2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

geçmiş olsun aman dikkat et kendine dinlen bol bol inşallah çok sürüklemeden toparlanırsın acil şifalar

Selam kızlar. Müthiş uykum var, kafamı kaldıramıyorum ama şu Evriş'le Taze'yi haşlamadan çıkmayayım dedimklava:

Benim kızım da soldan soldan pıtırdıyor. Çok bilimsel bir tarafı olduğunu zannetmiyorum ama, ilginç bir raslantı benceCADIARZU
En tazesınden Burcu var yanımda su an.. ama ne yedıgımızı ıctıgımızı soylemeyeyımm kötükedihüso Baksana bıskrem dedın ortalık bırbırıne gırmısss kaydirigubbakcemile3
Ne yani, biz KART BURCU muyuz:mymeka::dilcikar:

Evriiiş!Benim de sevdiğim şeyler var bilesin:CüvCüv:
Ah canım Allah sabır ve dayanma gücü versin sana. Zordur eminim. Ama sonucu çok güzel olacak. Çektiğin tüm zorlukları unutturacak sana. Aylarca bulantı çeken arkadaşlarımın hep kızları oldu. Seninki de kız mıydı?

delikafaduldendelikafadulden
bittimm resmen..doğuracam şimdi...

Bu arada evrişle taze ben de istiyorum yediklerinizden... Adresi yazıyorum gönderin lütfen bekliyorum...Çalışan hamişlerizzz biz de burda -tatlicadiarzu-

bu burcu hanım ağzı doluyken yazamıyor demek..ya da o kadar güzel şeyler yaptınki vidaları gevşedi hepten...tadlu kızlar sizi

EVRİM VE BURCU HANIMLAR

ben simdi ilk firsatta AFTABRU ile bulusup size bu hareketlerin aynısını yapmazmıyımm. ne bu nispett simdii hıııııı klava: blizde yakın oturuyoruz bizde bulusabiliriz yaniii:)))

evrişle burcu kaçtılar..nirelere gittiler kimbilir...

bu arada evriş le taze afiyet olsun ne güzel kaynatıyonuz kıskandık valla

Valla kızlar bana terapi gibi geldi Evrim'le oturup kaynatmak.. Gülmekten her yerlerim ağrıdı.. Çok güzel zaman geçirdim.. NAZAN börek yedik canım ama, içindekiler bu yöreye özgü bir takım otlar. Bileceğini pek sanmıyorum.. Otlu börek, çörek tarzı şeylere bayıldığım için ekstra güzel oldu benim için..

Ohhhh, valla siz böyle haberlerle gelince sanki benmişim gibi seviniyorum.. Ne güzel, şimdi bu seni 1 hafta götürür değil mi sarmaşık :)

oh ne guzel, demekki gobekteki yag tabakasi az, rahimden direk hissediliyor bebisi.. bide ikinizde erkek annesisiniz, emekki bunyeden bunyeye fark oluyor killanmada...

Yok şekerim ya.. Tam tersi, bende bacak ve popo pek yoktur, göbeğim hep önde gider. Birayı da sevdiğim için klasik bir İzmirli olarak, göbeğim hep olmuştur. Yemeyi, içmeyi zaten ... Ben de çok şaşırıyorum, bu kadar yağa ben bu hareketleri nasıl hissediyorum, diye ..

Ay ne güzel... ben de yapıcam, çok özendim. Hele evime bir geçeyim Gerçi bugün gördüm, adamlar çalışıyorşardı. Çok geçmez artık umarım..

kirletsin tabi teyzesi.... anneler ne için ki? o kirletçek ben temizliycem, o acıkacak ben doyuracağım, o ağlıyacak ben teselli edeceğim, o düşecek ben kaldıracağım, o aşık olacak ben evlendireceğim....
ay canım benim düşüncesi bile çok güzel değilmi.
ben de şimdi kendime hem çooook besleyici hem de çooook lezzetli bişey yaptım, oturup onu yiyeceğim. eşim henüz gelmedi, bu akşam geç gelecek...
afiyet olsun canım prensesimizede yarasın.

çok geçmiş olsun yat dinlen canım a.s.

Burkocuğum, canım benim, çok mu yoruldun sen :teselli: Kuşum sen bir alo de, ne dersen yaparız biz, değil mi Evrimciğim..

Burkocuğum, canım benim, çok mu yoruldun sen :teselli: Kuşum sen bir alo de, ne dersen yaparız biz, değil mi Evrimciğim..

ŞÖK adı altında öğrencilerin dedikodusunu yaptık akşam 7ye kadar. Ondan önce de 6 saat ayaktaydım zaten:bbo:Ben en iyisi gidip biraz kestireyim. Uyanabilirsem sonra görüşürüza.s.

aftabru ton balıklı salatamı yaptın? kötü tahmindi kabul

mucizem geçmiş olsun..ne fenadır o mide üşütmesi bilirim..insan kendinden tiksinir oluyor..inşallah geçer.ıhlamur da iyi gelir..bir de sıcak tutacaksın kendini

delikafaduldendelikafadulden
bittimm resmen..doğuracam şimdi...

Bu arada evrişle taze ben de istiyorum yediklerinizden... Adresi yazıyorum gönderin lütfen bekliyorum...Çalışan hamişlerizzz biz de burda -tatlicadiarzu-
...

Emrinisss başım gösüm üstüne hanım hamileler.. ne demek?? sis isteyin yeter a.s.

kirletsin tabi teyzesi.... anneler ne için ki? o kirletçek ben temizliycem, o acıkacak ben doyuracağım, o ağlıyacak ben teselli edeceğim, o düşecek ben kaldıracağım, o aşık olacak ben evlendireceğim....

Kesin sen şimdi bunları göslerin dolarak yazıyorsundur.. benım okurken dolduguna göre.. yerim seni yaaa :)))

Gecmiş olsun kuzum.. bebişine ve kendine iyi bak canım benim.İyi dinlenmeler sise..

naniknanik Kırk yıl dusunsem aklıma gelmess fallaaa :))

Allamm ya.. lafa bak.. ne alem kadınsın.. yok yafrum sende yeni mahsül sayılırsın.. ni demek kaydirigubbakcemile3

Hakıkaten Burcu ıle zaman nasıl gecmıs anlamadık.. gercekten cok ıyı geldı.. saol arkadasım benım.. gelirken de bir sürü sey almıs gelmiş.. kıyamam.

Yedik, içtik, bol bol güldük.. insan daha ne ıstesın bı arkadastan degıl mı??

3K1M , GEÇMıŞ OLSUN CANIM, ACıL ŞıFALAR DıLERıM.
DıDE, doğru tahmin, ama sadece tonbalıklı değil.... daha neler neler var...
TAZE, neden bilmeyeyim o yörenin otlarını ayol, ben de yarı izmirli sayılırım. ömrümün 11 senesi izmirde geçti. şevket-i bostandan ebegümecine, ısırganından arapsaçına kadar her türlü otunu bilirim ben egenin...

Vayyy hatunuma bak.. on parmagında on marifet sositososito

Yaparıs tabi.. kaç tane prenses annemiss var..

nisan ayında bir izmir sefası yaparız belki biz de eşimle.... prenses annesi olduğuma göre ben de nasiplenebilirim di mi? şimdi siz tazeyle sparta annesi olarak, biz de burkoyla ısparta annesi olarak geleceğe yönelik planlar yapabiliriz.... tabi boş boş sohbet gitmez EVRİŞ hanım... maharetliyiz galiba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…