deryacim masallah gozun aydin bebisin iyi olmasina sevindim, umarim buyuk bir sorun degildir digeri, onlem icin takipte yarar var..
norra sen yurt disinda neredesin..ve bebisin cinsiyeti neydi..su tabloyu bir görseydik keske..hep unutuyorumm..kizima koca ariyorumda....
benimkide sağda hep ilk o taraftan oynadı ama gebeliğin ilk başalrında sol kasığım ağrımıştı keseyie ilk solda görmüştük.prensesler genelde solda , prensler de sağda yatıyomuş arkadaşlar. benim kızım da solda.. hep hareketleri de soldan soldan oluyo zaten :CüvCüv:
b
var mı aynısını yaşayan? yoksa ben kendimi kandırmış gidiyomuyum :uhm:
sağol canım sanada geçmiş olsun aynı dertten bende muzdariptim doktor magnezyum verdi yatmadan önce içeceğimDERYAcımm maşallah oğluşuna...çok şükür..
sorunsuz bi şekilde tamamlarsın inşallah bu dönemi..
umarım bı oh çekip gelemedik şu doktordan maşallah bebiş çok iyicanım maşallah herşeyin sorunsuz lçıkması inşallah diğer konuda ciddi bişey olmaz gözün aydınn
hiç sorma tam sağ bacağıma yakın yerim çok ağrıyor hepde ordan vuruyor başıda ordaymış resmen topallıyorum ya ama olsun hayırlısıyla kucağımıza alalımda kuzularımızı:Saruboceq:ben Almanyadayim canim...
gözün aydin canim..demek sende benim gibi bugün doktordaydin..valla bir haftada bile nasil büyüyorlar degilmi..canim benim kizda asagi dönmüstü..demekki bende o yüzden zor yürüyorum..sormayida unuttum bak..insallah canim bu cizgide önemli birsey degildir..
deryacim masallah gozun aydin bebisin iyi olmasina sevindim, umarim buyuk bir sorun degildir digeri, onlem icin takipte yarar var..
En tazesınden Burcu var yanımda su an.. ama ne yedıgımızı ıctıgımızı soylemeyeyımm kötükedihüso Baksana bıskrem dedın ortalık bırbırıne gırmısss kaydirigubbakcemile3
olurmu canim oyle sey, bebisin sagligi daha onemli...allah korusun risk her zaman var...2 dklik zevk icin bebisin hayati tehlikeye atilmaz, cok kizdim esine kusura bakmaklava:
bizim durum biraz farkli,doktor yasaklamadi, biz istiyoruz ama fizyolojik engellerden dolayi biz istesek de iliskiye giremiyoruz, bu konudan gecen hafta utana sikila bahsetmistim ayni durumu yasiyan varmi diye, tekrar bahsetmiyim:)))
Selam soluooo sıse Burcu... agzı dolu onun yerine ben yazıyorummmm -tatlicadiarzu-
Hello kıslar ben TAZEFASULYE.. hehehehe pisliğin de bu kadarı :)))) valla evrimciğimle oturduk karşılıklı, hem götürüyoruz, hem kaynatıyoruz. Evrim bir de benim çok sevdiğim bir şey yapmış, burnumu batıra batıra yedim vallahi :))
Benden şimdilik bu kadar.. Bİ deeeee çay içiyoruz bissssss kötükedihüso
EVRİM VE BURCU HANIMLAR
ben simdi ilk firsatta AFTABRU ile bulusup size bu hareketlerin aynısını yapmazmıyımm. ne bu nispett simdii hııııııklava: blizde yakın oturuyoruz bizde bulusabiliriz yaniii:)))
selam. valla uğraşmayacağım geçmişi okumakla.
