışıkları değişti bir anda...bi garip geldi..sarı yanınca offline oluyo artık galiba..

canim benimki kiz..ilk hareketlerini hep sagda hissettim..simdiyse her iki taraftada geyet iyi hissediyorum..hatta bu gün doktor muayene ederken ultrason aletini itip durdu..esimde gayet rahat hissedebiliyor..
canim hatirliyorsan ben sana söylemistim..cünkü bendede bu problem vardi ama benim cok sükür kanamam yoktu..simdiyse yukari cikiyormus..
canim ben de oglumda tam 6 ay migde bulantisi cektim..insallah en kisa zamanda düzelirsin..
canim benimkinin degisecegini sanmam..cünkü bacaklarinin arasi tamamen bostu..canim insallah seker cikmaz..cünkü cok zor oluyor..sürekli kan alip kontrol etmek ve diet yapmak gerekiyor..
hadi gözün aydın sende bebişini gördün hayırlı olsun kızında maşallah gr çok iyi kan ne için alındı
sagol canim..kan demir eksikligi yada herhangi bir eksiklik yada sorun varmi diye alindi..
SARMAŞIK gözün aydın güzelim...maşallah bebişine..
cok sagolun canlarim benim..
Sarmaşık maşallah bebeğime kocaman olmuş, hangi testleri yapacaklar 4lü mü ?

canim ben almanyada oldugum icin burada ikili üclü dörtlü felan yok..hamilelikte sadece 3 kere ayrintili ultrason yapiliyor..sigortalar sadece ücünü karsiliyor..ama ben parasini verip her seferinde ultrasonla baktiriyorum..vajinal muayeneyide doktorum herseferinde yapiyor..

aaa ben de 57 kiloyum..maşallah sen manken gibisin..ben 1.60'ım bana herkes kilo almadın beslenmiyor musun diyor? kimbilir sana neler diyorlardır..ama bebişlerimiz sağlıklı ya kim takar..benim de 12. haftada erkek demişti bir doktor..şimdi ise iki keredir kıza benziyor diyor..bacaklarını açmıyor bir açsa görsek mal maşatı nedir ne değilidir..işte böyle bizim hikayemiz de..a.s.

sarmaşık sen nerdeydin canım? yurtdışı yazıyor..ne kadar dışı?

canım banada 13 haftada demişti erkek die sonra 16+2 günlükken gittik oooo bizim oğlanı bi görr bacaklarını fln açmış yarın resmini albüme koyayımda bakk diom bune rahatlık herşey ortdada valla:))

Burcu su an angelsound dan oglusunun seslerını dınlıyor... otoban gıbı masallah dıyor ıcerısı :)) ama oglusu dısarıdan baya baya ele gelıyor.. cok enteresan ya.. bir de Burcu nun göbüşü nası güsel kızlar, kılsız, yünsüz, tüysüz... bir de benimki ne hale geldı yazmiimm bile.. kısaca Mahmut abı göbeği gibi oldu (

oh masallah annesi baya buyumus kuzun

kolay gelsin canim, yinede fazla yorma kendini..

oh ne guzel, demekki gobekteki yag tabakasi az, rahimden direk hissediliyor bebisi.. bide ikinizde erkek annesisiniz, emekki bunyeden bunyeye fark oluyor killanmada...

Kısslar,

Bişi sorabilir miyiym? Bilginiz dahilinde ise cevaplarsanız sevinirim.

Devlet hastanelerinde detaylı ultrasona bakılıyor mu? Yani devlet hastanelerinin doppler cihazı var mı acaba?

mrehaba kızlar nasılsınız .bugün detaylı usg ye girdik herşey normal yani bebekte normal bir sorun yok çok şükür tek sıkıntı başı aşağıya dönmüş ve ben yürümekte çok zorlanıyorum.cinsiyetimiz kesin erkek .
gelelim bana rahimde ince bir çizgi görüldü bunun stresten rahimmi kasıldı sıkıştı yoksa başka bişeymi net olarak 15 gün sonra tekrar bakılacak .sanırım riskleri varmış bebek elini ayağını oraya takıp sorun çıkartabilirmiş ve yakın takip gerektirimiş.dr bana daha önce kürtaj oldunmu diye sordu boş gebelikten dolayı olmuştum dedim umarım ozamanla ilgili bir sorun değildir. şimdilik böyle kızlar.
oğluşum kocaman olmuş elini emiyordu kuzum

DERYAcımm maşallah oğluşuna...çok şükür..
sorunsuz bi şekilde tamamlarsın inşallah bu dönemi..

canım maşallah herşeyin sorunsuz lçıkması inşallah diğer konuda ciddi bişey olmaz gözün aydınn

Kısslar,

Bişi sorabilir miyiym? Bilginiz dahilinde ise cevaplarsanız sevinirim.

Devlet hastanelerinde detaylı ultrasona bakılıyor mu? Yani devlet hastanelerinin doppler cihazı var mı acaba?

üniversite hast yapıldıgını biliyorum ama randevu veriyolarmış ammaa uzun vadeye falan deniyo bekle dur ama ben araştırmış değilim çevremden duyduğumu söylüyorum

sarmaşık sen nerdeydin canım? yurtdışı yazıyor..ne kadar dışı?
ben Almanyadayim canim...

gözün aydin canim..demek sende benim gibi bugün doktordaydin..valla bir haftada bile nasil büyüyorlar degilmi..canim benim kizda asagi dönmüstü..demekki bende o yüzden zor yürüyorum..sormayida unuttum bak..insallah canim bu cizgide önemli birsey degildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…