2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

BEENNN DE SENİİİİİİİİ SEEEEEVGİİİİLİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMM :))

yAV KUŞUM, SEN BİLİRSİN DE.. nEYSE DU ÖZELDEN YAZAYIM :)

Başım gözüm üstüne Nazanım.. ne demek.. adını soyle, yaparım ben sana.. yaptıklarım yenıyor.. oyle dıyeyım sana bari.

DıDE cim, bayıldım hepsine... mini mini çoraplar ne şirin öle... ben de kilotlu çorap aldım NAZ ıma. pembe, minicik... eşim diyor ki"ben etek giydirmem, hep tepelerine çıkıyor, donları görünüyor" :1shok:
herhalde şaka yapıyor, hayatımda daha large bir adam görmedim. hiç kıskanma huyu yoktur öle kıyafet filan kısıtlamaz... ama kızına gelince nasıl osmanlı erkeği oluverdi...

o ne yaaa oyleee????

Şube Öğretmenler Kurulu toplantısı.. Aynı sınıfın dersine giren öğretmenler olarak toplanıp, hangi öğrenciler kurtarılabilir diye tartışıyorsun.. Normalde zaten yapman gereken konuşmaları hep birlikte yapıyorsun. İşe yararlığı tartışılır..

Nazancım, sen gel, biz neler neler yaparız sana..

o görüntü nasıl güzel oluyor di mi nazan? eşin de çok alem yaaa..güldüm buralarda

Şimdiden haa.. eywah eywahhhh kaydirigubbakcemile3

oh kizlar keyfime diycek yok, hayret bugun kayinvalidem geldi aksama dogru hastayim diye, yemegi yapti sofrayi kurdu, belimi ovdu, ben hep hamile kalicam karar verdim:)))esim eve erken geldii, beni yattigim yerden kaldirmiyolar, ohh keyiff bende...

kedisim yanimda, laptop kucagimda, tv karsimda keyif yapiyorum:)))

Burcuuuuuuuu... çay ıstıyorummmmmm, çay içiyorlar su an dizide,hem heme hem dumanı da var üstündeeeee ... Burcuuuuuuuuuuuuuuu,anlıyor musunnnn??????**

kızlar mrb herkes iyidir umarım geçmişi okumadan bugünümü nasıl geçirdiğimi anlatmak istiyorum
bugün ayrıntılı usg çekildi birsürü aksilikle saat tam 9 dan saat 11 buçuğa kadar radyoloji doktorunun gelmesini bekledik eşimle resmen krizlere girdim sopa gibi sandalye tepesinde beklemekten velhasıl çekildi bebeğim iyiydi 20+5 günlük boyu ortalama 25 cm 383 gr ama bir sorun vardı ben pek anlamasamda tıbbi terimlerden anladığımı aktarayım sol uterustaki bebeğe giden damarlardan birinde tıkanıklık varmış moralim 0 oldu kızlar..sonuçları alıp doktora çıktım oda ameliyattaymış tam 1 buçuk saatte doktoru bekledim bu arada eşim işe gitmek zorunda kaldı kaldımmı yalnız artık beklemekten sıyırdım saat 2 de doktor geldi sonuçlarımı gösterdim 26.haftalıkken tekrar ayrıntılı usg istedi bu durum bebeğin gelişimini etkileyebilirmiş,neye uğradımı şaşırdım birde hap verdi bu gelişim en az şekilde etkilensin diyeymiş..doktordan çıktım bir kar yağıyor yollarda rezil oldum bi taksi bulamadım hep aksilik eve geldim kolum şişmiş ateşler içinde yandım uyudum az önce kalktım biraz daha iyi oldum ama berbat bir gün..sonuçlarımı görümceme verdim o acıbademde hemşire yarın ordaki kadın doğumcuya göstericek umarım ciddi birşey olmaz,kendimi hiç iyi hissetmiyorum..

sakaleynmaste
gözün aydın canım.bebişin iyiymiş.umarım diğer sorunda kısa zamanda düzelir. artık rahatlamayı hakkettin canım.her şey yoluna girecektir.sakın şimdi de bunu kafana takma

sarmaşık.maşallah bebeğine.bende geçen cumartesi gittim bebişim 385 gr idi

3k1m
geçmiş olsun canım.kendine iyi bak

canım hemen kendine bırakma.bebeğin şimdiye kadar gayet iyi gelişmiş.baksana maşallh boyu ve kilosu çok iyi.belkide hiç bi sorun çıkmayacak.önlemlerini alacaklardır doktorlar.hele bi yarın olsun acıbademdeki doktor ne diyecek bakalım.sen 26.haftaya kadar kendini sakin tut yeter.bak stres kasılmalara sebep oluyor.bebişini üzme annesi

kızlar bugün tedirginim.üç dört gün boyunca bebişim kıpır kıpır durmuyordu.bugün ise hiç kıpırdamadı.dün ise çok nadir kıpırdadı yada ben kendimi dinlediğim için öyle sandım.bi sorun yoktur değilmi.

Esracim cok gecmis olsun umarim bi problem cikmaz; insallah diger usg e daha iyi sonuc alirsin canim..
moralini bozmamaya calis...

Canım cok gecmıs olsun yaaa.. sen her sekılde beslersın onu.. üzülme, yolun yarısını zaten gectık, fazla bırsey kalmadı.. iyi olacak hersey, ıcını ferah tut.. surada kaldı 3 ay.. baslarda olsa neyse.. telaşlanalım ama kılosu falan da cok iyi maşallah.. demek ki minimum sekılde etkılenıyor bebişin. İyi tarafından bakalım.. ıyı olsun, iyi de olacak zaten.

Burcuuuuuuuu... çay ıstıyorummmmmm, çay içiyorlar su an dizide,hem heme hem dumanı da var üstündeeeee ... Burcuuuuuuuuuuuuuuu,anlıyor musunnnn??????**

Kuşum yaaa.. valla ben açıııık bir tane daha içtim. Pİşmanım (

Norraacım keyfine hayran kaldım. oohhhhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…