2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

deryacim masallah gozun aydin bebisin iyi olmasina sevindim, umarim buyuk bir sorun degildir digeri, onlem icin takipte yarar var..

norra sen yurt disinda neredesin..ve bebisin cinsiyeti neydi..su tabloyu bir görseydik keske..hep unutuyorumm..kizima koca ariyorumda....

ben belcika-brukseldeyim canim:)) 12. haftada doktorumuz erkek olabilir dedi ama bi daha bakmadi usg ile, 3 hafta sonra detayli usg de ogrenicem insallah...sen almanyanin hangi ehrindesin??

selam. valla uğraşmayacağım geçmişi okumakla.
önemli havadisler var mı? herkes iyidir inşallah.
ben birkaçgündür çok çok yoğundum. dün akşam yaprak dökümünü izlerken sızmışım siz düşünün artık senağlama
bugün de pek bakamadım yoğunluktan ama arada göz attığım kadarıyla bebeğin kıpırtılarından epey konuştunuz. ben de artık çok çok net hissediyorum. e zaten 21.haftamdayım vakti geldi di mi? çok tatlı bir duygu. o kadar da hareketli ki... gece yatarken hala kıpır kıpır uyumuyor sanki.... bütün gün işyerinde gıdıklanıyorum valla, bazen o kadar güçlü hissettiriyor ki huylanıyorum.... ilerki vakitlerde kimbilir neler hissedeceğiz.... o zaman dışardan görünüyormuş bile... şimdi eşim elini koyunca o da hissediyor kıpırtıları.

selam. valla uğraşmayacağım geçmişi okumakla.
önemli havadisler var mı? herkes iyidir inşallah.
ben birkaçgündür çok çok yoğundum. dün akşam yaprak dökümünü izlerken sızmışım siz düşünün artık senağlama
bugün de pek bakamadım yoğunluktan ama arada göz attığım kadarıyla bebeğin kıpırtılarından epey konuştunuz. ben de artık çok çok net hissediyorum. e zaten 21.haftamdayım vakti geldi di mi? çok tatlı bir duygu. o kadar da hareketli ki... gece yatarken hala kıpır kıpır uyumuyor sanki.... bütün gün işyerinde gıdıklanıyorum valla, bazen o kadar güçlü hissettiriyor ki huylanıyorum.... ilerki vakitlerde kimbilir neler hissedeceğiz.... o zaman dışardan görünüyormuş bile... şimdi eşim elini koyunca o da hissediyor kıpırtıları.

benimkide sağda hep ilk o taraftan oynadı ama gebeliğin ilk başalrında sol kasığım ağrımıştı keseyie ilk solda görmüştük.
DERYAcımm maşallah oğluşuna...çok şükür..
sorunsuz bi şekilde tamamlarsın inşallah bu dönemi..
sağol canım sanada geçmiş olsun aynı dertten bende muzdariptim doktor magnezyum verdi yatmadan önce içeceğim
canım maşallah herşeyin sorunsuz lçıkması inşallah diğer konuda ciddi bişey olmaz gözün aydınn
umarım bı oh çekip gelemedik şu doktordan maşallah bebiş çok iyi
hiç sorma tam sağ bacağıma yakın yerim çok ağrıyor hepde ordan vuruyor başıda ordaymış resmen topallıyorum ya ama olsun hayırlısıyla kucağımıza alalımda kuzularımızı:Saruboceq:
deryacim masallah gozun aydin bebisin iyi olmasina sevindim, umarim buyuk bir sorun degildir digeri, onlem icin takipte yarar var..

15 gün sonra birdaha bakılacak ozaman kaybolursa sadece kasılma yoksa ne olucak bilemiyorum.:1no2:

En tazesınden Burcu var yanımda su an.. ama ne yedıgımızı ıctıgımızı soylemeyeyımm kötükedihüso Baksana bıskrem dedın ortalık bırbırıne gırmısss kaydirigubbakcemile3

söylesen daha iyi, şimdi bir sürü şeyi hayal ediyorum.... acaba şu mu yoksa bu mu diye cokacimcoook

hala aynı durumda mısınız? biz seyrekleştirdik ama sorun yok... laelaelaelaelae

Selam soluooo sıse Burcu... agzı dolu onun yerine ben yazıyorummmm -tatlicadiarzu-

çatlatmayın adamı, valla söyleseniz daha az canım çekecek. şimdi neler neler geçiyor aklımdan anlatamam... (gerçi ben devamını okumadım, belki de söylemişsinizdir ben bunları yazana kadar) dur okumaya devam edeyim

aşk olsun TAZE yaw, sen de mi?:mymeka:

EVRİM VE BURCU HANIMLAR

ben simdi ilk firsatta AFTABRU ile bulusup size bu hareketlerin aynısını yapmazmıyımm. ne bu nispett simdii hıııııı klava: blizde yakın oturuyoruz bizde bulusabiliriz yaniii:)))

hadi atla gel ESRAKO, eşim geç gelecek zaten. ne istersin şimdi ne yapayım sana?
şaka bir yana görüşsek iyi olur, evler de yakınmış hem....

