ayy ne guzel soyledin, cok duygulandim, bunlarin hepsini yasiycaz,bide asik olucak o dimi..yok yok ben kimseye vermem onu:)))
Kızlar iyi akşamlar. Çok fena üşütmüşüm bugün, midem her yerim mahvoldu. Az önce çıkarttım bütün her şeyi. Pek fenayım, nene limon içiyorum, inşallah iyi gelir ama ben biliyorum feci üşüttüm o yüzden belki birkaç gün giremezsem merak etmeyin. Şu an içimden yatmak uyumak ve 3 gün de hiç kalkmamak geçiyor... Çok yorgun, halsiz, hasta ve hamileyim :)
Sizin iştahlar açık maşallah, benimse son birkaç zamandır iştahım hiç yok. Benim hamilelik trimesterlerim karıştı sanırım. İkincisinde birincinin sendromlarını yaşıyorum :S
Neyse görüşmek üzere anne kuşlar, dikkat edin üşütmeyin... Çok fena !!!
Benim kızım da soldan soldan pıtırdıyor. Çok bilimsel bir tarafı olduğunu zannetmiyorum ama, ilginç bir raslantı benceCADIARZUprensesler genelde solda , prensler de sağda yatıyomuş arkadaşlar. benim kızım da solda.. hep hareketleri de soldan soldan oluyo zaten :CüvCüv:
var mı aynısını yaşayan? yoksa ben kendimi kandırmış gidiyomuyum :uhm:
Ne yani, biz KART BURCU muyuz:mymeka::dilcikar:En tazesınden Burcu var yanımda su an.. ama ne yedıgımızı ıctıgımızı soylemeyeyımm kötükedihüso Baksana bıskrem dedın ortalık bırbırıne gırmısss kaydirigubbakcemile3
Evriiiş!Benim de sevdiğim şeyler var bilesin:CüvCüv:Hello kıslar ben TAZEFASULYE.. hehehehe pisliğin de bu kadarı :)))) valla evrimciğimle oturduk karşılıklı, hem götürüyoruz, hem kaynatıyoruz. Evrim bir de benim çok sevdiğim bir şey yapmış, burnumu batıra batıra yedim vallahi :))
Benden şimdilik bu kadar.. Bİ deeeee çay içiyoruz bissssss kötükedihüso
Ah canım Allah sabır ve dayanma gücü versin sana. Zordur eminim. Ama sonucu çok güzel olacak. Çektiğin tüm zorlukları unutturacak sana. Aylarca bulantı çeken arkadaşlarımın hep kızları oldu. Seninki de kız mıydı?kızlar merhaba nsl gidiyor herkes iydir umarım malum ben bulantıları atlatamadım sanırım sonuna kadar devam edecek katlanıcaz artık gerçi eskisi kadar çıkarmıyorum biraz yavaşladı ama yinede devam ediyor
bu arada pazartesi doktora gittim cinsiyet öğrenmek için ama malesef bebişim göstermedi bize öğrenemeden geldim doktorum ikili testimde bi sorun olmadığı için üçlüye gerek yok dedi magnezyum falan verdi bide bende geniz akıntısı var çok rahatsız ediyor oda bulantı yapıyor o yüzden antibiyotik verdi
umarım işe yarar bende kurtulurum bu akıntıdan resmen ağzıma akıyor afedersiniz balgam gibi bişey oda bulantı yaparmış
delikafaduldendelikafadulden
bittimm resmen..doğuracam şimdi...
Bu arada evrişle taze ben de istiyorum yediklerinizden... Adresi yazıyorum gönderin lütfen bekliyorum...Çalışan hamişlerizzz biz de burda -tatlicadiarzu-
bu burcu hanım ağzı doluyken yazamıyor demek..ya da o kadar güzel şeyler yaptınki vidaları gevşedi hepten...tadlu kızlar sizi
EVRİM VE BURCU HANIMLAR
ben simdi ilk firsatta AFTABRU ile bulusup size bu hareketlerin aynısını yapmazmıyımm. ne bu nispett simdii hııııııklava: blizde yakın oturuyoruz bizde bulusabiliriz yaniii:)))
evrişle burcu kaçtılar..nirelere gittiler kimbilir...
bu arada evriş le taze afiyet olsun ne güzel kaynatıyonuz kıskandık valla
merhaba kizlar nasilsiniz??ben simdi doktordan geldim ve hemen yazayim dedim..benim bebis baya bir büyümüs..kalbi ic organlari ve herseyi gayet normal..kan alindi ve tahlil yapilacak..24.hafta civarindada seker yükleme testi yapilacak..malum benim ilkinde gebelik sekerim vardi..bebegin eside yavas yavas yukari cekiliyormus..kizim 385 gr. olmus teyzeleri..doktor cinsiyetinden emin olmak icin tekrar bakmak istedi ama bacaklarini acmadi..cikolata yemeyide unuttum zaten...neyse ben bir bakayim neler yazdiniz..
oh ne guzel, demekki gobekteki yag tabakasi az, rahimden direk hissediliyor bebisi.. bide ikinizde erkek annesisiniz, emekki bunyeden bunyeye fark oluyor killanmada...