önemli havadisler var mı? herkes iyidir inşallah.
ben birkaçgündür çok çok yoğundum. dün akşam yaprak dökümünü izlerken sızmışım siz düşünün artık senağlama
bugün de pek bakamadım yoğunluktan ama arada göz attığım kadarıyla bebeğin kıpırtılarından epey konuştunuz. ben de artık çok çok net hissediyorum. e zaten 21.haftamdayım vakti geldi di mi? çok tatlı bir duygu. o kadar da hareketli ki... gece yatarken hala kıpır kıpır uyumuyor sanki.... bütün gün işyerinde gıdıklanıyorum valla, bazen o kadar güçlü hissettiriyor ki huylanıyorum.... ilerki vakitlerde kimbilir neler hissedeceğiz.... o zaman dışardan görünüyormuş bile... şimdi eşim elini koyunca o da hissediyor kıpırtıları.
gözünaydın derya, hadi bakalım bunu da atlattın.mrehaba kızlar nasılsınız .bugün detaylı usg ye girdik herşey normal yani bebekte normal bir sorun yok çok şükür tek sıkıntı başı aşağıya dönmüş ve ben yürümekte çok zorlanıyorum.cinsiyetimiz kesin erkek .
gelelim bana rahimde ince bir çizgi görüldü bunun stresten rahimmi kasıldı sıkıştı yoksa başka bişeymi net olarak 15 gün sonra tekrar bakılacak .sanırım riskleri varmış bebek elini ayağını oraya takıp sorun çıkartabilirmiş ve yakın takip gerektirimiş.dr bana daha önce kürtaj oldunmu diye sordu boş gebelikten dolayı olmuştum dedim umarım ozamanla ilgili bir sorun değildir. şimdilik böyle kızlar.
oğluşum kocaman olmuş elini emiyordu kuzum
norra sen yurt disinda neredesin..ve bebisin cinsiyeti neydi..su tabloyu bir görseydik keske..hep unutuyorumm..kizima koca ariyorumda....
gözünaydın derya, hadi bakalım bunu da atlattın.
benim de rahmimde bant varmış. minik bir yapışıklık. takip edilmesi gerekiyormuş. amniyomu yapan prof önemli olmadığını, hiçbir zarar vermeyeceğini söyledi. sendeki de aynı şey mi bilmiyorum ama bende ki de daha önce iki kürtaj olduğum için olabilirmiş. galiba aynı.... doktorlar benim içimi rahatlattı.
kızına koca arayan hem kendi fotosunu hem de kocasının fotosunu koyacak şekerim... sparta anneleri de ona göre karar verecekler.
ne yazikki cicim hala ayni durumdayizhala aynı durumda mısınız? biz seyrekleştirdik ama sorun yok... laelaelaelaelae
....
kızlar ben naza aldığım cicilerin bazılarını yıkadım (paketsiz olanları) şimdiye kadar içimi en çok ısıtan şey de o minnacık tekstil ürünlerini asmak toplamak ve katlamak oldu. hiçbir şey bana daha güzel hayaller kurdurmamıştı. eşimin koca koca tişörtlerinin arasında minnacık bodyler öyle hoş sallanıyordu ki ipte.... hiç çamaşır asmak bu kadar keyifli olmamıştı... tavsiye ederim hemen yıkayıp asın.
maşallah canım inşallah nazın hepsini giyip kirletirde ozamanda böyle yıkar asarsın annesi.kaydirigubbakcemile3
kirletsin tabi teyzesi.... anneler ne için ki? o kirletçek ben temizliycem, o acıkacak ben doyuracağım, o ağlıyacak ben teselli edeceğim, o düşecek ben kaldıracağım, o aşık olacak ben evlendireceğim....
Kızlar iyi akşamlar. Çok fena üşütmüşüm bugün, midem her yerim mahvoldu. Az önce çıkarttım bütün her şeyi. Pek fenayım, nene limon içiyorum, inşallah iyi gelir ama ben biliyorum feci üşüttüm o yüzden belki birkaç gün giremezsem merak etmeyin. Şu an içimden yatmak uyumak ve 3 gün de hiç kalkmamak geçiyor... Çok yorgun, halsiz, hasta ve hamileyim :)
Sizin iştahlar açık maşallah, benimse son birkaç zamandır iştahım hiç yok. Benim hamilelik trimesterlerim karıştı sanırım. İkincisinde birincinin sendromlarını yaşıyorum :S
Neyse görüşmek üzere anne kuşlar, dikkat edin üşütmeyin... Çok fena !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?