ne güzel ilk yaşayanlar için büyük heyecan tabi ilerki zamanları ben sana söyleyim o zaman içinde fırtınalar kopacak göbeğinin bi tarafı bomboş olup diğer tarafı dolacak
poposunu dayayacak dirsek tekme yumruk ne ararsan tabi bu dediklerim biraz hareketli bebklerde çok yaşanıyo bekle ve gör biz ilk hamileliğimde hareketleri kameraya almıştık karnım öyle komik oluyoduki tabi bunlar daha çok 7 ay ve sonrasında

bebğin harektlerinden baya konuşulmuş .yakında dışardan bakıldığındada görebilecek ve hissedeceksiniz. çok güzel bir duygu .
bu arada hasta veya rahtsız olan arkadaşlara geçmiş olsun.
KIZLAR KAYRA HALA YOK NE OLDU ACABA KAYRAM Bİ SES BE YAVRU NASILSIN İYİMİSİN SADECE ONU SÖYLE

gözünaydın derya, hadi bakalım bunu da atlattın.
benim de rahmimde bant varmış. minik bir yapışıklık. takip edilmesi gerekiyormuş. amniyomu yapan prof önemli olmadığını, hiçbir zarar vermeyeceğini söyledi. sendeki de aynı şey mi bilmiyorum ama bende ki de daha önce iki kürtaj olduğum için olabilirmiş. galiba aynı.... doktorlar benim içimi rahatlattı.

norra sen yurt disinda neredesin..ve bebisin cinsiyeti neydi..su tabloyu bir görseydik keske..hep unutuyorumm..kizima koca ariyorumda....

kızına koca arayan hem kendi fotosunu hem de kocasının fotosunu koyacak şekerim... sparta anneleri de ona göre karar verecekler.

kızlar ben naza aldığım cicilerin bazılarını yıkadım (paketsiz olanları) şimdiye kadar içimi en çok ısıtan şey de o minnacık tekstil ürünlerini asmak toplamak ve katlamak oldu. hiçbir şey bana daha güzel hayaller kurdurmamıştı. eşimin koca koca tişörtlerinin arasında minnacık bodyler öyle hoş sallanıyordu ki ipte.... hiç çamaşır asmak bu kadar keyifli olmamıştı... tavsiye ederim hemen yıkayıp asın.

SANIRIM AYNI DURUM NAZAN ince bir şerit görünüyor dedi doktor ama rahim kasılmışda olabilir dedi bu amniyo sonucu geçikince çok gerildim dün gecede sabaha kadar sancılandım umarım ondandır.

maşallah canım inşallah nazın hepsini giyip kirletirde ozamanda böyle yıkar asarsın annesi.kaydirigubbakcemile3

maşallah canım inşallah nazın hepsini giyip kirletirde ozamanda böyle yıkar asarsın annesi.kaydirigubbakcemile3

kirletsin tabi teyzesi.... anneler ne için ki? o kirletçek ben temizliycem, o acıkacak ben doyuracağım, o ağlıyacak ben teselli edeceğim, o düşecek ben kaldıracağım, o aşık olacak ben evlendireceğim....

ben de şimdi kendime hem çooook besleyici hem de çooook lezzetli bişey yaptım, oturup onu yiyeceğim. eşim henüz gelmedi, bu akşam geç gelecek...

kirletsin tabi teyzesi.... anneler ne için ki? o kirletçek ben temizliycem, o acıkacak ben doyuracağım, o ağlıyacak ben teselli edeceğim, o düşecek ben kaldıracağım, o aşık olacak ben evlendireceğim....

ayy ne guzel soyledin, cok duygulandim, bunlarin hepsini yasiycaz,bide asik olucak o dimi..yok yok ben kimseye vermem onu:)))

Kızlar iyi akşamlar. Çok fena üşütmüşüm bugün, midem her yerim mahvoldu. Az önce çıkarttım bütün her şeyi. Pek fenayım, nene limon içiyorum, inşallah iyi gelir ama ben biliyorum feci üşüttüm o yüzden belki birkaç gün giremezsem merak etmeyin. Şu an içimden yatmak uyumak ve 3 gün de hiç kalkmamak geçiyor... Çok yorgun, halsiz, hasta ve hamileyim :)

Sizin iştahlar açık maşallah, benimse son birkaç zamandır iştahım hiç yok. Benim hamilelik trimesterlerim karıştı sanırım. ıkincisinde birincinin sendromlarını yaşıyorum :S

Neyse görüşmek üzere anne kuşlar, dikkat edin üşütmeyin... Çok fena !!!

cok gecmis olsun canim, aman dikkat et kendine bol bol dinlen...
su evisim bomba iksirinden yap istersen...

eşim şimdi aradı, işi bitmiş geliyormuş. :1hug: ben yanlış anladım demek ki onu. gecikmekten kastı sadece 1,5 saatmiş. gidip yaptığım o enfes şeyi çoğaltayım bari. tek kişilik yapmıştım. cokacimcoook
yok EVRıŞ hanım yok... hiç yalvarmayın söylemem. :1no2: ama ipucu vereyim, bol limonlu, daha ziyade yeşil göünen, içinde de deniz mahsulu olan.... hatta bulgur da içeren bişey... hayal edin bakalım nasıl oluyormuş kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…