kızlar ben naza aldığım cicilerin bazılarını yıkadım (paketsiz olanları) şimdiye kadar içimi en çok ısıtan şey de o minnacık tekstil ürünlerini asmak toplamak ve katlamak oldu. hiçbir şey bana daha güzel hayaller kurdurmamıştı. eşimin koca koca tişörtlerinin arasında minnacık bodyler öyle hoş sallanıyordu ki ipte.... hiç çamaşır asmak bu kadar keyifli olmamıştı... tavsiye ederim hemen yıkayıp asın.
ay canım benim düşüncesi bile çok güzel değilmi.kirletsin tabi teyzesi.... anneler ne için ki? o kirletçek ben temizliycem, o acıkacak ben doyuracağım, o ağlıyacak ben teselli edeceğim, o düşecek ben kaldıracağım, o aşık olacak ben evlendireceğim....
afiyet olsun canım prensesimizede yarasın.ben de şimdi kendime hem çooook besleyici hem de çooook lezzetli bişey yaptım, oturup onu yiyeceğim. eşim henüz gelmedi, bu akşam geç gelecek...
Kızlar iyi akşamlar. Çok fena üşütmüşüm bugün, midem her yerim mahvoldu. Az önce çıkarttım bütün her şeyi. Pek fenayım, nene limon içiyorum, inşallah iyi gelir ama ben biliyorum feci üşüttüm o yüzden belki birkaç gün giremezsem merak etmeyin. Şu an içimden yatmak uyumak ve 3 gün de hiç kalkmamak geçiyor... Çok yorgun, halsiz, hasta ve hamileyim :)
Sizin iştahlar açık maşallah, benimse son birkaç zamandır iştahım hiç yok. Benim hamilelik trimesterlerim karıştı sanırım. İkincisinde birincinin sendromlarını yaşıyorum :S
Burkocuğum, canım benim, çok mu yoruldun sen :teselli: Kuşum sen bir alo de, ne dersen yaparız biz, değil mi Evrimciğim..
Burkocuğum, canım benim, çok mu yoruldun sen :teselli: Kuşum sen bir alo de, ne dersen yaparız biz, değil mi Evrimciğim..
delikafaduldendelikafadulden
bittimm resmen..doğuracam şimdi...
Bu arada evrişle taze ben de istiyorum yediklerinizden... Adresi yazıyorum gönderin lütfen bekliyorum...Çalışan hamişlerizzz biz de burda -tatlicadiarzu-
...
kirletsin tabi teyzesi.... anneler ne için ki? o kirletçek ben temizliycem, o acıkacak ben doyuracağım, o ağlıyacak ben teselli edeceğim, o düşecek ben kaldıracağım, o aşık olacak ben evlendireceğim....
eşim şimdi aradı, işi bitmiş geliyormuş. :1hug: ben yanlış anladım demek ki onu. gecikmekten kastı sadece 1,5 saatmiş. gidip yaptığım o enfes şeyi çoğaltayım bari. tek kişilik yapmıştım. cokacimcoook
yok EVRİŞ hanım yok... hiç yalvarmayın söylemem. :1no2: ama ipucu vereyim, bol limonlu, daha ziyade yeşil göünen, içinde de deniz mahsulu olan.... hatta bulgur da içeren bişey... hayal edin bakalım nasıl oluyormuş kafamçokkarıştı
Selam kızlar. Müthiş uykum var, kafamı kaldıramıyorum ama şu Evriş'le Taze'yi haşlamadan çıkmayayım dedimklava:
Benim kızım da soldan soldan pıtırdıyor. Çok bilimsel bir tarafı olduğunu zannetmiyorum ama, ilginç bir raslantı benceCADIARZU
Ne yani, biz KART BURCU muyuz:mymeka::dilcikar:
Evriiiş!Benim de sevdiğim şeyler var bilesin:CüvCüv:
İhi ihi! Hadi yine gönlümü aldınıza.s.
ŞÖK adı altında öğrencilerin dedikodusunu yaptık akşam 7ye kadar. Ondan önce de 6 saat ayaktaydım zaten:bbo:Ben en iyisi gidip biraz kestireyim. Uyanabilirsem sonra görüşürüza.s.
bu arada hediye gelen bir kaç ciciyi ve ördüğüm ve bir türlü ekleyemediğim süveter fotolarını ekledim..herkes eklesin bakması çık zevkli oluyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-agustos-bebislerinin-cicileri-burada-12.html
Şök evet! ööğğhhkkk
3K1M , GEÇMİŞ OLSUN CANIM, ACİL ŞİFALAR DİLERİM.
DİDE, doğru tahmin, ama sadece tonbalıklı değil.... daha neler neler var...
TAZE, neden bilmeyeyim o yörenin otlarını ayol, ben de yarı izmirli sayılırım. ömrümün 11 senesi izmirde geçti. şevket-i bostandan ebegümecine, ısırganından arapsaçına kadar her türlü otunu bilirim ben egenin...
Yaparıs tabi.. kaç tane prenses annemiss var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?